- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
Yalnız ben az kilo versem de aynaya bakınca çok inceldiğimi hissediyordum...
Ta ki geçen cuma foto çektirene kadar...Bi baktım öyle kocamanım ki, şaşırdım kaldım ...
Aynada ki algılama ile foto arasında ne kadar çok fark varmış meğer...
İnsan gerçekten aynada gördüğüne zamanla alışıyor ve normal sanıyor sanırım...
Artık foto çektirip öyle karar vereceğim zayıflayıp zayıflamadığıma
Ama tabi önce bi 15 kilocuk daha vereyim ondan sonra
Merhaba.
Tekrar aynı şeyi söylücem ama; diyetten mucize bekliyorsunuz.. hatta o size mucize gerçekleştiriyor, siz daha fazlasını bekliyorsunuz.. Sadece sizin için söylemiyorum genel söylüyorum. Her protein gününden sonra -400 olsanız haftada en az 1,5 kilo verirsiniz. Böyle bir şey olamaz yani.. İlk haftalarda belki, aralarda belki.. ama her zaman olamaz!! Olmamalı da zaten. Şok diyet yapmıyoruz ki burda.. 200 gr vermişsiniz 1 günde ve beğenmiyorsunuz. Gün gelecek alacaksınız, gün gelecek duracaksınız.. Bir sürü şey var.. 200 gr için şimdi üzülüyorsanız, sonrasında karalar bağlarsınız.. Lütfen oluruna bırakın ve haftada 1 kilo verince sevinçten çığlık atıp, 600 gr verince koskocaman gülümseyip, 200 gr veince de sevinin..Dikkat ederseniz "haftada" diyorum ki ben 600 gr için çığlık atıp 200 gr için de çook mutlu olanlardanım..
İyi akşamlar herkeseee...
Dünya Barışı olsunnn boğa kesip hayrına dağıtacağım. Bu benim için çok önemlii. Hadi dua dayanışmasııı (Abim, Barışım içinnn)
Ben de merak ettim :26:Abine ne olduuu(
Ya evet doğru söylüyorsun bende de aynı durum mevcut..
Benim kriterim birazda eski kıyafetlerim (mesela 28 beden kotum) ve de L/XL bedenden M bedene inmiş olmak..
Tabi daha çook yolum var..
Başarılar herkeseeee
Slmmmm kizlar birkac sayfayi okudumda ne güzel kilo veriyonuz
ben karbonhidrat diyeti yapmaya calisiyorum ama bunuda coook merak ettim
neler yemek yasak yada neler yiyebiliriz Zahmet olmassa biriniz anlatirmisiniz lütfennn
bugün çok mutluyum kızlarr:))
-700 gördüm bu sabah tartıdadünkü atak günümün hediyesiydi bana:)))
Ben her seferinde tekrardan yapıyorumkızlar bu kilo çizelgesi nasıl değişiyoryardımcı olur musunuz?
Tatlım maşşallahben 62 kiloyum 40 beden tam oluyor boyun uzun sanırım ben168 im.kalçalarım geniş ama neyse idare edicem artık 40 bedene alışıcam ne kadar zayıflasa m
da kalçalarım küçülmeyecek anladım
Tebrik ederim canım...Umarım en yakın zamanda 38 bedene de girersin...
Benim de 42 beden bir elbisem vardı kışlık, çok zor kapanıyordu, kolları sıkıyor etek sıkılıktan popoma kadar çıkıyordu...
Şimdi zorlanmadan kapanıyor, etekte makul boylarda duruyor..Ama halen kollar çok sıkıyor...Kilo çok gitmese de incelmişim bi şekilde...
