tamam yemişsin birşeyler ama bu durumunu açıklamıyor
tam bir analiz yapmalısın bence
48 gün 2 kaçamak
ve 4 kilo biraz az
daha bir detaylı değerlendir ne yapıp neyi yapmadığını
bence yumrukluk bir durum yok
seyrine devam etmelisin
ama için nasıl rahat edecekse onu yap
Merhaba.. Kaçamağı okudum, aşure yemişsin ama bünyem de diyetlere dirençli falan demişsin. Bu yüzden, bu diyete de daha fazla direnç kazanmaman için protein günü yapmamanı tavsiye ederim. Öncelikle kaçamak olayını sıfır yap uzuuun bir süre.. sporu arttır. yürüyüşler falan yap. Yeşil çayı daha çok iç falan. sınırlı izinlileri yeme mesela bir süre. ama hemen yumruk falan gibi bir olaya girmemeni tavsiye ederim.
Cute'un dediği çok doğru. Az kilo vermişsin. bu metabolizma hızıyla alakalı tabi, ben de çok yavaş kilo veriyorum mesela ama; yine de önce yediklerini, yaptıklarını iyice bi gözden geçirmelisin.
38 bedene girmek istiyorum,künefe yemek istiyorum,güçlendirme yapmadan korumaya geçmek istiyorum,takita tatlandırıcı kaldırılsın istiyorum,çocuklara ödev verilmesin istiyorum,kocam her işe yardım etsin istiyorum,regly günlerimde canım tatlı istemesin istiyorum,dukancan kardeşlerimde mutlu olsun istiyorum...nasıl yeni yıl dileklerimden bir kaçı yazarken bile rahatladım evrene pozitif enerji göndererek bu işi çözmeyi planlıyorum olur mu?
yağsız tavuk döner bulabildiniz mi?
ben tavuk dönere çok karşıyım ya
içinde hayvanın nereleri var belli değil
onun yerine gögüs yeseniz
yağsız tavuk döner bulabildiniz mi?
ben tavuk dönere çok karşıyım ya
içinde hayvanın nereleri var belli değil
onun yerine gögüs yeseniz
Cute ve Dely, çok teşekkür ederim...
Önerileriniz doğrultusunda ve korkumdan seyire aynen devam etme kararı aldım...
Bu arada şunu belirtmek isterim ki halen tatlandırıcı veya süt tozu kullanmadım...
Bu zamana kadar da en fazla 6 kere light kola tükettim...
Ya poğaça ya ekmek yaparak ya da yoğurtla tüketiyorum kepeğimi...
Günde 3 kupa yeşil çay, en az 1,5-2 lt su kesin tüketiyorum...Üstüne su + diğer bitki çayları ve kahve muhakkak oluyor...
Günde 2 yumurtayı geçmemeye çalışıyorum...Nadiren günde 3 tükettiğim oluyor (Çorbaya kattığımı da sayıyorum)...
En fazla tavuk tüketiyorum...O da dediğim gibi en baştan beri bütün tavuk olarak 2 günde 1 tavuk kesin bitiyor...Haftada 1 kez de balık...
Ancak sporum düzenli değil...Neredeyse haftada 1 ya da 2' dir ...
Ayrıca en önemli fark olarak tükettiğim süt ve yoğurt...
Yani yağsız değiller...Sütü kahve ve arada sade tüketmek için (o da günde 1 ayda çay bardağı kadar olmak üzere) yarım yağlı ya da light alıyorum... Ama yoğurt için normal süt, sütçüden alıyorum ...
Kilo vermemi metabolizmam dışında, muhakkak sporun yokluğu ve yoğurdun yağsızlığı etkiliyor...
Özellikle bunları yazıyorum ki yeni başlayan arkadaşlar spor, yağsız yoğurdun anlam ve önemini kavrasınlar...
(Bu arada merak edenler için atak dahil 1 ayda 3 kg verdim...)
Ama tüm bunlara rağmen yine de çok çok az verdiğimi düşünüyorum
Olu olur neden olmasın
Olumlu düşün olumlu olsun...
