Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar yılbaşında güçlendirmeye geçicem en geç Ocak 15kilo versemde veremesemde Ocak 15güçlendirme çok sıkıldım en azından haftada bir her istediğimi yerim canım künefe istiyor.

Kızlar yılbaşında güçlendirmeye geçicem en geç Ocak 15kilo versemde veremesemde Ocak 15güçlendirme çok sıkıldım en azından haftada bir her istediğimi yerim canım künefe istiyor.

zeynep başlangıç ve hedef kilomuz aynı, tebrik ederim sen yolun sonuna gelmişsin valla çok özendim..
ne kadar zamanda gitti o kilolar ?

Kasım 26 da başladım canım 4 hafta oldu. Allah saklasın hastalık falan girse benimde sektelenir heralde.

seninle aynı gün başlamışız vede lilolarımızda aynıymış,bende 97.8 le başladım ama 1 haftasını sayma hasta oldum ve yenmemesi gereken şeylerden yedim,ama yinede senin kadar hızlı gitmedi kilolarım,maşşallah,sporu fazla yapmıyodum,birde ben yemek yemenin saati yok diye biliyorum bu diyette yanlışmı biliyorum.:26: ben yerimde yatarken felan.

zeynep başlangıç ve hedef kilomuz aynı, tebrik ederim sen yolun sonuna gelmişsin valla çok özendim..
ne kadar zamanda gitti o kilolar ?

Arkadaşım ben başladım bıraktım arada kilo aldım ve sonuçta tam 1yıl oldu ama bırakmasaydım sebat etseydim Haziran'da güçlendirmede olacaktım.son 3aydır daha dikkatliyim haftada 1kilo kesin veriyorum ben hiç duraklamadım şükür.sakın bırakma diyeti ben takıldım 73e diye bırakmıştım sonradan 76 ile tekrar başladım.son 3aydır duraklamkyorum ama ilk yaptığımda fenaydı.4ay da istediğin hale gelirsin kaçamak yapmazsan.

cyy çok güzel izah etmiş ama yine de bir kaç şey söyleyim dedim canım. 3 etkinlik biraz zorlayıcı olur ama diğerleri bence oğlunun ilgi alanına göre daha seçilebilir olabilir.

1. için inkılaplarda ve inkılap fotoğraflarından faydalanarak basit 8-10 sayfalık bir broşür hazırlanabilir ki bence bu aynı zaman da sosyal bilgiler dersiyle de bağlantılı olduğu için çok yönlü bir kazanım sağlar.

2. de ise ben kendi araştırmalarımdan biliyorum, bazen kitaplarda hiç atasözü olmayabiliyor. bu da oğlunu sıkıntıya sokar ve ödevden soğur. yine de tercih edersen bu ödevi miyase sertbarut un kitaplarından birini seçmeni öneririm.

4. hikaye yazmak oğluşun duyarlılığına ve yaratıcılığına bağlı. o yüzden net bir şey söyleyemeyeceğim; ama çeşitli yardım fotoğrafları bulup resme göre hikaye yazdırabilirsin. hem sonrasında da resimli bir hikaye kitabı yapılmış olur.

BU arada merhabalar bayanlar...

hüzün ve sevinci aynı anda yaşıyorum.
Sabah lavaboya gidip tartıldığımda 97.700 gösteren tartı az önce 99.400 gösterdi ki bugün zaruriyet yüzünden az yemiştim.
bu dengesizlikten nefret ediyorum.

Sabah ve akşam vücutta fark olması normal değil mi :44: gün boyu yedin içtin sonuçtaaa
Yarın sabaha bol -'li bi rakam görmen dileğiyle

Az biraz kendime geldim 1 haftalık sapkınlıkta sonra...

200 gr yarım yağlı yoğ yedim arada, öğlen tavuk ciğeri vardı menümde...
Akşamada balık inşallahhhh ssz
Su 2 lt kaldı...

