Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

karlı bir istanbul sabahından herkese günaydınlar
ben hala inanamıyorum 69larda dolaştığıma, acaba tartım mı bozuk diye düşünmekteyim

bütün gün dışarlarda olucam, herkes boool eksi görmüştür inşallah..

haa buz gibi, üşütmeyin emi

Rimirimirimbildirim

Başlangıç Tarihi: 01. 10.2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Geçen Haftaki Kilo (13.12.2012) : 69.9
Güncel Kilo: 69.2
Hedef Kilo: 60

Haftalık Fark: -700 gr
Toplam Fark: 14.3
Boy: 1.68

başlangıç tarihi 02/11/2012
başlangıç kilo 74
geçen hafta 65.5
bu hafta 65
hedef kilo 59

merhaba, listeye ilk yazışınızsa bu eğer, boyunuzu ve hatta haftalık ve toplam kilo farkınızı da eklerseniz dely için daha kolay olur :)

merhabalar, hoşgeldniz.
meyve sorusu sorduğunuzdan kitabı okumadığınızı anlıyorum. ben kitap okunmadan bu diyetin yapılmamasından yanayım. kitabı edinip okursanız daha kolay olur herşey, başarılar
meyve güçlendirmeye geçene kadar yok :)

Günaydın kızlar bugün çok enerjiğim, burada bulunan herkesi, doğayı, yağmurda yolunu sapıtmış solucanı herşeyi seviyorum bugün :))))))

Başlangıç tarihi : 26/11/2012
Başlangıç kilo : 98
Hedef kilo : 80 (KABAN)
Geçen haftaki kilo : 91,5
Bu haftaki kilo : 89,7
Haftalık +/- kilo : 1,800
Toplam +/- kilo : 8,3
Boy : 1,79
Dukan gün sayısı : 25 gün

Edoş hani baharlı gıda serbestti ya roka maydonoz felan onlardan yediğim bulamaçtı salata dediğim

Romuş atakta herturlu sebze yasaktir. Roka-cherry domates, kivircik, marul v.s. Hepsi sebzedir. Maydanoz ve dereotu otlar, onlari evet katabilrisn. Meger sebze yemissin... Oyuzden kilorarin oynayip duruyordu.:) Neyse gecmis olsun.

ben de ru-sheim aldım ama üzerinde %100 yulaf kepeği yazıyor... üstelik ilk kez yaptığım krebin tadını da çok sevmiştim.. moralim bozuldu şimdi

O kadar fanatik olmaya gerek yok canim. Ama icine sinmiyorsa, atak icin Dogasan'daki yulaf kepegini al. Parayi cope atacagina Ataktan sonra da her ikisini karistirip tuketebilirsin:)

Dukanda herkes Master Sef! Kendin yap peyniri. Nette envayi cesit tarif var. Ben de yaptim. Bazen tuttu, bazen tutmadi, ama eglenciliydi en azindan. Hele hele sutsuz yaginla yaparsan var yaaa..

Son düzenleme:

ismim ve şuansa bulunduğum sayfa her ne kadar zıtsa ben ve kilolarım birbirimize o kadar zıttız epeydir okuyorum dukanla ilgili şeyleri kitabı okumuş kadar oldum diyebilirim..dediğim gibi bu sefer kararlıyım yarından itibaren başlıyorum buna.beni en çok zorlayan güçlendirme dönemi olucak sanırım uzun süre sadık kalabilirmiyim bilmiyorum.herhalde atak ve seyirde verdiğim kiloların etkisiyle onun da üstesinden gelebilirim.bu akşam tartılıp yarın burdan bilgilerimi size sunucam :)

merhaba kızlar hastayım o yüzden gelemiyorum,çok kötüyüm istikrarla sürdürmeye çalışıyorum diyetimi,arada taze sıkılmış meyve suyu içiyorum,az ama,yoksa hiç enerjim yok yıkılıyorum,bildirimim..

başlangıç:97.8 (26 kasım)
geçen hafta:92.6
bu hafta92:00

giden 600 gr

toplam giden
5.800 gr..

Son düzenleme:
Günaydın......Çoktandır girememiştim.....Misafirim vardı. Dukana devam elbette...Ancak yavaş mi gidiyor anlıyamadım. Regli dönemim başlıycak onunda etkisi var mı aceba??? Moralim bozoluyor....Yardımmmmmmmmmm...

