Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bacim niye uyumadin sen tuvalete tasinmaya devammi gectimi sorun

Aslinda iiiyyy diyecegime surimiyi boyle denemek lazim. Dip sosla daha da guzel olmali tabii.:)

Bak ne kadar sanslisin, annen sana ozel pisiriyor. Ahh ahhh nerede o
gunlerim..

Bu arada herkese gunaydin ve guzel haftasonular!

Son düzenleme:

Listeni caliyorum

Lisa canım.. İtiraf ediyoruuum... Dün çok kıskandım seniii

Vee dünden bu güne tam 900 gr vermişim ben dee..

21.12.2012 kilo: 69,9
22.12.2012 kilo: 69

Oh oh gitsin kilolarr..

günaydınlar,

bu sabah tartı yine beni sevdi:) sonuç: 89.5

bu ne demek? toplam 23 kilo oldu ve Elazığ'a geldim.....

darısı istanbulun başına

ne kadar çok zümrem varmış bu sayfada ben de 2008 mezunuyum :) gıyası çok özledim <3

bu sayede yeni bir zümre bulduk cyy yirmi de zümremizmiş.

kızlar merhaba,

sayın Türkçe öğretmenlerim önünüzde saygıyla eğiliyorum. geçen gün oğluma verilen türkçe performans ödevini yaparken göbeğimiz çatlamıştı

masal yazmıştık da...

Lisa canım.. İtiraf ediyoruuum... Dün çok kıskandım seniii

Vee dünden bu güne tam 900 gr vermişim ben dee..

21.12.2012 kilo: 69,9
22.12.2012 kilo: 69

Oh oh gitsin kilolarr..

masallah kiskan kiskan canim ki gitsin kilolarmasallah iyi vermissin sende bende bugunde 500 gr daha eksilmisimsanirim gecen haftaki duraklamalardan sonra inislere gectik hepimiz ohhhhhhhhcocuklar yilbasinda noel babaya mektup yazip isteklerini bildiriyorlar bende yilbasina 70 ile girmeyi diledim ayyy kiz olacak belkide onumuzde daha bir hafta var ve 70 ede 1.5 kilo..

lisabella Fransanın neresindesiniz? ben Cannes, Monaco, Paris'i görmüştüm. Güzel ve pahalı gelmişti.

Paristeyim canim.ayyy sorma cok cok pahali gercektende.bide sen en pahali yerleri gormussun ben monaco ya bayilmistim.bir gun coooooooook zengin olursam buraya yerlesecegim demistim (hayal dunyasi iste)oraya yerlesmenin tek kosulu zengin olmak cunku

Ay çok sevindim canım benim valla böyle giderse yeni yıla fıstıklar gibi gireceğiiizz.

Ya ben ağlıyorum, kendimi tutamıyorum yaa, sevinçten mi acaba?
Kırmızılara da daha var ama bakalım bakalımm.. bilemedim:26:

merhaba arkadaşlar, nihayet döndüm

döndüm diyorum çünkü ben burda eski bir dukancıyım
geçen sene 2 ay dukandan sonra 88 kg.dan 75 kg. düştüm, sonra hamile kalınca gerisi yalan oldu

hamileliğimde toplam 17 kg aldım 92 kg ile doğuma girdim

şuan 82 kg.ım ve bu sabah itibari ile tekrar dukancıyım.. hedef 65 kg..
5 günlük atağımın ilk günü hayırlı olsun

umarım gecen seneki gibi verimli olur, üstelik bu son dukan hakkım malumm..

bebeginden yeni dukan baslangicinda hayirli ugurlu olsun

tekrardan hosgeldin oyleyse..ama bebegin emmiyormu?Malum emiyorsa bekle zaten bir hakkin kalmis iyi kullan..

sevincten canim sevincten bu coook guzel bir mutluluk cunku zayiflamak ,kiyafetlerinin bollasmasi,tartida o eksilen gramlari gormek,insanlarin sana zayiflamissin demesi,aynadaki goruntunden hoslanmaya baslamak ,kendini daha genclesmis hissetmek,eski daracacik kiyafetlerin sandiktan cikmasi hepsi coooook guzel.herkese destek olalim,hepimiz zayiflayalim ve bundan sonraki hayatimizi zayif,saglikli kadinlar olarak gecirelim.

bebeginden yeni dukan baslangicinda hayirli ugurlu olsun

tekrardan hosgeldin oyleyse..ama bebegin emmiyormu?Malum emiyorsa bekle zaten bir hakkin kalmis iyi kullan..

hoşbuldum teşekkür ederim iyi dileklerin için..

bebeğim 5. ayını bitiriyor ve yavaştan ek gıdalara başlıyoruz,
üstelik normalde de çok da sağlıklı ve düzenli beslendiğim söylenemez, eminim bu şekilde daha iyi besleneceğim

başlangıç kilom 105.5 inşallah iyi atlatırım bugünümü ancak kendimi çok iyi hissetmiyorum halsizim dukan da halsizlik ilk 1-2 gün olur demişti. sabah krep yapayım dedim neye benzedi anlamadım gerip bişey oldu ama yedim şimdiye kadar 1,5 litre su içtim. bugün kursta vardı belki de o da etkilemiştir

Selam fıstık Dukancanlarım

bi kaç gün uzak kaldım buralardan , nasılsınız ? keyifler nasıl ? oohh valla herkes son gaz devam ediyor, Dukan fıstıkları 2013 yılına fıstık içi olarak girecekler inşAllah , herkes fazlalıklarında kurtulacak , harikasınız yavrularr

ayy lisabella bu hastalık beni mahvetti,beni sen motive edersin ancak,beni bir patakla,çok saldım kendimi bir kaç gündürnasıl atlattın duraklamayı,biraz kendime yemek tarifleri bakım,gına geldi haşlama tavuk et yemekten,sen neler yiyorsun,zor geliyor evdekilere ayrı bana ayrı yemek pişirmek offf:2:

merhaba:) benim de kızım 4 ay 6 günlük:)) hep beraber vereceğiz kiloları inşallah bebeklerden fırsat bulursak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…