Kendinize iyi bakın canlarım

Canım benim üzülme gün içinde bu değişmeler normall..
Birde az yemekten vücudun alarm vermiş olabilir..
Böyle durumlarda en kolay bulunabilen yoğurt, ayran yada haşlanmış yumurta ile biraz destek yapabilirsin canım

çoook teşekkür ederim kızlar

neredeyse 2 kiloyu görünce kesin hata yaptım geri geliyorlar diye telaşlanmıştım ben de

selam dukancılar:)

bana biri akıl versin ne olur... 2-3 gündür günde ya hiçgitmiyor yada -100 en fazla.dukanella yapmıştım günde 2-3 çay kaşığı yiyordum onun etkisi olabilir mi?gerçi bugün hiç yemedim

ben bir hemsire :94:ve cumhuriyet kadini gozuyle baktim olaya ogretmen gozuyle bakmak bu olsa gerek topiktede ogretmen var epeyce masallah

Topikte öğretmen çok evet, ama hemşire de az değil, yani yalnız değilsin

Maşallah diyorum ve konduruyorum bi boncuğu...

Günler sonra yine ( - ) gördüm tartıda. Nihayet zinciri kırdım ve tartıda 98,8 i gördüm.... Ohhh beee...

Hadi hayırlısı...Gerisi de gelir inşallah

Sana da bi boncuğu ...Darısı kilo vermek isteyen herkese

Bana da dün olanlar oldu yine ...2. kaçamağımı yaptım 46.günde...
Mezuniyet töreni için alış verişe çık, bişi bulama başka gün tekrar çık...Arada misafir ağırla, misafirliğe git vs. derken;
geçen hafta içi ve sonu çok yoğun geçti.
Yoğunluktan ve koşuşturmaktan çok aç kaldım ve hatta kepeğimi tüketemedim 3-4 gün...
Kaçamağı da aç kalmaya bağlıyorum zaten ...
Yapacak bişey yok tabi..'2-3 gün protein takılacağım telafi için

Her şeye rağmen tören güzeldi...Gitmemeyi çok düşünsem de "İyi ki gitmişim" dedim sonrasında...
Ne yalan söyleyeyim 2 çocuk annesi 34 yaşında biri olarak, bir diploma daha alabilmek gururumu okşadı
Darısı doktoraya inşallah ...

kızlar çok sağolun çok sevindim valla bunları görünce bizimkiler yağlı şeye alışık ama olsun diyet bu bozmak istemiyorum hepinize sonsuz teşekkürler

kızlar ben bugün az kıyma kavurdum yaklaşık 5 damla yağ koydum ama çok üzüldüm sonra ya çok koyduysam diye atakta o kadar problem olabilecek bi ölçü mü bu :18:

İyi akşamlar fıstıklarr

nasılsınız ? benden iyilik , dün akşam arkadaşımın doğum günü vardı , ona süpriz yapmıştık , pastasından küçük bir dilim yedim ama vicdan yaptım iyice , uzun süredir böyle bi kaçamak yapmamıştım sanırımm

neyse sağlık olsun diyerek elimizden geleni yaparak unuttum onu , önüme bakıyorum ve tam gaz devaamm

buarada nerde bu demirbaş dukancılarımız ? çok ıssızlaştı buralarr :26::26::26:

kızlar ben bugün az kıyma kavurdum yaklaşık 5 damla yağ koydum ama çok üzüldüm sonra ya çok koyduysam diye atakta o kadar problem olabilecek bi ölçü mü bu :18:

damla büyüklüğünüze göre değişebilir bu. sadece 1 tatlı kaşığı zeytinyağı kullanımı izinli biliyosunuzdur :)
1 tatlı kaşığını geçmediyse 5 damlanız, sorun olmaz

ay ben de yemiştim bi ay kadar önce, pek de ince olmayan bi dilimdi hem de, o vicdanı iyi bilirim o yüzden
ama motivasyonu düşürmemek lazım yine de, en güzeli aynen devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…