Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gecmis olsun canim,dikat et kendine malum saglik butun diyetlerden daha onemli o olmadiktan sonra kilolu olmussun zayif olmussun bir onemi olmaz.zencefilli cay ic yada bir patates buyuklugunde zencefili rendele suyu SIK ve ic gerci cok aci bisey ama bir dikiste bitir hepsini.cok iyi geliyor.eger regl olacaksan yada bir gun oncesinde tuzlu biseyler yediysen sislik olmasi normal bide tabiki dun protein sebze gununse oda yapmis olabilir.odem atici caylardan falan icmeyi dene ve tuzu biraz daha kes..ama regl oncesi doneminse normal bu sislik..

Son düzenleme:

Bağır anacım bağır...
Ben de bağıracağım 69 da

dukan ile bugün 43. günüm ve giden kilom toplamda 9,500

2 kez isveç diyeti yaptım, harfiyen uydum ama kesinlikle 5 kilodan fazla veremedim

bence kesinlikle dukan yap. tecrübemi paylaşmak istedim.

Anam verilen kiloya bak bee
Darısı herkese

Hoş geldin...Çok güzel sonuçlar almışsın bu kısa sürede...
Devam devam

Diğer yeni arkadaşlar da hoş gelmiş

Günaydın kızlarrr

İzmir biraz yağmurlu.. Benim burnumda öyle

Yine de çook güzel bir gün olsuuun...

Geçmiş olsun canım...
Umarım hepimiz için güzel bi gün olsun ...

bunu okuyarak devam etsen çok daha iyi olacak
Yeni arkadaşlar siz de bir inceleyin...Okuyun,okuyun...Çok faydalı bilgiler var içinde

http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...dukan-diyeti-uygulamak-isteyenlere-kitap.html

öğleden sonra yerli malı kutlamam var. tavsiyelerinizi bekliyorum.zaten + görünüyorum. bu gün de kaçırırsam biterim........

Canım yolu yarılamışsın artık...Sakın ola ki anlık hislerinin kurbanı olma...
Bugün + da olabilirsin ama belki yarın o - olacak...Emeklerine yazık kuzumm...

Geçmiş olsun canım...
Canım ben ağrı kesici alıyorum böyle durumlarda...
Grip olacağım varsa dahi olmuyorum...

Grip olacaksan belki vücudun hastalık dolayısıyla su tutmuş olabilir takılma canım...
Yeşil çaya takıl ve bol su...Mikropları at vücudundan suyla...Yıka gitsinler

Canım olayı çözdüğüne çok sevendim!!Bende tam bunları söylecektim. İlk mesajını okuyup tam da cevap yazacaktım, sonra dur bakiyim dedim multaka boş durmamıştır ve cevabını çoktan bulmuştur.. Ahhanda öyle oldu.
Kendi tercrübeme dayanarak birkaç şey daha ekliym.
1. Bünyenin hafızasına yerleşen kilorarın geçmişine göre böyle duraklamalar daha da olacak. Hazır ol buna.
2. Hep dediğim gibi enerjiyi çok harcıyorsan çok alman gerekiyordur. 1-1.5 saatlik sporun sebebini anlamadım zaten. Dukan düşük kalorili bir diyettir. O yuzden de sadece 30 dk'lık çok yorucu olmayan sporu tavsiye ediyor. O da, tamamen Fransız mantığıyle bir spordur. Yani Fransız kadınlar asla eşofman giyip bir parkta koşmazlar. Onlar sadece asansörü kullanmaz, otobüs'ten 1-2 durak önce inip yada arabayı uzakta park edip yüremeye bakarlar. Ama bunları her gün ve gün içinde her fırsatta yaparlar. Yani 5 dk ordan 10 dk şurdan şeklinde. Sen Fransa'dasın işte incele oradaki kadınları. En azından gördüğüm kadar Paris kadınları kesinlikle öyle yapıyorlar.
3. Duraklamalarda vücudunu şaşırtmak da iyi sonuç verebiliyor. En azından bana iyi gelyordu. Kahvaltı menüsü hep aynı ise yediklerini deşiştir. Akşamı öylenle değiştir. Saatları değiştir. Kahvaltıyı daha erkene kaydır ki ara öğünler çoğalsın. Somonu abart (yani daha sık ye, haftada 3-4 defa), hem omega3 hem de kalori alımın yükselsin.PS günlerde sebzeyi abart. Hem çeşitleri hem miktarları (tabii o zaman proteini de abartmak zorundasın). Onları daha çok çiğ olarak tüketmeyi çalış.
4. Kaliteli bi multivitamini araştır, al mutlaka.
Bol şanslar tatlım!!:13:

Çok geçmiş olsun! Çiğ sarımsak ye derim, çok etkili doğal antibiyotiktir. Güzel bi tavuk bulyon da yapıp iç bence.
Ödemin varsa sıvı alımın az demek ki. Vücudunun su tutma programına geçmiştir. Garip gibi gelebilir ama ödemden kurtulmak için daha fazla su içmen lazım.

