Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar hepinize bol eksili mutlu günler,bende 15 gündür ducan diyeti yapiyorum.ama üc gündür cok istahsizlik basladi bende sizce bu normalmi?

Proteini cok tuketmek ilk basta gercekten istah kesiyor. Ama sonra normale dondum ben, baya yiyorum ama kilo vermeye devam ediyorum.

ayy sende benim nese kaynagimsin,seni okudukca gulmekten helak oluyorum..gulmekte kalori yaktiriyor ya bende emegin buyuk.hem ilk goz agrimsinvallaaa ben yemedim ben senin dedigin gibi dukenella yedim ve cokta guzel oldu

ahh o tatlilar beni mahvetti.ben hayatta yemeyen insan canim tatli seyler istemeye basladi ya.sen soylemistin baslangicta oluyor diye.ama onunla ilgili soyle bisey var tatli yedikce bu kez hergun yemek istiyorsun.evet tolere gida ama her gun olmazki.oyle olsa tolere olmayip gunluk menulerimizin icinde olurdu.yok anacigim ben biraktim tatli islerini(en azindan simdilik)biz burdaki tirkler hep karsilastirirdik kendimizi fransiz kadinlari ile ama biraktik artik karsilastirmayi.genetikleri farkli,metebolizmalari farkli,yemek kulturleri farkli.giciklar dedigin gibi,soguklar herseyden onemlisi.geneli calisiyor ve haftaici yemeklerini gecistirip duruyorlar ama haftasonu severler ziyafet sofralarini.saatlerce masada oturur sogugundan sicagina vede arkasina tatlisina herseyi yerler en sonada peynir yerler spor yapmiyorlar ama mumkun oldugunca yuruyusler,gezintiler yapiyorlar,dans kurslarina,yuzmeye falan gidiyorlar..ne onlar gibi yiyebiliyor,nede onlar gibi yasayabiliyoruz.ama onlar gibi zayif ve uzun yasamak icinde onlardan ders almakta gerekiyor.

Ah şu çılgın Fransızlar!

hanımlar herkese selam ve de sevgiler getirdimm
yine iş güç dünya işleri sebepli uzuun zaman oldu giremedim sayfaya..
yeni gelen çekirgeler var hepiniz hoş geldiniz :) kitaplı, kaçamaksız kurallara tam uyularak boooollll eksili günler hepinize :)

yaa kızlarrrr benim regl gecikti bu ay, geçen ay sıkıntı yoktu oh iyi etkilenmedi benim hatun demiştim üstelik tatlı krizindeyim ve sabah bütün kepek hakkımı tüketmiş bulunduğum için akşam sütleç ya da helva yapamayacağım... imdattt :18:

bak canım sen boyle ballandıra ballandıra anlatırsan bılende yer bılmeyende. çok kötü örnek teşkil ettiğinin farkındamısın. deneyecegım yemeyın demenınde fayda etmeyecegının..

keske ılan etmeden kendın deneseydın sonra deneyımını paylassaydın.

persembelerı aksam 4 e kadar paylasman gerekıyor canım..

ben bu yeşilçayı hiç içemiyorum ama yaa of
dün belirlediğim altın anahtarlardan biri de günde min 2 max 3 kupa yeşilçay içmekti ama içemiyorum
acaba aranızda normalini içemeyip de naneli-ballı-bergamotlu-limonlu ya da yaseminli tarçınlı falan içebilen var mı ?
ya da bana biri yeşilçay içebilmeyi öğretebilir mi lütfen :))

öyle anlaşılmıyordu ki ama ya da ben yanlış anlamış olayım neyse uzamasın konu
sizinle şahsi bi meselem yok yani benim onu anlatmaya çalışıyorum sadece anlaştık umarım :13:

merhaba arkadaşlar,sonunda ekmek yaptım bende:))

benim tarifte 4 kaşık yulaf kepeği 3 yumurta vardı.yumurta kokusu ve tadı ağır geldi ama yedim yine de:)tuzlu keke benzetim daha çok.birdahaki sefere 9 yk yulaf 2 yumurtalı deneyeceğim.

bugün seyir günümdeyim.sabah lor peyniri,1 dilim ekmek domates çay,öğle hazır tavuk döner-yağ oranı%7- light yoğurt,akşamada ıspanak yiyeceğim.

ılıtıp,gözünü kapatıp hepsini birden içmek ben öyle yapıyorum

Çook teşekkürler canım akşama hemen uygulayacağım tarifini..
Benim yaramazı da kocama satarsam uyurum beklimmm, ah hadi inşallah..

Muhallebi yapabilirsin canım benim..

