Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de dün başladım dukana atak 1.günümdü çok halsizdim ama kitapta atakta halsizlik falan olabiliceğini vücudun buna zamanla alışacağını yazdığı için pek önemsemedim

ben de dün başladım dukana atak 1.günümdü çok halsizdim ama kitapta atakta halsizlik falan olabiliceğini vücudun buna zamanla alışacağını yazdığı için pek önemsemedim

kolay gelsin arkadaşım..sen olmasan kimsenin yazdıklarımı görmediğini düşüneceğim:)

halsizlik tamam da,moral bozukluğu neyin nesiydi bendeki:)

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar, :)

Sabah 5 e kadar film izledim, sonra uyudum. Uyandığımda saate bir baktım ki saat 14.54 :)

Tam pazar keyfi olmuş anlayacağınız :)

Sağlık olsun. Tabi kahvaltı ve öğle yemeği vakti geçti ama şimdi dukan amcama uygun mükellef bir sofra kuracağım inşallah kendime :)

ve günün güzel şeyi dün 79,800 gelen ben bu sabah 79,100 üm :)

Rabbim e şükürler olsun...

Listeye benide eklermisiniz
boy:160
diyete başlama02/11/2012
başlangıç kilo:75
geçen haftaki kilo:65.5
bu haftaki kilo:65
hedef:58

iyi yapmışsın ohh,pazar adı üzerinde ,ne güzel vermişsin kiloyu darısı bana inşallah.

kolay gelsin arkadaşım..sen olmasan kimsenin yazdıklarımı görmediğini düşüneceğim:)

bugün pazar diye kimse yok bence yoksa takip ettiğim günlere göre bugün burası bomboş gerçekten bende de halsizlikten dolayı bi gariplik vardı belki ondandır geçer inşallah ya sıkma canını

herkese güzel pazarlar :)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :13:

buarada kilo bildirim günleri perşembe mi

evet bildirimler perşembe günleri öğlen 3e 4e kadar yapılıyor.

Boy
Başlangıç tarihi
Başlagınç kilo
Geçen Haftaki Kilo (eğer varsa)
Güncel Kilo
Haftalık Fark
Toplam Fark
Hedef Kilo
perşembe günü öğle saatlerinde bunları yazarsanız dely arkadaşımız listeye eklicektir :)
Listeye benide eklermisiniz
boy:160
diyete başlama02/11/2012
başlangıç kilo:75
geçen haftaki kilo:65.5
bu haftaki kilo:65
hedef:58

bildirim günü bunlara ek bir de haftalık ve toplam kilo farkını yazarsanız daha da güzel olur :)

iyi pazarlar sevgili DUKANCANLAR

kafama bir soru takildi :26:tofu yu biliyosunuzdur protein iceren bir sebze.dukan buna atakta dahil 4 evredede izin veriyor.

-ancak atakta sebze yemiyoruzki neden buna atakta izin var

-sonra bu urun lor peynir gibi bisey aslinda bakinca sebzeye benzer bir yani yok peynir gibi ama iste soyadan elde ediliyor. vede lighti falanda yok 100 gr da 8.7 yag var.biz peynirin bile yagsizini ararken bu urune izin verilmis olmasi ilginc degilmi?

yemesine yedimde kafama takildi

benim de bir sorum var..daha önce söylediğim gibi 3 gün ataktan sonra bugün seyire geçtim..ama yorgunluğu atamadım üstümden..gerçi,cumadan bu yana küçük kızım hasta..kucaktan inmiyor ve ben de genelde oturup onu kucağıma alıyorum..genelde günlerim çok yoğundur ve hareket halindeyimdir,bu kadar yorgun hissettiğim nadirdir.. eşim,diyetten değil,ufaklığın yormasındandır diyor..
soruma geçeyim: yorgunluk hali,atağın bitimiyle bitmiyor mu?
ve son olarak...neden bu kadar iştahsızım ben? :)

Son düzenleme:

vitamin alıyor musun? Arada bir vitamin alsan.

Galiba vejeteryanlar icin eklenmis bir secenek. Vejeteryanlarin bu diyeti yapmasi ne kadar saglikli tabi tartisilir. Ama tofunun protein orani yuksek gibi biliyorum ben. buyuk ihtimalle oyle olmasi diyette kabul edilmesini dogruluyodur.

Vejeteryanlar icin seitan diye bir sey var, bugday unundan yapiliyo, hamuru yikayip, bitek glutenin kalmasini sagliyosunuz. Vejeteryanlar bunu protein gunlerinde tuketiyorlarmis, biraz soya eti gibi bir sey oluyor aslinda. Yabanci dukan bloglarinda geciyo et alternatifi olarak. yani biraz garip.

Uzgunum ama ilk baslarda psikolojiyi etkiledigi dogru. Ben de sinirlilik hali, her seye aglama istegi olmustu baslangicta, ve devam eden bir kac hafta. Ama sonra bunye alisiyor.

Karbonhidratlar komfor gidalari olarak geciyor. kendimizi rahatlatmak istedigimiz zaman karbonhidratlara yoneliyoruz. Sen napiyorsun, birden hepsini vucuttan kesiyorsun, ee musaade et biraz tepki gostersin. Ama sonra alisiyorsun.

iştahsız olsanız bile yemeye çalışın bence, vücut reddediyo olabilir yeni başladığınız için. halbuki ekmektir baklavadır börektir gibi alıştığı şeyleri sunsaydınız önüne, iştahsızlık giderdi muhtemelen. iştahınızı proteine yöneltebilirseniz daha başarılı bi sonuç alırız o yüzden, hem halsiz de olmazsınz böylece, bi taşla iki kuş :)

evet canim protein olarak gercekten cok yuksek dukanin sitesinden baktim onun yorumuda yediginiz kirmizi ete es deger heranlamda diyor.bide tolere gida falanda degil direk 100 izinliler listesinde.lora cok benziyor( zaten tofu soya sutunun kesilmesi ile elde ediliyor) ya bende lor yerine sabahlari bunumu yesem diye dusundum ama bilemiyorum yag orani korkuttu beni.gerci tavaya hic yagsiz koyup kizarrtmama ragmen damla yag cikmadi icinden..ilginc ..

ne kadar az yersen o kadar az acikiyorsun ki buda hic iyi degil.bende baslarda oyleydim biraksan tum gun bir sutlu kahve ile gecirirdim ama ne zamanki yemek icin kendimi zorlamaya basladim acikmayada basladim.ve ondan sonra kilo vermeye basladim.yemek icin zaman yarat ve mutlaka zorla kendini..acikmamak iyi degil diye cook uyari geldi tecrubeli arkadaslardan..

Son düzenleme:
dukanın kendi ürünlerinden türkiyede hiç yok mu ? bi de bişey daha sorcam bu tickerfactory de ben handi yere hangi kiloyu yazacağımı bir türlü ayarlayamadım bilgisi olan yazarsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…