Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay ben de yemiştim bi ay kadar önce, pek de ince olmayan bi dilimdi hem de, o vicdanı iyi bilirim o yüzden
ama motivasyonu düşürmemek lazım yine de, en güzeli aynen devamm

nee pastamı , o da neymiş , görmedim , duymadım ,bilmiyorumm

önümüzdeki maçlara bakalımm

benim de aslında 76ya inmem gerek 30 kilo dukan amca mayısa kadar verirsin dedi testinde inşallah ben de o günleri görürüm seni de çok tebrik ediyorum canım

benim de aslında 76ya inmem gerek 30 kilo dukan amca mayısa kadar verirsin dedi testinde inşallah ben de o günleri görürüm seni de çok tebrik ediyorum canım

teşekkür ederim canım benim , yaparsın istedikten sonra yapılmayacak bişey değil , bende üst sınır olarak 105e çıkmıştım diyete başladığımda tam 102 idim , inan verdikten sonra o kadar rahatlayacaksın ve mutlu olacaksınki , sonra neden o kadar yükü , onca zaman tşımışım diye hayıflanacaksınn ...

dukan amcam mayıs dediyse , eğer bzomassan mayısa bu iş tamamdır , sıkma canını ,azmet, başar :129::129::129::129:

Selam Kızlar,

Bugünkü menümü vereyim sonra muhabbete dahil olurum :)

Sabah 1 bardak süt

Ara 1 fincan yeşil çay

Öğle dün yaptığım dukan böreğinden 1 parça ve 1 parça tavuk göğsü, 1 bardak ayran

Akşam ızgara balık, salata ve ve ve 1 parça helva :) sağlık olsun :)

Gün içinde 1 litreden fazla su

izinli olan 1 kasik yag seyir evresinde serbest yanilmiyorsam:)))ataktan bahsediyor arkadas

kararsızlık varsa eminim yanlış yaptım bi daha yapmıcam

benim bildiğim kadarıyla atak evresinde de kullanılabiliyor, 1 tatlı kaşığı olacak şekilde.
dukanın sınırsız listesinin yanısıra verdiği bir de ekstralar listesi var. zeytinyağı da o listede zaten.
yanlış bilgilendirmek istemem yine de tabi, kitaptan bakarsanız daha net olur :)

arkadaşlar ben de dukan diyetine başlamak istiyorum.10 kilo kadar fazlam var.gerekli tum alısverişimi yaptım light süt,ligt yoğurt,yulaf kepeği vs. yarın başlamayı düşünüyodum ama şimdi regl oldum.sizce regl döneminde başlamam doğru olur mu ?

bence reglin bitsin öyle başla canım , daha iyi sonuç alır , daha fazla motive olursun

hoşgeldiniz.
ben de ruh sağlığım dahil herşeye kendimi hazırlamışken aynı sebepten başlayamamıştım. o yüzden bittikten sonra başlasanız daha iyi olur :) 3-5 gün sonra olsun sağlam olsun :)

ben bir hemsire :94:ve cumhuriyet kadini gozuyle baktim olaya ogretmen gozuyle bakmak bu olsa gerek topiktede ogretmen var epeyce masallah

bence cumhuriyetin bize kazandirdiklari brosuru zira cumhuriyet bize cok sey kazandirdi

Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler.

Bu akşam şöyle yapmayı düşündük. Bir çam ağacı alıp üzerine yapım ve çekim eklerini 2 farklı renkte yazıp yapıştıracağız. ne dersiniz? olur mu?

oğlumun emeği ile olsun diye bunu seçiyorum. yoksa hikaye yazma vb işleri kesin bana yıkacak bunu en azından kendi yapar.

