Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Allah daim etsin :)) Ne güzel.. Maşallahhh Mutluluğuna yani :) Kilona zaten maşallah o ayrı

Bravooo canıımmm Bi de evet.. Her bişeyi düzgün yazın hihihi

başlama: 20 eylül 2012
başlama kilo: 68.4
hedef kilo: 55
geçen hafta: 62.0
bu hafta: 60.8
boy: 160

hepinizi öptümmm
Çok güzel gidiyorsun!! Maşaallaahhhh Devam etsin inşaalllaaahh..!

Ohooo!! Öyle hemen isyan etmek var mı!? Daha 15 gün olmuş, bi sakinn... Hiç sebepsiz artılar olacaktır mutlaka.. Ama diyete devam ettiğin sürece gitmemesi için hiç bir sebep yokk! İnsan öyle hissediyor ama.. Yesen yesenn.. Zararı yine sana biliyorsun. Devam devaammm...

Geçn hafta kaç kiloydun söyler misin?

öncelikle bişey sorucam, kitabı okudunuz mu? hoşgeldiniz bu arada :)
sebzepro günleride yediğiniz sebzenin proteine göre 1/3 oranında olması gerekiyor. tamam yoğurtta protein ama mesela o kabak yemeği etli olsaydı ya da taze fasulyeyi bi parça tavuk göğsüyle yeseydiniz keşke. +1 çok normal o yüzden hatta az bile bence o yüzden üzülmeyin hiç

kestane de hemen hemen ekmekle aynı karbonhidrat değerine sahip, üstelik içeriğinde nişasta da var. ancak güçlendirmede nişastalı öğün hakkınızda yiyebilirsiniz onu. hem de 15 tane yemişsiniz
kitabı okumadıysanız hemen alın okuyun bence yoksa zooor zor yollar sizi bekler

Başlangıç tarihi 15/11/2012
Başlangıç kilo 94
Geçen hafta 89,20
Bu hafta 88,50
Hedef kilo 60

Bayadır kilo verişim yavaşladı.Her hafta resim çekiliyorum. Öncesi sonrası yaptığımda resimlerde baya fark görünüyor. Sıkılaşıyorum heralde, bu diyetin en güzel yanı bu verdiğinden daha çok vermiş gibi duruyorsun. Wc olayını tam çözemedim hala canım sıkılıyor onada sanırım onu çözsem daha çabuk kilo vereceğim. O kadarki vahim durumdayım form çayları bile çok az fayda etti.

Tavuk yemektende fenalık geldi anacım bana. İşyerine başka şeyde kolay kolay gelmiyor. Yaw bu ara krep yapma özürlüsüde oldum.

merhaba arkadaşlar,benim bildirimim:)

başlangıç tarihi:10.12.2012
başlangıç kilo:70
hedef kilo:55
boy:1.57
geçen perşembe kilo:69.5
güncel kilo:68.5
fark:1 kg

aslında belki daha fazla olurduda eşimin anneannesi vefat etmişti.mevlüdü vardı dün.ayıp olmasın diye 1 tane lahmacun yedim.allahtan inceydi lahmacun.salatasını yedim zaten ps günümdü.yemesem herkes tuhaf tuhaf bakacaktı eminim.orda oturup dukab diyetini anlatamazdım.kendimi o kadar suçlu hissettim ki sanki kendime ihanet etmiş gibiydim...zaten moralim altüst oldu.hergören "bu gelin evlendiğinde zayıftı ne kilo almış " deyip durdular.

Zaten anca der dururlar. Öyle sinir oluyorumki o muhabbetlere. Bende çok yaşadım onu. Derdin varsa bana söyle kendi aralarında konuşuyorlar gıcık oluyorum. O tür oramlardan kilom yüzünden hep uzak durdum sırf o lafları duymamak için. Hep geri planda tuttum kendimi. Hele bi zayıflayayım dönüşüm muhteşem olacak

Gunaaaaaydiiiiiin

bildirimlesemdemi aglasam bildirimlesemmide aglasam:

baslangic tarihi:26-11-2012
baslangic kilo:76
hedef kilo:60
guncel kilo:73
kalan kilo:13
giden kilo :3
gecen haftaki kilo:73
bu haftaki kilo:73
fark:0
boy:170