Kepeksiz kolay muhallebi
3 bardak süt
3 kaşık mısır nişastası
3 kaşık splenda(tatlandırıcıyı kendinize göre ayarlayabilirisniz)
1 yumurta
Birkaç damla aroma vanilya, limon yada sen ne istiyorsan

1 bardak yağsız süte 1 yk mısır nişastası koyuyorsun ki ben 2-3 bardaktan yapıyorum..
Eğer çok nişasta yemek istemiyor ve elinde var ise nişastayı jelatin ile aynı ölçüde değiştirebilirsin.
Tatlandırıcını da ekle..

Ocakta koyulaşana kadar pişirilecek, pişmeye yakın 1 yumurtanın sarısını da at içine karıştırrr..
Sonrasında yaklaşık 5 dk pişirmek yeterli, ocaktan al fokurdamazken yumurta beyazını ekle hızlıca karıştır ki kesilmesin..

En son aromalar, evde yok ise üzülme az limon yada portakal kabuğu rendesi de olur..

Dileyen kakao da ekleyebilir ama ben sadeyi daha çok beğeniyorumm...

Afiyet olsuuunn

baş ağrısı zaman zaman yaşıyorum ama onun sebebi 9 yaşımda migrene çeviren sinüzit ama kesinlikle selülit sorunum olmadı birde kızım var doğum yaptığımda yada kilo alıp verdiğimde çatlaklarım olmadı gör doğum yapmamış dersin o derece yani. ayrıca 18 diyemesemde genç sayılırım cnm yaş henüz 28. ayrıca araştırman içi tşk ederim. ben uzun zmn önce bırakmıştım araştırmayı durumu kabul edip.demek ki çokta korkulacak bişey değilmiş 6 lt su içmek

tmm cnm senden hbr bekliyorum.

dukanda meyve yasak cısssss....

sadece goji berry.... oda izin verilen miktarda....

kıdemsiz çekirgeleryolarım sizi... sakın beni örnek almayın, yaptığımı yapmayın...

kıyılardan yüzün, açılmayın...

ottan, böcekten olay çıkıyor... ne iş anlamadım valla...

çok sağol yaaa eve gider gitmez yapacağım.. jelatinim yok nişastayı da daha dün aldım hiç kullanmadım nasip bu muhallebiye imiş demekki :)

Valla canım ben de içemiyordum, yani zorla içiyordum...
Sonra burada duydum biri sade yeşil çayın içine küçük bir parça limon atıp içiyormuş, limonlu çay içer gibi...
Ben de o zamandan beri öyle yapıyorum...Limonun aroması değiştiriveriyor hemen tadını (sonuçta koca bi limon yemiyoruz)...
Ve genelde 3.yü de ılıtıp bir kerede içiyorum (artık yudum yudum içmek eziyet vermeye başlıyor 3. de)...
Limonun orjinali olmaz dersen aroman varsa ondan damlat, değişik olur belki...

çok sağol yaaa eve gider gitmez yapacağım.. jelatinim yok nişastayı da daha dün aldım hiç kullanmadım nasip bu muhallebiye imiş demekki :)

Afiyet olsun canım benim..
Mısır nişastası sınırlı izinli unutma sakııınn.. 1 yk günlük hakkın, eğer başka sınırlı izinli kullanmadıysan en fazla 2 ona göre hepiciniiii yemeee

Son düzenleme:
selam arkadaşlar,
bugünkü yediklerimi bildiriyorum; (bugün sp günüm)
Sabah: 1 haşlanmış yumurta , 2 küçük poğaça ( 1 y.k kepeğe denk geliyor.)
Akşam: 1 kase köfteli çorba , 2 tavuk paket , 2 küçük poğaça

geç kalktığım için öğle yemeği olmadı malesef

bir de bi sorum olacak hindistancevizi yiyebiliyormuyuz kurusunu kastediyorum tabi, baharattan mı sayılıyor yoksa yasakmı

ben kendimi feda ediyorum arkadaşlar

nasıl olsa 3-4 gündür aynı gramlarda geziniyoum....

1 taneydi diiimi....

çok yiynce, daha çok veriliyo diye bir duyum yokmuydu şööle bir daha düşünseniz

Helal olsun sana kızzz! Böle elini korkak alıştırma işte! Şu mandalina meselesine çok güldüm.Öğlen pek geşmişini okuyamadım ama millet sana niye bu kadar saldırmış ki anlamadım gitti. İsteyen denesin, istemeyen denemesin. Kime ne? Boş ver. Denedin, yedin, affiyet olsun!! Artık ne olacaksa neticesine katlanırsın hepsi bu. Kimse kimseyi örnek almasın, kendi aklını kullanıp ancak kendisinden sorumlu olmalı. Yeni başlayanlar da önce diyeti zerresine kadar incelesinler ve bi zahmet buradaki geçmişini de gözleri çıkana kadar okusunlar işte.:86: Meyve yasağı bile hala bilmiyen varsa seninle ne ilgisi var ki?

misir nisastasi yerine bugday nisastasi oluyormu? birde bu normal tatlandiricilar pisirilmiyor diye birsey okumustum sanki,bu splenda dediginiz mi pisiriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…