Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

mandalina ile duraklamayı kırmak

bundan iyisi, şamda kayısı

hadi biri, ben yaptım oluyo desin

istede kaniti bide parantez icinde kaynak aliyede yazmislar.aliyeki en cok kiloyu veren arkadaslardan deilmi

Günaydın kızlarrr

Umarım çok güzel bir hafta daha geçireceğiz...
Ben bu hafta çok heyecanlıyım :18:..
Cuma günü mezuniyet törenim var
Gitmemeyi düşündüm bir ara üstüme olan bir elbisem olmadığı için...
Ama bu yaştan sonra başka bir mezuniyet töreni görememe ihtimaline karşı gitmeye karar verdim...
Bu hafta içinde fırsat bulup elbise almam lazım kendime

istede kaniti bide parantez icinde kaynak aliyede yazmislar.aliyeki en cok kiloyu veren arkadaslardan deilmi

eh işte şimdi süper oldu...

meyveler ile platonik aşk yaşıyorduk son günlerde...

kaçamak bakışlarımız bu ayrılığın uzun sürmeyeceğini söylüyordu zaten...

eh, en olmadı... kaçıracaktım, canım mandalinamı

yuppiiiii

Ben denemedim hiç:26:...
Cesarette edemem şahsen bu kadar yavaş verirken ...
Her bünye farklı sonuçta, deneyen de işe yaramış olabilir..
Ama ya sen de işe yaramazsa ve daha da duraklarsan ne olacak???
Göze alabilen yesin bacım ...

Sen bi denesen de bize de haber versen
Malum denek sayısı artıkça güvenirliği artacağından siz deneyin de görelim sonuçları

ama yinede yapan bir arkadas ciksin ve ben yaptim ise yaradi desinki kafada soru isareti kalmasin..biraz bekleyelim bence.valla tek derdim duraklamami kirmak canim meyve falan istemiyor :26:

mezuniyete gitmeden olmaaaaaz
vücuduna yakışan bi elbiseyle harika görünebilirsin eminim sadece biraz deneme yapman lazım o da en eglenceli kısmı zaten işin

öyle bi durum olmuştu evet, hatta aliye abla söyleyip söylememekte tereddüt bile etmişti yanlış anlaşılır mı acaba diye. ben duraklamayı kırdım ama sizde aynı etkiyi yapar mı bilemiyorum demişti. deneyin isterseniz ama sonuç olumsuz da olabilir hepimizin metabolizması farklı sonuçta :44:
bence dukanın duraklamayı kırma yöntemlerini deneseniz daha iyi olur, yeşilçay - yürüyüşü 4 günlük 60 dkya çıkarmak gibi gibi

merhabalar, hoşgeldiniz :)
yulaf kepeği migros ve carrefourda var, doğalsanı tavsiye ederim ki netten de alabilirsiniz, gurmenetten :)
yulaf kepeksiz daha zor olur, o tokluk sağlıyor çünkü, bir an önce edinin ki kolay olsun herşey :)
başarılar

günaydın kızlar,migrostan tahssildaroğlu sürülebilir lor peynir aldım,bunu yiyebiliyormuyuz.
besin öğeleri şöyle
enerji:226.25/938.41
protein:12.36
yag:18.53
karbonhidrat:2.50

süt ürünlerinde izin verilen %2 malesef, et ürünlerinde de %10
hele bu değerler 100 gr içinse kullanmanız ultraimkansız oluyor, üzgünüm ama mümkün değil

Son düzenleme:
merhabalar fıstıklar....

biraz düşük motivasyonlu bir haftadan sonra kendimi toparlayarak haftaya başlamış bulunuyorum... tabi bunun sonucunu perşembe günü görecez... aslında moralim çok bozuk.. söylendim söylendim sonunda hemoroid oldum... onun için verdiğim kiloların pek anlamı kalmamış oldu ama artık yapacak bişey yok.... perşembeden sonra güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum.. en azından meyve hakkımı kuru incir veya kayısıdan yana kullanacam...

arkadaşlar en beğendiğiniz kek tarifini verebilir misiniz...

çok deniyorum ama çok sevmeme rağmen, yulaf kepeği ile kek konusunda çoook başarısızım...

acemlerin bile yapabileceği bir tarif lütfen

canım ben bunu denedim, başta tadını sevmedim ama kakolu sütte beklettikten sonra inanılmaz lezzetli oldu... en azından ben çok beğendim.. ayrıca tarifi veren arkadaşımıza da çok teşekkürlerr

valla daha fazla duraklama ne olabilirki bir haftadir 73 ten gram inmedi daha kotusu 74 e cikmak olur sanirimama ben yinede denek olmayacagim yapan bir arkadasin cikip ben yaptim ise yaradi demesini bekleyecegim ..ALIYEEEEEE lutfen cevap ver.varmi bu konuda bir bilgin

ben kendimi feda ediyorum arkadaşlar

nasıl olsa 3-4 gündür aynı gramlarda geziniyoum....

