Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hepinize iyi geceler sevgili dukancanlarimAllah im lutfen yarin sabah 72 li sayilar goreyim baskulde ,lutfeeeeeen

Alışverişe listesiz mi gidiyorsun? Atıştırmalığı evde kendin önceden yap en iyisi. Artık kepekten kurabiye mı, poğaça mı, lor peyniri mi.. sen düşün:44: Benim favorilerimi paylaşıyım. Yemek grubuna giriyor aslında. Ama ortamın uygunsa tabii.
1. lor peyniri az yoğurtla karışır. hindi jambonların üstüne üsüne sür. ince rulo yap. küçük lokmalıklara kes. gıda konteynere koy götür yanına.
2. haşlanmış tavuğu rondoya at. 1 y.k. yoğurt + 1 c.k. hardal + bi tutam aci biber + az tuz koy, mam kıvamına kadar ufala. sonra kaşıkla ye.
3. 1 katı yumurta ince ince doğara + 1 kutu light ton balık + 1 ç.k. limon suyu + 1 tç.k. zeytinyağı + az tuz. kaşıkla...:2:

Gurmenet'ten doğalsan al o zaman bence.

bu nasil bir istir ya bir kiloyu verene kadar canimiz cikiyor bir hafta bazen dahada uzun suruyor ama iki gun dikkat etmeyince hooop 2.5 kilo ben bu isi anlamiyorum arkadas

işte bu yüzden bu diet 4 aşamalı yapıyor, eskisi gibi yiyince birden 2.5 kilo alamayalım diye, vücut aşama aşama karbonhidratlara alıştırılıyor... merak etmeyin ilerde güçlendirme sonlarına doğru kilonuz oturuyor çok abartmadığınız sürece artı görmüyorsunuz...
ben rysheim sipariş verdim gurmenet'ten... 3 paket... acaba ne kadar zamanda biter? hani tadını beğenmeyeceksem ne kadar katlanmak zorunda kalacağımionu öğreneyim:)

rysheim çok da kötü değil ama tercihim doğalsandan yana bir şekilde tüketirsin...bir kutuyu bir ayda bitirsen 3 ay işte

Gülüm teşekkür ederim! Gerçi fedarlıktan çok kontrol icabına yapılan bişeydi.. ama ben de yararlandım bu arada tabii..Kızım de şuan çok iyi. Bana nazaran dukanı sıfır kaçamakla feci istikrarlı yaptı ve 10 kg verdi (bana göre kemik torbasına dönüştü ama ona göre tam..). Tahlillerde mükemmel olduğu için endişelenmiyorum. Güçlendirme ile beraber çikolatalara geri döndü ama şimdi daha bilinçli ve ölçülü davranıyor en azından. Buna da şükür diyorum artık. Herhalde genç olduğu için bir gram bile almıyor. Darısı başımıza desem.. ama nerdeeeee Tarif aslında kızımınki.. Ekmekleri o yapar.

İyi geceler kızlar
bir haftalık kacamaktan sonra sizce dietime nasıl tekrar başlamalıyım
Acaba yine atakmı yapsam 2 gün yoksa 1artı 1 devam mı etsem:26:

3 ay? güzelmiş :18:

günaydın bu arada..diyete başlamadım henüz..akşamdan kuru domatesli ekmek denemiştim..güzel olursa dukana başlayınca yulaf kepeklisini de yaparım artık bir an önce kitabım ve yulaf kepeğim gelsin,istiyorum..aldım gazı ben..sönmeden siftah edeyim

geçen perşembe 65 kilo idim.Bakalım önümüzdeki perşembe kaç olacam.Kasımın 2 sinde 74 kilo ile başladım diyetime.Kilolar fazla olunca ver ver bitmek bilmiyor)))

geçen perşembe 65 kilo idim.Bakalım önümüzdeki perşembe kaç olacam.Kasımın 2 sinde 74 kilo ile başladım diyetime.Kilolar fazla olunca ver ver bitmek bilmiyor)))

Günaydın kızlar!çok güzel bir gün olsun inş.oğluşumun çok önemli 2 sınavı var bugün dua edin teyzeleri hatasız gelsin eve öpüyorum hepinizi bugün dualarınız benim oğluşuma

Günaydın kızzlarr

Hepimize mus mutlu bol booool eksiler olsun..

Öptüm hepinizi..

Geçmişi okuyim ben birazz..

Çok tehlikeliii bu 69 takıntısıı

Kız ipek bu açıklama niye seni bilmeyen mi varz

Ee benden alıntı yapıp beni bana sormuşsun.
Bir ben var benden içeriiii...

Sen bilmiyorsunnn sandıkkk...

Bu arada callan egzersizlerini yapıpta o bacak hareketlerinde ayak bileğini koyacak yer bulabilen varmı evde

İlk harekette aynamın önüne koyuyorummm. Ayağımın altınada yaztık oyuyorum yoksa acıyorrr
Diğerinde yatağaaaa :)

Ben artık balığı bile poşet içinde mikroda pişiriyorum. Hemde mikro için satılan poşetlerde değil. Uyanıklar hemen yapmışlar ama 3 katı pahalı. Bildiğiniz fırın poşetiyle yapıyorumm missss gibii...

Günaydın kızlar!çok güzel bir gün olsun inş.oğluşumun çok önemli 2 sınavı var bugün dua edin teyzeleri hatasız gelsin eve öpüyorum hepinizi bugün dualarınız benim oğluşuma

Hatasız kul olmazzzz.
Hor görme garibi ne derdi vardır.
SOn olrak da batsın bu dünyaaa

Sana gelsinn....

herkese günaydınlarr

bugün benimde ilk günüm inşallah güzel sonuçlar almak dileğiyle

yulaf kepeği bulamadım nerden alıyorusunuz
gezmediğim dolaşmadığım market kalmadı
heryerde yulaf ezmezi var ama kepek yok
int sipariş veren var mı?

amiiin insallah canim Allah zihin acikligi versin oglusuna (gerci benim dualar pek kabul olmuyor dun gece yatarken Allah im 72 li sayilar goreyim diye dua ettim duam kabul olmadi )

peki bisey daha soracagim normal firin posetine koyuyorsun mikroya atiyorsun.firindaki gibi ustune bir iki delik aciyormusun malum patlar bide mikronun balik pisirmeyimi seciyorsun cunku posetle daha hizli pisiyor firinda mikrodada normal balik pisirmenin altinda bir sure gerekebilir.

günaydın kızlar,migrostan tahssildaroğlu sürülebilir lor peynir aldım,bunu yiyebiliyormuyuz.
besin öğeleri şöyle
enerji:226.25/938.41
protein:12.36
yag:18.53
karbonhidrat:2.50
:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…