Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok teşekkür ederim kuzucum

sevgili jeo; sen nereden alıyorsun kepeklerini? ben netten aldım ama şans yüzüme gülmedi.

cnm bende çok çektim başta ama çağdaş marketlerde kapalı bi pakette kese kağıdı gibi paketi 400 gr yada yarım kilo kdr olması lazım. eve gidince adına bakar tekrar yazarım sana. sonunda buldum yani cnm hem çok ufak iri değil hemde acı deil bunu bulana kdr yulaf kepeğinden nefret etmiştim bu gerçekten güzel

tamam bende basliyorum mikroda pisirme isine sen hangi ekmek tarifini uyguladin

bir yorumda gördüm nette,biraz değiştirdim,3 yemek kaşığı yulaf,1 tepeleme bugday kepeği,tek yulafta olur,1 yumurta akı,az tuz,1 çay bardağı kadar ayran koydum,birazda süt,küçük bir borcamda pişirdim,2 ye böldüm.yarısını yarın yiyeceğim,iyi oldu böyle ekmek yediğimi anladım.

canım yaaaa..
gerçekten çağdaş marketlerde var mı... ben burdakine bakındım bulamamıştım...

benimde gurmenetten en son aldıklarım acı gibiydi.... un acır ya... işte öyle bir tattaydı... zor yedim resmen...

ben çağdaşı bir daha dolaşayı bakayım...

Çok tehlikeliii bu 69 takıntısıı

İlk harekette aynamın önüne koyuyorummm. Ayağımın altınada yaztık oyuyorum yoksa acıyorrr
Diğerinde yatağaaaa :)

....

ben o bacak hareketlerini ayağımı sandelyeye kaldırıp yaptım sandelye devrilince egzersiz boyunca evi yıkmazsam iyidir die düşündüm ama yatak iyiymiş en azından devrilme ihtimali yok bunu denerim artık

var cnm hani bu hamur işi reyonlarında hazır ürünler var ya kek pasta için karışımlar onların arasında galeta ununun sağına soluna saklanmış oluyorlar genelde biraz dürtükleyince o reyonu çıkıyor ortaya. bi bak ben hep ordan alıyorum artık çok iyi çıkıyo.şimdiden görevlilere söyledim son aldığımda 2 paket kalmıştı lütfen yeniden getirin die.

şimdi netten baktım paketine de ne tesadüftür ki herkesin övdüğü doğalsanmış markası canlarım. çağdaşta var. ( bu gidişle izecekler üstümü ama napam herşey yulaf kepeğini sevdirmek için )

Son düzenleme:

sağolasın canım...
sen hangi semtteki çağdaşdan aldın acaba...

eğer burdakinde bulamazsam, olmazsa oraya kadar gidip alırım...

gurmenete birde kargo ödüyorum... birde acı yulaf kepeğine para ödüyorum

o parayı yol parası yaparım...

yaptim hemen bu ekmegi supeeer bisey oldu,misir ekmegi gibi ve ekmek yedigimi hissettim.4 parcaya boldum bir ceyregi bugun yedim ohhhhhdiger ucunude poste koyup kaldirdim ve 4 gunluk ekmegim olmus olducok tesekkurler ve siddetle tavsiye ederim arkadaslara:128:

ablacım kilom sabitlendi demişsn bn öncelerde diyet yaparken.. 1. haftanın sonunda duraklama oluyodu aktardan tilaks diye bi çay aldım günde 3 koca bardak içtm 3 gün snra tekrar kilo vermeye başladm. şmdi de bu çayı aramaya başladım

Tilaks Çayı
Sinameki Yaprağı, Anason Meyvası, Kişniş, Rezene, Meyan Kökü
•Cassia Acutifolia, Pimpinella Anisum, Coriandrum Sativum, Foeniculum Vulgare, Glycyrrhiza Glabra
•Senna leaf,Aniseed fruit, Coriander, Fennel, Licorice

Kullanış amacı
Kabızlığı giderir, bağırsak gazlarını önler. Tilaks çayı en muannit kabızlıkları dahi giderir. Mideyi hazmettirici, bağırsakları yumuşatıcı etki yapar.

Günde 1 veya 2 poşet içilmesi tavsiye edilir.

Dikkat edilecek hususlar
-Mide ve duadenum ülserleri, kolit ve ileus şüphesi hallerinde
kullanılmamalıdır.
-Hamilelerde ve 9 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır.

aaaaaaaaynen öyle bu arada şmdiki kilona ne kadar sürede ulaştın canım

tesekkur ederim canim ama ben yurtdisinda oldugumdan burda bu tarz seyleri bulamiyorumsu besi bir yerde diye bir cay varmis duymustum ta besini bir araya getirememistim 4 u tamamda funda yapragini bulamadim mesela.bizdeki aktarlari ozluyorum hatta buraya bir aktar acmayi dusunuyorumyinede ilgine tesekkurler belki kabizlik sorunu ceken arkadaslarin isine yarayabilir...

cnm ben akdereden alıyorum. eğer oraya gelemem bilmiyorum dersen işyerim ulusta bnm ben sana alırım sende ulustan alırsın hem bi bardak çayımı içmiş olursun

ben o beşi bi yerde yi de denedim hiiç bşy olmadı

sauna eşofmanı niçin kullanıyorsun? bırak ta ter bezlerin rahat çalışsın, bedenin ısını kendi ayarlasın cildin de gereken nefesini alsın.

daha iyi toksin atarsın dediler galeyana geldim :)

çok teşekkür ederim.

bu arada merhaba kızlar sabah ibre 99u gösterirken 100e kaymaya başladı içim gidiyor. yaaa bu arada bu sabah kahvaltısız çıkmıştım; arkadaş gel bak protein dedi; peynir sanıp ağzıma bir parmak ucu kadar attım meğer tereyağ-kaymak karıştırmış. birazını çıkardım geri ama birazı da gitti. etkiler mi acaba?

balona iğneyi batırdım mı ben şimdi? ondan mı ibre yukarı çıkıyor?

Kod:
ne bileyim iste hersey herkeste ayni etkiyi gostermiyor malesef.evet pitircik sonuc olarak neye karar verdin sen diyet konusunda

Lisabella sen yakında72 yi görürsün üzülme mandalina falan yeme dukanella yap ye ben ne zaman dukanella yesem zayıflıyorum tartıda.milleti duraklatan beni zayıflatıyor ilginç dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…