Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sen yeterki bırakma örtmenim , ben her türlü yanındayımm

benimki genel bir dökülme hali değil erkeklerinki gibi bir uçtan başlayıp ilerledi genel bir dökülme olsa bu kadar üzülmem oyuldu resmen kafam

tatlım vitamin desteği kullanıyormusun ?

Ben bu hafta inşallah 64 ü görürüm.Bakalım geçen hafta 500 gr verebildim.Yulaf kepeğini biraz ihmal ettim.Belki onun etkisi var.Perşembe günü gelince görecez bakalım.

Sibelcim doktora muhakkak git en doğru cevabı o verecek sana. Ama genel olarak diyetlerde saç dökülmesi olabiliyor. Hatta benim geçen ki dukan diyetimde kaşlarımda açılma olmuştu. Sonradan düzeldi tabi.

Selam Kızlar,

Umarım güzel bir cumartesi olmuştur herkes için

perşembe 79,900 düm bu sabah 79,800 geldim :) 100 gram 100 gramdır

Az önce alışveriş merkezinden strech daracık bir kot aldım 32-32 :) geçen hafta 33-32 almıştım ki eski kotum 36-32 idi :)

Tezgahtar kıza 32-32 biraz dar mı oldu sanki dedim, o da bana gayet güzel oldu diğeri büyük gelir dedi :)

Nasılsa dukan amcamla daha kilo vereceğimi düşünerek kotu aldım :) 20 gün kadar giymeyi düşünmüyorum ki bugünden o güne aradaki farkı görmek istiyorum.

arkadaşım şu amway ın hangi ürünleri bunlar

bana özelden isimlerini mesaj atar mısın

birçok farklı şampuanı var çünkü

tam bugün misafirlerim gitti, forumda kızlarla muhabbet ederiz diyordum ki kimsecikler yok

herkes gezmelerde sanırım :)

Merhaba arkadaşlar ben de 5 günlük atak evremi bugün bitiriyorum, yarın sebzelere de geçicem ama hiç sevinmiyorum:)) kendime zarar vermeyeceğimi bilsem bütün dukan yolculuğumu atak evresiyle geçirebilirdim:))
İlk 2 günde 2 kilo verdim sonraki 2 günde gram oynamadı kilom, acaba yürüyüş yapmadığım için mi böyle oldu? yoksa hiç aşmadım sınırlarımı. bugün 1 saat yürüyüş yaptım bakalım yarın 5. günün sonucunu görücem tartıldığımda.
Hayatımdaki en keyifli diyetimi yapıyorum dersem yalan olmaz, en sevdiğim yiyecekleri yiyerek zayıflıyorum var mı ötesi:)))
Bu arada bir Türkçe öğretmeni de benim:)

ne kadar çok zümrem varmış bu sayfada ben de 2008 mezunuyum :) gıyası çok özledim <3 :

bu sayede yeni bir zümre bulduk cyy yirmi de zümremizmiş.
Desene zumre toplantisi yapsak yeridir yani. :)) giyasettini ben de cok ozledim. Ama tiyatroda cok zorlamisti bizi....
. Biz de senin gbi cocuguyla ilgilenen velinin onunde saygiyla egiliyoruz azracim. Oglusuna basarilar...:))

KIZLAR ACİL DESTEK
Sonunda aradığım diyeti buldum sanırım DUKAN. Fiziksel ve ruhsal yapım için uygun ama yaşam tarzım için çok sorunlu olabilecek bir durum bu konuda yardımınza, tavsiyelerinize ve desteğinize ihtiyacım var
Yaşım 19 kilom 74 boyum 1.55
Benim ki üniversite sınavı stresiyle alınmış ve verilememiş tam tersine üzerine de eklenmiş kilolar. Yaklaşık 1 aydır üzerine gidiyorum kilolarımın ama belirli bir çizgi oluşturabilmiş değilim.

Dukanla ilgili çekincem ise ben yurtta kalıyorum. Yurt odasında ne kadar kendime uygun yemekelr hazırlayabilriim nelerle beslenebilirim. Yiyebilecğeim yemekler hazırlayabildiğim sürece hiç çekinmeden başlıycam :) Hatta atak dönemi için haftaya eve gitmeyi düşünüyorum 5 günlüğüne :) Kızlar ciddi anlamda kilolarımdan çok şikayetçiğim tüm hayatımı mafediyor Kendime olan güvenimi isteğimi her şeyimi aldı.
Duakansa tam bana uygun tek eksik peynirin hiç bir çeşidini yemiyorum. onun ışında kiloma dikkat etmeye başladığımdan beri zaten yağsız süt ve yoğurt kullanıyorum. Tavuğa bayılırım ve dukanın en sevdiğim özelliği ben sıvı tüketmeyi çok severim ve diyetler genellikle kolayı ve KAHVEyi yasakaldığı için nefret ederim. Kahvesiz yaşamaya da çalıştım arkadaşlar hayatımın en zor anlarıydı. Onun dışında günde bir fincan yeşil çayımı eksik etmem ve 2 lt.den fazla su tüketirim :) ekmek olarak çavdardan başka bir şey yemeyi sevmem de zaten.
Çevremde kilo vermesine hayran olduğum ve bana güven veren 2 kişininde dukanla zayıfladığını tesadüfen öğrendim ve bu bana çok güç verdi
Önümüzdeki cumaya kadar araştırmaya devam edip başlıycam inşallaaah

