Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yoğurtla karıştırarak yedim başka türlü de denemedim.acaba yemesem ve o şekilde yapsam olmaz mı ?

canım ekmek yapıp tüketirsen daha iyi sonuç alacağını düşünüyorum , bi çok değişik ekmek tarifi var , sana uyan birini yapabilirsiinn

maşAllah canımm

canım ekmek yapıp tüketirsen daha iyi sonuç alacağını düşünüyorum , bi çok değişik ekmek tarifi var , sana uyan birini yapabilirsiinn

çok teşekkür ederim.çarşamba günü başlıycam inş.sizden destek alarak yapmaya çalışacağım iradem çok zayıf ve verilmesi gereken çokkk kilolarım var

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim.çarşamba günü başlıycam inş.sizden destek alarak yapmaya çalışacağım iradem çok zayıf ve verilmesi gereken çokkk kilolarım var

rica ederim tatlımm , öncelikli olarak kararlı ol , gerisi çorap söküğü gibi gelir inşAllahh

kızlar bende atak 4 te yim.yanı 4.gunum.. ama yulaf kepeğini yiyemıyorum.aslında hıç bışey yıyemıyorum cnm ıstemıyorrr.
gun ıcınde
1 yumurta
1 kase yoğurt
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
2 lt su
2 fincan yeşil çayy

nasıl sizce kızlar?

birde bu egzersizleri bana gönderebılır mısınız?

yorumlarınızı beklıyorum.

kızlar ya şu kıtır petibör tarifini bulamadım

başım döndü geçmişi okumaktan

bilen var mı

canım sen dukan yapmıyorsun , bence açlık grevindesin

hem yulaf kepeğini tüketmessen olmazz, dukan amcam sadece diyet sırasında değil , bir ömür tüketmeni istiyor biliyorsun , bu işe bi çözüm bulman lazımm

ama canım istemıyor. su doyuruyor herhalde benii. acıkınca yiyiyorum sonuçta sınırsız hakkım var ama acıkmıyorum. çok tuhaff geliyor bu durumda bana..

ablacım isveç diyetiyle başlayıp hiç ara vermeden dukan amcanın diyetine başlıcam inş

dukan ile bugün 43. günüm ve giden kilom toplamda 9,500

2 kez isveç diyeti yaptım, harfiyen uydum ama kesinlikle 5 kilodan fazla veremedim

bence kesinlikle dukan yap. tecrübemi paylaşmak istedim.

cok sagol canim harika bir paylasim

kızlar ya şu kıtır petibör tarifini bulamadım

başım döndü geçmişi okumaktan

bilen var mı
canim bir bu linkte var bide ben kaydetmisim ama biskuvi demisim sanirim ayni sey oda soyle :

Malzemeler
1 yumurta
4 yk süt tozu
2 yk splenda
4-5 damla vanilya aroması
4-5 damla petit beurre aroması
Yapılışı
Hepsini bir karistir ve kasikla uzunlamasina şekilvererek yağlı kağıt üzerine dok onceden isitilmis 180 derece fırında kizaranakadar pişir

İlkay'ın Dukan Lezzetleri: Petir Beuure Bisküvi

ablacım isveç diyetiyle başlayıp hiç ara vermeden dukan amcanın diyetine başlıcam inş

sana cok soyledim ama ben en buyuk ornegim iste bak durakladim veremiyorum.hemde daha seyirin basinda olmama ragmen nedenmi yaptigim isvecten dolayi.eger illede yapacaksan soyle yap o zaman uygula isveci sonra 1-2 hafta normal ama olculu ye yine sonrasinda basla dukan a.hemen baslama ben ettim sen etme bacim

bunları kendi dukanımın altın anahtarları olarak belirledim, masaüstü arkaplanı yapıcam hatta büyük büyük yazıp :)
çok teşekkürler paylaşım için

2 kez isveç diyeti yaptım, harfiyen uydum ama kesinlikle 5 kilodan fazla veremedim

özel bi günüm war o yzden isvec dyetine başladım.yoksa bnde dukan destekçisiyim...

ama canım istemıyor. su doyuruyor herhalde benii. acıkınca yiyiyorum sonuçta sınırsız hakkım var ama acıkmıyorum. çok tuhaff geliyor bu durumda bana..

canım emin ol bir çoğumuz acıkmadan yiyoruz , protein tüketmek zorundasın , arabaya benzin koymassan çalışmaz maleseff

harikasın canımm , canı gönülden tebrik ediyorumm

tamam abla dediğin gibi yaparım 2 hafta ara veririm

Yenilmesi gerekenlerde sınır yoktur diğer diyetlerde olduğu gibi az yemeyin, doyana kadar yiyin,ne kadar çok protein o kadar çok yağ yakımı demektir.
Protein ağırlıklı beslenme yağ yakımını hızlandırırken kas oranınızın artmasına yardımcı olur.

bunu kaçırmışım...ben hemen mutfağaaaaaa

abla karbonhidrat diyeti warmış mehmet öz bu diyetin sadece duraklama dönemlernde yapılmasını önermiş....

abla karbonhidrat diyeti warmış mehmet öz bu diyetin sadece duraklama dönemlernde yapılmasını önermiş....
canim biz DUKAN yapiyoruz bu yuzden bu diyeti yaptigimiz surece bu diyetin kurallari gecerli bu baska diyetlerle karistirilmaz

merhaba arkadaşlar çook uzun zaman olmuş foruma girmeyeli
hazır başarıyoken tekrar döniyim dedim gururla.
yıllardır kendimi bildim bileli kilolarla savaşım var. hep aldım verdi yoyo oldum.
artık buna ömür boyu ksalıcı bi çözüm bulmalıyım derken dukana karar verdim.
96.5 kilo ile başladığım maceramda bugün itibari ile 82.9 olmuş bulunuyorum.
tabi daha yolum uzun ve bu sefer sonuna kadar gitmeye kararlıyım.
bu yolda destek olmak ve destek almak için geldim.
kabul edersiniz diye umuyorum.
hergün ne yediğimi içtiğimi, haftalık kilo kaybımı düzenli paylaşabilirim
hepimizin yolu açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…