daha iyi toksin atarsın dediler galeyana geldim :)
çok teşekkür ederim.
bu arada merhaba kızlar sabah ibre 99u gösterirken 100e kaymaya başladı içim gidiyor. yaaa bu arada bu sabah kahvaltısız çıkmıştım; arkadaş gel bak protein dedi; peynir sanıp ağzıma bir parmak ucu kadar attım meğer tereyağ-kaymak karıştırmış. birazını çıkardım geri ama birazı da gitti. etkiler mi acaba?
balona iğneyi batırdım mı ben şimdi? ondan mı ibre yukarı çıkıyor?
Lisabella sen yakında72 yi görürsün üzülme mandalina falan yeme dukanella yap ye ben ne zaman dukanella yesem zayıflıyorum tartıda.milleti duraklatan beni zayıflatıyor ilginç dimi?
cnm ben akdereden alıyorum. eğer oraya gelemem bilmiyorum dersen işyerim ulusta bnm ben sana alırım sende ulustan alırsın hem bi bardak çayımı içmiş olursun
ayy bacim bide onu yapayim valla mandalina yemek istedigimden degildi sadece duraklamayi kirdigini okumustum.simdi biraz dukan in sayfasindaki yazismalar baktim bir hafta daha boyle surerse onun onerdigi sekli deneyecegim.bide senin dukenallayi deneyeyim bakayim insallah ise yarar.hep yilbasina 70 ile girmeyi hayal etmistim ama 13 gunde 3 kilo verememki bu gidisle
Uzun zamandır duraklıyorsan olur bi bakarsın 70 olmuşsun bende çok oldu şimdi de tam çözüldü hergün zayıflıyorum sanki kızlar.çok inceliyorum bi düğüm var sanki çözünce gerisi geliyor umudunu kaybetme devam et yeter ki gerisi geliyor inş.
yerim ben bu dukancanlarıııı...
canım ya, ben bir bakayım buraya, bulamazsam sana biraz zahmet veririm...
ben dikimevindeyim...
bir dolmuşluk işim olur, hem de bir dukancan görmüş olurum....
reelde böyle çenem düşük diil... şaşırma tamam mı...
seviyorum ben siziiiii...
Uzun zamandır duraklıyorsan olur bi bakarsın 70 olmuşsun bende çok oldu şimdi de tam çözüldü hergün zayıflıyorum sanki kızlar.çok inceliyorum bi düğüm var sanki çözünce gerisi geliyor umudunu kaybetme devam et yeter ki gerisi geliyor inş.
Kıslarr ben geldimmm
Uzuun toplantıdan ancak çıkabildim çok şükür allahımaaa
Bu arada mandalina meselesini ben denemiştim itiraf edeyim.. Ama aç karnına ve hiçbir yiyecekle karıştırmadan sabah sabah yaptım..
Ne oldu söyliim.. Biraz bağırsaklarım çalışt,ı birazda korktum bidaha yapmammm, siz de sakın yapmayııınnn
Lisa canım sen çok spor yapıyor olabilir misin canım?
Dukan amca yumruktan önce ya suyu yada egzersizinizi kontrol edin diyor.
Ama senin şok diyet deneyimin var hemde çok yeni biliyorsun yavaş gidecek..
Tek önerim egzersizi azaltabilirsinnn sen çok yapıyordun sankimmm
Kıslarr ben geldimmm
Uzuun toplantıdan ancak çıkabildim çok şükür allahımaaa
Bu arada mandalina meselesini ben denemiştim itiraf edeyim.. Ama aç karnına ve hiçbir yiyecekle karıştırmadan sabah sabah yaptım..
Ne oldu söyliim.. Biraz bağırsaklarım çalışt,ı birazda korktum bidaha yapmammm, siz de sakın yapmayııınnn
Lisa canım sen çok spor yapıyor olabilir misin canım?
Dukan amca yumruktan önce ya suyu yada egzersizinizi kontrol edin diyor.
Ama senin şok diyet deneyimin var hemde çok yeni biliyorsun yavaş gidecek..
Tek önerim egzersizi azaltabilirsinnn sen çok yapıyordun sankimmm
Ah zeynepcim ne guzel anlatmissin canim ya..benim dugum cozulmek yerine daha bir karisiyor sanki. Ayrica insan kilo vermeyince sabri tasip kacamak yapiyor.kacamaklar kilo oarak donuyor.yani kisir dongu iste
ya kızlar eskiler nerde? sanki kaç gündür göremedim medesa, dely, aliye, ipek ... nirdesiniz anam ya...
bu arkadaşlar var ya tam sopalık ya ne isterler diyetimizden anlamam ki biri kaymağı peynir die yutturur biri tavuğa yağ koymadım der biri başka bişi yapar. destek olacaklarına köstek oluyorlar ne bu arkadaşlardan çektiğimiz
merhaba
dukan diyetini yapmak için kitabı aldım ve okudum başladım yapmaya atak devresinin 3.gününde yulaf kepeğinden rahatsızlandım mide bulantısı yaptı.aslında 3 günde çokda iyi kilo vermiştim hastalanınca bıraktım yeniden başlamak istiyorum ancak korkuyorum hastalanacağım diye.merek ettiğim sizlerde de aynı şekilde bir rahatsızlanma ve kabızlık gibi problemler oldu mu?bana yardımcı olursanız sevinirim :)
ya kızlar eskiler nerde? sanki kaç gündür göremedim medesa, dely, aliye, ipek ... nirdesiniz anam ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?