salı günü başlıyorum.kitabı sipariş verdim.
dukancıyım, dukancı, dukancılar....
ben de dün başladım dukana atak 1.günümdü çok halsizdim ama kitapta atakta halsizlik falan olabiliceğini vücudun buna zamanla alışacağını yazdığı için pek önemsemedimselamlar..
geçtiğimiz cuma günü yazdım ama sanırım gözden kaçmışş..şimdi aynısını kopyalıyorum:
"""selamlar,
atak evresinin 2.günündeyim... yemek anlamında çok zorlanmadım ama dün akşam çok takatsizdim ve saat 7.30 gibi uykudan deliriyordum.. hatta dukan kitabım da dün geldi,baştan birkaç sayfayı zor okudum...bir de sebepsiz yere moral bozukluğu yaşadım..normal midir?
bugün de kendimi çok iyi hissetmiyorum..800 gr. vermiş olmama rağmen..atak evresi bitince (pazar günü) normale döneceğimi umuyorum..
bu arada beni de listeye ekler misin?kaç günde bir tartılıp kilo bildirimde bulunuyoruz?
bilgilerimi yazayım:
boy:1.60
başlangıç kilom:kilo:67
başlangıç tarihi:20.Aralık
hedef kilo:55 (dukan testinde 56.3 çıktım ama 1.3 kg. fazladan versem fena mı olur:) """
bu arada bugün seyir evresine başladım..2 kg. verdim atakta.. yalnız kızım hastaydı,diyeti bozmadım ama az yiyebildim..
ben de dün başladım dukana atak 1.günümdü çok halsizdim ama kitapta atakta halsizlik falan olabiliceğini vücudun buna zamanla alışacağını yazdığı için pek önemsemedim
Günaydın Kızlar, :)
Sabah 5 e kadar film izledim, sonra uyudum. Uyandığımda saate bir baktım ki saat 14.54 :)
Tam pazar keyfi olmuş anlayacağınız :)
Sağlık olsun. Tabi kahvaltı ve öğle yemeği vakti geçti ama şimdi dukan amcama uygun mükellef bir sofra kuracağım inşallah kendime :)
ve günün güzel şeyi dün 79,800 gelen ben bu sabah 79,100 üm :)
Rabbim e şükürler olsun...
Günaydın Kızlar, :)
Sabah 5 e kadar film izledim, sonra uyudum. Uyandığımda saate bir baktım ki saat 14.54 :)
Tam pazar keyfi olmuş anlayacağınız :)
Sağlık olsun. Tabi kahvaltı ve öğle yemeği vakti geçti ama şimdi dukan amcama uygun mükellef bir sofra kuracağım inşallah kendime :)
ve günün güzel şeyi dün 79,800 gelen ben bu sabah 79,100 üm :)
Rabbim e şükürler olsun...
bugün pazar diye kimse yok bence yoksa takip ettiğim günlere göre bugün burası bomboş gerçekten bende de halsizlikten dolayı bi gariplik vardı belki ondandır geçer inşallah ya sıkma canınıkolay gelsin arkadaşım..sen olmasan kimsenin yazdıklarımı görmediğini düşüneceğim:)
halsizlik tamam da,moral bozukluğu neyin nesiydi bendeki:)
buarada kilo bildirim günleri perşembe mi
Listeye benide eklermisiniz
boy:160
diyete başlama02/11/2012
başlangıç kilo:75
geçen haftaki kilo:65.5
bu haftaki kilo:65
hedef:58
Önce alta bakıyoruuuzzz sonra yazdığım şu rakama: 89.00 eeee fazla söze ne hacet seviyorum bugün herşeyi
benim de bir sorum var..daha önce söylediğim gibi 3 gün ataktan sonra bugün seyire geçtim..ama yorgunluğu atamadım üstümden..gerçi,cumadan bu yana küçük kızım hasta..kucaktan inmiyor ve ben de genelde oturup onu kucağıma alıyorum..genelde günlerim çok yoğundur ve hareket halindeyimdir,bu kadar yorgun hissettiğim nadirdir.. eşim,diyetten değil,ufaklığın yormasındandır diyor..
soruma geçeyim: yorgunluk hali,atağın bitimiyle bitmiyor mu?
ve son olarak...neden bu kadar iştahsızım ben? :)
iyi pazarlar sevgili DUKANCANLAR
kafama bir soru takildi :26:tofu yu biliyosunuzdur protein iceren bir sebze.dukan buna atakta dahil 4 evredede izin veriyor.
-ancak atakta sebze yemiyoruzki neden buna atakta izin var
-sonra bu urun lor peynir gibi bisey aslinda bakinca sebzeye benzer bir yani yok peynir gibi ama iste soyadan elde ediliyor. vede lighti falanda yok 100 gr da 8.7 yag var.biz peynirin bile yagsizini ararken bu urune izin verilmis olmasi ilginc degilmi?
yemesine yedimdekafama takildi
vitamin alıyor musun? Arada bir vitamin alsan.
kolay gelsin arkadaşım..sen olmasan kimsenin yazdıklarımı görmediğini düşüneceğim:)
halsizlik tamam da,moral bozukluğu neyin nesiydi bendeki:)
zaten 4.günüm... sanırım vitamin almam gerekiyor..bir de atağın 2.ve 3.günleri çok aç kaldım,istemeden..netten araştırıyorum şimdi bu konuyu..aç kalmak da buna nedenmiş..ama bugün aç kalmadım,iştahım yok:)
Galiba vejeteryanlar icin eklenmis bir secenek. Vejeteryanlarin bu diyeti yapmasi ne kadar saglikli tabi tartisilir. Ama tofunun protein orani yuksek gibi biliyorum ben. buyuk ihtimalle oyle olmasi diyette kabul edilmesini dogruluyodur.
Vejeteryanlar icin seitan diye bir sey var, bugday unundan yapiliyo, hamuru yikayip, bitek glutenin kalmasini sagliyosunuz. Vejeteryanlar bunu protein gunlerinde tuketiyorlarmis, biraz soya eti gibi bir sey oluyor aslinda. Yabanci dukan bloglarinda geciyo et alternatifi olarak. yani biraz garip.
zaten 4.günüm... sanırım vitamin almam gerekiyor..bir de atağın 2.ve 3.günleri çok aç kaldım,istemeden..netten araştırıyorum şimdi bu konuyu..aç kalmak da buna nedenmiş..ama bugün aç kalmadım,iştahım yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?