Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kolay gelsin canım...Umarım pek söyleyecek bir şey bulamazlar da :26:, sıkıntısız ve ışık hızıyla geçer gider ...

Seyirde 3. günümdeyim atak dönemini hatasız kapattım:) süt içmek içime sinmediği için az sütlü kahve yaptım, uykum açıldı:)) Bu damak tadımın değişmesi normal mi siz de böyle şeyler yaşadınız mı?

kolay gelsin, su gibi geçer inşallah tüm aşamalar

puffffffffffffff
içim sıkıldı birden

Niye ki :26:
İçine girebildiğin 40 beden elbisen ve 28 beden kotunu düşünsen de mi canının sıkılıyor
Öyleyse canını sıkan şey, dukan dışıdır

:)
bana oldu diyemicem valla, şimdi biri bana dukanda aşure serbest dese karbonhidrat patlaması olduğunu bile bile bissüsü bissürü yerim mesela.
ya da makarna serbest olsa börek serbest olsa hamurişi serbest olsa allah yani
ama midemiz küçülüyodur muhtemelen tabi, size olan güzel bişi ama darısı başıma :)

merhabalaaaar
herkese iyi geceler

fuuu kolay gelsin, kimse kıllık yapmaz da güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Amiiinnn

puffffffffffffff
içim sıkıldı birden

Aynen canım, fısıl fısıl bir yandan okuyorum kendimi, bir yandan notlarıma bakıyorum bir yandan da burayı takip ediyorum..

Kolay gelsin canım...Umarım pek söyleyecek bir şey bulamazlar da :26:, sıkıntısız ve ışık hızıyla geçer gider ...

Umut ediyorum bulamazlar :))))))))

Ben yanlışlıkla normal şekerli bir çay içmiştim bir yudum, farketmeden el alışkanlığı oda kalabalıktı atıvermişim içine ama nasıl güzel gelmişti anlatamam içemedim tükürdüm desem yeridir. Yağ meselesinde bende de oluyor o yemeklerin tadına bakmam lazım geliyor bazen özellikle oğlanın yemeklerine ağız tadına aykırı birşeyler koyarsam yemez paşam, ama yok damak değişti artık hoşuma gitmiyor bi tadına bakıp silip atıyorum ağzımı :))))

kolay gelsin, su gibi geçer inşallah tüm aşamalar

İnşallah canım inşallah geçer biter her altı ayda bu stres hele birde benimki gibi titiz bir danışmanla çalışınca illa yapılacak bu kurullar değerlendirmeler herkes kağıt üzerinde atlatırlar biz baba baba sözlüye tabi tutuluyoruz... Hayırlısı

çok teşekkür ederim motivasyon için.

ama yediklerimde bir şey yok değil mi? normal ne az ne fazla. :$

başarılar diliyorum, üstesinden geleceğine inanıyorum

Sabah beridir yazcam diyip diyip unutuyorum. Kızlar dukana başladıktan sonra özellikle yüz bölgem bir pürüssüzleşti sormayın, böyle yağlı alın bölgem kurudu kepek kepek soyuldu pürüssüz taptaze bir cilt geldi yerine, deri soyulmasını kışa bağlamıştım ama yağ dengesini oturtmak etkili oldu kesinlikle. Bugün sabahtan şöyle bir aynaya baktım cildim parlıyordu. Alnımda hafif bir yağlanma olmuş yine bunu kötü manada söylemiyorum vücut yeni düzenine iyice alıştı sanırım, aldığım sınırlı yağı hem kendine kullanıyor hemde cildime harcıyor yani dukan yolunda gidiyor sevindim ben bu işe.

Niye ki :26:
İçine girebildiğin 40 beden elbisen ve 28 beden kotunu düşünsen de mi canının sıkılıyor
Öyleyse canını sıkan şey, dukan dışıdır

40 a girdim de kot bedenimin 28 olması için daha 15 kilo vermem lazım ki hedefim 10 daha verebilmek

canım dukan dışında sıkıldı haklısın

Bugün Dukanla 7 kilo veren sonrasında bırakan birine neden bıraktın diye sordum göz altlarım çökmüştü korktum bak senin de çökmeye başlamış dedi ama ben de her sabah kendimi daha sağlıklı görüyorum:)) bence dayanamadı çamur atıyor
Dukan gerçekten doğal beslenmeye yönlendiriyor sanırım, az miktarda hayvansal yağ alıyoruz o da yeterli oluyor. ben kendimi hiç olmadığım kadar enerjik ve mutlu hissediyorum bu dönem.

bi de böyle bir şey :18:

çok teşekkür ederim motivasyon için.

ama yediklerimde bir şey yok değil mi? normal ne az ne fazla. :$

Güzel güzel kepekten ekmek yapmışsın, afiyet olsun...
Bence sabah yediklerine ek olarak 1 yumurta kesin olmalı...
Öğlen de kepek, yoğurt var ama et nerede, az olmuş bence...
Akşam makuldur...

