Yarın sınav günüm, tezimi sorgulayacaklar dualarınızı bekliyorum. Uyku haram gibi birşey, birazdan kendi kendime ninni söylerim heralde. Stres kaynaklı tatlı krizimi de tatlandırıcılı çay ve baharatlı peynir kombinasyonumla aşmış bulunmaktayım. Tartıda güzel rakamlar görmeye devam inşallah...
merhabalaaaar
herkese iyi geceler
merhaba, karbonhidrat diyeti nasıl bişi hiç bilmiyorum ama zaten hali hazırda bi diyetiniz varsa dukana başlamayın derim ben açıkçası :)
ama öte yandan o diyetle verdikten bi süre sonra geri alacaksanız da hemen dukana başlayın derim :)
topiğin ilk 20-30 sayfasını okuyun, nette bi ufacık araştırın, aklınıza yatar da karar verirseniz de kitabı alıp okursunuz. sorunsuz yapabilirsiniz böylelikle :)
atakta değilsinizdir umarım? pizza ve çikolatamiktarlar çok çok küçük ama söz konusu pizza ve çikolata olunca önyargım depreşti benim :44: duraklamazsınız umarım :13:
sıvı alımı dahil olmak üzre yatmadan 2 saat önce kesebilirsek yeme içmeyle alışverişimizi, daha güzel olur herşey :) ama içip yattınız muhtemelen, sağlık olsun
:
Yarın sınav günüm, tezimi sorgulayacaklar dualarınızı bekliyorum. Uyku haram gibi birşey, birazdan kendi kendime ninni söylerim heralde. Stres kaynaklı tatlı krizimi de tatlandırıcılı çay ve baharatlı peynir kombinasyonumla aşmış bulunmaktayım. Tartıda güzel rakamlar görmeye devam inşallah...
puffffffffffffff
içim sıkıldı birden
Seyirde 3. günümdeyim atak dönemini hatasız kapattım:) süt içmek içime sinmediği için az sütlü kahve yaptım, uykum açıldı:)) Bu damak tadımın değişmesi normal mi siz de böyle şeyler yaşadınız mı?
merhabalaaaar
herkese iyi geceler
fuuu kolay gelsin, kimse kıllık yapmaz da güzel sonuçlar alırsınız inşallah
puffffffffffffff
içim sıkıldı birden
Kolay gelsin canım...Umarım pek söyleyecek bir şey bulamazlar da :26:, sıkıntısız ve ışık hızıyla geçer gider...
Seyirde 3. günümdeyim atak dönemini hatasız kapattım:) süt içmek içime sinmediği için az sütlü kahve yaptım, uykum açıldı:)) Bu damak tadımın değişmesi normal mi siz de böyle şeyler yaşadınız mı?
kolay gelsin, su gibi geçer inşallah tüm aşamalar
çok teşekkür ederim motivasyon için.Sıkma canını sakın...Sen harfiyen uy diyetine ...
Alacaksın vereceksin, belki çok uzun süre duracaksın ama sonunda vücudun direnmeyi bırakacakve sana uyacak ...
Vücudun direniyor sana bunu bil, unutma ve sabret...Kazanan sen olacaksın, biz olacağız :13:...
Niye ki :26:
İçine girebildiğin 40 beden elbisen ve 28 beden kotunu düşünsen de mi canının sıkılıyor
Öyleyse canını sıkan şey, dukan dışıdır
bi de böyle bir şey :18:
çok teşekkür ederim motivasyon için.
ama yediklerimde bir şey yok değil mi? normal ne az ne fazla. :$
ebru sallinin karinsavarini yap tavsiye ederim..20 dk kadar pilates topuyla mekik falan gibi hareketler yaptım
ya ne güzel inceldim baya da sıkılaşmamve şu göbişimi yok etmem için bana önerisi olan var mı (yürüyüş ve callen haricinde ne gibi hareketler önerirsiniz)
Allah yardimcin olsun arkadasim,hizla giden kilolarin gibi su gibi berrak aksin gecsin...Yarın sınav günüm, tezimi sorgulayacaklar dualarınızı bekliyorum. Uyku haram gibi birşey, birazdan kendi kendime ninni söylerim heralde. Stres kaynaklı tatlı krizimi de tatlandırıcılı çay ve baharatlı peynir kombinasyonumla aşmış bulunmaktayım. Tartıda güzel rakamlar görmeye devam inşallah...