Bu arada herkese bol eksili mutlu haftalar diliyorum. Aslinda kocaman bir yazi yazmiştim ama gonder defigimde site giriş yapmamişin dedi ve telden yazdigim icin hepsi gitti

Bu sefer garantiye almak icin parca parca yaxicam. Kiximin rahatsizlanmasindan dolayi cok kotu bir hafta gecirdik. Dogru duzgun uyuyamadim ve yeteronce beslenemedim. 1.1 kg vermiş olmama ragmen karnimin/gobegimin gecen haftaya gore kocaman gorunmesi bundan olabilir mi ki?

Sanki borden vucudum yaglanmiş gibi oldu. Rrgl oncesi degilim kabiz da degilim ama dukanla mucize gibi giden gobek kabus gibi geri geldi. Diyeti boxmadim ama cogu zamaan gunduz birkac lokma atiştirip asil akşam yemegimi yiyebildim. Ne dersiniz?

milletin ağzına laf gerek işte! aynaya bakmadan konuşurlar çoğuda benim de dönüşüm muhteşem olacak

Hayatım beni yanlış anladın galiba. Tepkim doktor beyin "karbonhidratları TAMAMEN kestiğiniz" kelimesine idi. Madem dukanı incelemiş niçin "tamamen" diyor. Beni bir diyetsenin karbonhidratların nerede ve ne kadar bulunduğunu bilmemesi çıldırttı. Bu doktor beyin diyetsen olduğunu sandım, yanılmışım herhade.
Tabii ki yola devam ediyorum. Güçlendirmenin 2.yarıdayım canım.:) Sana da dukan yolculuğnda başarılar dilerim!

Hoş geldin gofredo!:) Acele etme bence. Daha fazla bilgi topla ve kafanda iyice oturttur derim. Akşam tartılma. Doğru kilo sadece sabah (ilk tuvaletten sonra) tartıda gösteriliyor.

kilo bildirimi

Baslangic Tarih: 07.09.2012
Baslangic kilo: 84
Gecen Hafta: 70.5
GÜncel: 69.5
Hedef: 60
Boy: 1.62m

Selam benim gecen hafta baslangic tarihim yanlis yazilmis. 7 ile 9 un yerini deistirmisim, hep karistiririm zaten, once gun mu ay mi yaziliyo diye. Neyse iste basladigim 104 gun olmus.

Son düzenleme:
Selam dukan fıstıklarımm
booll eksi bildirimli bir gün olsun inşAllahh
okuldan geldim , yemeğimi hazırladım , şimdi bi yandan yiyorum bi yandan yazıyorum

hoşgeldln aramıza :) başarılar diliyorum.

başlangıç tarihim: 10 Aralık 2012
Başlangıç kilom: 104
Hedef kilom: 61
Geçen Hafta: 101
Bu hafta: 98.5
Giden: 2,5
Kalan: 37
Boy: 1,68

örtmenim tebrik ederimm

harikasın şekeriiiim , MaşAllaahh

canım kestane karbonhidrat açısından zengin bir yiyecektir , 3 kestane 1 dilim ekmeğe eşittir , ee sen 15 tane yemişsin kestaneyi malesef tadımlık değilde doyumluk bi durum olmuş , panik yapma + için , yediklerine dikkat et , spora , yeşilçaya ağırlık ver , sonuç iyi olur inşAllah

BİLDİRİMM ;

boy:1.66
başlangıç tarihi :10.10.2012
başlangıç kilo :86.8
geçen haftaki kilo :77.2
bu haftaki kilo :76.8
hedef kilo :68.5
giden:400

geçen hafta 66.3 kg idim.

kestane ve elma yememelidim ama akşam kayınvalideme gidince orda yemek zorunda kaldım. yemekleri de doğal olarak yağlı idi. normalde evde fırında et yapıpı yanına salata veya yoğrut yiyordum ama dün aakşam öle bişe oldu. kestaneye de dayanamadım. et yiyince işin ilginci acıkmıyordum. ama sebze yemeği yağlı olunca iştah hormanlarım alarm mı verdi bilmiyorum dünyayaı yesem doymayacakmış gibi oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…