Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar kilo veren & veremeyen , bu yolda çaba sarfeden herkesi canı gönülden tebrik ediyorumm
Delycim , ellerine , emeğine sağlık fıstığııımm

iyi olmana sevindim , aman haa dikkat et kendine , öpüyorumm

İpekcim çook teşekkürler , harikasınnn canımm

canım benim sen başkalarının lafıyla sözüyle hayatını sürdürecek bir insan değilsin , kendi doğrun neyse sakın ondan vazgeçme

yaa öğretmen camiasında onca anormal tip varki anlatamam , insanlar senin bu işi önemseyip , dikkat etmeni bile kendine sıkıntı eder , senin zayıflamayı kafana koymuş olman onlara batar , bende aynı tarzda ortamdayım biliyorsun , benim okuldakiler sürekli , yeter artık zayıflama , bak çok sağlıksız olacaksın , hasta olacaksın , aaa meyve yenmezmi .....bla bla bla

Allah aşkına ben yediğim zamanlarıda hatrılıyorum , gayet sağlıksız ve mutsuz bi insandım , şuan kendimi o kadar iyi hissediyorumki , bu duyguyu hiçbirşeye değişmem , sende sakın başkalarının sözüne kulak asma , önüne bak ve fazlalıklarından kurtul , bu lafları söyleyenlerin hepsine zamanı gelince hatırlat söylediklerini , hadi bakalım örtmenimm sana güveniyorumm :129::129::129::129::129::129:

ammmaaa ben yumurtaaa yemıyorummmm nasıl yapcam dıeti

slm kızlar dıyete baslıcagım ama ben hayatta yumurta yemm ne yapabılırım

bizim yapabileceğimiz bişey yok tatlım , kimse gelipte sana zorla yumurta yediremez , bu senin içinden gelmeli , ama yumurta çok önemli , kahvaltıda alabileceğin en güzel protein türü , o yüzden zorla kendini biraz , bende yıllarca yemedim yumurta daha 1 yıldır falan yiyorum , sende biraz yemeyi dene bence

canim ya hastalanman kotu oldu aslinda hastayken gercekten rejim yapmak zor oluyor.hem halsiz oluyorsun hem vucudun vitamin ihtiyaci,enerji ihtiyaci duyuyor..ama iste atlatmaya bak canim.vitamin haplari al mutlaka.sana bir onerim bir taze zencefil al onu ortadan ikiye kesip yarisini rendele sonra bir tulbente dokup SIK suyunu yada kati meyve SIKACAGIN varsa onda SIK.yarim cay bardagi kadar suyu olacaktir onu bir dikiste ic diger yarisinida ayni sekilde aksama yap yatmadan once.bu sana iyi gelecektir.eger oksurugunde varsa 2 kasik toz zencefile 2 kasik bal ekle iyice karisitir bunuda gun icinde ara ara birer tatli kasigi yut.buda oksuruge iyi gelecektir.tavuk suyuna corba yap bol limonlu sebzeli ic onuda sicak sicak.cok guzel tarifler bulabilirsin insanlar yaraticilik sinirlarini zorlamis ve oylesine seyler bulmuslarki hic diyette oldugunu hissetmiyorsun.dedigin gibide zor oluyor evdekilere ayri kendine ayri hazirlamak malesef ama herkesin birlikte yiyecegi tariflerde bulabilirsin( tantuni,karniyarik,hunkar begendi...)aslinda hem insanlar senin moralini bozmasaydi hemde hastalik isi girmeseydi sende iyi vermistin simdiye ama hala verebilirsin ve yolun daha cok basindasin bide yanlis anlamada simdi senin kilo bana gore biraz daha fazla ya sen aslinda daha cabuk ve kolay verirsin.ben gecen haftalarda duraklamadayim diye depresyona girdim ya nerdeyse ama sonra karar aldim belli bazi noktalarda onlari degistirdim.

-mesela ictigim su cesme suyuydu onun yerine zengin mineralli su aldim ve gunde 3 lt su iciyorum.
-tuzu hayatimdan tamami ile cikardim (benki hayatin tadi tuzu TUZ derdim ve asla tuzsuz yiyemezdim )

-gecen haftalarda dukan tatlilari yapmistim o beni duraklatti onu kestim yemiyorum artik.cunku zaten biz diyetteyiz ve o tatlilar her nekadar bize uysada luks aslinda ve duraklatiyor.bir sure yemem olur biter dedim..