Kurtarici melegim gelmis ,hos gelmis sefalar getirmis yine dolu dolu yazarak gelmis.valla soyle bisey varki kitabi bir kez okumak yetmiyor unutuyorsun sonra tekrar tekrar okumak istiyorsun bu konuda ne demisti diye..simdi 1 hafta boyunca kilom sabit kalinca ister istemez uzuldum ve arastirmaya basladim.aslina bakarsan benimki henuz duraklama olarakta sayilmiyor bir 15 gun-1 ay falan gecmesi gerekiyorki duraklama diyelim.ama iste insan hergun 50 gr da olsa azalma gormeyi umit ediyor.yaptigim arastirmalarda benim icin en mantikli olani olabildigim en yuksek kiloda takilip kalmanin mumkun olacagi oldu.gecen hafta tolereleri de fazla aldigimi farkettim helva,tiramisu ..derken abartmis olabilirimdukan in kendisinin yaptigi gorusmeleri okudum verdigi onerileri dikkate almayada karar verdim.ve 10 sorunun 9 u hep duraklamalarla ilgli yada yeniden kilo almaya baslamakla.
spor olayina gelince spor salonuna gitmek zor geliyor ama gidincede cikamiyorsun bide zayiflamak isteyenlere hep spor onerilir ya.
dedigin gibi fransiz kadinlari esofman giyip kosmuyorlar cunku kilolari yokki genel olarak.spor salonuna gelenlerde eglencesine geliyorlar hepsi incecik .hamile kalirlar saglikli kilolar alip dogumdan bir gun sonra hic hamile degilmis dogurmamis gibi incelirler.bizde onlari gordukce sinir krizi falan geciririz onlarda iyi yerler ama porsiyonlari hep kucuktur tirtiklarlar az az ondan bundan
bugun itibari ile oncelikle tolere leri kaldirdim bir sureligine,beyazlara yoneldim,sporu 60 dak olarak yuruyus gibi yapacagim ve ictigim suyu degistirip zengil mineralli su aldim.tek bir stevia kahveme kattim.duzensiz olan yeme ogunlerimi duzenledim ve gecistirdiigim sabah kahvaltimi erkenden yaptim ogle ve aksama sadece beyaz et koydum..bide uykumu duzene oturttummu eminim kirilacak bu direnc.birde hemen vitamin almaya basliyorum bugun..

onerilerin icin tekrar cok tesekkurler

bir sey soracagim bu bahsedilen yumruk var ya (sayfa 289) bir diyet suresince kac kez yapilabilinirki?her duraklamada yapilabilinirmi yani?

Merhaba, Kızlar sabah çok acelem vardı normalde tuvalet ihtiyacımı görüp öyle tartılırdım birde ince pijamalarım da üzerimdeydi 90,400 düm sanırım 80li sayılara inmiş olacağım perşembeye. O kadar mutluyum ki çok şükür 26 Kasım dan beridir yüzüm daha bir ince gülüyor :) Geçen akşam eşimin çocukluk arkadaşı vardı enson 1,5 sene önce görüşmüştük. Önce bir süzdü sonrada ya yenge hanım hastamı ki diye eşini dürtüklemiş. Eşi dayanamadı sordu baktı biz rejim olaylarını konuşuyoruz tutamadı kendini ya yenge ip gibi olmuşsun sen ya naaptın bana da söyle diye ısrar ettiki anlatamam. Malzemeler anlatılıp, evdeki pasta (dukan pastam) tadıldıktan sonra mutfakta krep ve kek denemeleri yapıldııı...
Yarım saat sonra internetten yürüyüş bandı, ütü, kitap ve dukan malzemeleri sipariş edilmiş durumdaydı... İlçede olmaları ve evlerinde internet olmaması durumundan malzemeleri ben burdan tedarik edeceğim, kitabı okuması ve egzersizler onlardan.... İki yeni nefer daha kazandırdım DUKAN'a heheheh,

güncel ticketimide yaptım, yediklerimm

Sabah 1-2 parça krep, peynir, su(öğlene krepimi okula getiriyorum ben onun için şöyle bir 10 parçaya falan bölüyorum üzerine peynir koyuyorum peynir suyuyla biraz yumuşuyor falan güzel oluyor)
Ara; yeşil çay, normal çay, su
öğlen: yumultalı kıyma, 1 yk kadar ciğer (akşamın artıkları), krep peynir, suuuu
ara: Şimdi bir bardak yeşil çay içeceğimmm
Akşama: Sebze günüm ya ıspanak veya közlenmiş patlıcan yemeyi düşünüyorum sote tavukla tabi yanında da yoğurt

