başlangıç tarihi 02/11/2012
başlangıç kilo 74
geçen hafta 65.5
bu hafta 65
hedef kilo 59
kızlar ben de uzunca bir süredir yapmayı düşündüğüm dukan diyetine yarın başlıyorum.tüm evreleri yazdım ne yemem ve yememem gerektiğini not aldım.umarım en iyi şekilde uygularım.fakat benim aklıma takılan tek şey atak ve seyir döneminde hiçbir şekilde meyve tüketmiyormuyuz?bir de kahvaltıda domates,zeytin gibi gıdalardan bahsedilmemiş bunlar yenmiyormu?bana atak dönemi için kahvaltı menüsü önerisinde bulunabilir misiniz?çalışıyorum aynı zamanda iş yerine getirebileceğim şekilde tarifler verirseniz çok memnun olurum..
Edoş hani baharlı gıda serbestti ya roka maydonoz felan onlardan yediğim bulamaçtı salata dediğim
ben de ru-sheim aldım ama üzerinde %100 yulaf kepeği yazıyor... üstelik ilk kez yaptığım krebin tadını da çok sevmiştim.. moralim bozuldu şimdi
Dukan sayesinde hamarat hanimlar olduk vallabide organik saglikli beslenmeye basladik baktim bu ulkede sifir yag peynir bulamayacagim lor peynirinin burda karsiligida yok malesef.lor italyanlarin
ricottasina esdeger ve bugun her yere bakindim yagsizi yok bende sutsuz yagimla lor yaptim cokta guzel oldusimdi sirada yagsiz sut ile
evde yogurt yapma ve labne yapma var...
Merhaba ismi güzel şahıs :), dikkat ettiysen ulaşabiliyorlarsa mutlaka kitabı almalarını tavsiye ediyor büyüklerimiz yeni gelen arkadaşlara. İnternet ortamındayız şöyle de yapabilirsin pdf formatlarında var internette az araştırma yaparsan onu indir oku. Dediğin doğru onlar yenmiyor canım, ama şöyle düşün diğer evrelerde gerekli vitamin, karbonhidrat ve yağı yediğimiz şeylerden zaten alıyoruz. Biraz sıkacaksın güzel güzel gidecek, tartıyla sarılıp yatası geliyor insanın gittiğini görünce...
ismim ve şuansa bulunduğum sayfa her ne kadar zıtsa ben ve kilolarım birbirimize o kadar zıttızepeydir okuyorum dukanla ilgili şeyleri kitabı okumuş kadar oldum diyebilirim..dediğim gibi bu sefer kararlıyım yarından itibaren başlıyorum buna.beni en çok zorlayan güçlendirme dönemi olucak sanırım uzun süre sadık kalabilirmiyim bilmiyorum.herhalde atak ve seyirde verdiğim kiloların etkisiyle onun da üstesinden gelebilirim.bu akşam tartılıp yarın burdan bilgilerimi size sunucam :)
canım hemen başlamak istiyorsun belli ama kararlıyken önce kitabı edinmeye çalış, forumdakiler çok faydalı oluyor kafandaki soru işaretlerine, internet ortamında da her sayfa birbirini tutmuyor. Onun için ya pdf yada kendisi muhakkak önce kitap. Belki seni birkaç gün öteleyebilir ama daha emin başlarsın çünkü felsefen şu "hazır başlamak" :)
Günaydın......Çoktandır girememiştim.....Misafirim vardı. Dukana devam elbette...Ancak yavaş mi gidiyor anlıyamadım. Regli dönemim başlıycak onunda etkisi var mı aceba??? Moralim bozoluyor....Yardımmmmmmmmmm...
Başlangıç tarihi : 03.12.2012
Başlangıç kg : 102 kg
Gün : 18. gün
Geçen hafta : 100 kg
Güncel kg : 99.0 kg
1 haftalık değişim: - 1 kg
Kalan kg : 34 kg
Toplam giden kg : 3 kg
Boy : 1,65 cm
Canım benim bu tarz şeyler için fırsat sitelerini takip edebilirsin..
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul İzmir ve Ankarada dahilinde gördüğüm merkezlerde bu iş gayet uygun..
Kendi adıma 8 seansa (1 ay yani) toplamda 59 lira para veriyorum ben..
böyle fırsat sitesinden bir güzellik merkezinin bölgesel incelme paketini almıştım. ( 30 tl)görüşmeye gittim, bu paket sizde işe yaramaz, biz yaparız ama sonucu için bişey diyemeyiz biz size enjeksiyon yöntemi uygulayalım o da 800 tl dediler.. bir de vücut yaşıma bakıp 35 dediler. nasıl bir moral bozukluğu ise odanın boşalması gerekiyordu beklemeden çıktım gitmedim bir daha da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?