Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende artık yemeklerimi (dukan)mikrodalgada yapacağım.bugün başladım lisebella ekmeğimi mikro da yaptım gayette hoş oldu ,2 günlük yeter.:))))).evet mikrodalga poşetini migrostan almıştım 1 yıl önce çok pahalıydı duruyor onları bitirim sonra normal poşete dönerim

bugün ne yedin yada ne yicen canım ayıptr sorması

aç karna 1 bardak 9'lu çay canım
kahvaltı
2 yumurta
az biraz peynir
ekmeğim olmadığı için ekmek yiyemiyorum
yulaf kepeği bulamadımm

ara acıkırsam yoğurt yiyeceğim

öğle tavuk haşlayacağım

akşamda tavuk yoğurt yerim sanırım

tarifler kitabını okuyorum ordan kendime uygun menüler seçeceğim

okudum ablam link yok bn seninkinin aynısından istiyorum iyi sonuç almşsın diye

canim benim mesajdada uzun uzun anlattim sonuc almaya aldimda bak takilip kaldim gram ilerlemiyor hemde daha seyirin cok basinda olmama ragmen neden cunku o sok diyeti yaptigim icin.illede yapayim diyorsan google isvec diyeti yaz hem rejimi gorursun hemde kadinlar kulubundeki topigini

ohh afiyet olsun

saol ablacımmmmm

tamam bende basliyorum mikroda pisirme isine sen hangi ekmek tarifini uyguladin

Canım önemli olan hemen başlamak gibi geliyor insana, hemen başlamalıyım çok kilo vermeliyim diyorsun ama yanlııış. Başından hatalı başlama bence sen yenilmesi gereken en önemli şey olmadan başlamaya kalktın. Dukanın ana felsefesi belkide HAZIR olmak. Kendini hazırla tamam bak bunu yapabiliyorsun ama vücudunun karbonhidrat ihtiyacını nerden karşılayacaksın kepeksiz olmaz zaten protein+kepek+egzersiz diyeti bence bu diyet muhakkak onu edin sonra başla.. Gurmenet sitesinden temin edebilirsin arkadaşların dediği gibi Doğalsan güzel 3+soya sosu kampanyası devam ediyor. Ben ıspartadayım bugün sipariş veriyorum yarın öğlene elimde sadece bir gün kaybın olur kepeğini al öyle başla baştan 1-0 yenik girme maça

Delmiyorum ama sıkıca da bağlamıyorummm . Katlıyorum poşetin fazla kısmını balığın altında kalıyorr. Şişiyor yine ama çok zorlanmıyorrr. Delipte yapılabilir. Delince balığın suyu aktı bi kere elime elim yandıı ondan yapmıyorum artıkkk

Spor yapacağım evde bir çok aletim var
twister ,kondisyon bisikleti, plates topu, mekik çekmek için alet hatta ipim bile var atlamak için
sabah kahvaltım bu şekilde birazdan çıkıp aktardan alıcam aktarda varmış şimdi nette okudum
veya rossmanda satılıyormuş
kahvaltım bu şekilde oldu ama öğlene yetiştirim kepeği :))

peki bir soru sorayım size 1,5 yemek kaşığından yaptığım ekmeği gün içinde her menümde tüketebilirmiyim.?

canım günde 1,5 yeme kaşığı kepek yiyeceksin atakta, seyirde 2 yemek kaşığı her öğün yersen günde 4,5 yemek kaşığı eder olmaz şimdilik günlük birbuçuk

canım günde 1,5 yeme kaşığı kepek yiyeceksin atakta, seyirde 2 yemek kaşığı her öğün yersen günde 4,5 yemek kaşığı eder olmaz şimdilik günlük birbuçuk

onu biliyiyorum günde 1,5 yemek kaşığı olduğunu
her öğünde yiyebilirimiyim demek istedim
yani 1,5/3 sabah-öğle-akşam şeklinde kitapta buna rastlamadım o yüzden sordum

tabiki neden olmasın mesela 1 yemek kaşığından krep yap sabah ye öğledensonra yoğurdun içine karıştır öyle ye sana kalmış nasıl istersen.

onu biliyiyorum günde 1,5 yemek kaşığı olduğunu
her öğünde yiyebilirimiyim demek istedim
yani 1,5/3 sabah-öğle-akşam şeklinde kitapta buna rastlamadım o yüzden sordum

Evet Kepek hakkına göre dilimleyip her öğün tüketebilirsin.
Ben 2 kaşık olan hakkımı 1 dilim öğlen, 1 dilim akşamüstü tüketiyorum. (yaptığım ekmeği 1 dilimi 1 kaşık kepeğe denk gelecek şekilde bölüyorum)
Bazı günler kalan hakkımı akşam tatlı türü yaparak tüketiyorum.

tabiki neden olmasın mesela 1 yemek kaşığından krep yap sabah ye öğledensonra yoğurdun içine karıştır öyle ye sana kalmış nasıl istersen.

teşekkür ederim :))

bir haftadir degismeyen bir kilom var daha once bir yerde duraklama donemi icin gunde 1 tane mandalin yenildigini okudum (dun arkadasa meyve yemek istedigi icin fircayi kayip bugunde bunu sormak ilginc ya )bilginiz varmi arkadaslar ise yariyormu gercekten ?

arkadaşlar en beğendiğiniz kek tarifini verebilir misiniz...

çok deniyorum ama çok sevmeme rağmen, yulaf kepeği ile kek konusunda çoook başarısızım...

acemlerin bile yapabileceği bir tarif lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…