Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ya evet doğru söylüyorsun bende de aynı durum mevcut..

Benim kriterim birazda eski kıyafetlerim (mesela 28 beden kotum) ve de L/XL bedenden M bedene inmiş olmak..
Tabi daha çook yolum var..
Başarılar herkeseeee

Slmmmm kizlar birkac sayfayi okudumda ne güzel kilo veriyonuz
ben karbonhidrat diyeti yapmaya calisiyorum ama bunuda coook merak ettim
neler yemek yasak yada neler yiyebiliriz Zahmet olmassa biriniz anlatirmisiniz lütfennn

Çok doğru söylüyorsun ...Ama ilk başlarda öyle bi mucize bekleme durumu oluyor (en azından bende oldu)...
Zamanla durulup, mantığını kavrıyorsun işin...Sonrasında da dediğin gibi 200 gr için bile mutlu oluyorsunnn

Dünya Barışı olsunnn boğa kesip hayrına dağıtacağım. Bu benim için çok önemlii. Hadi dua dayanışmasııı (Abim, Barışım içinnn )

Abine ne olduuu (
Ben de merak ettim :26:

Ya evet doğru söylüyorsun bende de aynı durum mevcut..

Benim kriterim birazda eski kıyafetlerim (mesela 28 beden kotum) ve de L/XL bedenden M bedene inmiş olmak..
Tabi daha çook yolum var..
Başarılar herkeseeee

28 beden kot haaa
En zayıf olduğum 61 kg iken bile ben 28 beden kot giymedim En dar kotum 29-30 bedendi benim ...

Sen yolu yarıladın sayılır Maşallah

Slmmmm kizlar birkac sayfayi okudumda ne güzel kilo veriyonuz
ben karbonhidrat diyeti yapmaya calisiyorum ama bunuda coook merak ettim
neler yemek yasak yada neler yiyebiliriz Zahmet olmassa biriniz anlatirmisiniz lütfennn

İlk bi kaç sayfayı okursan daha iyi anlarsın ya da aşağıdaki linkten indirip de okuyabilirsin
Anlatarak yanlış yönlendirmeyeyim şimdi :18:

http://www.kadinlarkulubu.com/guncel...ere-kitap.html (Dukan Diyeti Uygulamak İsteyenlere Kitap...)

bugün çok mutluyum kızlarr:))

-700 gördüm bu sabah tartıda dünkü atak günümün hediyesiydi bana:)))

Ben de sana hediye olarak bi boncuğu gönderiyorum o zaman...

kızlar bu kilo çizelgesi nasıl değişiyor yardımcı olur musunuz?
Ben her seferinde tekrardan yapıyorum
Hem böylece değişik çizelgeler kullanmış oluyorum

evt arkadaşm boyum biraz uzun 175 im

beni bu tombikimsi hallere sokan da bu boy değil mi zaten :)

yıllarca "senin boyun var, kilonu kaldırıyor" masallarını duymak ve inanmak bana 90 ı gösterdi

ve iyiki dukan amca var şu an tam 79 iken kendimi hala kalıplı hissediyorum

Allah bana 70.000 olduğum günü göstersin inşallahhhhhhhhh

İsteryen herkese de istediği kiloyu göstersin tabi

uzun yıllar oldu 38 bedene girmeyeli

inşallah bir gün onu da görürüm :) AMİN

Evet BİRAZ uzunmuşsun canım, çok değil Ortalamayı BİRAZ geçiyorsun sadece
Ama sanırım "böyle iyisin sen" masallarına hepimiz inanıyoruz ya da inanmak istiyoruz

uzun yıllar oldu 38 bedene girmeyeli

inşallah bir gün onu da görürüm :) AMİN

Aminnnn ...

Tatlım ben o tipte olayım diye pantalonuma vatkalarmı diktirmedim, uzun tuniklerimin arkalarını bilerek kalçamın üzerine doğru kendiliğinden kalkmış izlenimi vermedim, arkadaşlarım nasıl gülerler bana bir bilsen, bayılıyorum ben sizin tipinize aaaah ah üstün büyük olması da zor hayatım alt 44 üst 48 di dukandan önce öyle yani sen düşün. Şimdi kaç oldu bilmiyorum eski kıyafetlerimi giyiyorum şubata kadar kota koydum kendime şubatta bedenimi bildiririmmm.

Teşekkür ederiimmmm

Teşekkür ederim canım, hızır acil servis gibisin bilmem mi :)

Yaparız yaparız dukanın elinden ya uçan ya kaçan. Pkos hakkında ne takılırsa aklına özelden de sorabilirsin ne biliyorsam paylaşırım. (saçma oldu ama toplu mesaj olayı işte hallettim sanırım)

Evet BİRAZ uzunmuşsun canım, çok değil Ortalamayı BİRAZ geçiyorsun sadece
Ama sanırım "böyle iyisin sen" masallarına hepimiz inanıyoruz ya da inanmak istiyoruz

Aminnnn ...

