Çok şükür herşey yolunda. Ben 2 ay emzirdim o da yarım yamalak. Mamaya talim anlayacağın. Şimdilik herşey güzel gidiyor. Dukanda da idmanlıyım ya zorlanmadım. Bakalım uzun soluklu bir yola girdik. Sende bozmada yaza fıstık gibi girelim. Bebeklerimiz yürüyene kadar filinta gibi olalım ki -aaaa hem çocuk doğurdun hemde ne güzel fiziğin var desinler
Sibelcim doktora muhakkak git en doğru cevabı o verecek sana. Ama genel olarak diyetlerde saç dökülmesi olabiliyor. Hatta benim geçen ki dukan diyetimde kaşlarımda açılma olmuştu. Sonradan düzeldi tabi.
Bildiğiniz gibi deil almayın takita çok iğrenç 3yemek kaşığı koyun dukanellaya,hepsini yiyin içiniz dışınız temizlensin iğrenç karın ağrısı hele Allah başa vermesin.bide bunun 10 mislini diyabetik sarelle yapmıştı uzamanda içim dışıma çıkmıştı
Önce alta bakıyoruuuzzz sonra yazdığım şu rakama: 89.00 eeee fazla söze ne hacet seviyorum bugün herşeyi
benden bir tane daha varmış :) ne mutlu :)
bende yaklaşık 6-7 yıl aradan sonra 7 li haneleri gördüm de sitede çığlık atacam demiştim, attım :)
darısı 7 nin yanında sıfıra yakın sayılar görmeye inşallah :)
selam hanimlar benim sorum ben suan duraklama ve birazda dagitma donemindeyim eger toparlanamassam sanirim verdiklerim KDV siyle geri gelecek
bu diyetin evrelerini bitirmem yaklasik 120 kusur gun ediyormus hesaplamaya gore bu zaman zarfinda meyvesiz kalmam mumkun degil diyete baslandigi gunden itibaren kilo verildigi bozuldugu andan itibarende katli olarak kilo alindigi dogrumu
selam hanimlar benim sorum ben suan duraklama ve birazda dagitma donemindeyim eger toparlanamassam sanirim verdiklerim KDV siyle geri gelecek
bu diyetin evrelerini bitirmem yaklasik 120 kusur gun ediyormus hesaplamaya gore bu zaman zarfinda meyvesiz kalmam mumkun degil diyete baslandigi gunden itibaren kilo verildigi bozuldugu andan itibarende katli olarak kilo alindigi dogrumu
slm.90 kiloyum değişik yollarla 15 kilö verdim.şimdiden sonra dukan diyetini uygulamak istiyorum.yazılanlardan genel hatları anlamaya çalışıyorum,bana olmazsa olmazlarını anlatacak bir arkadaş varmı aranızda...
Boyunuz kaç? kilomuz hemen hemen aynıymış ve nedense ben de kendimi çok kilolu hissetmiyordum halbuki çok değil 2yıl önce 57kiloyken kendimi çok kilolu görüyordum. zamanla göz alışıyor herhalde kilolara. 50leri görsem şimdi başka şey istemem ahh ahh.
Önce alta bakıyoruuuzzz sonra yazdığım şu rakama: 89.00 eeee fazla söze ne hacet seviyorum bugün herşeyi
salı günü başlıyorum.kitabı sipariş verdim.keşke bu sayfanın üst kısımlarına bari bi göz ataydınn ....
buyur bacım ;
tatlım dukan 4 evreden oluşan bir diyet ;
1. evre ATAK : 3 ila 10 gün arasında değişiyor
2. evre SEYİR : senin bahsettiğin 120 gün bu evredir ama iş 120 günü bitirince bitmiyor malesef (meyve bu evre de yasak )
3. evre GÜÇLENDİRME : ideal kilona ulaştıktan sonra verdiğin her 1 kilo için uygulayacağın evredir bu , örneğin ; 15 kilo verdiysen 150 gün güçlendirme yapıyorsun (seyir evresine göre daha esnek bir evredir , işler biraz daha kolaylaşıyor )
4. evre KORUMA : bir ömür sürecek evredir , dukanın senden yapmanı istediği bi kaç madde vardır mutlaka uyuluması gereken , ve sonsuza kadar kilo problemsiz bir hayat
seyir evresinde meyve eksikliğini gidermek için , multivitamin desteği alabilirsin , inan insan meyve yemeyince ölmüyor , ben bunu anladım
sen hangi diyeti yaparsan yap , bırakıp eski yeme alışkanlığına dönersen , verdiğin kiloarı her türlü kat kat alırsın canım ....
NOT : DİYETE BAŞLAMANIN 1. KURALI "KİTABI OKUMAK"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?