Büroda yada evde aklıma geliyor marketlerde bulamıyorum burda aradığın her ürünü bulacağın yurt dışı ürünler dahl metro market var ama dukan diyet malzemelerimi toplayacam die bi koşuşturmaya başlıyorum ne light salam kalıyo aklımda ne sosis hepsi uçuyo eve gelince diyorum aaaa ben buna bakıcaktım die inş bi dahaki sefere unutmazsam atıştırmalık alternatif bişi olur bazen açıkınca tavuğun etin pişmesini beklemek eziyet gibi geliyor
Yenisini alıcam ama nereden alacağımı bilemedim kuzu. netten alıp tavsiye edenlerin olduğu bir siteden alsam. :) bir de doğalsan mı dersin ruşeym mi?
irmik tatlısı yaptım yulaftan tatlandırıcıya rağmen acılık hissediliyor.
bu nasil bir istir ya bir kiloyu verene kadar canimiz cikiyor bir hafta bazen dahada uzun suruyor ama iki gun dikkat etmeyince hooop 2.5 kilo ben bu isi anlamiyorum arkadas
ben rysheim sipariş verdim gurmenet'ten... 3 paket... acaba ne kadar zamanda biter? hani tadını beğenmeyeceksem ne kadar katlanmak zorunda kalacağımionu öğreneyim:)
hikayen cok etkileyici vallahi ..hem kizi icin fedakarlik yapan bir anne hemde sonucta kendiside bundan fayda gormus bir kadinarastirmaci yanin bayagi gelismis senin her konudaki mantikli aciklamalarinda bunun bir ispati.tebrikler canim.eee kizini merak ettim o ne yapti yaptimi oda dukan?Ve sonuc ne oldu?Tarif icinde tesekkurler
işte bu yüzden bu diet 4 aşamalı yapıyor, eskisi gibi yiyince birden 2.5 kilo alamayalım diye, vücut aşama aşama karbonhidratlara alıştırılıyor... merak etmeyin ilerde güçlendirme sonlarına doğru kilonuz oturuyor çok abartmadığınız sürece artı görmüyorsunuz...
rysheim çok da kötü değil ama tercihim doğalsandan yana bir şekilde tüketirsin...bir kutuyu bir ayda bitirsen 3 ay işte
3 ay? güzelmiş :18:
günaydın bu arada..diyete başlamadım henüz..akşamdan kuru domatesli ekmek denemiştim..güzel olursa dukana başlayınca yulaf kepeklisini de yaparımartık bir an önce kitabım ve yulaf kepeğim gelsin,istiyorum..aldım gazı ben..sönmeden siftah edeyim
geçen perşembe 65 kilo idim.Bakalım önümüzdeki perşembe kaç olacam.Kasımın 2 sinde 74 kilo ile başladım diyetime.Kilolar fazla olunca ver ver bitmek bilmiyor)))
Merhaba kızlar..
Enerjinize, neşenize hayranım
Burası bana iyi geliyor, terapi mübarek...Oku oku gül
Geliyorum, okuyorum, gülüyorum kendime geliyorum
Dur diyorum ben de bişi yazayım ahanda kala kalıyorum
Resmen düşünüyorum ne yazacağım diye :26: sanki sınavdayım
Ruh halim kötü olsa daişin ilginci dukan iyi gidiyor ...
O kaçamaktan () sonra çok akıllandım çok
Ama yavaş gitmesi delirtiyorne yalan söyleyeyim...
Bakıyorum da herkes 89,79,69,...vs... görme derdinde...9 larla kafayı yemişiz...
Bendeniz 69 u bekliyorum hasretle, sonra da 59 inşallah ...
Bacım süpersin yaaa...
Alt tarafı benden 4 gün önce başlamışsın ama 9 kiloyu da vermişsin...
Maşallah diyeyim de nazar değmesin..
Devam canım devam...İstediğimiz görüntüye ulaşana kadar devam:13:..
Kız ipek bu açıklama niye seni bilmeyen mi varz
Bu arada callan egzersizlerini yapıpta o bacak hareketlerinde ayak bileğini koyacak yer bulabilen varmı evde
firin posetini mikroyami koyuyorsunuzcok sasirdim hic denemedim.ben hep firina koyuyorum oda kolay ve lezzetli oluyor ama mikroyada oluyorsa deneyeyi m
kesinlikle haklisin bende her sabah galet yapmaktan SIKILIYORUM.soyle ekmek yapalim yetsin bize .bir arastirayim bakayim tarifi sende bulursan banada ver
Günaydın kızlar!çok güzel bir gün olsun inş.oğluşumun çok önemli 2 sınavı var bugün dua edin teyzeleri hatasız gelsin eve öpüyorum hepinizi bugün dualarınız benim oğluşuma
günaydıııııın dukancılaaar bugn ilk günümmmmmmmumutluyum mutlu da olurum inş.
Günaydın kızlar!çok güzel bir gün olsun inş.oğluşumun çok önemli 2 sınavı var bugün dua edin teyzeleri hatasız gelsin eve öpüyorum hepinizi bugün dualarınız benim oğluşuma
Ee benden alıntı yapıp beni bana sormuşsun.
Bir ben var benden içeriiii...
Sen bilmiyorsunnn sandıkkk...
Ben artık balığı bile poşet içinde mikroda pişiriyorum. Hemde mikro için satılan poşetlerde değil. Uyanıklar hemen yapmışlar ama 3 katı pahalı. Bildiğiniz fırın poşetiyle yapıyorumm missss gibii...
Hatasız kul olmazzzz.
Hor görme garibi ne derdi vardır.
SOn olrak da batsın bu dünyaaa
Sana gelsinn....
günaydıııııın dukancılaaar bugn ilk günümmmmmmmumutluyum mutlu da olurum inş.
en dogru karari verdin ablani dinleyerekbravoooo simdi gitsin kilolar...
ablacım yaa şu şok diyetin linkini de wersen özel bi günüm war da onun içn şok diyeti istiyorum snra yne devam ederm lüffen lüffen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?