Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende temmuz annesiyim. bebegimi emzirdigim icin tam kurallara uyamasamda uymaya calisiyorum. bende hamileligimde 25 kilo aldim 95 le doguma girdim simdi 76 kiloyum eski kiloma 6 kilom kaldi ama bende ins daha fazla verebilirim soyle 67 olsam bile cok sevinicem.

bu arada 5 haftadir dukan diyeti yapiyorum 5 kilo verdim ve ve ve yulaf kepegi diye 5 haftadir bugday kepegi yiyormusum (( . Ben Danimarkada yasiyorum ikisinin ismi o kadar benziyorki daha dun yanlislikla gercegini alinca cikti ortaya Allah hepimize bol irade nasip etsin insaallah. gitsinde gelmesin birdaha bu kilolar :))

Günaydın Kısslar iyi haftasonlarııı

Umarım herşey yolundadır..

Ekmekleri poğaçaları stoklamayı unutmayınnn

Birde tabi motivasyonu sıkı tutmayıı..

dukanella içindeki başk abir şey yapıyor bence bu etkiyi. çünkü benim 3 kaşıkla muhaşşebi yaptığım oldu bir ara taaattlıııııııı diye delirdiğimde ama hiç de bi işe yaramadı.. gerçi bendeki barsaklar müzmin tembel onunda etkisi vardır

selam hanimlar benim sorum ben suan duraklama ve birazda dagitma donemindeyim eger toparlanamassam sanirim verdiklerim KDV siyle geri gelecek
bu diyetin evrelerini bitirmem yaklasik 120 kusur gun ediyormus hesaplamaya gore bu zaman zarfinda meyvesiz kalmam mumkun degil diyete baslandigi gunden itibaren kilo verildigi bozuldugu andan itibarende katli olarak kilo alindigi dogrumu

mutlu haftasonları Dukan fıstıklarımm

tartı bana gün geçtikçe dahada aşağı kiloları gösterdikçe , koynuma alıp, sarıp yatasım geliyoorrr

hepinizi seviyorumm canlarr

7leri görüpte göbek atana biri olarak ben varımm diyorumm

Son düzenleme:

tatlım dukan 4 evreden oluşan bir diyet ;

1. evre ATAK : 3 ila 10 gün arasında değişiyor

2. evre SEYİR : senin bahsettiğin 120 gün bu evredir ama iş 120 günü bitirince bitmiyor malesef (meyve bu evre de yasak )

3. evre GÜÇLENDİRME : ideal kilona ulaştıktan sonra verdiğin her 1 kilo için uygulayacağın evredir bu , örneğin ; 15 kilo verdiysen 150 gün güçlendirme yapıyorsun (seyir evresine göre daha esnek bir evredir , işler biraz daha kolaylaşıyor )

4. evre KORUMA : bir ömür sürecek evredir , dukanın senden yapmanı istediği bi kaç madde vardır mutlaka uyuluması gereken , ve sonsuza kadar kilo problemsiz bir hayat

seyir evresinde meyve eksikliğini gidermek için , multivitamin desteği alabilirsin , inan insan meyve yemeyince ölmüyor , ben bunu anladım

sen hangi diyeti yaparsan yap , bırakıp eski yeme alışkanlığına dönersen , verdiğin kiloarı her türlü kat kat alırsın canım ....

NOT : DİYETE BAŞLAMANIN 1. KURALI
"KİTABI OKUMAK"

iyi pazarlar kızlar

itiraf ediyorum ben pierre dukan a aşığım
atak 1 çok rahat geçti ve bu sabah gördüğümm -1400 gr

ayrıca işim biraz daha kolaylaştı çünkü eşim de benimle birlikte yapmaya başladı

selamlar..
geçtiğimiz cuma günü yazdım ama sanırım gözden kaçmışş..şimdi aynısını kopyalıyorum:

"""selamlar,
atak evresinin 2.günündeyim... yemek anlamında çok zorlanmadım ama dün akşam çok takatsizdim ve saat 7.30 gibi uykudan deliriyordum.. hatta dukan kitabım da dün geldi,baştan birkaç sayfayı zor okudum...bir de sebepsiz yere moral bozukluğu yaşadım..normal midir?
bugün de kendimi çok iyi hissetmiyorum..800 gr. vermiş olmama rağmen..atak evresi bitince (pazar günü) normale döneceğimi umuyorum..
bu arada beni de listeye ekler misin?kaç günde bir tartılıp kilo bildirimde bulunuyoruz?
bilgilerimi yazayım:
boy:1.60
başlangıç kilom:kilo:67
başlangıç tarihi:20.Aralık
hedef kilo:55 (dukan testinde 56.3 çıktım ama 1.3 kg. fazladan versem fena mı olur:) """

bu arada bugün seyir evresine başladım..2 kg. verdim atakta.. yalnız kızım hastaydı,diyeti bozmadım ama az yiyebildim..

ben dün bununla ilgili bir şey yazmıştım arkadaşım,

gecen sene 2 ay sonunda 13 kg vererek dukana devam ederken hamile kaldım ve birden kesmek zorunda kaldım..
sonrasında alınacağından bahsedilen kat kat kiloların aksine ilk 4 ay neredeyse hiç almadım, doğum yaptım, emzirirken aylarca deli gibi kalorili şeyler yedim, hiçbir zaman dukana ilk başladığım kiloya çıkmadım....

88 le başlamıştım, doğumdan sonrada en fazla 82-83 oldum

aradaki 5-6 kg kalıcı şekilde kesinlikle gitti yanii, hamileliğe rağmen geri almadım

slm.90 kiloyum değişik yollarla 15 kilö verdim.şimdiden sonra dukan diyetini uygulamak istiyorum.yazılanlardan genel hatları anlamaya çalışıyorum,bana olmazsa olmazlarını anlatacak bir arkadaş varmı aranızda...

keşke bu sayfanın üst kısımlarına bari bi göz ataydınn ....

buyur bacım ;

tatlım dukan 4 e
vreden oluşan bir diyet ;

1. evre ATAK : 3 ila 10 gün arasında değişiyor

2. evre SEYİR : senin bahsettiğin 120 gün bu evredir ama iş 120 günü bitirince bitmiyor malesef (meyve bu evre de yasak )

3. evre GÜÇLENDİRME : ideal kilona ulaştıktan sonra verdiğin her 1 kilo için uygulayacağın evredir bu , örneğin ; 15 kilo verdiysen 150 gün güçlendirme yapıyorsun (seyir evresine göre daha esnek bir evredir , işler biraz daha kolaylaşıyor )

4. evre KORUMA : bir ömür sürecek evredir , dukanın senden yapmanı istediği bi kaç madde vardır mutlaka uyuluması gereken , ve sonsuza kadar kilo problemsiz bir hayat

seyir evresinde meyve eksikliğini gidermek için , multivitamin desteği alabilirsin , inan insan meyve yemeyince ölmüyor , ben bunu anladım

sen hangi diyeti yaparsan yap , bırakıp eski yeme alışkanlığına dönersen , verdiğin kiloarı her türlü kat kat alırsın canım ....

NOT : DİYETE BAŞLAMANIN 1. KURALI
"KİTABI OKUMAK"

[SUB]kızlar bu akşam arkadaşlara balık partisi verecem , eheehe onlarıda kendim gibi küçük küçük dukancanlar yapıyorumm [/SUB]

Boyum 160 59 fazla ama şimdilik 59 a ineyim sonrasına bakacaz

salı günü başlıyorum.kitabı sipariş verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…