aslinda bu damak tadinin degismesi degilde yeni ve dogru beslenme duzenine alismak olarak yorumlanabilir.yemedigimiz seyler bir sure sonra bize yabanci maddelermis gibi gelebiliyor.15 yildir sekersiz cay ve kahve icen biri olarak yanlislikla ictigim sekerli birseyin bana anormal gelmesi gibi yada tuzlu yemek yemeyi seven biriyken dukan a basladigimdan beri azalttigim tuzun simdi bana garip bir tat vermesi gibi..az yagli ,tuzsuz,sekersiz unsuz beslenmeyi ogreniyoruz umarim daim olur.ben artik olaya diyet gozuyle degilde yeni beslenme duzenim gozuyle bakiyorumSeyirde 3. günümdeyim atak dönemini hatasız kapattım:) süt içmek içime sinmediği için az sütlü kahve yaptım, uykum açıldı:)) Bu damak tadımın değişmesi normal mi siz de böyle şeyler yaşadınız mı?
Bugün Dukanla 7 kilo veren sonrasında bırakan birine neden bıraktın diye sordum göz altlarım çökmüştü korktum bak senin de çökmeye başlamış dedi ama ben de her sabah kendimi daha sağlıklı görüyorum:)) bence dayanamadı çamur atıyor
Dukan gerçekten doğal beslenmeye yönlendiriyor sanırım, az miktarda hayvansal yağ alıyoruz o da yeterli oluyor. ben kendimi hiç olmadığım kadar enerjik ve mutlu hissediyorum bu dönem.
:)))ayni dert bendede var maalesef ama ben yurt disinda oldugumdan ordaki marka ve cesitleri bilmiyorum ama burda daha yagsiz peynir bulamadim en azi %12 civari yagli oluyor tabi 100 gr,i bende günlük 30 veya 40 gr yemeye gayret ediyorum ki %2 lere denk gelsin ama dogrumu yapiyorum bilememm:))))
Niye ki :26:
İçine girebildiğin 40 beden elbisen ve 28 beden kotunu düşünsen de mi canının sıkılıyor
Öyleyse canını sıkan şey, dukan dışıdır
DUKANCANLARIM,
malumunuz dun burada noel di ve sizin hafif kacamaklarla yada kacamaksiz atlatmayi planladiginiz yilbasi yemegi sinavini ben dun aksam basariyla vermis bulunmaktayimkacamak yapmadimmi yaptim (herseyi goze alarak) ama oyle cok buyuk etkiler yaratacak sekilde olmayacagini umit ediyorum:26:baslangic sorunsuz bize uygun sekilde somon fume ile ve karides ile basladi benim icin ,arasicaklardan yemedim hic anayemekte hindi yedim buda bize uyar (bu bolumdeki kacamak bir kasik pirinc pilavi ve 3 kestane :18:) sira tatliya gecildiginde sutlu tatlidan kucuk bir parca(her ne kadar sut olsada tam bizlik degildi o yuzden buda kucuk bir kacamak sayilir :18:) bu sekilde geceyi tamamladim ama yediklerimi cok dert etmedim cunku insan her ne kadar uyabilirim desede boyle kucuk kacamaklar yapmak kacinilmaz oluyor boyle ozel gecelerde.ama suda var aksam yemegine kadar kosusturmaktan gun boyu sadece bir sutlu nescafe icmistim.bu biraz hafifletti ,rahatlatti vicdanimi ve bugun hic bir sey olmamis gibi saf proteinle yola devam ediyorum..
ama gecenin en guzel bolumu(yemekler disinda) yaklasik 1-2 aydir beni gormeyen aile uyelerinden aldigim iltifatlar oldu.herkes cok zayiflamissin,cok yakismis,devam et seklinde bir suru yorumlar aldim.guzel seyler duymak insani inanilmaz motive ediyor.
yilbasi gecesini sizlerinde kacamaksiz yada hafif kacamaklarla kazasiz belasiz atlatmanizi cani gonulden diliyorum canlarim..
zayıflamam lazım
79,100 idim bugün yine
wc ye uğramayınca kilo oynamıyor 2 gün falan
umarım yarın 78,999 olurum :)
perşembeden beri sadece 800 gram verdim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?