Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Cevap için teşekkür ederim zümrem yemek yemeyi evlendikten sonra daha çok sevdim eşim yüzünden zaten 15 ayda 10 kilo almayı da yine onun sayesinde başardım:)) et yemeyi gerçekten çok seviyorum ve umarım dediğin gibi salatalarla daha hızlı kilo veririm. şu an Dr. Dukan'ın öngörüsünden daha hızlı kilo veriyorum zaten. benim bütün olayım şeker çikolata yüzündenmiş bunu anladım.

keşke ben de senin gibi 45 günde bütün fazlalıklarımdan kurtulsam:)) Maşallah Allah bozmasın şu seyrini

Ablalarım bitanesi :):)
Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim böyle deneyip başaranlardan tavsiyeler almak öyle iyi geliyor ki :)
Peynir olayında ben doğduğumdan beri yemiyorum yani fiziksel bir sorun :) Ama yoğurt ve sütle aram iyi :) Asıl sorunum da saf protein günlerinde ne yiyeceğim ? Ton balığı gibi bir alternatifi öğrenmem çok iyi oldu mesela :)
Kitabı da okumaya başladım canım :) Bir iki gün içinde bitiririm zaten :)
Günde 3 fincan yeşil çay da hiç problem değil ama asıl içimi rahatlatmayan sallama çay olması sallama olunca pek içime sinmiyor açıkçası :) Sallama çayda nerebileceğiniz iyi bir marka varsa onu da öğrenmek isterim aslında :)

Hedefim net 52 kilo :) Dukan sitesine göre 156 günde kavuşucam harika vücuduma :) :) :)
Umarım ben de başarabilriim :)

Kesinlikle aranan diyet budur:)) ben de çok pişman oldum keşke hep duyduğum sağlıksızdır diye ötelediğim bu diyeti 1 yıl önce yapmaya başlasaydım. 1 ay haftanın altı günü fitness yaptım dukan'ın 2günde verdirdiği kiloyu veremedim valla. Yurtta ortak mutfak gb. birşeyiniz var mı?

ben 90 la başladım, bugün 79,800 üm

daha verecek 10 kilom var :)

Allahtan boy 175 de fena sayılmıyorum şu durumda.

bende 2,5 yıllık evliyim. ilk atandığım yıl 67 idim. atandığım yerden ayrılırken yani evlenirken 82 :) orası yaradı bana. eşim yese de kilo almayan ki yemeğe hiç düşkün olmayan biri. ama ben şeker, çikolata, cips, fastfood diye ölen biri(idim:))

eşim denizci, yurt dışında :) 4 aylığına gitti. giderken 89 falandım :) geldiğinde 72-73 olursam 10 numara 5 yıldız olacak. daha 2 ay var gelmesine. inşallah ona bu sürprizi yapabilirim :)

Yemekhanenin mutfağı var. Ben diyet yapıyorum desem kullanabilirim de ama yemekhane gibi işlek ve devamlı birilerinino lduğu bir yer olduğu için biraz çekiniyorum. zaten gündüz yemek hazırlandığı için çok kullanableceğimi sanmıyorum ama akşamları bir şeyler yapabilem şansım da yok değil :)

canımsın arkadaşım,desteğin için teşekkür ederim,hastalığın yanı sıra ,moral bozukluğu,da var,o yüzden çok kritik bir noktadayım,yarın kendimi toparlayıp bir başlangiç yapmalıyım,yoksa ipin ucu kaçıyor az bir uzak kalınca diyetten,kendime elma çayı yapmak istiyorum ,belki bilirsin elma,limon,tarçın ,karanfil,kaynatıp suyunu içiyorsun,bunu içebilirmiyim acaba,ben bununla bayağı bir kilo vermiştim,metopolizmayı hızlandırıyor.

ton balığı ama light olacak ve yağını iyice süzeceksin. ben ezip yazığı çıkarmaktan cılkını çıkarıyorum balığın :)
mesela hindi füme diye bir zımbırtı var onu da sabah kahvaltısı için tüketebilirsin :)
nerede okuduğunu bilmiyorum ama bir yerle anlaşıp sana haşlanmış tavuk servisi vermelerini sağlayabilirsin ya daaaaaaaaaaaa evde kalan yakın bir arkadaşına gidip haftada 1 kez 2-3 tavuk gögsü haşlayabilirsin ki bu seni en az 2 gün idare eder :) tabi arkadaşlarına da biraz bırakmak şartıyla :)

süpermiş...

sende akşamları kullanıver ne olacak.

geceden haşla tavuğunu, at dolaba, ertesi gün yoğurt ve baharatı bas üstüne ye gitsin :)

haaa bir de haşlanmış yumurta olur yurtta, onu da yiyebilirsin

ya da mutfakta azıcık kıymayla kıymalı yumurta yapabilirsin :)

Evde kalan çok arkadaşım olmasa da sınırlarımı zorlayabilirim sanırım :) Şu an Ankaradayım ailem İstanbulda :)
Fırında tavuk satan kasaplar falan vardı sanırım öyle bir şeyler hatırlıyorum :)
Hindi füme falan o tar şeyleri okudum ne olduğunu bende bilmiyorum ama inşallah sevebileceğim şeylerdir diye umudediyorum çünkü hayatımı kurtarsbilirler :)
Seyir döneminde slatalar ve sebze yemeklerini de eklediğim zaman saf protein için alternatifim az da olsa idare edebilirim diye tahmin ediyorum istediğim kadar sıvı tüketebildiğim sürece umarım umarım işe yarar :) :)

eveeeet işte bundan şahane bir kaşam yemeği çıkar :) :)
haşlanmış yumurta kahvaltılar çıkıyor ama belirli bir düzeni yok kafalaırna göre takılıyorlar biraz :) ama kesinlikle yemekhanede tavu khaşlayabilirim bu da beni baya rahat kavuşturur çünkü tavuk yemekten bıkacak bir insan değilim :):)

hemde başkenttesin :) daha ne olsun.

sen abla sözü dinle önce kitabı bitir ve şubat tatiline kadar nereden yiyebileceğim na alırım, neler yiyebilir, nereden temin ederim araştırmasını yap.
hatta küçük bir defter tut. ben tariflerimi, yemeklerimi hep yazıyorum dukan defterime.
sonra git ailenin yanına ve başla dukan amcayla atağa :)
yeşil çay ben doğadan ın ginko lusu ve chai lisi yani tarçın ve karabiberlisini içiyorum. süpperrrrrrrrrrrrrr.