evt arkadaşm boyum biraz uzun 175 im
beni bu tombikimsi hallere sokan da bu boy değil mi zaten :)
yıllarca "senin boyun var, kilonu kaldırıyor" masallarını duymak ve inanmak bana 90 ı gösterdi
ve iyiki dukan amca var şu an tam 79 iken kendimi hala kalıplı hissediyorum
Allah bana 70.000 olduğum günü göstersin inşallahhhhhhhhh
İsteryen herkese de istediği kiloyu göstersin tabi
uzun yıllar oldu 38 bedene girmeyeli
inşallah bir gün onu da görürüm :) AMİN
Yatın kalkın dua edin tipinize.ben armut tipliyim armuda bakın beni hatırlayın küçük göğüs ince bel ve belden 2beden büyük kalçalarım var banada kot çok yakışıyormuş bunu diyenler astigmat sanırım liposakşın yaptırmayı düşünüyorum
Hemen sana bu konuda yardımcı olmak istiyorum, bana da yardım ettikleri gibi
"Alıntı ile cevapla" yazısının yanında aynen şöyle ( "+ ) bi şey var...Mesajları okurken yorum yapmak istediğin mesajların altında ki ("+ ) işarete tıklayarak devam et...En sonunda "konuya cevap ver"e bas...Böylece istediğin kadar yorum cevapla
hemen yardim edeyim arkadasim,simdi mesajlari okurken mesajin altindaki alinti ile cevapla nin yaninda "+isareti var ya onlara tikla istedigin cevap vermek istedigin her alintinin altindakine tikla ve sonra cevap vermeyi dusundugun mesajlarin bitince konuya cevap ver dediginde isaretledigin butun mesajlar alt alta siralanacak.her mesaj QUOTE ile baslayip QUOTE ile bitiyor ya cevap yazacagin her mesajin QUOTE den sonra cevabini yaz.normalde tek bir mesaja cevap veriyor gibi.sirayla her cevap verecegin mesaja bu islemleri uygula ve gonder gitsin ..anlamadigin birsey olursa cevaplarim..
Verdiğin tavsiyeler için çoookk teşekkür ederim.
Maşallah bak sağlıkla bebeğine kavuşmuşsun. Benimde bir oğlum var 3 yaşında.
Genç kızlığımdan beri düzensizliğim vardı ama doğum sonrası + kilo alma ile üst noktasına ulaştı. Peküstüne de gitmedim.
Kilo verince düzelir gibi bir tavrım vardı aslında ama artık bir doktora görünmeliyim (rahim kanserinden korktum çünkü)
Gerçi geçen ay birazda dukan sayesinde sektirmedim, ama toplamda 1 sene içinde 6-7 kere falan regl olmuşumdur. Bu da riskliymiş..
Ben hep hormon haplarından korkmuştum daha da kilo alırım diye ama sağlık daha önemli.. Yapacaz artık birşeylerr..
Ya evet benim de favorim V yakalarr.. Maşallah sana da
Evet BİRAZ uzunmuşsun canım, çok değilOrtalamayı BİRAZ geçiyorsun sadece
Ama sanırım "böyle iyisin sen" masallarına hepimiz inanıyoruz ya da inanmak istiyoruz
Aminnnn ...
kızlar ben bişi sorcam sayılar derdim yine benim bu light labne aldım ben yağ yüzde 7 yazıyor 0,7 değil ama nasıl light bu siz kullanıyormusunuz.
bugün çok mutluyum kızlarr:))
-700 gördüm bu sabah tartıdadünkü atak günümün hediyesiydi bana:)))
yag yüz gramda mi %7
eveeet ama işte sayılarla başım dertte pembe renkli labne peynir bi bulursam inşallah nette olmadı 1 saate evde olacağım ordan bir kez daha bakayım.
eveeet ama işte sayılarla başım dertte pembe renkli labne peynir bi bulursam inşallah nette olmadı 1 saate evde olacağım ordan bir kez daha bakayım.
eşimi aradım benimki labne değilmiş pınarın beyaz lightıymış. Her lightı labne sanma dimi yağ 100 ml 15,4. Yenmeyecekler arasında neyse benim yanlış alışverişim ders olsun benden daha yeni olan arkadaşlara diyorum labne de bu yağın işi ne ama işte naaparsın dalgınlık tez izleme rapor mapor zamanlarım pata küte gittim Allah'tan bunda bir gariplik var diye yememiştim öööylece duruyo
canım yazarsan çok sevinirim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?