çerkez baba, arnavut anne olunca boy da accık standart üstü oluyor arkadaşım :)

ama kilo da olmasa ne güzel olacak dimi ama

onu da dukan amcaya borçlu olacağız artık inşallah.

eve gidince kesin tatlı bişiler yapmalıyım ben şu çikolatalı kalpler vardı ya dukan tarıflerinde mikroda nasıl olurki acaba minik minik oyyyy dukanellamı yapsamki ilk defa oldu tatlı kriziiiii imdaaat. Tavuk dönerle krep yedim bir bardak suyla ağzımda tuzlu tuzlu bir tat var offff kızlar bir konu açılmalı ki dikkatim dağılmalı yardım S.O.S.

kızlar ben bişi sorcam sayılar derdim yine benim bu light labne aldım ben yağ yüzde 7 yazıyor 0,7 değil ama nasıl light bu siz kullanıyormusunuz.

eveeet ama işte sayılarla başım dertte pembe renkli labne peynir bi bulursam inşallah nette olmadı 1 saate evde olacağım ordan bir kez daha bakayım.

eşimi aradım benimki labne değilmiş pınarın beyaz lightıymış. Her lightı labne sanma dimi yağ 100 ml 15,4. Yenmeyecekler arasında neyse benim yanlış alışverişim ders olsun benden daha yeni olan arkadaşlara diyorum labne de bu yağın işi ne ama işte naaparsın dalgınlık tez izleme rapor mapor zamanlarım pata küte gittim Allah'tan bunda bir gariplik var diye yememiştim öööylece duruyo

Son düzenleme:
eveeet ama işte sayılarla başım dertte pembe renkli labne peynir bi bulursam inşallah nette olmadı 1 saate evde olacağım ordan bir kez daha bakayım.

:)))ayni dert bendede var maalesef ama ben yurt disinda oldugumdan ordaki marka ve cesitleri bilmiyorum ama burda daha yagsiz peynir bulamadim en azi %12 civari yagli oluyor tabi 100 gr,i bende günlük 30 veya 40 gr yemeye gayret ediyorum ki %2 lere denk gelsin ama dogrumu yapiyorum bilememm:))))

baslarda bende paketin üstünde yazan yag oranini bütün bir paket icin sanmistim ama öyle olmadigini anlamis bulundum birkac yanlisliktan sonra((

canım yazarsan çok sevinirim valla

malzemeler(biskuvi icin)-3 yumurta-2 kasik misir nisastasi-2 kasik toz tatlandirici (dedigim gibi siz orani arttirabilirsiniz benimki cok sekersiz oldu stevia dan dolayi)-1/2 paket kabartma tozuyumurtalarin sarisini ve beyazini birbirinden ayiriyoruz.bir kasede beyazlari mikser ile kar gibi kopurtuyoruz.ayri bir kasede yumurtalarin sarisini ,sekeri,nisastayi ve karbonati iyice karistiriyoruz.sonra kopurttugumuz yumurta beyazlarini da katip iyice birbirine karismasini sagliyoruz.bu arada firinimizi 180 dereceye isitiyoruz.bir firin tepsisine yagli kagit serip hazirlanan karisimi ustune dokup 20 ye 25 gibi bir dikdortgen sekilde yada isterseniz yuvarlak sekilde yayiyoruz.(1 cm kalinliginda bir hamur olacak)isitilmis firinda 10-15 dakika pisiriyoruz.o piserken bizde kremasini hazirliyoruz.malzemeler(krema icin)-2 yumurta sarisi (bence 1 tanede olabilir)-2 cay bardagi yagsiz sut-1 kasik misir nisastasi-2 kasik toz tatlandirici (daha fazlada koyabilirsiniz damak zevkinize gore)-sivi vanilya araomasi 1-2 damla (sart degil)-3/4 paket yagsiz light labnelabne haric butun malzemeler bir tencereye konulur iyice karistirilir.sonra yarim ateste karistirarak pisirilir.kaynayip bir iki pistikten sonra ocaktan alinir labne eklenir ve iyice labneyle karismasi saglanir. ****birkac tatli kasigi nescafe yada baska bir kahveyi kaynamis bir bardak sicak su ile sulandiriyoruz.firindan cikan biskuviyi bir iki dakika soguttuktan sonra icine hazirlayacaginiz bardaktan daha kucuk bir bardagin agzi ile daireler kesiyoruz(bardagi ters cevirip agiz kismiyla hamurdan daireler kesiyoruz)kestigimiz daire biskuviyi kahveye batiriyoruz hizlica cikarip servis yapacagimiz bardagin altina koyuyoruz.(kahveye batirinca elimizde dagilacak gibi oluyor ama korkmayin dagilmiyor)ustune bir kasik krema sonra yine biskuvi sonra yine krema bu sekilde diziyoruz.isterseniz biskuviyi 4 kat isterseniz 3 kat yapin size kalmis.en ustte krema olacak sekilde hazirliyoruz.bu olculerle 3 tiramisu cikiyor.biraz soguduktan sonra ustune sekersiz,yagsiz kakaodan dokup buzdolabinda bir kac saat bekletiyoruz.afiyet olsun...

Merhaba arkadaşlar birkaç gündür yazamadım ama takibinizdeyim. Balböcüüne kızmışsınız ama atak evresinden sonra insan yine haftada rahatlıkla 1 kilo veririm hatta 1.5 diye hayal kuruyor, kendimden biliyorum:) ben de 3. seyir günümdeyim ve tartı +100gr'daydı bu sabah. hafta sonuna kadar sabır bakalım:)

Şimdi karnım acıktı 1 saat sonra yatarım diye düşünüyorum ama aklımda da deli gibi sıcak süt içmek var. Sütü az tüketmeyi tavsiye etmişssiniz özellikle belli bir saatten sonra içmeyin denilmiş önceki sayfalarda neden acaba? kitapta böyle bir uyarıya rastlamadım.

Bir de sonunda ben de kabızlık sorunu çekmeye başladım, atak döneminde hiç sıkıntım olmamıştı seviniyordum ama son 4 gündür tık yok arkadaş:) nasıl dur diyebilirim buna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…