1 taneydi diiimi....

çok yiynce, daha çok veriliyo diye bir duyum yokmuydu şööle bir daha düşünseniz

ah canımmmm.... ipekiiim...

sağolasın

deniim bakiiiim.... yulaf kepeği ile bu sefer yıldızımız barışacak mı bakalım

ama zaten gunde 3 fincan yesil cay iciyorum,sporsa haftaici hergun 1-1.5 saat spor yapiyorum .buna ragmen tik yok.baska oneri varsa onlarida yapayim ama olanlari yapiyorum zaten.2-3 gun saf proteinde yapabilirim belki yada iste o bir mandalini

Son düzenleme:
ama zaten gunde 3 fincan yesil cay iciyorum,sporsa haftaici hergun 1-1.5 saat spor yapiyorum .buna ragmen tik yok.baska oneri varsa onlarida yapayim ama olanlari yapiyorum zaten.2-3 gun saf proteinde yapabilirim belki yada iste o bir mandalini

o zaman yumruk harekatıyla hepsini birleştirip yapmak lazım :44:
her gün mineral içerikli en az iki litre su
tuzu azaltıp uykunuzu düzenleyin ki ben uyku olayına çok inanıyorum
4 gün saf proteinlerle atak uygulaması (ki bunu da sadece beyaz et-balık-yumurtanın beyazı-yoğurt şeklinde uygularsanız daha da hızlı olur sonuç)
ve hepsine ek 4 gün boyunca 60 dk yürüyüş - normalde 1-1.5 yaptığınız için 2 saate çıkarın isterseniz :)
ama tabi bu yumruk olayı en az 15 gün duraklama söz konusu olduğunda uygulanıyor biliyosunuzdur, 1 hafta oldu demiştiniz sanırım, bence az daha sabredin kırılmak üzeredir belki

ben kendimi feda ediyorum arkadaşlar

nasıl olsa 3-4 gündür aynı gramlarda geziniyoum....

1 taneydi diiimi....

çok yiynce, daha çok veriliyo diye bir duyum yokmuydu şööle bir daha düşünseniz

bi tane olması lazımdı aliye abla olsa net cevaplardı ama ben bi tane diye hatırlıyorum valla
çok yemeyin aman
3-4 gün için demişsiniz, değer mi bilemedim vallahi, ben de geçen perşembeden beri 69.9-70.5 arasında değişip duruyorum, hiç takmıyorum niyeyse bende mi var acaba bi problem

canım, ben 3-4 gün takıldıysam bu istisnasız 15 günü buluyor...deneyimle sabit..

o yüzden beklemeyip deniycem...

zaten cumartesiyi kayıp gün ilan ettim.... inanılmaz dukan günahları işledim (sakın siz yapmayın)

eh mandalinada artık, bunların tepesine tüy olur

simdi sunlardan biri suclu olabilirmis acaba :
-evet onceleri gunde 4 lt su iciyodum arkadaslarin uyarisindan sonra 2-3 arasi iciyorum ama cesme suyu iciyorum.cunku digerinin eve tasimasi zor oluyor
-tuz ise ben normalde tuzsuz asla yiyemeyen bir insanken diyetle bereber tuzsuz beslenmeyi ogrendim
-uyku ise gece yarisindan once uyumuyorum :18:
once likle cesme suyunu degilde minarelli suyu icmeye baslayayim,uykuya dikkat etmeye calisayim..valla sporu fazlasina cikaramam bunu bile zorla yapiyorum .bir hafat sonra baktim degisen bisey yok o zaman o 4 gunluk atak yapayim...cok tesekkurler

'eh mandalinada artık, bunların tepesine tüy olur'

ne demek, yardım edebildiysem ne mutlu, işe yarasın yeter ki
4 litre miiii ben 2 litreyi bile tamamlayamıyorum vallahi maşallah :) ama herşeyin fazlası zarar, içmeyin siz yine de tavsiye edilen miktarda için
çeşme suyundan emin değilim ona bişi demiim
tuz konusunda
uyku ve su etkiliyordur şu durumda :44: hadi bakalım duraklamayı kırın da diyelim inşallah

onun yerine bu bunun yerine şu yağı nişastası kalorisi diye araştırmaya üşenen ben bunlara hiç sarmasam daha iyi olacak sanırım bilgilendirme için tşkler

Nasılsınız? Herşey yolunda mı?

Bu ara çok yoğunum, nadiren girebiliyorum. Eskilerden ipektoşum, kıdemli çekirgelerden de hashish ve egrotik i tanıyorum. Bir sürü yeni arkadaş gelmiş, hoşgelmiş.

Benim koruma tam gaz devam ediyor, sizlere de keyifli, kaçamaksız kilo vermeler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…