:) zahmet ne kelime cnm yeterki bi duancanıma faydam dokunmuş olsun. ne zmn dersen alırım cnm.
sen müsait olduğunda gelirsin yanıma hem bi çay kahve içeriz hemde yulaf kepeğine kavuşursun. hbr bekliyorum senden cnm
merhaba arkadaşlarbende bugün itibariyle dukan diyetine başladım. kitabı elimde yok ama netten birtakım yazıları okudum. daha önce başka bir grupta kilo vermiştim ama oradan ayrılınca diyeti de bıraktım ve verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. bana tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı??
duraklama yaşayan arkadaşlar.... en uzun süre kaldığınız kiloda uzun süre takılmanız normaldir.... sabırlı olun...
vücut bu kiloya inince alarma geçip, vermemek için resmen direniyor... snırlı izinlileri kesip, yürüyüşü artırın...
hepimiz başaracağız
evet bende dun gerek kitaptan,gerekse dukan in kendi sitesindeki birebir kendisiyle yapilan yazismalari okudum.ve sonuc olarak suna karar verdimki bendeki durumda aynen senin bahsettigin gibi uzun sure kaldigim en yuksek kilodayim ve burda takildi.dunde acaba bu yuzdenmi diye sormustumki cevabini buldum.bugun itibari ile dedigin gibi sinirli izinlileri kestim ve spor yapacagim en az 60 dak..(gerci daha fazla yapiyordum ama onuda 1 saatle tutacagim)amaaaaa dun aksam son kez zeynepcigimin soyledigi dukenallayi yaptim.supeeeer oldu ,ne guzel biseymis o yaaa
evet bende dun gerek kitaptan,gerekse dukan in kendi sitesindeki birebir kendisiyle yapilan yazismalari okudum.ve sonuc olarak suna karar verdimki bendeki durumda aynen senin bahsettigin gibi uzun sure kaldigim en yuksek kilodayim ve burda takildi.dunde acaba bu yuzdenmi diye sormustumki cevabini buldum.bugun itibari ile dedigin gibi sinirli izinlileri kestim ve spor yapacagim en az 60 dak..(gerci daha fazla yapiyordum ama onuda 1 saatle tutacagim)amaaaaa dun aksam son kez zeynepcigimin soyledigi dukenallayi yaptim.supeeeer oldu ,ne guzel biseymis o yaaa
öğleden sonra yerli malı kutlamam var. tavsiyelerinizi bekliyorum.zaten + görünüyorum. bu gün de kaçırırsam biterim........
merhaba arkadaşlarbende bugün itibariyle dukan diyetine başladım. kitabı elimde yok ama netten birtakım yazıları okudum. daha önce başka bir grupta kilo vermiştim ama oradan ayrılınca diyeti de bıraktım ve verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. bana tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı??
günaydın abla dukanella ne nutella geldi aklıma onun gibi bişey mi
öğleden sonra yerli malı kutlamam var. tavsiyelerinizi bekliyorum.zaten + görünüyorum. bu gün de kaçırırsam
biterim........
mandalina olayını denedim
bakalım perşembeye kadar, bir faydasını görecek miyim...
yeni başlayan arkadaşlar, sakın şu anda denemeyin...bir teori üzerinde çalışıyoruz da...
her bünyenin farklı olduğunu ve aynı şeye karşı, farklı farklı tepkiler verdiğini unutmayalım...
ben kendimi feda ettimdukancanlarım için valla 2 aya yakın süredir meyve yememiştim... ballandıra ballandıra yedim
fedakarlik iste budur yaaaaa
fedakarlik iste budur yaaaaa
abla belki bunalttım seni ama bu son sorum olsun ....başladım ben o diyete...burası yeri değil adını demiyorm..öğlen menüsünde 2 haş. yumurta ve haşl.ıspanak diyo bn bunları seramik tavada yağsız sotelesem baharatlarla olmaz mıı acep
hadi hayirli olsun..sana tavsiyem o konunun topigine takil.orda benim onceki yazilarim falan var onlari oku ,yapanlarin deneyimlerinden faydalan..arkadaslardan ozur dileyerek son bir kez bu konu ile ilgili son sey soylemek istiyorum:haslanmis ispanagi yemek zordur bugunki menude ispanak,yumurta ve domates var ya ispanagi hasla,bir tavaya bir damla yag damlat yarim sogani iri iri dograyip sotele sonra icine o bir domatesi rendele bir iki karistir haslanmis ispanagi ekle(ispanagi cok fazla haslamaki hem porsumesin hemde vitamini kaybolmasin,hafif diri olsun )biraz tuz birazda aci seviyorsan pul biber ekle.istersen hakkin olan o iki yumurtayida ustune kir yada benim yaptigim gibi hasla ve ispanaginla ye (bu aslinda bizim diyetin PS gunlerinede uyar ) ..dedigim gibi ilgili topikte ilgili tarifler var.oraya bak
mandalinayı soyduğumu hatırlıyorumilk dilimi yediğimi de
ama ondan sonrası yok
saki biri geldi, öbür dilimleri elimden aldı gitti
ne zaman bitti, nasıl yedim hatırlamıyorum
sanırım meyve bende şok etkisi yarattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?