Ben doğadan sade içiyorum şimdilik aroma konusunda biraz seçiciyim bir ara bal, limon falan denedim ama sade iyidir alıştım zaten :)
şidmlik yemekhanedeki ablacıklarımla falan bir konuşuyum haftaya perşembe evime gidiyim ve cuma atağa başlıyım :) kitabı da bir an önce bitiririm zaten :)
Ton balığı, tavuk ve yoğurtla sanırım başka da bir sorunum kalmaz zaten seyire başlayınca yurttaki sebze yemeklerini ve salataları da tırtıklayabilirim :) böylece karnımı doyurabileceğim pek çok alternatifim olur :)

Muhteşeeeeeeeeeeeemmmm :)
kesinlikle hepsini yapıcam. tarifler için ve menü için kocamaaaaann teşekkürler....
tabi bunların yanına 2duble rakı bir gecelik olur dimi ?
seviyorum sizi kızlaaaaaaaaaaaarrrr..

Bugün ilk defa tatlandırıcı kullandım. Dukan tariflerinden süt reçeli yaptım. Az tattım güzel olmuş. Yarın kahvaltıda ekmeğim ile yiyeceğim.
Bende nerdeyse bir haftadır 99.2 de takıldım. Şuan regliyim ondan mı aceba ?

kızlar allaha şükür kazasız belasız atağımın 1. gününü bitirdim biraz halsizlik dışında hiç bir sorunum olmadı yaptığım dukanın testinde atağı 6 gün yap dedi ben de 6-7 yapsam diye düşünüyordum.öndeki yorumlardan ve kitaptan okuduklarımdan diyeti bırakınca ya da ucunu kaçırınca vücudun suyu çabuk topladığını görünce çok korktum verirsem aldıklarım daha fazla olur diye o nedenle canım bişey istediğinde korkudan elimi atamıyorum(genelde canım tatlıyı çok ister) inşallah hep böyle ilk günkü gibi gider bugünkü menümü de yazayım. SABAH: yulaf kepeğinden yapmaya çalıştığım krep- ARA:light süt ÖĞLEN :haşlanmış tavuk ayran ARA: 1 dilim hindi jambon AKŞAM: fı, ında somon, 2 kaşık light yoğurt.... yaklaşık 3 litre su, 1 şekersiz türk kahvesi

Canım öncelikle aramiza hosgeldin yurtta bu diyeti yapmak zor tabi ama isteyince insan neleri başaramıyor ki hele ankaradasin yurtta sana uygun birşey çıkmazsa ve yemekhanedede yapamazsan disarda ızgara tavuk falan gecistiriverirsin buzdolabiniz varsa kendine ton balığı hindi füme falan al seni çıktığında kaçamak yapmaktan korur bol zayıflamalar

Reglidendir merak etme

Muhteşeeeeeeeeeeeemmmm :)
kesinlikle hepsini yapıcam. tarifler için ve menü için kocamaaaaann teşekkürler....
tabi bunların yanına 2duble rakı bir gecelik olur dimi ?
seviyorum sizi kızlaaaaaaaaaaaarrrr..

Amannn rakı olmaz ondaki şeker hicbirseyde yok

kızlar dana jambon aldım dün akşam 100gr'da 1.5 yağ oranı var bunu kahvaltılarda yesem 2 dilim gb zararı olur mu? kitapta yağsız demiş ama bulamadım ancak bunu alabildim. Bir de şu fümeler lezzetli mi? çok pahalı 120gr 13tl gb fiyatları var. almaya değer mi bilemedim:)
Bu sabah seyir evresine geçiyorum ve 5günlük atak evremi 2.2kg vererek tamamlamış bulunuyorum. yılbaşına kadar 1kg daha verirsem değmeyin keyfime:))

Bende bu hafta 64 ü görmek istiyorum.Nedense takmış vaziyetteyim.Hedef 58 59 lar ama 64 olunca sanki 60 a yakın 65 de 70 e yakın geliyor.Dietle beraber takıntılı olmaya başladım sanırım.Ver ver bitmez bu kilolar.Bu kiloları alasıya nerdeymişim.))Üstüne üstlük kendimi zayıf görüyordum.Taki beni alış veriş esnasında tezgahtar kız beni büyük beden reyonuna götürene kadar.Şok oldum.Ama haklı idi büyük bedenler oluyordu bana.Sinirden hiç bir şey almadan çıktım.Çünkü suç benim değildi beden kalıpları küçülmüştü)))) Ancak anlamadığım eşim hiç birşey yapmadan 8 kilo verdi.Sinir oluyorum

Boyunuz kaç? kilomuz hemen hemen aynıymış ve nedense ben de kendimi çok kilolu hissetmiyordum halbuki çok değil 2yıl önce 57kiloyken kendimi çok kilolu görüyordum. zamanla göz alışıyor herhalde kilolara. 50leri görsem şimdi başka şey istemem ahh ahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…