Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

beyazını bol sarısını az tüketirsiniz bişey olmaz :)
hem 1 tane sınırsız yiyecek gitti diye diyet bozulmaz ki yahu, bozmayın hiç moralinizi :)
hatta yasaklamaz bile belki doktor :44:yasaklarsa da yumurtasız devam

selam kızlar ben de perşembe günü başladım .75 kiloyum .bugün 72 olmuşum.
ama gerçekten bana da bööö geldi etten tavuktan balık yumutrtadan..
inş. bu grubu takip edebilirim.

Tariflere bir bakayım ben internetten

Teşekkürler canım bir bakayım

Canım sarisini yeme sadece beyanını ye zaten haftada 3ten fazlası zararlı bizlere

Selam kızlar güzel bir hafta olsun hepimiz için

Kendi adıma geçtiğimiz hafta tam bir fekaletti, çok saçma sapan şeyler yedim içtim bi an kendime gelemedim ve yediğim hiç bir şey özlediğim hasretle beklediğim şeyler değildi...
Uzun bir duraklama beni bekler biliyorum metabolizmada biyere kadar...
Sabah 1 yk kepek,yum, lor tükettim...
Şimdi yeşil çayımı demledim ve yine bitki çayı demledim.... Çay ve suya ağırlık vericem bu hafta,

Ve mümkün olduğunca buradan ayrılmıycam

çok sağol ya yapana kadar ölüyordum valla teşekkür ediyorum tekrar...

arkadaşlar dün akşam eşim bir haber verdi yılbaşında misafirimiz olcakmış kara kara düşünmeye başladım onlara ne yemek yapcam kendime ne yapcam diye tatlı da yapmam lazım onlara ama ben ne yapcam kesin çok canım çekicek tatlandırıcıyı 95 e inene kadar kullanmama kararı almıştım ama galiba kullanıcam o gece için daha yeni başladığım için onları geçtimde kendime ne hazırlayayım onu bilemedim lütfen bana yardım edin

İyi Haftalar bol bol eksiler olsun kızlarr

Ben bu sabah haftasonu içtiğim 2 kadeh şarabın artısını gördüm tartıda.. Yinede bence değerdi..

"yeme annem yeme gulum " sloganini hatirla arkadasim,yazik etme bu kadar emeginekendinde soyluyorsun caninin istedigi seylerde degildi diye.neyse olmus bitmis tekrari olmasin .bunu telafi etmeye calis bu hafta..suruden ayrilani kurt kaparmis

ben bir komikligini gormedim niye oy kullanayim

ipek bir kac gun once bir menu yayinlamisti yilbasi menusu diye ona bak yardimci olacaktir.tatlida bir suru alternatif var hem sana hem misafirlerine uygun.ogun herkes biraz olculeri kaciracak ama 1 ocaktan itibaren telefiye gideriz hepimiz..

herkese günaydınlar, güzel günler olsu hepinizee

pksnmz mükemmel bi yılbaşı menüsü hazırlamıştı tariflerle birlikte :) onu bulup yapabilirsiniz, hem çeşit çeşit hem çok güzeldi.
hatta ben buldum da alıntıladım, kolay gelsin diyim artık :)

iyi haftalar dukan kardeşlerim

atakta 3. günüm, bu sabah tartıda fark yoktu ama olsun ilk gün giden 1400 gr dan sonra normaldir..

sabah oğlumla güzel bir yürüyüş yaptık, marketten dukan kahvaltılıklarımızı aldık geldik güzel bir bir kahvaltı yaptım..

dün et günümdü bugün tavuk öğleden sonra yine yürüyüş yapalım diyorum, akşamları da leslie yapmaya başlıycam artık

Önce alta bakıyoruuuzzz sonra yazdığım şu rakama: 89.00 eeee fazla söze ne hacet seviyorum bugün herşeyi

Maşallah tebrik ederim epey vermişiniz,kaç haftada gitti ya ben çok ağır grip oldum,hastalık,yoğunluk, misafirler ve arada kaçamklarım oldu ufak tefek ve sonuç geçen hafta verdiğim 500gr. geri geldi gitti felan 2haftadır aynıyım(okulda iyi de hafta sonu çok zorlanıyorum,sıkıldım 2,5aydır((

tebrik ediyorum arkadaşım seni ne güzel kilo veriyorsun takip ediyorum seni,helal vallahi,sırrın nedir:44::44:

Canım hiç bir sırrım yok, kim ne yapıyorsa bende aynını yapıyorum sadece nefsimi zabdetmeye çalışıyorum, harfiyen uymaya çalışıyorum, kaçamak yok, protein fazla, süt fazla değil (yatarken soğuk), kepek tam, spor mutlaka (ara sıra ihmal oluyor ama telafi ediyorum sonra), yatmadan 2 saat öncesine yemek yok, hergün muhakkak duş, soğuk su içiyorum bol bol bunlar sadece...

Kasım 26 da başladım canım 4 hafta oldu. Allah saklasın hastalık falan girse benimde sektelenir heralde.

Kızlar tartıdaki o ilk rakamları görünce neşe doluyorum birde şu wc olayını halletsem bende bir gariplik var bir hafta bünye güzel çalışıyor bir hafta 3 günlük çalışıyor bugün 89,300 düm ama moralimi bozmuyorum, bir form çayı içeceğim kendime geleceğim inşallah...

Günler sonra yine ( - ) gördüm tartıda. Nihayet zinciri kırdım ve tartıda 98,8 i gördüm.... Ohhh beee...

öncelikle sizi çok tebrik ediyorum kısa sürede çok güzel kilo vermişsiniz. bende 8 gün oldu başlayalı . 3200 gr verdim size birkaç soru soracağım... mesela kitapta lght kola yazıyor ben coca cola zero tüketiyorum, veya arada sütaşın light meyveli yoğurdundan yiyorum siz böyle şeyler tükettinizmi kitabı okuyorum, internette araştırıyorum kafam allak pullak oluyor kimisi kullan kimisi kullanma diyor en mantıklısı güzel kilo veren birinin ağzından duymak. Birde spordan kastınız nedir mesela neler yaptınız ben hem çalışıyorum hemde 7 aylık kızım var çok ağır spor yapmak gibi bir lüksüm yok ama arada 1-2 gün yapamasamda 45-50 dakika yürümeye çalışıyorum. İşin en kötü tarafı vermem gereken 17 kilo daha var ve ne kadar hızlı verirsem o kadar mutlu olacağımmm. Şimdiden teşekkürler

Tiramisu tarifi vermişti biri burda ben onu yaptım harika oldu istersen tarifini verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…