Canım bu diyet biliyorsun ki protein diyeti...
Tecrübeliler devamlı çok yiyin diyor dinlemek lazım...Et tüketimi max. olmalı...
Yiyerek metabolizmayı hızlandıracağız ..
Çok yemekten korkma...

ebru sallinin karinsavarini yap tavsiye ederim..

Allah yardimcin olsun arkadasim,hizla giden kilolarin gibi su gibi berrak aksin gecsin...

aslinda bu damak tadinin degismesi degilde yeni ve dogru beslenme duzenine alismak olarak yorumlanabilir.yemedigimiz seyler bir sure sonra bize yabanci maddelermis gibi gelebiliyor.15 yildir sekersiz cay ve kahve icen biri olarak yanlislikla ictigim sekerli birseyin bana anormal gelmesi gibi yada tuzlu yemek yemeyi seven biriyken dukan a basladigimdan beri azalttigim tuzun simdi bana garip bir tat vermesi gibi..az yagli ,tuzsuz,sekersiz unsuz beslenmeyi ogreniyoruz umarim daim olur.ben artik olaya diyet gozuyle degilde yeni beslenme duzenim gozuyle bakiyorum

milletin bu saçma yorumlarına deli oluyorum
bana da okulda çok zayıfladın, şöyle böyle diyorlar
ama en yakın arkadaşım her gördüğünde "kızım yüzün hiç çökmedi maşallah, sadece inceldi" diyor :)
objektif olmak lazım
dukanda çökmüyor insan

eda dukancan sitesinde yağ oranı %2 nin biraz üzerindeki peynirleri kaynar suda bekletip yiyormuş.ben de %7 lik almışım diyete başlarken.hep lor yiyordum bu yüzden.yarın küçük bir dilim kaynamış suda bekletip yiyeceğim.yağını alır sanırsam.sen de dene istersen

zayıflamam lazım
79,100 idim bugün yine
wc ye uğramayınca kilo oynamıyor 2 gün falan
umarım yarın 78,999 olurum :)
perşembeden beri sadece 800 gram verdim çünkü

DUKANCANLARIM,
malumunuz dun burada noel di ve sizin hafif kacamaklarla yada kacamaksiz atlatmayi planladiginiz yilbasi yemegi sinavini ben dun aksam basariyla vermis bulunmaktayimkacamak yapmadimmi yaptim (herseyi goze alarak) ama oyle cok buyuk etkiler yaratacak sekilde olmayacagini umit ediyorum:26:baslangic sorunsuz bize uygun sekilde somon fume ile ve karides ile basladi benim icin ,arasicaklardan yemedim hic anayemekte hindi yedim buda bize uyar (bu bolumdeki kacamak bir kasik pirinc pilavi ve 3 kestane :18:) sira tatliya gecildiginde sutlu tatlidan kucuk bir parca(her ne kadar sut olsada tam bizlik degildi o yuzden buda kucuk bir kacamak sayilir :18:) bu sekilde geceyi tamamladim ama yediklerimi cok dert etmedim cunku insan her ne kadar uyabilirim desede boyle kucuk kacamaklar yapmak kacinilmaz oluyor boyle ozel gecelerde.ama suda var aksam yemegine kadar kosusturmaktan gun boyu sadece bir sutlu nescafe icmistim.bu biraz hafifletti ,rahatlatti vicdanimive bugun hic bir sey olmamis gibi saf proteinle yola devam ediyorum..

ama gecenin en guzel bolumu(yemekler disinda ) yaklasik 1-2 aydir beni gormeyen aile uyelerinden aldigim iltifatlar oldu.herkes cok zayiflamissin,cok yakismis,devam et seklinde bir suru yorumlar aldim.guzel seyler duymak insani inanilmaz motive ediyor.
yilbasi gecesini sizlerinde kacamaksiz yada hafif kacamaklarla kazasiz belasiz atlatmanizi cani gonulden diliyorum canlarim..

tebrik ediyorum
darısı başımıza (hoş ben evde tek başıma olmayı planlıyorum yılbaşında, eşim gemide) o yüzden de yeşil çaya talim ederim herhalde
böylece diyetimi de bozmamış olurum

iltifatlar insanı daha çok gaza getiriyor değil mi?
aynen devam...

zayıflamam lazım
79,100 idim bugün yine
wc ye uğramayınca kilo oynamıyor 2 gün falan
umarım yarın 78,999 olurum :)
perşembeden beri sadece 800 gram verdim çünkü

benim de kaçgündür kilom aynıydı.en fazla 100 gr yada hiç veremiyordum.sabah kalkınca -700 gördüm umarım sen de yarın sabah bir çığlık atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…