Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Allah allah ben geldim diye mi kaçtınız anlamadım ki:) o kadar uykum geldi ki sizden cevap almadan sütümü de içemedim yatayım bari artık:) aç karına mı yatmak daha iyi yoksa süt içip yatmak mı bilgilendirirseniz sevinirim:) öpüyorum hepinizi iyi geceler

Merhaba canım.süt ve süt ürünleri tüketirken günde 1 lt yi gecmemek gerekiyor çünkü sütte laktoz denilen şeker bulunmakta.sonuçta bu da karbonhidrat.o yüzden çok tüketmemeni tavsiye ederim

Kabızlık malesef hepimizin sorunu.ben bunu lipton un kayısılı form çayıyla çözdüm.günde bir bardak içiyorum.akşama doğru tuvalete:)

Bir litre zaten çok fazla bence gün içinde çok uyku yapabilir. ben bugün peynir ve bir bardak ayran içtim sadece o zaman sütümü içip yatabilirim:) Teşekkür ederim cevap için

günaydın kızlar,migrostan tahssildaroğlu sürülebilir lor peynir aldım,bunu yiyebiliyormuyuz.
besin öğeleri şöyle
enerji:226.25/938.41
protein:12.36
yag:18.53
karbonhidrat:2.50
:18::18:

ya kızlar bu soruma bir cevap veren olmadı,3 kutu var evde,bu kadar yağ oranı doğrumudur ya :?????

ya kızlar bu soruma bir cevap veren olmadı,3 kutu var evde,bu kadar yağ oranı doğrumudur ya :?????

Ürünlerin %2 yağ oranını geçmemesi gerekiyormuş. Böreklik lorlar daha uygun ben migrosun kendi lorunu aldım %1 yağ oranı var, baharatlarla karıştırılınca lezzetli olabiliyor.

yağ oranı 100 gramda 2 yi geçmemeli.senin aldığın paket kaç gram? gerçi yine de fazla bu yağ miktarı. ben olsam yemezdim eşime falan yedirirdim bu aralar hep bunu yapıyorum zaten. canımın çektiği şeyleri ona yediriyorum ben de karşısına geçip izliyorum bir nevi nefsimi köreltiyorum

Bir litre zaten çok fazla bence gün içinde çok uyku yapabilir. ben bugün peynir ve bir bardak ayran içtim sadece o zaman sütümü içip yatabilirim:) Teşekkür ederim cevap için

Süt ve süt ürünleri günde 1 lt ye kadar izinli yanlış hatırlamıyorsam:18:...Aşmamak da fayda var ...Belirtmek istedim, yanılıyorsam diğer arkadaşlar düzeltsin

Olmaz canım, çokkk yağlı :18:
Sakın yeme

Evdekiler yesin, evde senden başka kimse yoksa dağıt konu komşuya günü geçmeden
Ama sen sakın yaklaşma

Ben bunları yazana kadar arkadaşlar cevaplamış zaten :)

Son düzenleme:
slm kızlar bende dukana başlayalı 7 gün oldu.3gün atak yaptım.atakta işiçok skı tuttum ama seyirde malasef meyve yedım.ekmek yemıyorum aklıma bıle gelmıyor ama meyvesizlik çok zor nasıl aşacağım bu durumu bilemedim

evet muratbeyle tahsildaroglu lorlar cok yagli yorsanin yag orani uygun. ondan bulabiliyorsan. alabilirsin.

Pinar light beyazin yag orani cok fena sonra.

Biri light labneyi sormus. %7 oranli.
gunde 30 gram %7 yagli peyniri tolere gida olarak tuketebiliyoruz. bunyeye bagli olarak kilo vermeyi etkileyebiliyor ama. ben pinarin bembeyazindan yiyodum diyete basladigimda %8 yagliydi. ben de duraklama yapmadi. sonra aknaz %2 yagliya gectim. ama peynir yemekten sogudum denilebilir. bu aralar pek tuketmiyorum.

selam canım hayırlı olsun dukan maceran

ama diyetin kurallarına uyman lazım.meyve taaa güçlendirmeye kadar yasak.bağışıklığım çöker falan da diyorsan vitamin alabilirsin.

Ben bugün ağız tadımın da değiştiğini farkettim. Bu iyi birşey mi bilmiyorum ama dün Dukan öncesinden kalma bitter çikolatamı buldum ve dayanamayıp 1 karesinin ucundan minicik ısırdım. Dayanamayıp tükürdüm, nasıl yağlı geldi anlatamam. Bugün de görümcemle AVM'de yemek yemk zorunda kaldım o pizza istedi ben ızgara balık. Pizza mis gb. kokuyor tabi dayanamadım bir lokma bol kaşarlı yerinden attım ağzıma. sanki alkolde bekletilmiş gibi, hani ispirtoyla soslamışlar desem yeridir. Bildiğimiz en iyi markalardan biriydi üstelik. Zor yuttum.

