benimde ilk günüm inşallah sonuçtan mutlu da olursun
ben dun aksam sana ozel mesaj attim onu bir oku istersen
bugün ne yedin yada ne yicen canım ayıptr sorması
okudum ablam link yok bn seninkinin aynısından istiyorum iyi sonuç almşsın diye
aç karna 1 bardak 9'lu çay canım
kahvaltı
2 yumurta
az biraz peynir
ekmeğim olmadığı için ekmek yiyemiyorum
yulaf kepeği bulamadımm
ara acıkırsam yoğurt yiyeceğim
öğle tavuk haşlayacağım
akşamda tavuk yoğurt yerim sanırım
tarifler kitabını okuyorum ordan kendime uygun menüler seçeceğim
canim benim mesajdada uzun uzun anlattim sonuc almaya aldimda bak takilip kaldim gram ilerlemiyor hemde daha seyirin cok basinda olmama ragmen neden cunku o sok diyeti yaptigim icin.illede yapayim diyorsan google isvec diyeti yaz hem rejimi gorursun hemde kadinlar kulubundeki topigini
tamam bende basliyorum mikroda pisirme isinebende artık yemeklerimi (dukan)mikrodalgada yapacağım.bugün başladım lisebella ekmeğimi mikro da yaptım gayette hoş oldu ,2 günlük yeter.:))))).evet mikrodalga poşetini migrostan almıştım 1 yıl önce çok pahalıydı duruyor onları bitirim sonra normal poşete dönerim
ohh afiyet olsun
firin posetini mikroyami koyuyorsunuzcok sasirdim hic denemedim.ben hep firina koyuyorum oda kolay ve lezzetli oluyor ama mikroyada oluyorsa deneyeyi m
kesinlikle haklisin bende her sabah galet yapmaktan SIKILIYORUM.soyle ekmek yapalim yetsin bize .bir arastirayim bakayim tarifi sende bulursan banada ver :16
Canım geç oldu cevap ama yazayım. Eğer sebze haşlayacaksam koroplastınkini kullanıyorum onda yemek yapmadım hiç bu tamamen haşlama yapmaya yönelik mesela 3 tane patatesi yıkayıp atıyorum içine 9 dakikaya hazır. Yemek için normal fırın pişirme poşetlerini kullanıyorum içine azıcık kepek serpiştiriyorum biraz tuz tavukları koyuyorum (ben tavuk müptelasıyım hergün bıkmadan yerim) dün mantar doğradım yarım biber yarım domatesle mükemmel birşey oldu. Hemen indirdim mideye :)))))
aç karna 1 bardak 9'lu çay canım
kahvaltı
2 yumurta
az biraz peynir
ekmeğim olmadığı için ekmek yiyemiyorum
yulaf kepeği bulamadımm
ara acıkırsam yoğurt yiyeceğim
öğle tavuk haşlayacağım
akşamda tavuk yoğurt yerim sanırım
tarifler kitabını okuyorum ordan kendime uygun menüler seçeceğim
amiiin insallah canim Allah zihin acikligi versin oglusuna(gerci benim dualar pek kabul olmuyor dun gece yatarken Allah im 72 li sayilar goreyim diye dua ettim duam kabul olmadi )
peki bisey daha soracagim normal firin posetine koyuyorsun mikroya atiyorsun.firindaki gibi ustune bir iki delik aciyormusun malum patlar bide mikronun balik pisirmeyimi seciyorsun cunku posetle daha hizli pisiyor firinda mikrodada normal balik pisirmenin altinda bir sure gerekebilir.
Canım önemli olan hemen başlamak gibi geliyor insana, hemen başlamalıyım çok kilo vermeliyim diyorsun ama yanlııış. Başından hatalı başlama bence sen yenilmesi gereken en önemli şey olmadan başlamaya kalktın. Dukanın ana felsefesi belkide HAZIR olmak. Kendini hazırla tamam bak bunu yapabiliyorsun ama vücudunun karbonhidrat ihtiyacını nerden karşılayacaksın kepeksiz olmaz zaten protein+kepek+egzersiz diyeti bence bu diyet muhakkak onu edin sonra başla.. Gurmenet sitesinden temin edebilirsin arkadaşların dediği gibi Doğalsan güzel 3+soya sosu kampanyası devam ediyor. Ben ıspartadayım bugün sipariş veriyorum yarın öğlene elimde sadece bir gün kaybın olur kepeğini al öyle başla baştan 1-0 yenik girme maça
Spor yapacağım evde bir çok aletim var
twister ,kondisyon bisikleti, plates topu, mekik çekmek için alet hatta ipim bile var atlamak için
sabah kahvaltım bu şekilde birazdan çıkıp aktardan alıcam aktarda varmış şimdi nette okudum
veya rossmanda satılıyormuş
kahvaltım bu şekilde oldu ama öğlene yetiştirim kepeği :))
peki bir soru sorayım size 1,5 yemek kaşığından yaptığım ekmeği gün içinde her menümde tüketebilirmiyim.?
canım günde 1,5 yeme kaşığı kepek yiyeceksin atakta, seyirde 2 yemek kaşığı her öğün yersen günde 4,5 yemek kaşığı eder olmaz şimdilik günlük birbuçuk
onu biliyiyorum günde 1,5 yemek kaşığı olduğunu
her öğünde yiyebilirimiyim demek istedim
yani 1,5/3 sabah-öğle-akşam şeklinde kitapta buna rastlamadım o yüzden sordum
Evet Kepek hakkına göre dilimleyip her öğün tüketebilirsin.
Ben 2 kaşık olan hakkımı 1 dilim öğlen, 1 dilim akşamüstü tüketiyorum. (yaptığım ekmeği 1 dilimi 1 kaşık kepeğe denk gelecek şekilde bölüyorum)
Bazı günler kalan hakkımı akşam tatlı türü yaparak tüketiyorum.
tabiki neden olmasın mesela 1 yemek kaşığından krep yap sabah ye öğledensonra yoğurdun içine karıştır öyle ye sana kalmış nasıl istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?