-spor zaten yapiyordum devam ediyorum.

-gunde 3 bardak yesil cayimi iciyorum

-birde bir iki aci minnacik top biber yiyorum(gerci aci biberinde metebolizmayi hizlandirdigi soylenirdi)

mesela bugunki menum:

sabah:ekmegim+1 dilim fume hindi+1 yumurta+biraz lor

ogle:6-7 kofte +ayran

aksam:firin posetinde balik

bir iki gundur sebze yemedim mesela.ben senin duraklamaya girdigini dusunmuyorum sadece hastasin sen griptede vucut su tutar.sakin pes etme arkadasim cunku daha yolun cok basi.lutfen once hastaligini en iyi sekilde atlatmanin yollarina bak.ne zaman yardima destege ihtiyacin olursa ben minik cekirge ve diger kanatsiz dukan melekleri sana yardim ve destege haziriz unutma.cok optum seni

Selam kızlar..
Benimde uzun süreli duraklama sonrasında iki gün içinde tam -2,5 kg gördüm. Resmen şok geçirdim. Bu wc olayı çok önemli kızlar. Eğer tuvalete çıkma problemi varsa kesinlikle kilo verme duruyor. Ben onu çözdüm kilo vermeye başladım. Birde sanırım vücut direncini kırdım. Bu diyet hakikaten uyulduğu taktirde insana emeğinin karşılığını muhakkak veriyor. Yeterki biz azmedelim.

merhaba:) benim de kızım 4 ay 6 günlük:)) hep beraber vereceğiz kiloları inşallah bebeklerden fırsat bulursak

Bebim bebişimde 4 ay 9 günlük :) Ağustos annelerinde bende vardım doğuma gittikten sonra daha giremedim.

Hoş geldin canımmm. Hatırlıyormusun bizim zamandan 4 kişiydik hamile kalıp diyeti bırakan. Döndük yine kürkçü dükkanımıza. Bende başladım dukana 40 günde 8 kiloya yakın kilo verdim bende. Hadi gazan müberek olsun

kızlar ben dukanın bir değerlendirmesi var hangi evrenin kaç gün yapılması ile ilgili. ben yaptım onu mayısta 76 olursun dedi inşallah o günleri görürüm 76 olduğum zamanı hiç hatırlamıyorum en az 82-81 oldum bu zamana kadar

tebrikler sanada canimkesinlikle onemli bazi noktalar oluyor onlar cozume ulasincada duraklama kiriliyor bu bazen herkeste farkli biseyler olabiliyor onemli olan kisinin kendinde neyin duraklama yaptigini bilmek ve ona gore onlem almak.sevgili zeynep, sevgili etateta soylemisti
bir vermeye baslayinca corap sokugu gibi gelecek diye (ee nede olsa tecrube)

ayyy ne guzel hamile kalmis dogurmus saglicakla almissiniz kucaklariniza bebisleriniziallah bagislasin ve darisi isteyenlerin basina.varmi benimle hamile kalacak arkadaslar

canım yaa hatırlamaz mıyım, ben ara ara girip sizlere baktım.. bak yine başladığımız yerdeyiz
maşallah çok güzel vermişsin, ben de emziriyorum diye doğumdan sonra 2 kg aldım o da canıma tak etti

bebeğin nasıl? nasıl gidiyor annelik ve dukan bir arada

Sağol canım. Kesinlikle öyle sökük gibi gelir inşallah.