Farkettiyseniz 2 kaçamağın da kıyısından döndüm Sanırım yağlı şeyleri istesemde keyifle yiyemiycem artık.

selam canım hayırlı olsun dukan maceran

ama diyetin kurallarına uyman lazım.meyve taaa güçlendirmeye kadar yasak.bağışıklığım çöker falan da diyorsan vitamin alabilirsin.

sağol canım haklısın meyveye son vermem lazım.atakta 1,5 kg verdım seyirde almadım vermedimde.6 kilom var daha verilecek

teşekkürler kızlar cevaplarınız için,biliyorum %2 yi geçmicek ama lor diye kaptım 3 tane attım epete her zaman gidemiyorum diye 3 kutu aldım bende :)))neyse çocuklara börek yaparım nabayım

20 dk kadar pilates topuyla mekik falan gibi hareketler yaptım

ya ne güzel inceldim baya da sıkılaşmamve şu göbişimi yok etmem için bana önerisi olan var mı (yürüyüş ve callen haricinde ne gibi hareketler önerirsiniz)

bi de böyle bir şey :18:

baslarda bende paketin üstünde yazan yag oranini bütün bir paket icin sanmistim ama öyle olmadigini anlamis bulundum birkac yanlisliktan sonra((

Aslında basit bir olay %2 kuralı ama bulamayınca ben peynir krizine giriyorum kafam beynim allak bullak oluyor karıştırıyorum bi bakmışım kasada parasını ödüyorum neyse sayemde evde bol bol dukan fazlası peynir ürünü mevcut...

Bende eşime yediriyorum, ben inceliyorum o ... Neyapayım canım boşa mı gidecek benden hafif olduğu günlerin tatlı intikamı ayyy benim eşim birde patavatsızdır dağlara taşlara öyle güzel çamlar devirirki özellikle kayınvalidemin önünde... İntikam tatlı şeymiş :)))))

Ben sormuştum canım ama yine hata yapmışım zaten bendeki light labne değilmiş, beyazmış evin altında market var onlara tembih ettim getirecekler, birde abla neoluyor ya sana bir haller oluyor demeleri yokmu böyle bıyık altı gülmeler (diyet yapıyo hıhıhı) yokmu valla yalan malan ben birşey uydurdum kendime öyle gidiyorum. Aknaz bimde satılanlardan değilmi birde bime akayım ben

bi de böyle bir şey :18:

Sıkma canını sakın ...Sen harfiyen uy diyetine...
Alacaksın vereceksin, belki çok uzun süre duracaksın ama sonunda vücudun direnmeyi bırakacak ve sana uyacak ...
Vücudun direniyor sana bunu bil, unutma ve sabret...Kazanan sen olacaksın, biz olacağız :13:...

Yarın sınav günüm, tezimi sorgulayacaklar dualarınızı bekliyorum. Uyku haram gibi birşey, birazdan kendi kendime ninni söylerim heralde. Stres kaynaklı tatlı krizimi de tatlandırıcılı çay ve baharatlı peynir kombinasyonumla aşmış bulunmaktayım. Tartıda güzel rakamlar görmeye devam inşallah...

merhabalaaaar
herkese iyi geceler

Slmmmm kizlar birkac sayfayi okudumda ne güzel kilo veriyonuz
ben karbonhidrat diyeti yapmaya calisiyorum ama bunuda coook merak ettim
neler yemek yasak yada neler yiyebiliriz Zahmet olmassa biriniz anlatirmisiniz lütfennn

merhaba, karbonhidrat diyeti nasıl bişi hiç bilmiyorum ama zaten hali hazırda bi diyetiniz varsa dukana başlamayın derim ben açıkçası :)
ama öte yandan o diyetle verdikten bi süre sonra geri alacaksanız da hemen dukana başlayın derim :)
topiğin ilk 20-30 sayfasını okuyun, nette bi ufacık araştırın, aklınıza yatar da karar verirseniz de kitabı alıp okursunuz. sorunsuz yapabilirsiniz böylelikle :)

atakta değilsinizdir umarım? pizza ve çikolata miktarlar çok çok küçük ama söz konusu pizza ve çikolata olunca önyargım depreşti benim :44: duraklamazsınız umarım :13:
sıvı alımı dahil olmak üzre yatmadan 2 saat önce kesebilirsek yeme içmeyle alışverişimizi, daha güzel olur herşey :) ama içip yattınız muhtemelen, sağlık olsun

fuuu kolay gelsin, kimse kıllık yapmaz da güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…