Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydııınnnnn

dün çağdaş markete uğradım...bakındım bakındım bulamadım...

görevlilere sordum... "oda ne" diyecekler diye beklerken "sayım yapıyoruz birkaç güne getireceğiz" dediler....

bu sefer ben şaştım kaldım

burdaki çağdaşta un reyonuna koyuyorlarmış...

yarın tekrar uğrayacağım... bulamazsam o zaman anında yanındayım zaten...

duraklama yaşayan arkadaşlar.... en uzun süre kaldığınız kiloda uzun süre takılmanız normaldir.... sabırlı olun...

vücut bu kiloya inince alarma geçip, vermemek için resmen direniyor... snırlı izinlileri kesip, yürüyüşü artırın...

hepimiz başaracağız

merhaba arkadaşlar bende bugün itibariyle dukan diyetine başladım. kitabı elimde yok ama netten birtakım yazıları okudum. daha önce başka bir grupta kilo vermiştim ama oradan ayrılınca diyeti de bıraktım ve verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. bana tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı??

Öncelikle hoş geldinn..

Sonra ilk iş kitabı oku.. Kitapsız olmaz bu iş..

evet bende dun gerek kitaptan,gerekse dukan in kendi sitesindeki birebir kendisiyle yapilan yazismalari okudum.ve sonuc olarak suna karar verdimki bendeki durumda aynen senin bahsettigin gibi uzun sure kaldigim en yuksek kilodayim ve burda takildi.dunde acaba bu yuzdenmi diye sormustumki cevabini buldum.bugun itibari ile dedigin gibi sinirli izinlileri kestim ve spor yapacagim en az 60 dak..(gerci daha fazla yapiyordum ama onuda 1 saatle tutacagim)amaaaaa dun aksam son kez zeynepcigimin soyledigi dukenallayi yaptim.supeeeer oldu ,ne guzel biseymis o yaaa

günaydın abla dukanella ne nutella geldi aklıma onun gibi bişey mi

öğleden sonra yerli malı kutlamam var. tavsiyelerinizi bekliyorum.zaten + görünüyorum. bu gün de kaçırırsam biterim........

dukan amca ağır sporları önermiyor zaten...

1 saat yürüyüş... oda, geç kaldığınız bir yere yetişir gibi.... ama koşmadan

vardır bunda bir hikmet değil mi.... ağır spor yapıp, tümden kas yapmayın, aman diyim

öğleden sonra yerli malı kutlamam var. tavsiyelerinizi bekliyorum.zaten + görünüyorum. bu gün de kaçırırsam biterim........

en yüksek kiloda iken, giymekte zorlandığın kıyafetleri düşün... tekrar bunları yaşamak istiyor muyum diye kendine sor... işe yarar

ya da almayı düşündüğün yeni bir kıyafet varsa, onu aklına getir...

dukana uygun birşeyler bulursan, hemen atıştır... bu büyük kaçamakları engeller...

herkese günaydınlar, güzel günler dilerim

hoşgeldiniz :)
bugün başladım demişsiniz, kitabı e azından atak dönemini okumadan başlamayın yoksa önceki diyetinizdeki gibi pes edip fazlasıyla verdiklerinizi geri alırsınız.
madem başladınız, kitabınızı alana kadar hafif şeyler yiyip kitapla birlikte tam anlamıyla başlamanız tavsiyemdir, aksi halde daha zor olur herşey
kolay gelsin, başarılar :)

mandalina olayını denedim

bakalım perşembeye kadar, bir faydasını görecek miyim...

yeni başlayan arkadaşlar, sakın şu anda denemeyin... bir teori üzerinde çalışıyoruz da...

her bünyenin farklı olduğunu ve aynı şeye karşı, farklı farklı tepkiler verdiğini unutmayalım...

ben kendimi feda ettim dukancanlarım için valla 2 aya yakın süredir meyve yememiştim... ballandıra ballandıra yedim

günaydın abla dukanella ne nutella geldi aklıma onun gibi bişey mi

evet canim ,nutellanin dukan a uyarlanmis hali

öğleden sonra yerli malı kutlamam var. tavsiyelerinizi bekliyorum.zaten + görünüyorum. bu gün de kaçırırsam
biterim........

gecen bir arkadasin profil resmi DUKAN amcaydi,bende her gordugumde tirsiyorum demistim :18:ve dahada ilginc olani belki isine yarar ustunde yazan yaziydi "yeme annem,yeme gulum " saka bir yana kaybettigin kilolari dusun,kaybedecegin kilolari ,amacini hatirla.yapacagin bir hata senin butun metebolizmani altust edebilir,duraklamalara girebilirsin.yapabilirsin inaniyorum.ben oyle davet sofralarindan gectimki ama hicbirine elimi surmedim sende yapabilirsin.hatta yanina senin icin uygun yiyecekler al onlara eslik etmis olursun ama sende kurallar disina cikmamis olursun.bir sutlu kahve yap,bir yesil cay ic,bir yogurt ye...

fedakarlik iste budur yaaaaa

selam dukancılar

henüz beslenmeme dikkat edemiyorum ama geçen cumartesi sporda ölçüldüm kilom aynı yağ oranımda biraz artış olmuş (%24 ken %29 a çıkmış)adet yaklaştığında yağ oranında artış olurmuş öyle dediler bu doğru mu? Ama basende 4 cm incelmişim(ki düzenli olarak 3 hafta gidebildim esas 6 hafta sonrası etki görürmüşüm) karın ve göbek için yeni hareketler öğrendim havluyla daha kolay yapılıyor boynumu da desteklediğim için boynum acımıyor

mandalinayla denenen şey nedir?

hadi hayirli olsun..sana tavsiyem o konunun topigine takil.orda benim onceki yazilarim falan var onlari oku ,yapanlarin deneyimlerinden faydalan..arkadaslardan ozur dileyerek son bir kez bu konu ile ilgili son sey soylemek istiyorum:haslanmis ispanagi yemek zordur bugunki menude ispanak,yumurta ve domates var ya ispanagi hasla,bir tavaya bir damla yag damlat yarim sogani iri iri dograyip sotele sonra icine o bir domatesi rendele bir iki karistir haslanmis ispanagi ekle(ispanagi cok fazla haslamaki hem porsumesin hemde vitamini kaybolmasin,hafif diri olsun )biraz tuz birazda aci seviyorsan pul biber ekle.istersen hakkin olan o iki yumurtayida ustune kir yada benim yaptigim gibi hasla ve ispanaginla ye (bu aslinda bizim diyetin PS gunlerinede uyar ) ..dedigim gibi ilgili topikte ilgili tarifler var.oraya bak

tesekkürler abla çok çok çok çooooook teşekkürler

kac zaman sonra meyve yiyince senin gozun dondu sanirim ama unutma sadece bir mandalindi ve sadece deneme amacli
diger arkadaslar sakin denemesinbak sormaya basladilar mandalin ne diye yemeye yemeye meyvenin adinida unuttukbiz bence yanlis ornek olmamak adina mandalin degilde "sinirli izinsiz tolere "diyelim

Kızlar grip gibiyim sankimm.. :2:
Multi Vitamin hapı içtim, PS günü diye çiğ biber yedim.. Kefir içtim azıcık..
1 Bardak yeşil çay içtim birazdan ıhlamur da içeceğim..

Başka ne yapabilirim?

Birde sanki vücudum su tutmuş biraz + vardı bir gün önceye göre, birazda parmaklarım şiş gibi gibi bilmedimm..
Yaşayan var mı bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…