Darısı başına tatlım. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin .

bu aradasöylemeden geçemeyeceğim bir şey var;

bu diyetle verilen kiloların sonra geri alınacağını düşünenlere kendimden bir örnek vermek istiyorum,

88 kg ile başladım, 75 e düşünce hamile kaldım, tabi hemen diyeti bozdum ve buna rağmen ilk 4 ay neredeyse hiç kg almadım...

doğum yaptım, emzirme bahanesiyle deli gibi yedim, tüm bunlara rağmen gecen 1 sene içinde ilk diyete başladığım kiloya asla çıkmadım

Son düzenleme:

Çok şükür herşey yolunda. Ben 2 ay emzirdim o da yarım yamalak. Mamaya talim anlayacağın. Şimdilik herşey güzel gidiyor. Dukanda da idmanlıyım ya zorlanmadım. Bakalım uzun soluklu bir yola girdik. Sende bozmada yaza fıstık gibi girelim. Bebeklerimiz yürüyene kadar filinta gibi olalım ki -aaaa hem çocuk doğurdun hemde ne güzel fiziğin var desinler

ay evet canım yaa, yazın sahillerde oğlumla fırtına estirmek istiyorum
inan bozmamak için başlamaya karar vermem uzun zaman aldı, kendimi tam anlamıyla hazır hissetmeyi bekledim ve o gün bugündür arkadaşım

atak 1 kazasız belasız geçti ya artık gerisi kolay benim için

Kilo verdikçe dahada azimleneceksin. Atakta gider şimdi 2-3 kilo inşallah oda sana dahada bir motive olur.

doğurduk geldik dukana yani:)ben yaklaşık 20 gündür diyetteyim.10 aralıktan itibarende dukan:)

kızlar 2 haftadır pc bozuktu yeni ulaştı elime internet 3.ayımı bitirdim yenice dukanda sorun şu ki yıllar önce dogum yapmıştım sonra da büyük bir üzüntü yaşamıştım.saçım da bir tarafta açılma oldu bir daha da çıkmadı.bunu dikkatli bakmayan çok anlamıyordu.gecen sene doktor bana kan değerimin düşük olduğunu bu gidişle saçımın dahada döküleceğini söylemişti.mezoterapi önerdi ama maddi sıkıntı yüzünden yaptıramamıştım.şu anda o kısım çok fazla açılmış durumda ve çok fazla dökülüyor saçım.mezoterapiye başladım ben dukan diyetinden mi acaba diye düşünüyorum.ilk iki ay tahlil yaptırmıştım sorun yoktu.bu ay yaptırmadım.dukanla 11 kilo verdim daha vermem gereken 9 kilo var.pzt doktora gidip dukan yaptığımı söyleyip tahlil yaptıracam.kızlar ne yapmalıyım sizce bana yardım edin verdiğim kiloları almak ta istemiyorum saçımdan da korkuyorum

ben öğrencilerime ödevler veremiyorum ne yazık ki, çünkü velilerim hiç ilgilenmiyor. :2: açıkcası öğrencilerim sabah okulda oluyor; akşam evde çalışıyor.

Allah yardımcın olsun canım. Hoşgeldin.

Kesinlikle çok hakllısın. Ben de bırakacak değilim ama açıkcası onu haklı çıkarmaktan korktum. O da bilmeden bir hata yaparak. Çok teşekkürler chickpeas. Beni hep yüreklendiriyorsun ve inan her anlamda beni motive ediyorsun.

Ay ne diyeyimki sana .
En güzel cevabı doktor verirr
benimde dietle birlikte dökülmede gözle görülür bir artık olduu.Geçen ay da canıma tak etti.
AMa görmen lazımm
Bir banyoda dökülenden 2 yaşında kız çocuğuna saç olur o derecee.
Bir türlü durduramamıştımm.
Bizim NESS in tavsiyesi üzerine amway in şampuan krem ve haftalık bakım maskesini aldım.
4 kere yıkadım 1 kere bakım yaptımm
ve ilk yıkamam da dökülen o kadar az dıkiiii inanamadımm ağlayacaktım nerdeyseee
bakımdan sonrada çok toplandııı
dün yıkadığımdaaa o kadar az döküldü kii yani sonuçta saçlarım dalgalı ve normalde jöleli kullanıyorum. Banyoda yıkarken taradığımdan kaç günün kopanı döküleni geliyor tarağımaaa. Yani bu kadarı normal diye düşünüyorum . O kadar azz sanırım anlatabildim.
Ness lee den ALLAH RAZI olsunn. Yoksa kel kalacaktımmmm şükür yırttığımı düşünüyorummm.
Umarım sende kendine acilen bir çözüm bulursun. AMa önce doktorunu dinlemekte fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…