başlangıç tarihi 02/11/2012
başlangıç kilo 74
geçen hafta 65.5
bu hafta 65
hedef kilo 59
Günaydın kızlar bugün çok enerjiğim, burada bulunan herkesi, doğayı, yağmurda yolunu sapıtmış solucanı herşeyi seviyorum bugün :))))))
Başlangıç tarihi : 26/11/2012
Başlangıç kilo : 98
Hedef kilo : 80 (KABAN)
Geçen haftaki kilo : 91,5
Bu haftaki kilo : 89,7
Haftalık +/- kilo : 1,800
Toplam +/- kilo : 8,3
Boy : 1,79
Dukan gün sayısı : 25 gün
karlı bir istanbul sabahından herkese günaydınlar
ben hala inanamıyorum 69larda dolaştığıma, acaba tartım mı bozuk diye düşünmekteyim
bütün gün dışarlarda olucam, herkes boool eksi görmüştür inşallah..
haa buz gibi, üşütmeyin emi
Rimirimirimbildirim
Başlangıç Tarihi: 01. 10.2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Geçen Haftaki Kilo (13.12.2012) : 69.9
Güncel Kilo: 69.2
Hedef Kilo: 60
Haftalık Fark: -700 gr
Toplam Fark: 14.3
Boy: 1.68
merhaba, listeye ilk yazışınızsa bu eğer, boyunuzu ve hatta haftalık ve toplam kilo farkınızı da eklerseniz dely için daha kolay olur :)
merhabalar, hoşgeldniz.
meyve sorusu sorduğunuzdan kitabı okumadığınızı anlıyorum. ben kitap okunmadan bu diyetin yapılmamasından yanayım. kitabı edinip okursanız daha kolay olur herşey, başarılar
meyve güçlendirmeye geçene kadar yok :)
Çok güzel gidiyorsun!! Maşaallaahhhhbaşlama: 20 eylül 2012
başlama kilo: 68.4
hedef kilo: 55
geçen hafta: 62.0
bu hafta: 60.8
boy: 160
hepinizi öptümmm
başlangıç tarihi 05.12.2012
başlangıç kilo: 69.2
şuanki kilo :66,9
hedef 60
boy 170
aslında dün sabah 65.9 idim. dün ps günümdü. gündüz herşey yolunda idi ama akşam normal yağlı pişirilmiş 1 tabak kabak ve 1 tabak taze fasulye ve bol salata ve yoğurt( bu da yağlıydı ) yedim bi de 15 tane kadar kestane ile yarım yeşil elma yemek zorunda kaldım eşim yüzünden. sabah bir baktım +1kg almışım. normal mi bu napıcam ben. çok mutsuzum ekmek tatlı yesem yesem içim yanmıcak
hedef 60
boy 170
aslında dün sabah 65.9 idim. dün ps günümdü. gündüz herşey yolunda idi ama akşam normal yağlı pişirilmiş 1 tabak kabak ve 1 tabak taze fasulye ve bol salata ve yoğurt( bu da yağlıydı ) yedim bi de 15 tane kadar kestane ile yarım yeşil elma yemek zorunda kaldım eşim yüzünden. sabah bir baktım +1kg almışım. normal mi bu napıcam ben. çok mutsuzum ekmek tatlı yesem yesem içim yanmıcak
merhaba arkadaşlar,benim bildirimim:)
başlangıç tarihi:10.12.2012
başlangıç kilo:70
hedef kilo:55
boy:1.57
geçen perşembe kilo:69.5
güncel kilo:68.5
fark:1 kg
aslında belki daha fazla olurduda eşimin anneannesi vefat etmişti.mevlüdü vardı dün.ayıp olmasın diye 1 tane lahmacun yedim.allahtan inceydi lahmacun.salatasını yedim zaten ps günümdü.yemesem herkes tuhaf tuhaf bakacaktı eminim.orda oturup dukab diyetini anlatamazdım.kendimi o kadar suçlu hissettim ki sanki kendime ihanet etmiş gibiydim...zaten moralim altüst oldu.hergören "bu gelin evlendiğinde zayıftı ne kilo almış " deyip durdular.
