Surimiyi mikrodalgada yapiyorum, iyice kitirdatiyorum aama, yoksa guzel olmuyolar. yanina yogurt, karabiber baharat karisitirip dip sos da yapinca, cok hosuma gidiyor. Ama tabi herkesin zevk farkli.
Bana evddekiler cok destek oluyor, yoksa pek yapamazdim diyeti. Dukani kardesimin bir tanidigi yapmis, abla cok guzel oluyomus, bak sen de bir arastir dediginden sonra kitabi aldim.
Annem de sagolsun, benim canim cekmesin diye, valla bloglari takip eder oldu, tarif ariyor:)
Ama tabi arada ev de mantilar borekler pismiyo mu, pisiyo, napayim yemiyorum ben
de:) olcak o kadar.
çok sevindim valla bunu duyduğuma, teşekkür ederim :)
aralarda acıkınca su içmeye çalışyorum, karnım şişiyo su içincesu içmeyip de bişiler atıştırınca su içemiyorum olmuyo öyle de
yeşilçay hiç hiç içemezdim ben, başladığımdan beri içmedim. bu salı başladım günde 3 bardak içmeye, umarım olumlu etkisi olur çünlü hala pek zevk alarak içmiyorum :)
bi de önceki msjda söylediklerimi masaüstüne not olarak yazdım kendime, kopyalayıp yapıştıriim size de, her gün sonunda o notları yapıp yapamadığıma bakıyorum, dediğim gibi sadece tuz eksik şimdilik. notlar da şöyle:
8 saat uyu!
30 dk yürü!
zero içme!
suyunu unutma!
3 kupa yeşilçay!
tuzu azalt!
tatlandırıcı yok!
sütte 1 bardak!
ayrıca ne demek ben teşekkür ederim :)
Ama ben de turkce ogretmeniyim.hem de gazi mezunuyum.2004
bende süleyman demirel 2005
ne kadar çok zümrem varmış bu sayfadaben de 2008 mezunuyum :) gıyası çok özledim <3
bu sayede yeni bir zümre bulduk cyyyirmi de zümremizmiş.
Lisa canım.. İtiraf ediyoruuum... Dün çok kıskandım seniii
Vee dünden bu güne tam 900 gr vermişim ben dee..
21.12.2012 kilo: 69,9
22.12.2012 kilo: 69
Oh oh gitsin kilolarr..
lisabella Fransanın neresindesiniz? ben Cannes, Monaco, Paris'i görmüştüm. Güzel ve pahalı gelmişti.
masallahkiskan kiskan canim ki gitsin kilolar masallah iyi vermissin sende bende bugunde 500 gr daha eksilmisim sanirim gecen haftaki duraklamalardan sonra inislere gectik hepimiz ohhhhhhhh cocuklar yilbasinda noel babaya mektup yazip isteklerini bildiriyorlar bende yilbasina 70 ile girmeyi diledim ayyy kiz olacak belkide onumuzde daha bir hafta var ve 70 ede 1.5 kilo..
merhaba arkadaşlar, nihayet döndüm
döndüm diyorum çünkü ben burda eski bir dukancıyım
geçen sene 2 ay dukandan sonra 88 kg.dan 75 kg. düştüm, sonra hamile kalınca gerisi yalan oldu
hamileliğimde toplam 17 kg aldım 92 kg ile doğuma girdim
şuan 82 kg.ım ve bu sabah itibari ile tekrar dukancıyım.. hedef 65 kg..
5 günlük atağımın ilk günü hayırlı olsun
umarım gecen seneki gibi verimli olur, üstelik bu son dukan hakkım malumm..
Ay çok sevindim canım benim valla böyle giderse yeni yıla fıstıklar gibi gireceğiiizz.
Ya ben ağlıyorum, kendimi tutamıyorum yaa, sevinçten mi acaba?
Kırmızılara da daha var ama bakalım bakalımm.. bilemedim:26:
bebegindenyeni dukan baslangicinda hayirli ugurlu olsun
tekrardan hosgeldin oyleyse..ama bebegin emmiyormu?Malum emiyorsa bekle zaten bir hakkin kalmis iyi kullan..
sevincten canim sevincten bu coook guzel bir mutluluk cunkuzayiflamak ,kiyafetlerinin bollasmasi,tartida o eksilen gramlari gormek,insanlarin sana zayiflamissin demesi,aynadaki goruntunden hoslanmaya baslamak ,kendini daha genclesmis hissetmek,eski daracacik kiyafetlerin sandiktan cikmasi hepsi coooook guzel.herkese destek olalim,hepimiz zayiflayalim ve bundan sonraki hayatimizi zayif,saglikli kadinlar olarak gecirelim.
hoşbuldumteşekkür ederim iyi dileklerin için..
bebeğim 5. ayını bitiriyor ve yavaştan ek gıdalara başlıyoruz,
üstelik normalde de çok da sağlıklı ve düzenli beslendiğim söylenemez, eminim bu şekilde daha iyi besleneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?