buarada kilo bildirim günleri perşembe mi
iyi pazarlar sevgili DUKANCANLAR
kafama bir soru takildi :26:tofu yu biliyosunuzdur protein iceren bir sebze.dukan buna atakta dahil 4 evredede izin veriyor.
-ancak atakta sebze yemiyoruzki neden buna atakta izin var
-sonra bu urun lor peynir gibi bisey aslinda bakinca sebzeye benzer bir yani yok peynir gibi ama iste soyadan elde ediliyor. vede lighti falanda yok 100 gr da 8.7 yag var.biz peynirin bile yagsizini ararken bu urune izin verilmis olmasi ilginc degilmi?
yemesine yedimdekafama takildi
Evet perşembe canım
Tadı nasıl guzelmi ben metroda gördüm ikilemde kaldım aliyimmi almiyimmi nasıl tuketiyosunuz birde
Evet perşembe canım
Tadı nasıl guzelmi ben metroda gördüm ikilemde kaldım aliyimmi almiyimmi nasıl tuketiyosunuz birde
dukanın kendi ürünlerinden türkiyede hiç yok mu ? bi de bişey daha sorcam bu tickerfactory de ben handi yere hangi kiloyu yazacağımı bir türlü ayarlayamadım bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
Uzgunum ama ilk baslarda psikolojiyi etkiledigi dogru. Ben de sinirlilik hali, her seye aglama istegi olmustu baslangicta, ve devam eden bir kac hafta. Ama sonra bunye alisiyor.
Karbonhidratlar komfor gidalari olarak geciyor. kendimizi rahatlatmak istedigimiz zaman karbonhidratlara yoneliyoruz. Sen napiyorsun, birden hepsini vucuttan kesiyorsun, ee musaade et biraz tepki gostersin. Ama sonra alisiyorsun.
iştahsız olsanız bile yemeye çalışın bence, vücut reddediyo olabilir yeni başladığınız için. halbuki ekmektir baklavadır börektir gibi alıştığı şeyleri sunsaydınız önüne, iştahsızlık giderdi muhtemelen. iştahınızı proteine yöneltebilirseniz daha başarılı bi sonuç alırız o yüzden, hem halsiz de olmazsınz böylece, bi taşla iki kuş :)
evet canim protein olarak gercekten cok yuksek dukanin sitesinden baktim onun yorumuda yediginiz kirmizi ete es deger heranlamda diyor.bide tolere gida falanda degil direk 100 izinliler listesinde.lora cok benziyor( zaten tofu soya sutunun kesilmesi ile elde ediliyor) ya bende lor yerine sabahlari bunumu yesem diye dusundum ama bilemiyorum yag orani korkuttu beni.gerci tavaya hic yagsiz koyup kizarrtmama ragmen damla yag cikmadi icinden..ilginc ..
ne kadar az yersen o kadar az acikiyorsun ki buda hic iyi degil.bende baslarda oyleydim biraksan tum gun bir sutlu kahve ile gecirirdim ama ne zamanki yemek icin kendimi zorlamaya basladim acikmayada basladim.ve ondan sonra kilo vermeye basladim.yemek icin zaman yarat ve mutlaka zorla kendini..acikmamak iyi degil diye cook uyari geldi tecrubeli arkadaslardan..
Günaydın Kızlar, :)
Sabah 5 e kadar film izledim, sonra uyudum. Uyandığımda saate bir baktım ki saat 14.54 :)
Tam pazar keyfi olmuş anlayacağınız :)
Sağlık olsun. Tabi kahvaltı ve öğle yemeği vakti geçti ama şimdi dukan amcama uygun mükellef bir sofra kuracağım inşallah kendime :)
ve günün güzel şeyi dün 79,800 gelen ben bu sabah 79,100 üm :)
Rabbim e şükürler olsun...
Bu sabah tartı yine 99.2 yi gösterdi.... Takıldım resmen. Kaçamak falanda yapmıyorum.. Anlamadım birtürlü...
Ayrıca bişey sormak istiyorum.. Bu tek içimlik çorbalardan içebiliyor muyuz ??? Şuan kendime yaptım ama içip içmemekte kararsızım..
selam hanimlar benim sorum ben suan duraklama ve birazda dagitma donemindeyim eger toparlanamassam sanirim verdiklerim KDV siyle geri gelecek
bu diyetin evrelerini bitirmem yaklasik 120 kusur gun ediyormus hesaplamaya gore bu zaman zarfinda meyvesiz kalmam mumkun degil diyete baslandigi gunden itibaren kilo verildigi bozuldugu andan itibarende katli olarak kilo alindigi dogrumu
iyi pazarlar sevgili DUKANCANLAR
kafama bir soru takildi :26:tofu yu biliyosunuzdur protein iceren bir sebze.dukan buna atakta dahil 4 evredede izin veriyor.