Zaten anca der dururlar. Öyle sinir oluyorumki o muhabbetlere. Bende çok yaşadım onu. Derdin varsa bana söyle kendi aralarında konuşuyorlar gıcık oluyorum. O tür oramlardan kilom yüzünden hep uzak durdum sırf o lafları duymamak için. Hep geri planda tuttum kendimi. Hele bi zayıflayayım dönüşüm muhteşem olacak
evet limonla yada elma sirkesi ile kestiriliyor sonrada suzuluyor...ekmek tarifi olarakta sevgili etateta nin tarifini dene bide.ben yaptim cok begendim pufpuf misir ekmegi gibi :
ben ekmegi pisirdikten sonra 4 eboldum 4 gunluk ekmek cikmis oldu
- 8 y.k. yulaf kepeği (2 kişilik ve 2 günlük bu)
- 3 yumurta
- 3 y.k. yoğurt
- 1/2 paket kabartma tozu
- 1 çimdik tuz
- kek kıvamına getirmek için biraz süt
Baton kek kalıbı kullanıyorsan pişirme kağıdını yugunca kes ve altını-etrafları kaplıyacak şeklinde kenarlarda katlayarak ser. Yuvarlak kalıbı kullanırsan peçete ile zeytinyağını sür dağıt. 200 derecede ısınmış fırına koy 35-40 dk üstün kabaran ve kızarana kadar pişir.
tarif icin cok tesekkürler
ya aslında uzun uzadıya anlatmak istemedim, oturdum baya baya bu sonradan şişen arkadaşların sahte dukancılar olduğunu asıl dukanın (yaptığımızın) evreler sayesinde vücudu alıştırdığını karbonhidratın tamam önceden kesildiğini bir nevi vücudun şoklandığını ama sonradan diğer evrelerde baya baya alındığını söyledim. Yani hooop kilo verdim olley bırakabilirim gelsin pastalar gitsin börekler şeklinde olursa elbetteki vücutun siper alacağını söyledim. Ama kızlar burası küçük yer her nekadar dukanı az da olsa desteklese de bu doktor müşterisini kaçırmak istermi? Hiç sinirini bozma yola devam. Ben daha başındayım bak bildirimimi yapcam az sonra ben çok mutluyum ve asla yarıda bırakmaya niyetim yok.
ismim ve şuansa bulunduğum sayfa her ne kadar zıtsa ben ve kilolarım birbirimize o kadar zıttızepeydir okuyorum dukanla ilgili şeyleri kitabı okumuş kadar oldum diyebilirim..dediğim gibi bu sefer kararlıyım yarından itibaren başlıyorum buna.beni en çok zorlayan güçlendirme dönemi olucak sanırım uzun süre sadık kalabilirmiyim bilmiyorum.herhalde atak ve seyirde verdiğim kiloların etkisiyle onun da üstesinden gelebilirim.bu akşam tartılıp yarın burdan bilgilerimi size sunucam :)
hoşgeldln aramıza :) başarılar diliyorum.
başlangıç tarihim: 10 Aralık 2012
Başlangıç kilom: 104
Hedef kilom: 61
Geçen Hafta: 101
Bu hafta: 98.5
Giden: 2,5
Kalan: 37
Boy: 1,68
karlı bir istanbul sabahından herkese günaydınlar
ben hala inanamıyorum 69larda dolaştığıma, acaba tartım mı bozuk diye düşünmekteyim
bütün gün dışarlarda olucam, herkes boool eksi görmüştür inşallah..
haa buz gibi, üşütmeyin emi
Rimirimirimbildirim
Başlangıç Tarihi: 01. 10.2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Geçen Haftaki Kilo (13.12.2012) : 69.9
Güncel Kilo: 69.2
Hedef Kilo: 60
Haftalık Fark: -700 gr
Toplam Fark: 14.3
Boy: 1.68
hedef 60
boy 170
Allah daim etsin :)) Ne güzel.. MaşallahhhMutluluğuna yani :) Kilona zaten maşallah o ayrı
Bravooo canıımmmBi de evet.. Her bişeyi düzgün yazın hihihi
Çok güzel gidiyorsun!! MaşaallaahhhhDevam etsin inşaalllaaahh..!
Ohooo!! Öyle hemen isyan etmek var mı!? Daha 15 gün olmuş, bi sakinn... Hiç sebepsiz artılar olacaktır mutlaka.. Ama diyete devam ettiğin sürece gitmemesi için hiç bir sebep yokk! İnsan öyle hissediyor ama.. Yesen yesenn.. Zararı yine sana biliyorsun. Devam devaammm...
Geçn hafta kaç kiloydun söyler misin?
öncelikle bişey sorucam, kitabı okudunuz mu? hoşgeldiniz bu arada :)
sebzepro günleride yediğiniz sebzenin proteine göre 1/3 oranında olması gerekiyor. tamam yoğurtta protein ama mesela o kabak yemeği etli olsaydı ya da taze fasulyeyi bi parça tavuk göğsüyle yeseydiniz keşke. +1 çok normal o yüzden hatta az bile bence o yüzden üzülmeyin hiç
kestane de hemen hemen ekmekle aynı karbonhidrat değerine sahip, üstelik içeriğinde nişasta da var. ancak güçlendirmede nişastalı öğün hakkınızda yiyebilirsiniz onu. hem de 15 tane yemişsiniz
kitabı okumadıysanız hemen alın okuyun bence yoksa zooor zor yollar sizi bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?