Daha önce kendimi hiç bu kadar umutlu hissetmemiştim kızlar özellikle sizin öyle kilo verdiğinizi gördükçe öyle mutlu oldum ki :)
Umarım ben de sizin gibi başarabilriim :)

Önerilerinizi heeeeyyycanla beklemekteyim

öncelikle merhaba sayın zümrem :)

buradaki zümre çoğunluğumuza bakarak "Türkçe öğretmenleri yemeyi severmiş tabi Dukan amcayla tanışmadan önce:))" diyebiliriz sanırım.

şimdi şu kilo durumuna yorum yapalım. 10 kilocuk bir fazlan var sanırım, çizelgene bakıp öyle yorum yapıyorum. atakta 2 kilo vermen hemde sporsuz gayet başarılı.

bugün spor yaptıysan yarın kesin biraz daha gitmiş olur ki bu da senin kilon için gayet güzel. kilo fazlan çoook olsa (ben gibi) işte o zaman atakta daha çok verebilirdin.

şimdi seyire geçince de kilon düşmeye devam edecek.

et olayını sevdiğini anladım yazdıklarından. madem durumun bu o zaman sebze günlerinde de etin yanında çiğ salatalar ekleyerek sebze olayını halledersin. ki benden sana bir tüyo kesinlikle salata olarak tüketilen sebzeler sebze yemeği yemenden daha hızlı kilo düşümü sağlıyor. bu benim fikrim. ben denedim böyle sonuç verdi.

benim dukanda 45. günüm 9,700 verdim. sebze yemeği yemedim hemen hemen hiç. varsa yoksa salata. ama bol bol et, tavuk, balık :)

10 yıldan sonra ilk kez 7'li haneleri görebildim o kadar mutluyum ki anlatamam sevgili canlar :) 79,5 ile artık ben de yetmişlilere katılıyorum. İlk küçük hedefim buydu, darısı herkesin başına inşallah öpüyorum sizi

merhaba,

üniversite hayatı boyunca yurtta kalıp etiform yemiş biri olarak hemen sana yazmak istedim. ki üni yıllarında 175 boy ile 65 kiloydum ve bana fazla geliyordu. 45 gün önce dukana başladığımda 90 kiloydum :)

benim sana ilk tavsiyem dukan kitabını hemen al ve okumaya başla.

şubat tatilinde eve gittiğinde atak olayına başla atağı bitirip seyire geç, yurda 3-5 kilo verip dön ki herkes şaşırsın.

peynir olayına gelince kendini azıcık zorla. yemezsen de dünyanın sonu değil süt ve yoğurtla takviye edersin. yurtta da saf protein günlerinde tavuk ya da senin kurtarıcın olabilecek ton balığına yüklen. dışarıda yediğin zaman da yağsız ızgara köfte, et vs.

içecekleri seviyorsan ki seviyorum demişsin yeşil çay stoğu yap kendine, günde 3 fincan iç. biraz da çıkıp yurt bahçesinde yürüyüş yaptın mı tamamdır.

ama ilk şart kitabı al.

yulaf kepeği vs ile ilgili detaylar orada.

başlamak bitirmenin yarısıdır demişler. sen kitabı al, okumaya başla, hedefini koy bak neler olacak :) abla tavsiyesi :)

benden bir tane daha varmış :) ne mutlu :)

bende yaklaşık 6-7 yıl aradan sonra 7 li haneleri gördüm de sitede çığlık atacam demiştim, attım :)

darısı 7 nin yanında sıfıra yakın sayılar görmeye inşallah :)

bundan sonra zümre toplantısı da yaparız artık ara ara :)

heheh benimki genellikle şikayetle geçer kuzum

Desene zumre toplantisi yapsak yeridir yani. :)) giyasettini ben de cok ozledim. Ama tiyatroda cok zorlamisti bizi....
. Biz de senin gbi cocuguyla ilgilenen velinin onunde saygiyla egiliyoruz azracim. Oglusuna basarilar...:))

sayı git gide artıyor kuzu.

aklımdan geçeni okudun resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…