-ancak atakta sebze yemiyoruzki neden buna atakta izin var
-sonra bu urun lor peynir gibi bisey aslinda bakinca sebzeye benzer bir yani yok peynir gibi ama iste soyadan elde ediliyor. vede lighti falanda yok 100 gr da 8.7 yag var.biz peynirin bile yagsizini ararken bu urune izin verilmis olmasi ilginc degilmi?
yemesine yedimdekafama takildi
Bu sabah tartı yine 99.2 yi gösterdi.... Takıldım resmen. Kaçamak falanda yapmıyorum.. Anlamadım birtürlü...
Ayrıca bişey sormak istiyorum.. Bu tek içimlik çorbalardan içebiliyor muyuz ??? Şuan kendime yaptım ama içip içmemekte kararsızım..
umarım bu alışma süresi uzun sürmez
ah kesinlikle! şu en iştahsız halimle bile taş kadayıf olsa yerdim birkaç tane:)
cuma akşamından bu yana kızım hastaydı,bu nedenle yemeye fırsat bulamadım..hani ekmek arası birşeyler olsa,bir-iki dakikada halledersin de..dukan,hazırlık gerektiriyor öğünler için..kucağımdan inmeyen bir bebekle (artık bebek de sayılmaz ya:) su içmek bile zordu..neyse ki şimdi daha iyi,çok şükür..
Arkadaşlar,
Oğlum 6. sınıf öğrencisi. Yeni ödevimiz seçmeli. Sizlerden fikir istesem. bana ve bize fikirlerinizle destek olur musunuz?
ödev konuları:
1- cumhuriyetin bize kazandırdıkalrı konusunda broşür hazırlama
2- okuduğu kitabın birinden deyim atasözü derleme
3-yapım ekleri ve çekim ekleri ağacı hazırlama
4-ana teması sosyal sorumluluk olan bir hikaye yazma
dukan dışı olduğu için özür dilerim. Ama bu da önemli:)
bu arada konuyu dukana bağlıyım: şu anda sıcak light süt içiyorum içerisine vanilya aroması koydum. çok hoş oldu. tavisye ederim.
benim bildigim icilmiyorun iceriginden dolayi
Arkadaşlar,
Oğlum 6. sınıf öğrencisi. Yeni ödevimiz seçmeli. Sizlerden fikir istesem. bana ve bize fikirlerinizle destek olur musunuz?
ödev konuları:
1- cumhuriyetin bize kazandırdıkalrı konusunda broşür hazırlama
2- okuduğu kitabın birinden deyim atasözü derleme
3-yapım ekleri ve çekim ekleri ağacı hazırlama
4-ana teması sosyal sorumluluk olan bir hikaye yazma
dukan dışı olduğu için özür dilerim. Ama bu da önemli:)
bu arada konuyu dukana bağlıyım: şu anda sıcak light süt içiyorum içerisine vanilya aroması koydum. çok hoş oldu. tavisye ederim.
ben bir hemsire :94:ve cumhuriyet kadinibir Türkçe öğretmeni olarak ne desem ki şimdi :)
konuyu oğlunun en iyi yapabileceğini düşünüp seçmesini sağla bence.
1 ve 4 numaralı performans görevleri oğlunun öznel yaratıcılığına, farklı boyutlarda düşünme ve o düşünceyi geliştirme becerilerine dayanarak yapabileceği görevler.
2 numara ki hem kitap okumasını hemde o kitap ile ilgili fikir yürütmesini, atasözü ve deyimlere hakim olmasını sağlar (ben deyimlerden albüm oluşturma etkinliği verdim 5. sınıflara.seçtikleri 5 deyimi resimleştirip hikayeleştireceklerdi. sonuç harika!2 numarayı seçerseniz deyimlere uygun resimler de çizerek ödevi zenginleştirebilirsiniz.ama tabi seçim sizin.)
3 numarada ise dil bilgisinden çocukların çok hazzetmediği bir konu olan ekleri oyun haline dönüştürüp yaratıcılıkla birleştirilmesini gerektiriyor.
oğlun özelliklerine göre, yapabileceğine inandığına göre seçim yapmalı bence.
ödev yapmış olmak için ödev yapan öğrencilerime gıcık oluyorum. bilinçli, kısa ama dolu dolu ödevler yapsalar dünyalar benim olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?