Son düzenleme:
Kızlar delirdinizmiiii
MANDALİNA konusunu bir daha açılmamak üzere kapatıyorum izninizle..
Tamam kötü bir niyetiniz yok uyarılarda bol bol yapılmış ama muhabbetini yapmak bile genç çekirgelere kötü örnek. Bi kereden bişey olmazzz falan olacaklar.
Hem ne o öle mandalinaaa kötü cısss
Rusya bilmem kaç bin ton mandalinayı içinden bilmem ne paraziti var diye geri göndermiş.
Hem o parazit gaz yapıyorrrr şişiriyorrrrr
Goji yeyin milli meyvemizzz. Anamızın evinde de vardı hani ondannnnn

kızlar bu sabahhh 66.3 çıktım süperrr.....

10.12.2012 - 70.3(dukan ile değil)
11.12.2012-69.6(dukan ile değil)
13.12.2012-69.3
14.12.2012-68.3
15.12.2012-68.0
16.12.2012-67.5
17.12.2012-67.5
18.12.2012-66.3 mutluyummmmm..

yarın protein+sebzeye geçiyorum... atak sürem uzun bile oldu..

Arkadaşlar kilo, boy, ölcü vs bildirimi yapılıyormu..
Yapılıyorsa kime vermemiz gerekiyor hangi arkadaş ilgileniyor.

Ben dukan dietime burdan devam edeceğim sizlerin de yardımıyla üzerimdeki bu durgunluk illetinden kurtulurum belki

Zencefil sanırım vardı buralarda hemen deneyeyimm.. Saol canım

Even yaaa ben de hastalıktan mı su tuttum acaba diye düşündümm.. Umarım öyledirrrr.. Hadi bakalım bol suya devam.. Pis mikroplarrr:2:

Ah çiğ sarımsak çok iyi teklif ama iş yerinde deneyemem her halde Zaten haşlanmış yumurtalarımla kendilerine yeterince çin işkencesi yapıyorum daha fazla abartmıyayım Akşama yerim artıkınnn..

Tavuk bulyon nasıl oluyor tarifin var ise alabilir miyim? Eve gidince yapayım hemen..

Bulyon dediğinde aklıma marketlerde satılan tabletler geldi de..

Bu arada çook teşkürler kısslar yine harikasınızzz..

Bunu ben yazaydım,mandalina yedim deseydim,yiyin iyi geliyor diye önerseydim anam ağlardı.en başta vadi ^tecrübeli arkadaşlar önermiyor derdi^sonra çok bilmiş bi arkadaş "sen 1kg ye"ama buraya yazma derdi.kıymetini bil lisabella dukan polisleri yok.sonunda yedin ya sanada helal olsun ben senin yerinde olsam yoğurda diyabetik reçel katıp yerdim,tuvalete o kadar sık giderdin ki durakladığına dua eder 70 i bile görürdün.diyabetik reçel diyetimizde uygun değildir.yukarıda yazdığımın gerçek dukanla alakası olmayıp tamamen hayal ürünüdür.

geçmişi okumadan yorum yaptım,İpekçi'm konuyu kapatmış,mandalinayı yiyen vadiymiş,lisabellacım hiçbirşey yapmamış ve ben polis olmuşum of ya niye okumadan yazdım iki laf sokuşturacaktım olmadı,yine başaramadım

ahhh utandırdın beni şimdi Yardımcı olabildimse ne mutlu bana!Ama sen zaten diyete bilinçli olarak yaklaşıyorsun!
Doğru söylüyorsun, o kadar uğraşıp dururken 50 gr bile allahın lütfü gibi geliyor. Duraklamalara benim de hiç tahammülüm yoktu. O kiloları yıllar boyunca aldığımızı unutup bir an önce vermek istiyoruz. Böyleyiz işte n'apalım?..Ama organizmamız de gerçekten gıcık bişey. Sistemimiz, vermeyi değil almayı progranlanmıştır.
Ay evet, o tatlı bu tatlı..noldu sana?:76:Gerçi bende öyleydim baştan. Sonra anladım ki enerjiye ihtiyacım var. Yediklerimi gözden geçirip mutfakta daha fazla zaman geçirmeyi başladım ve herşey hallodu. Dukan da bunu diyor zaten, tolere gıdalara yön alabilirsin hatta hatta tamamen yasak şeyleri bile yiyebilirsin ama neticelerine de katlamalısın, illa yavaşlama ve duraklama ile karşılaşırsın!
Yaa şu fransız kadınların kiloları korumaya hayranım!! Paristeyken 3 orta yaşlı hatunla sohbet ettiydim. Genelde gıcıklar, ama bunlar neşeli ve espirik çıktılar. Şarap yudumlarken nasıl bu kadar incecik kalabildikleri sorduğumda bana spor anlayışlarını anlattılar veee çok gizli bi sır verdiler! Meğer fransızlar, dediğin gibi her gün porsiyonlara sıkıca dikkat edip haftada 1 (genelde Cumartesi akşamları) hiçbişeyi düşünmeden kendilerine sınırsız bir ziyafet veriyorlar. İşte en önemlisi de bunu sadece haftada 1 ve sadece 1 kere yapmakmış. :79:Maşallah şarapları de zaten hiç eksik etmezlez. Başka türlü bu hayat çekilmez diye güldülar.Al şimdi yap yapabiliyrosan.

