ben yumurta yemekten kurdeşen falan oldum sanırımbacaklarım kabardı kaşınıo, yarın doktora gidicem.bikere daha olmuştu yumurta yasaklamıştı bi süre doktor. yarın da yasaklarsa napıcam ben ( rejimimi bozmak istemyiroum ((
selam kızlar ben de perşembe günü başladım .75 kiloyum .bugün 72 olmuşum.
Ama gerçekten bana da bööö geldi etten tavuktan balık yumutrtadan..
Inş. Bu grubu takip edebilirim.
Tofuyu ben pek sevmemistim, cin restauraninda corbanin icine koyup getirmislerdi. yani tadi tuzu olmayan yumurta beyazinin haslanmisi kivaminda bir seydi. Bilmiyorum bana oylesi denk geldi ya da, bir daha almaya cesaret edemedim ben.
Tofulu cips tarifi dukan diyet tariflerinde. yabanci sitelerde cok tarif var, oralarda cok tuketilen bi sey, turkiyede pek olmasa da.
valla ben sadesini aldim tadsiz tuzsuz bisey ama iste bir alternatifbir cok cesidi var(feslegenlisi,domateslisi,fumesi...)cok degisik sekilde kullanabilirsin sebzelerle falan pisirebilirsin ,biraz tuz katip borek,pogacada falan kullanabilirsin.en iyisimi tofulu tarifler yaz internete cikan tarifleri bizim kullanabilecegimiz sekilde yap,ben oyle yapacagim.
target:hedef kilon
starting:baslangic kilon
current:guncel kilon
height units de metric sec
your height ;boyunu yaz..
ben yumurta yemekten kurdeşen falan oldum sanırımbacaklarım kabardı kaşınıo, yarın doktora gidicem.bikere daha olmuştu yumurta yasaklamıştı bi süre doktor. yarın da yasaklarsa napıcam ben ( rejimimi bozmak istemyiroum ((
selam kızlar ben de perşembe günü başladım .75 kiloyum .bugün 72 olmuşum.
ama gerçekten bana da bööö geldi etten tavuktan balık yumutrtadan..
inş. bu grubu takip edebilirim.
çok sağol ya yapana kadar ölüyordum valla teşekkür ediyorum tekrar...valla ben sadesini aldim tadsiz tuzsuz bisey ama iste bir alternatifbir cok cesidi var(feslegenlisi,domateslisi,fumesi...)cok degisik sekilde kullanabilirsin sebzelerle falan pisirebilirsin ,biraz tuz katip borek,pogacada falan kullanabilirsin.en iyisimi tofulu tarifler yaz internete cikan tarifleri bizim kullanabilecegimiz sekilde yap,ben oyle yapacagim.
target:hedef kilon
starting:baslangic kilon
current:guncel kilon
height units de metric sec
your height ;boyunu yaz..
Selam kızlar güzel bir hafta olsun hepimiz için
Kendi adıma geçtiğimiz hafta tam bir fekaletti, çok saçma sapan şeyler yedim içtim bi an kendime gelemedimve yediğim hiç bir şey özlediğim hasretle beklediğim şeyler değildi...
Uzun bir duraklama beni bekler biliyorum metabolizmada biyere kadar...
Sabah 1 yk kepek,yum, lor tükettim...
Şimdi yeşil çayımı demledim ve yine bitki çayı demledim.... Çay ve suya ağırlık vericem bu hafta,
Ve mümkün olduğunca buradan ayrılmıycam
Tüm oy kullanmayan arkadaşlarım.Topiğimizin komik üyesi SERSUM a oylarınızı kullanırsanız seviniriz.Aşağıda verdiğim linki tıklayarak SERSUM a oy kullanabilirsiniz .Tüm oy kullananlara
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
arkadaşlar dün akşam eşim bir haber verdi yılbaşında misafirimiz olcakmışkara kara düşünmeye başladım onlara ne yemek yapcam kendime ne yapcam diye tatlı da yapmam lazım onlara ama ben ne yapcam kesin çok canım çekicek tatlandırıcıyı 95 e inene kadar kullanmama kararı almıştım ama galiba kullanıcam o gece için daha yeni başladığım için onları geçtimde kendime ne hazırlayayım onu bilemedim lütfen bana yardım edin
arkadaşlar dün akşam eşim bir haber verdi yılbaşında misafirimiz olcakmışkara kara düşünmeye başladım onlara ne yemek yapcam kendime ne yapcam diye tatlı da yapmam lazım onlara ama ben ne yapcam kesin çok canım çekicek tatlandırıcıyı 95 e inene kadar kullanmama kararı almıştım ama galiba kullanıcam o gece için daha yeni başladığım için onları geçtimde kendime ne hazırlayayım onu bilemedim lütfen bana yardım edin
Şimdi gelelim yılbaşı menüsüneee çok içimden geldi bozmadan atlatlanız için.