Ben de bunlara ek olarak sporsuz ve yağsız yoğurtla kilo vermek istiyorum
Oooo onlara bakmıyorum ben.kendimi onlarla hiç kıyaslamıyorum.ben eski Halim'e bakıp seviniyorum.ben 38giyeyim kim 34 giyerse giysin,40 a bile seviniyorum İnan ben Eylül'de 44bedendim 42 olamam diye çok ağlamışımdır.38 olursan Ocak 15 e kadar tamam olamazsam bedenimi sevip böyle yaşayacağım belki güçlendirmede 3-5kilo daha veririm kısmet artık sıkıldım.
Maşallah sana da canımÇok iyi gidiyorsun, yolu yarılıcaksın yakında Ha gayreettt
Birde kızlar galiba bende pkos var.. Aranızda yaşamış olan var mı?
Ben önemsemiyordum düzensizliğimi ama bu sabah elime geçen broşürle birden panik oldum..
En kısa zamanda doktora gideceğim, şu yasmin türü hormon hapları benim dukanımı bozar mı acep?:44:
Selam Kızlar,
sizinle paylaşmadan edemedim :)
okulun ilk açıldığı gün giyemediğim (arkasını kapatmayı değil birleştirmeyi beceremediğimiz:)) bir elbisem vardı 40 beden
onu giydim hemde içine boğazlı ince bir kazak giyerek :) arkasını da kapattım, okula da gittim :)
okulda herkes çoooook zayıfladınnnnn çığlıkları attı :)
daha 79,100 üm, 10 kilo 500 gram gitti
hele bi 70 i göreyim de o zaman atacaklar asıl çığlığı :)
Yemek yemenin saati şöyle var yatmadan iki saat öncesine kadar yemek yenmeyecek canım. Birde bende hormonal bozukluk var 1 senedir ilaçsız regl olamıyordum son dönemlere de ilaçla bile olamamaya başlamıştım. Allah nazarlardan saklasın bugün reglimin 4. günü kırmızı kırmızı olmasa da ilaçla getirttiklerimden daha fazla miktarda. Birde sen bir hafta ara vermişsin ben bir köfte (küçük baş) dışında daha kaçamak yapmadım sende verirdin aynı kiloyu aynı gidiyoruz yine yetişirsin sen bana canım.
Canım, benim üstüm geniş, altım dar; öyle uzuuun bacaklarımda yok.. Yani kilolu olsamda olmasamda bölye..
Kendimle de barışığımdır bakmayın dert yandığıma.. Fazla havalanmıştımda kendime geliverdimm..
:44:
Yağlı yoğurt demek istemiştim...
Kafa takılmış ya "yağsız olmalı"diye ...
Yanlış yapılanı açıklarken bile doğrusunu söylüyorum...
Birgün şu toplu alıntı olayını gerçekleştireceğim ve fazla yer işgal etmeyeceğim söz kızlar. Tatlım bende elma tipiyim :))))))) Kocaman şeylerim, geniş omuzlarım, iri bir karnım (şişik değil yani hormonlu armut göbek diil) otoban gibim sütyen izlerim var. Ama bütün bunlara karşın yapılı bir kalçam (küçük müçük ama selülitsiz), kaslı bacaklarım ve uzun bir boynum var. Kravuze veya v yaka bluz de bize yakışıyor haniiii
Selam Kızlar,
sizinle paylaşmadan edemedim :)
okulun ilk açıldığı gün giyemediğim (arkasını kapatmayı değil birleştirmeyi beceremediğimiz:)) bir elbisem vardı 40 beden
onu giydim hemde içine boğazlı ince bir kazak giyerek :) arkasını da kapattım, okula da gittim :)
okulda herkes çoooook zayıfladınnnnn çığlıkları attı :)
daha 79,100 üm, 10 kilo 500 gram gitti
hele bi 70 i göreyim de o zaman atacaklar asıl çığlığı :)
selamlar..
seyir evresinin 3.günündeyim..bir sp,1 p yapıyorum.. dün p günüydu ve buna ragmen sadece 200 gr. vermişim..atakta güzel güzel kilo giderken böyle olunca moralim bozuldu biraz..sebzeye geçince duraklama ya da hafif artı olabileceğini biliyordum ki sebze gunumun ertesi gunu aynıydı kilom..ama sonra tekrar p yapınca hani şöyle 400-500 gr. gitmiştir diye hayal ettim...neyse,durmak yok,yola devam..