Başlangıç tarihi : 03.12.2012
Başlangıç kg : 102 kg
Gün : 18. gün
Geçen hafta : 100 kg
Güncel kg : 99.0 kg
1 haftalık değişim: - 1 kg
Kalan kg : 34 kg
Toplam giden kg : 3 kg
Boy : 1,65 cm

canım hemen başlamak istiyorsun belli ama kararlıyken önce kitabı edinmeye çalış, forumdakiler çok faydalı oluyor kafandaki soru işaretlerine, internet ortamında da her sayfa birbirini tutmuyor. Onun için ya pdf yada kendisi muhakkak önce kitap. Belki seni birkaç gün öteleyebilir ama daha emin başlarsın çünkü felsefen şu "hazır başlamak" :)

evet sabırsızlanıyorum :) o zaman yaklaşık 1 saat sonra öğle arasına çıkıcam ve direk kitapçıya gidicem.ben bu hırsla bu geceye kadar bitiririm o kitabı :)

Gunaydin canlar,bildirim yapiyorum
Baslama 10.09.2012
baslama kilo 91
Hedef68
Boy 168
Gecen 79.7
Guncel 79.4
Fark _300
Toplam giden -11.6

önce herkese günaydın diyeyim bildirimimi yapayım sonra zamanda geçmişe yolculuk vakti..

yaaa benim bünyede de mi perşembe korkusu başladı anlamadım ki dün sabah 58.2 diyen tartı bu sabah 3-4 sefer çıktım yerini değiştirdim çıktım yine de 58.8 dedi kafayı yiyeceğim yaaa kaçamak da yapmadım ne oldu anlamadım kiiiii:18:

bildirim :
başlangıç tarihi : 31 ekim '12
başlangıç kilo: 63,3 kg
boy: 159 cm
hedef: 50 kg
geçen hafta: 58,6 kg
bu hafta:58,8 kg
haftalık fark: +200g
toplam fark: -4.5 kg

hüüü ağlamak istiyorum yaaa dün ne güzel 58.2 idi toplam fark 5,1 olacaktı yaa ne olduuuuu
ps günü sonrası idi gerçi ama bu kadar da etkiler mi ki.. yatmadan 2 saat önce de yemeyi içmeyi bıraktımdı su bile içmedim di bu sefer pööfffffffff
dukan amcanın dediği o azmimin zayıfladığı dönemdeyim kitabı bi daha mı okusam..

pöftürüpöff planı iptal ettik gitmiyorum bi yere, yine bütün gün burdayım

günaydın :)
3 aralıkta başlamışsınız diyete, bugün ayın 20si. 17 gün olmuş ki biz buna 2 hafta diyelim.
Bu son haftada yani o iki haftanın bir haftasında 1 kg vermişsiniz. toplamda 3 kilo verdiğinize göre geri kalan 1 haftadada 2 kilo vermişsiniz demektir.
hem 1 haftada 1 kilo çok iyi. hem de 17 günde 3 kilo çok iyi.
hiç moral bozmayın yani aynen devam :)

böyle fırsat sitesinden bir güzellik merkezinin bölgesel incelme paketini almıştım. ( 30 tl)görüşmeye gittim, bu paket sizde işe yaramaz, biz yaparız ama sonucu için bişey diyemeyiz biz size enjeksiyon yöntemi uygulayalım o da 800 tl dediler.. bir de vücut yaşıma bakıp 35 dediler. nasıl bir moral bozukluğu ise odanın boşalması gerekiyordu beklemeden çıktım gitmedim bir daha da..

başlama: 20 eylül 2012
başlama kilo: 68.4
hedef kilo: 55
geçen hafta: 62.0
bu hafta: 60.8
boy: 160

hepinizi öptümmm

------------Dukan dışıdır---------
Ya öyle fırsatçı uyanıklar çıkabiliyor, bana da ekstra şeyleri zorla satmaya çalışan yerler oldu..
Ama neden paranı yaktın ki sen? Ben olsam gider ben bu paketi aldım illa yapın diye diretirdim.

Biraz araştırma ile kendi şehrimde hatta çalıştığım semtte düzgün, kendime ve bütçeme uygun uygulama yapan bir merkez buldum.
Bu arada ben satın almadan gidip görmeyi ve sormayı deniyorum..
Her türlü kandırma hareketine karşın önlem olarak.
Böylece dürüst firmaları ayırt edebiliyorum..

başlangıç tarihi 05.12.2012
başlangıç kilo: 69.2
şuanki kilo :66,9
hedef 60
boy 170

aslında dün sabah 65.9 idim. dün ps günümdü. gündüz herşey yolunda idi ama akşam normal yağlı pişirilmiş 1 tabak kabak ve 1 tabak taze fasulye ve bol salata ve yoğurt( bu da yağlıydı ) yedim bi de 15 tane kadar kestane ile yarım yeşil elma yemek zorunda kaldım eşim yüzünden. sabah bir baktım +1kg almışım. normal mi bu napıcam ben. çok mutsuzum ekmek tatlı yesem yesem içim yanmıcak

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 78.9

Güncel Kilo: 78

Hedef Kilo: 65.3

Boy: 1.60

Herkese merhaba. Dukan devam. Haftasonu çok az yedim hatta nerdeyse sadece akşam yemeği yedim. çokk kilo vermiştim ama haftabaşı toparlanmış oldum ki + yı gördüm:):) herkese bol eksili haftalar dilerim.

Başlangınç: 05.11.2012
Başlangıç kilo: 78
geçen hafta ki kilo: 73,8
şuanki kilo: 73,4
fark: 400 gr
hedef kilo: 65
boy: 162
toplam fark 4.6 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…