Kızlar yılbaşında güçlendirmeye geçicem en geç Ocak 15kilo versemde veremesemde Ocak 15güçlendirme çok sıkıldım en azından haftada bir her istediğimi yerim canım künefe istiyor.
Kasım 26 da başladım canım 4 hafta oldu. Allah saklasın hastalık falan girse benimde sektelenir heralde.
zeynep başlangıç ve hedef kilomuz aynı, tebrik ederim sen yolun sonuna gelmişsin valla çok özendim..
ne kadar zamanda gitti o kilolar ?
Arkadaşlar,
Oğlum 6. sınıf öğrencisi. Yeni ödevimiz seçmeli. Sizlerden fikir istesem. bana ve bize fikirlerinizle destek olur musunuz?
ödev konuları:
1- cumhuriyetin bize kazandırdıkalrı konusunda broşür hazırlama
2- okuduğu kitabın birinden deyim atasözü derleme
3-yapım ekleri ve çekim ekleri ağacı hazırlama
4-ana teması sosyal sorumluluk olan bir hikaye yazma
dukan dışı olduğu için özür dilerim. Ama bu da önemli:)
bu arada konuyu dukana bağlıyım: şu anda sıcak light süt içiyorum içerisine vanilya aroması koydum. çok hoş oldu. tavisye ederim.
BU arada merhabalar bayanlar...
hüzün ve sevinci aynı anda yaşıyorum.
Sabah lavaboya gidip tartıldığımda 97.700 gösteren tartı az önce 99.400 gösterdi ki bugün zaruriyet yüzünden az yemiştim.
bu dengesizlikten nefret ediyorum.
BU arada merhabalar bayanlar...
hüzün ve sevinci aynı anda yaşıyorum.
Sabah lavaboya gidip tartıldığımda 97.700 gösteren tartı az önce 99.400 gösterdi ki bugün zaruriyet yüzünden az yemiştim.
bu dengesizlikten nefret ediyorum.
Sabah ve akşam vücutta fark olması normal değil mi :44: gün boyu yedin içtin sonuçtaaa
Yarın sabaha bol -'li bi rakam görmen dileğiyle
Az biraz kendime geldim 1 haftalık sapkınlıkta sonra...
200 gr yarım yağlı yoğ yedim arada, öğlen tavuk ciğeri vardı menümde...
Akşamada balık inşallahhhh ssz
Su 2 lt kaldı...
Kendinize iyi bakın canlarım
Canım benim üzülme gün içinde bu değişmeler normall..
Birde az yemekten vücudun alarm vermiş olabilir..
Böyle durumlarda en kolay bulunabilen yoğurt, ayran yada haşlanmış yumurta ile biraz destek yapabilirsin canım
ben bir hemsire :94:ve cumhuriyet kadinigozuyle baktim olaya ogretmen gozuyle bakmak bu olsa gerek topiktede ogretmen var epeyce masallah
Canım hiç bir sırrım yok, kim ne yapıyorsa bende aynını yapıyorum sadece nefsimi zabdetmeye çalışıyorum, harfiyen uymaya çalışıyorum, kaçamak yok, protein fazla, süt fazla değil (yatarken soğuk), kepek tam, spor mutlaka (ara sıra ihmal oluyor ama telafi ediyorum sonra), yatmadan 2 saat öncesine yemek yok, hergün muhakkak duş, soğuk su içiyorum bol bol bunlar sadece...
Günler sonra yine ( - ) gördüm tartıda. Nihayet zinciri kırdım ve tartıda 98,8 i gördüm.... Ohhh beee...
Kızlar yılbaşında güçlendirmeye geçicem en geç Ocak 15kilo versemde veremesemde Ocak 15güçlendirme çok sıkıldım en azından haftada bir her istediğimi yerim canım künefe istiyor.
Selam kızlar güzel bir hafta olsun hepimiz için
Kendi adıma geçtiğimiz hafta tam bir fekaletti, çok saçma sapan şeyler yedim içtim bi an kendime gelemedimve yediğim hiç bir şey özlediğim hasretle beklediğim şeyler değildi...
Uzun bir duraklama beni bekler biliyorum metabolizmada biyere kadar...
Sabah 1 yk kepek,yum, lor tükettim...
Şimdi yeşil çayımı demledim ve yine bitki çayı demledim.... Çay ve suya ağırlık vericem bu hafta,
Ve mümkün olduğunca buradan ayrılmıycam
kızlar çok sağolun çok sevindim valla bunları görünceherkese günaydınlar, güzel günler olsu hepinizee
pksnmz mükemmel bi yılbaşı menüsü hazırlamıştı tariflerle birlikte :) onu bulup yapabilirsiniz, hem çeşit çeşit hem çok güzeldi.
hatta ben buldum da alıntıladım, kolay gelsin diyim artık :)
canım yazarsan çok sevinirim vallaTiramisu tarifi vermişti biri burda ben onu yaptım harika oldu istersen tarifini verebilirim
kızlar ben bugün az kıyma kavurdum yaklaşık 5 damla yağ koydum ama çok üzüldüm sonra ya çok koyduysam diye atakta o kadar problem olabilecek bi ölçü mü bu :18:
İyi akşamlar fıstıklarr
nasılsınız ? benden iyilik , dün akşam arkadaşımın doğum günü vardı , ona süpriz yapmıştık , pastasından küçük bir dilim yedim ama vicdan yaptım iyice , uzun süredir böyle bi kaçamak yapmamıştım sanırımm
neyse sağlık olsun diyerek elimizden geleni yaparak unuttum onu , önüme bakıyorum ve tam gaz devaamm
buarada nerde bu demirbaş dukancılarımız ? çok ıssızlaştı buralarr :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?