Canım, benim üstüm geniş, altım dar; öyle uzuuun bacaklarımda yok.. Yani kilolu olsamda olmasamda bölye..
Kendimle de barışığımdır bakmayın dert yandığıma.. Fazla havalanmıştımda kendime geliverdimm..
Ama yeni sürümler de hep güzel anacımm..
Saol canım benim, Aslında kilom belki çok hızlı gidiyormuş gibi görünmüyor ama ben birden ve çok güzel sıkılaştım.. Eee buda bana yetiyor..
Yok belkide yetmiyor.. Devam devam..
Birgün şu toplu alıntı olayını gerçekleştireceğim ve fazla yer işgal etmeyeceğim söz kızlar. Tatlım bende elma tipiyim :))))))) Kocaman şeylerim, geniş omuzlarım, iri bir karnım (şişik değil yani hormonlu armut göbek diil) otoban gibim sütyen izlerim var. Ama bütün bunlara karşın yapılı bir kalçam (küçük müçük ama selülitsiz), kaslı bacaklarım ve uzun bir boynum var. Kravuze veya v yaka bluz de bize yakışıyor haniiii
Yatın kalkın dua edin tipinize.ben armut tipliyim armuda bakın beni hatırlayın küçük göğüs ince bel ve belden 2beden büyük kalçalarım var banada kot çok yakışıyormuş bunu diyenler astigmat sanırım liposakşın yaptırmayı düşünüyorum
Merhaba.selamlar..
seyir evresinin 3.günündeyim..bir sp,1 p yapıyorum.. dün p günüydu ve buna ragmen sadece 200 gr. vermişim..atakta güzel güzel kilo giderken böyle olunca moralim bozuldu biraz..sebzeye geçince duraklama ya da hafif artı olabileceğini biliyordum ki sebze gunumun ertesi gunu aynıydı kilom..ama sonra tekrar p yapınca hani şöyle 400-500 gr. gitmiştir diye hayal ettim...neyse,durmak yok,yola devam..
Süppeeer dilekleeerrr!! Amin amiinnnn Bir deee... dünya barışıııı
Maşallah sana da canımÇok iyi gidiyorsun, yolu yarılıcaksın yakında Ha gayreettt
Dünya Barışı olsunnn boğa kesip hayrına dağıtacağım. Bu benim için çok önemlii. Hadi dua dayanışmasııı (Abim, Barışım içinnn)
Meraba bende pkosluyum adet düzensizliğini deriiiince yaşamış biriyim. Hatta öyleki bir kadın doğumcu sezeryan kesimi bile görmezden gelip sen kısırsın dedi bana. Pkos olayında getirtici haplar önemli tarlusaldı sanırım daha sonra kırmızılar gelince yasmin tarzı ilaçlara başlıyorsun. Bendeki yan etkileri;
- Kilo
- karın bölgesinde şişlik
- Açlık hissi
- Şeker ihtiyacı
- Dolapta her ay alınan düzenli ve renkli ped yığınlarını görünce moral bozukluğu
- En önemlisi sinir...
Doktora gittikten sonra ender saraçoğlunun soğan kürünü tavsiye ederim (çay gibi içildiği için dukana bir zarar vereceğini sanmıyorum hatta sıcak sıcak tüketirsen yani buna dayanabilirsen yağ yakıcı özelliği de varmış) ben ekim ayında yapmıştım bol bol kırmızıları görmüştüm tabi müzmin pkos olduğumdan dukanla verdiğim kilolardan sonra şu an regl dönemindeyim (normal olmasada) ama doktor kontrolünden geçmelisin önce.
- Doğum kontrol haplarının şişkinlik veya kilo artışı yaptığı bir gerçek ama bu metabolizmaya göre değişiyor, dukanını az sıkı tutarsan bence bir problem olmaz.
Birde forumda daha önceden dukanın bazen regl düzensizliği yapabildiğine dair bir yazı okumuştum istersen biraz daha bekle. Pkos iyileşilebilen bir hastalık değil aslında, kistler her zaman yineleyebilir bunun için kilo kontrolü ve düzenli doktor kontrolünde olmalısın. Herkes anne olamamaktan korkar ama ben lise yıllarından beridir bu sorunla karşı karşıyayım Rabbim evliliğimin 3. ayına kalmadan hamileliğimi nasip etti, herşeyde olduğu gibi moral çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?