yürüyüşe çıkmadan bi bakiim dedim, yüriiim de geliiim

merhaba zeynep hanım :) o 1 kilo ye diyen bendim, ki sen 1 kg ye dememiştim siz 1 kilo yiyin isterseniz ama yeni arkadaşlar yemesinler demiştim :)
dukan polisi ben olmuş oluyorum şu durumda
ama siz o zaman diyabetik sarelle önerisinde bulunmuştunuz, diyette yasak malesef, o sert tepkim o yüzdendi yani. mandalina olayındaki tepkilerime bakacak olursak sert mizaca sahip bi insan olmadığımı görebiliriz:) sertliğim size değildi yani, kırılmayın kırıldıysanız. ne kadar yanlış bişey söylemiş olsanız da üzülün istemem. bi de öncesinde 7 lahmacundan bahsedip yedikçe zayıflıyorum demiştiniz, diyabetik sarelle öneriniz de son damlası oldu işin:)
neyse, tatlıya bağlansın olay diye yazdım ben bunları :13:

Yedikçe zayıflıyorum yazmadım tatlım yedim dedim sadece geyikti.çok üzülmüştüm evet..Buda geyikti poliste öyle sevgiyle kal

Sarımsağı akşam evde ye tabii.. Üstüne maydanoz çiğne, biraz kokusun alır.

Hayatım tavuk bulyon derken tavuk suyu kastettim. Asla hazır tablet değil! Güzel derken de sebzeli ve bol baharatlı demek istedim. 1 göğüs ve 2 derisiz drumstick al. Suya onlarla beraber ufak bir havuç, bi baş soğan, 8-10 tane sarımsak (bolca yani), 1/2 kereviz sapı, 1 yeşil biber, 6-7 tane karabiber, biraz pul biber, 1 tutam serdeçal, 1 defne yaprağı, birkaç iğne taze biberiye, 1 dal taze kekik. Sevdiğin bişey daha varsa, onları da kat. Düdüklüde 7-10 dk pişir. Kasene dayanabileceğin kadar bolca karabiber-pul biber at, pişmemis sarımsakları soyup ufak ufak doğra, 1 çk kadar limon sık ve sıcak sıcak iç.

Aspirine karşı alerjin yoksa, günde 1-2 tablet suda ereyen sedarjin al. Grip daha başlangıçtayken iyi sonuç veriyor. Multivitaminla beraber 3-4 gün ayrıyeten vitamin C de al derim ve çok erken uymayı çalış bu aralar. Tekrar geçmiş olsun kuzum!

Yedikçe zayıflıyorum yazmadım tatlım yedim dedim sadece geyikti.çok üzülmüştüm evet..Buda geyikti poliste öyle sevgiyle kal

7fındık lahmacun ve bir sürü çikolata yemiştim kaçamak diye pek kaçamak sayılmaz ben diyeti bozmuştum,kendimi topladım hedefime az kaldı şükür.20kg verdim tecrübesiz halimlezaman uzadı kaçamaklarım sayesinde olan bana oldu yani.burda herkes yediğini yazıyor bende öyle yapmıştım.

arkadaslar hepinize bol eksili mutlu günler,bende 15 gündür ducan diyeti yapiyorum.ama üc gündür cok istahsizlik basladi bende sizce bu normalmi?

Aliye diyodu mandalini, ben giremiyorum, o da giremiyor galiba. Mandalinin zayiflatma etkisi varmis bir programda duymus. Kendisinin durakladigi sirada gunde bir mandalin yemeye baslamis. Ondan osnra duraklamasi kirilmis.

Bana mantikli gelmisti. Ben uygulamiyorum, sonuclarini bilmiyorum.

Bagirsaklara faydali olsun diye, sebze gunleri sabahlari bir adet kivi yiyorum ben. Dukan chatte izin verildigini okumustum. Ben de duraklama yapmadi. O yuzden, kivi cok pahalilasmadan, yiyecegim kadar yiyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…