Merhaba arkadaşlar birkaç gündür yazamadım ama takibinizdeyim. Balböcüüne kızmışsınız ama atak evresinden sonra insan yine haftada rahatlıkla 1 kilo veririm hatta 1.5 diye hayal kuruyor, kendimden biliyorum:) ben de 3. seyir günümdeyim ve tartı +100gr'daydı bu sabah. hafta sonuna kadar sabır bakalım:)
Şimdi karnım acıktı 1 saat sonra yatarım diye düşünüyorum ama aklımda da deli gibi sıcak süt içmek var. Sütü az tüketmeyi tavsiye etmişssiniz özellikle belli bir saatten sonra içmeyin denilmiş önceki sayfalarda neden acaba? kitapta böyle bir uyarıya rastlamadım.
Bir de sonunda ben de kabızlık sorunu çekmeye başladım, atak döneminde hiç sıkıntım olmamıştı seviniyordum ama son 4 gündür tık yok arkadaş:) nasıl dur diyebilirim buna?
günaydın kızlar,migrostan tahssildaroğlu sürülebilir lor peynir aldım,bunu yiyebiliyormuyuz.
besin öğeleri şöyle
enerji:226.25/938.41
protein:12.36
yag:18.53
karbonhidrat:2.50
:18::18:
ya kızlar bu soruma bir cevap veren olmadı,3 kutu var evde,bu kadar yağ oranı doğrumudur ya :?????
ya kızlar bu soruma bir cevap veren olmadı,3 kutu var evde,bu kadar yağ oranı doğrumudur ya :?????
Bir litre zaten çok fazla bence gün içinde çok uyku yapabilir. ben bugün peynir ve bir bardak ayran içtim sadece o zaman sütümü içip yatabilirim:) Teşekkür ederim cevap için
slm kızlar bende dukana başlayalı 7 gün oldu.3gün atak yaptım.atakta işiçok skı tuttum ama seyirde malasef meyve yedım.ekmek yemıyorum aklıma bıle gelmıyor ama meyvesizlik çok zor nasıl aşacağım bu durumu bilemedim
selam canım hayırlı olsun dukan maceran
ama diyetin kurallarına uyman lazım.meyve taaa güçlendirmeye kadar yasak.bağışıklığım çöker falan da diyorsan vitamin alabilirsin.
tebrik ediyorum seni canım. harika gidiyorsun.
merhabalar kızlar;
bugünki menümü yazıp sonra derdimi sölim.
yulaftan yaptığım ekmeği günde üç tane yiyebiliyorum. ölçüsü öyle.
sabah: yulaf kepekli minik bir sandviç, içinde beyaz peynir. biraz yoğurt.
ara:yeşil çay
öğle: iki minik sandviç ve yoğurt
akşam: 8-9 tane ızgara tavuk. hazır alınmıştı peçete ile yağını aldım.
birazdan yeşil çay ve süt içmeyi planlıyorum. geleyim sıkıntıma:
9700 derken 99 a döndüm bir anda. :S
gerçi bi kaç defa kakaolu süt içtim ve simlanın brownisinden yaptım ama normal mi bu hızla geri kilo almam.
baslarda bende paketin üstünde yazan yag oranini bütün bir paket icin sanmistim ama öyle olmadigini anlamis bulundum birkac yanlisliktan sonra((
yağ oranı 100 gramda 2 yi geçmemeli.senin aldığın paket kaç gram? gerçi yine de fazla bu yağ miktarı. ben olsam yemezdim eşime falan yedirirdim bu aralar hep bunu yapıyorum zaten. canımın çektiği şeyleri ona yediriyorum ben de karşısına geçip izliyorum bir nevi nefsimi köreltiyorum
evet muratbeyle tahsildaroglu lorlar cok yagli yorsanin yag orani uygun. ondan bulabiliyorsan. alabilirsin.
Pinar light beyazin yag orani cok fena sonra.
Biri light labneyi sormus. %7 oranli.
gunde 30 gram %7 yagli peyniri tolere gida olarak tuketebiliyoruz. bunyeye bagli olarak kilo vermeyi etkileyebiliyor ama. ben pinarin bembeyazindan yiyodum diyete basladigimda %8 yagliydi. ben de duraklama yapmadi. sonra aknaz %2 yagliya gectim. ama peynir yemekten sogudum denilebilir. bu aralar pek tuketmiyorum.
bi de böyle bir şey :18:
Slmmmm kizlar birkac sayfayi okudumda ne güzel kilo veriyonuz
ben karbonhidrat diyeti yapmaya calisiyorum ama bunuda coook merak ettim
neler yemek yasak yada neler yiyebiliriz Zahmet olmassa biriniz anlatirmisiniz lütfennn
Ben bugün ağız tadımın da değiştiğini farkettim. Bu iyi birşey mi bilmiyorum ama dün Dukan öncesinden kalma bitter çikolatamı buldum ve dayanamayıp 1 karesinin ucundan minicik ısırdım. Dayanamayıp tükürdüm, nasıl yağlı geldi anlatamam. Bugün de görümcemle AVM'de yemek yemk zorunda kaldım o pizza istedi ben ızgara balık. Pizza mis gb. kokuyor tabi dayanamadım bir lokma bol kaşarlı yerinden attım ağzıma. sanki alkolde bekletilmiş gibi, hani ispirtoyla soslamışlar desem yeridir. Bildiğimiz en iyi markalardan biriydi üstelik. Zor yuttum.
Farkettiyseniz 2 kaçamağın da kıyısından döndümSanırım yağlı şeyleri istesemde keyifle yiyemiycem artık.
sıvı alımı dahil olmak üzre yatmadan 2 saat önce kesebilirsek yeme içmeyle alışverişimizi, daha güzel olur herşey :) ama içip yattınız muhtemelen, sağlık olsunAllah allah ben geldim diye mi kaçtınız anlamadım ki:) o kadar uykum geldi ki sizden cevap almadan sütümü de içemedim yatayım bari artık:) aç karına mı yatmak daha iyi yoksa süt içip yatmak mı bilgilendirirseniz sevinirim:) öpüyorum hepinizi iyi geceler
Yarın sınav günüm, tezimi sorgulayacaklar dualarınızı bekliyorum. Uyku haram gibi birşey, birazdan kendi kendime ninni söylerim heralde. Stres kaynaklı tatlı krizimi de tatlandırıcılı çay ve baharatlı peynir kombinasyonumla aşmış bulunmaktayım. Tartıda güzel rakamlar görmeye devam inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?