Evde olacağınızı hayal ederek yazıyorummm
Bütün bir tavuğun derisini ayırıp haşlıyorsun. Suyuna yumurta ve limoonla terbiye yapıp (2 yumurta ile) çorba yapıyorsun. (1)
1 damla pekmez ve 1 kaşık salçayı suyla açıp haşlanmış tavuğa sürüp fırına veriyorsunnn. Oluyor nar gibi tavukkkk (2)
Yağsız kıymaya bol maydanoz karabiber azda soğan katıp misket köftelerini yapıyorsunnn. Yağsız tavada güzelce pişirip kürdan saplayabilirsin. Yada 1 karışlıkl köfte şişlerine 1 köfte 1 peynir şeklinde dizip dekor yapabilirsinnn (3)
KArnabaharı haşlayıp çatalla eziyorsun, sonra yağsız tavada kırmızı pul biberle kavuruyorsunn 1 yumurta ile. Soğuyuncaa hopp yine toplar ve kürdan olayı (4)
Süzme yoğurda (kendin yaptığın) bol nane az sarımsak katıp adına haydari diyorsunn (5)
Teflon karnıyarık tenceresine 4 patlıcan 3 kırmızı 3 yeşil biberi yıkayıp sulu sulu ateşe hopp terleme usulü köz olayı. (Poşette fırında yada mikroda da oluyorr)
2 patlıcanın içini azıcık kavurarkkk içine süt koyup pişiriyoruzzz. Ilınınca az yoğurt koyuyoruzzz. İster salata gibi servis yap ister üstüne 100 gr et kavurr kıyma kavurr olsun sana Ali NAZİK (6)
Kalan 2 patlıcanı yine iyice ezerek için soğan, domates, nane, baharat, limonn istenirse biraz sirkeee. Oldumu sana patlıcan salatasıı (7)
Bol marulluu belki tavulu harika bir mevsim salatasıı. SOsu için 1 kaşık yoğurda nane kırmızı bibe ve çok azda kimyon ekle. Limon suyuyla açç. Olsun sana çakma sezar sos. (8)
3 diş sarımsağı bıçakla ezip (asla kesmedenn) azıcık kavur. Azıcık da soğan eklee. Üstüne acı biber salçasııı ve acı pul biberrr. Kavur kavurrr soğut. Olsun sana acılı ezmee (9)
Ayaklı bir kadehin içine 2 salatalık 1 havucu uzun jülyen şeklinde kesip doldur. Limon suyu ve 2 buz att. Buda sofraya süs olsunn. Hep kıt kıt yersiniz (10)
3-4 çeşitten oluşan bir peynir tabağıı (Bazılarının yağ oranına 1 gecelik aldırmayabilirsin bence). tabiki üstüne azıcık çörek otu. Görüntü herşeden önemli... (11)
Küçük kornişonlarrr (Sofraya çok yakışırr) (12)
Gelelim gecenin tatlısınaaa.
2 yumurtayı 4 kaşık tatlandırıcı ile çokkkk çırpıyorsun
kakao, kabartma, 1 kaşık süt tozu ve 8 kaşık kaşık kepek katıp karıştırıyorsun
Karşımı kek kıvamına getirene kadar yağsız süt ekliyorsun
Borcam kapağında pişiriyorsun yada o boy bi kalıptaa.
Fırında çıkınca sıcakken, yarım bardak süt 1 tatlı kaşığı tatlandırıcı ve kakao karışımınıı kekin üstüne döküp çektiriyorsun.
Tabi önce keki ortadan kesersen daha kolay olurrr
Sonra keyfine ağzının tadına göre muhallebi yapıyorsun.
Süt tatlandırıcı mısır nişastasıı kakaoo hepsiyle olurr. Senin tercihin dolu tarif var.
Kekimizin içine dışınaa bol bol sürerizz. SÜüslemeyleee (bir kısmını beyaz yapıp şırıngayla dukan, 2013, hatta ipek bile yazabilirsinn :)) süper olurrrr...(13)
Bunların dışında sitelerde dolu tatlı tuzlu tarifler var. Ama bu saydıklarımın hepsini yapsan sofradan bile kalkamazsınnn.
Dolu alternatif varr. En basitlerini yazdımmm en evde olabilecek malzemelerleee.
Meyve yok çerez yok biliyorum ama dietteyiz işteee olur o kadar. Ayrıca cips falan tarifide varrr. Öyle atıştırmalılar var yapabileceğin.
Karnabaharı minik çiçieklere ayırıp tuzluyorsun . Hopp fırınaa oluyor sana pat pat mısır. Akşam oyalıyor elinii tadı çok benzemesede. Ama kötü değil.
Eki Görüntüle 583128
Sevgilerrr. İYİ YILLARRRRRRRRRR
Közlenmiş biberlerim tezgahta kalmış . Unutmuşumm :)
Onlarıda süzme yoğurtla servis tabağına almayı unutmayın. Zira bayılırım kendilerineee.
Tabi sebze olayı biraz abartılı menüdee. Ama yılbaşııı. ÜStüne 2 gün atak tavsiye edilir...
Birde alkol olayı var. Şahsen ben içeceğimmm. Ama sporla telafi edeceğimmm
Ayy ben girdim yılbaşı havasınaaaa.
Yılbaşında aşk başkadırr....
Önce alta bakıyoruuuzzz sonra yazdığım şu rakama: 89.00 eeee fazla söze ne hacet seviyorum bugün herşeyi
tebrik ediyorum arkadaşım senine güzel kilo veriyorsun takip ediyorum seni,helal vallahi,sırrın nedir:44::44:
Maşallah tebrik ederim epey vermişiniz,kaç haftada gitti ya ben çok ağır grip oldum,hastalık,yoğunluk, misafirler ve arada kaçamklarım oldu ufak tefek ve sonuç geçen hafta verdiğim 500gr. geri geldi gitti felan 2haftadır aynıyım(okulda iyi de hafta sonu çok zorlanıyorum,sıkıldım 2,5aydır ((
Kızlar tartıdaki o ilk rakamları görünce neşe doluyorum birde şu wc olayını halletsem bende bir gariplik var bir hafta bünye güzel çalışıyor bir hafta 3 günlük çalışıyor bugün 89,300 düm ama moralimi bozmuyorum, bir form çayı içeceğim kendime geleceğim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?