Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süre ne kadar acep

merhaba dukancilar,uzun zamandir sizleri takip ediyorum sonunda bende yazmaya karar verdim.bende iki haftadir ducan diyeti yapiyorum.su ana kadar 4200gr verdim.araniza katilmaktan cok mutluyum.desteklerinizi esirgemeyin benden de:))))

dukan, goji berry (kurt üzümü) tavsiye ediyor ben bu bigli ile bugun karşılaştım. (3gün sonra 1ayım doluyor.) Kullanan varmı? satın almak için, herhangi bir aktarda buluyormu?

Son düzenleme:
dukan, goji berry (kurt üzümü) tavsiye ediyor ben bu bigli ile bugun karşılaştım. (3gün sonra 1ayım doluyor.) Kullanan varmı? satın almak için, herhangi bir aktarda buluyormu?
ben aktardan aldım. 2. sorduğum aktarda buldum hemen.
ama tadını sevemedim bi türlü yiyemiyorum.
tadını güzelleştirmeyi başaranlar paylaşırsa süper olur.

cok güzel kilo vermissiniz öncelikle tebrikler.ne kadar zamandir yapiyorsunuz bu diyeti? destek bu diyette cok önemli burdaki arkadaslarda bunu cok güzel basarmislar darisi biz yeni baslayanlarin basina

cok güzel kilo vermissiniz öncelikle tebrikler.ne kadar zamandir yapiyorsunuz bu diyeti? destek bu diyette cok önemli burdaki arkadaslarda bunu cok güzel basarmislar darisi biz yeni baslayanlarin basina
cok teşekkür ederim.
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah şu kilolardan kurtulup artık kafamızı daha zevkli şeylere yorabileceğiz. kıyafetler. gzellik malzemeleri
96.5 den 90.5 kadar olan kısım uzun bir sürece yayıldığı ve dukanla alakası olmadığı için onu saymıyorum.
kasımın 26sında atak dönemine başladım. her pazartesi tartılıyorum. 22 gün olmuş ve tam 7.6 kilo vermişim.
toplamda da 13.6 olmuş.
insan istediği gibi görünmeyince en güzel şeyleri bile yakıştıramıyor kendine.
hele bide benim önümüzdeki ekim evlilik plalarım var inşallah çok güzel bir gelin olacağım.

Yulaf kepeği ile yapacağın, muffin tarzı keklerin içine koyulması tavsiye ediyor. Yogurla ve sütlede yenebiliyormus. Allcağız bakacağız

Yulaf kepeği ile yapacağın, muffin tarzı keklerin içine koyulması tavsiye ediyor. Yogurla ve sütlede yenebiliyormus. Allcağız bakacağız

muffin güzel olabilir gerçekten özellikle aromalarla. en kısa zamanda deneyip sonucu paylaşrım.

ama bugün puding yaptım süper oldu.
belki daha önce buna benzer tarif verenler olmuştur ben yinede paylaşayım.
1 litre yağsız süt
5 y.k tatlandırıcı
5 kaşık kakao
1.yk kaşıgı mısır nişastası
2-3 damla vanilya aroması
ocaktan alınca 1 tatlı k. yenilebilir jelatin ( kıvam için inaılmaz işe yarıyo şiddetle tavsiye ederim.)

bu ölçülerden 5 orta boy kase çıkıyor. yani kakao sınırını aşmadan gönül rahatlığı ie bir kase yiyebiliyoruz

Jelatin konusunda girdigim bütün marketleri talan ediyorum. Birde krem tartar. Bu iki ürünü bir türlü bulamadım siz nereden aldiniz?

Jelatin konusunda girdigim bütün marketleri talan ediyorum. Birde krem tartar. Bu iki ürünü bir türlü bulamadım siz nereden aldiniz?

aktarlarda var diye biliyorum ikiside.
ama ben gurmenet den sipariş ettim bide orda çeşit çeşit aromalar var
dukan diye ayrı bi bölüm yapmışlar yulafıda ordan aldım ben. migrostada var gerçi yulaf.

Hoşgeldin, kilo bildirimleri her perşembe yapılıyor, dely saolsun liste hazırlıyor, ama çok geçe kalma, en geç öğleden sonra 3-4 e kadar
başlangıç tarihi, başlangıç kilo, hedef kilo, geçen haftaki kilo, bu haftaki kiloyu paylaşıyorsun, birde en son boyları da eklemişti listeye herhalde....

Ben hiç tüketmedim goji berryi, illa alıp kullanmanız gerekmiyor, damak tadınıza uygunsa aktarlardan bulabilirsiniz....
genelde keklerin içine katıyorlar ya da reçeli var eğer aldıysan o şekilde tüketmeyi denersin ama sınırlı izinli, dikkat etmek gerekiyor buna....

küçük bir şehirde yaşıyorsanız pasta malzemeleri satan yer dışında bulmanız imkansız, büyükşehirlerde genelde çoğu aktarda var...bulamıyorsanız gurment yada hammddeler.cm (siteyi kısalttım) dan alabilirsiniz, bilmiyorum ne kadar süredir dukan yapıyorsunuz da böyle malzemelere çok gerek yok eğer başlangıçtaysanız...jelatini bilemem de kekler krem tartarsızda yapılabilir olmazsa olmaz değil yani....

bak ayni stenin tolere listeside var ,burda aciklamis zaten.her sabah diye bir zorunluluk yok tolere listesinin icinde :

dukandiyetitariflerim: Şu 'TOLERATED FOODS' dedikleri SINIRLI İZİNLİ yiyecekler

Edacimin, merakımı gidermek için internete bi göz attım.. Meğer senin gibi günde 5-6 lt su içen dünyada ne çok insan varmış! Yani, durumun gayet normalmış. Eminim sen de araştırmışındır ama yine de söylemek istedim... Çok şükür drlar da her geçen sene bilgilenyorlar ki eskiden maksimum 1,5 lt su içmesini tavsiye ettiklerini unutup artık günde 2-3 lt demeyi başlamışmışlar. Formülleri çıkarımayı çalışıyorlar artık ama yine de çelişki yaşıyorlar. Kimi kilo başına 30 ml diyor, kimi ise 40 ml. Ben de hayat boyu 2-2,5 lt su içerim de ama hep azar işitirdim. Yok böbreklerim zarar görür, yok zehirlenmesi olur.. Bak artık 3 lt normalmış. Meğer böbrekler, esas az su olunca yorulurup zarar görürmüş artık.. Yahu bizim Dukan amca bile sürekli kendisini yetiştiriyor. Eskiden kolayaı sınırsız içebilirsin derdi, sonra günde 3 kutuyle sınırladı, bu sene de sadece 1 kutu diyor. Gayet yani..

Psikolojik dediği şey da psikojenik polidipsi olmalı herhalde. Ama o da, ancak günde 10 litreden fazla ise oluyor. İngliterede bir kadın varmış, 26 yaşında, günde 25 lt içiyormuş. Bu yaz olay yapmış. Ama ona bile bu teşhisi koyamamışlar, şüphelenip araştırıyorlar hala.. Gerçi kadın aşırı şişman, başka psikolojik dertleri vardır bence ama neyse..

Birşey daha sormak istiyorum canım. Yaşın genç herhalde ama yine de çok merak ettim ve cevabın benim için çok önemli... Senin hiç bir hastalık rahatsızlığın yoktur diye düşünüyorum. Baş ağırısı veya selülit gibi şeyler bile.. Öyle değil mi?

Günaydın kızlarrr

İzmir biraz yağmurlu.. Benim burnumda öyle

Yine de çook güzel bir gün olsuuun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…