sağolun arkadaşlar 10 gün sonra başlarım artık.bu süreyi de bol bol okuyarak değerlendiririm.forumda bu konuyla ilgili çok şey varmış.özellikle tarifler falan ilgimi çekti.ben de yaptıkça paylaşırım sizlerle :)

perşembe günü tartılacam bakalım.Eğer bir kilo vermezsem çok üzüleceğim.Oysa dukan diyeti kitabında haftada 2 3 kilo diyor.Neden ben öyle veremiyorum anlamadım.Bende 4 gün yumruk hareketi yapmaya karar verdim.Cumaya kadar yapayım.Hafta sonu eşim evde sebze yemem lazım en azından kahvaltıda.Bakalım Bu atak gelecek hafta kilom için iyi olacak mı.Yani kilo vermem konusunda

Tebriklerinden ötürü teşekkürler, bu bir aylık dukan serüvenimde en fazla 4 defa kola içmişimdir o da ligh olarak asla bir kutu değil bir su bardağı da değil, güzel görünsün diye evde kullanılmayan şarap kadehimizle içiyorum, şimdiye kadar meyveli yoğurt yemedim, yoğurdu tatlıya çok ihtiyacım olursa bir tatlı kaşığı tatlandırıcıyla karıştırıp yiyorum (çocukluk alışkanlığı) mesela turşu toplamda 8 tek salatalık yemişimdir. Birde bunların haftalık çetelelerini tutuyorum ben tam rakam yazmasamda günlük ne kadar yediğimi bildiğim için bir işaret koyuyorum. Spor olayına gelince 85 kiloyu gördüğüm gün callana tam manasıyla başlayacağım, belimde 2-3 tane patlamalık fıtık var özellikle sol tarafıma fazla yüklenemiyorum ama diyete başlamadan önce eve koşu bandı almıştım onun programlarından yapıyorum o da samimi söyleyim günlük yarım saati geçmez. Günlük hareket miktarıma göre mesela çok merdiven inip çıktıysam, akşama kadar oturmadıysam 25 dakikayı geçirmem. Başlarda callana da yüklenmiştim ama belimden 2 gün rahat uyuyamadığım için eşimin ambargosunu yedim. Şimdilik sadece bunları uyguluyorum farklı birşey yok yani önemli olan proteini fazla tutup kaçamağı bitirmek. Üzerimden 4 aşure toplantısı, 3 komşu baskısı, bir de doğumgünüm geçti inan ağzıma sürmedim kaçamaklarııı.

Yemek yemenin saati şöyle var yatmadan iki saat öncesine kadar yemek yenmeyecek canım. Birde bende hormonal bozukluk var 1 senedir ilaçsız regl olamıyordum son dönemlere de ilaçla bile olamamaya başlamıştım. Allah nazarlardan saklasın bugün reglimin 4. günü kırmızı kırmızı olmasa da ilaçla getirttiklerimden daha fazla miktarda. Birde sen bir hafta ara vermişsin ben bir köfte (küçük baş) dışında daha kaçamak yapmadım sende verirdin aynı kiloyu aynı gidiyoruz yine yetişirsin sen bana canım.

Günaydın kızlaarr!! Bir bakiyim dedim ne alemdesiniz

Lamia sen 9 kilo vermişsin 48 günde çizelgeye göre.. Nasıl üzülürsün :)) Ben aylardır bu işin içindeyim, kitapta ideal kilo verimi, haftada 1 kilo olarak yazıyor. O da diyetin ilk zamanlarında genelde böyle oluyor, sonra azalıyor zaten. Kendinizi üzerek böyle eziyet ederek bu iş olmaz Kilo veremiyorum dedikçe veremezsin zaten.. Daha yumrukluk falan hiç bir şey yok ortada.. 1 hafta kilo veremedin diye ne yumruğu!? Önceki hafta 1,5 kilo vermişsin resmen.. ben senin gibi kilo versem ayaklarım yerde olmazdı yani.. Üzülmeye hakkın bile yok bence kızma ama 10 kiloyu 6 ayda verdim biliyor musun? Mucize beklemeyin bu diyetten.. ki resmen mucize olmuş seninki Maşallah diyorum Kimsenin gözü kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…