aslinda bu damak tadinin degismesi degilde yeni ve dogru beslenme duzenine alismak olarak yorumlanabilir.yemedigimiz seyler bir sure sonra bize yabanci maddelermis gibi gelebiliyor.15 yildir sekersiz cay ve kahve icen biri olarak yanlislikla ictigim sekerli birseyin bana anormal gelmesi gibi yada tuzlu yemek yemeyi seven biriyken dukan a basladigimdan beri azalttigim tuzun simdi bana garip bir tat vermesi gibi..az yagli ,tuzsuz,sekersiz unsuz beslenmeyi ogreniyoruz umarim daim olur.ben artik olaya diyet gozuyle degilde yeni beslenme duzenim gozuyle bakiyorum
benim de kaçgündür kilom aynıydı.en fazla 100 gr yada hiç veremiyordum.sabah kalkınca -700 gördümumarım sen de yarın sabah bir çığlık atarsın
bi diyette artik sunu coook iyi hemen hepimiz anladik bir sure kilolar iniyor cikiyor,sabit kaliyor sonra bir sabah uyaniyoruzki o gunlerdir bekledigimiz 100 er gramlik eksilmeler 1-1.5 kilo seklinde gidivermis (sanki gece biri gelip icimizdeki yaglari sokup almis)
Selam Lisabella! Noel yemeğin nasıl geçmiş?Umarım kazasız belasız atlatmışsındır.
bunu öğrendik de zaman hemen geçsin de seyir bitsin istiyorum
zira şubat tatili benim için zor geçecek yoksa
Selam Lisabella! Noel yemeğin nasıl geçmiş?Umarım kazasız belasız atlatmışsındır.
tam ben sorarken yazmışın meğer.. Afferin sana!! Tebrikler!!!!:))
selam canim,gorusemedik kac zamandir..birazdan yazacagin mesaji biliyorum
54 günde 10 kilo 500 gram verdim
tatile 28 gün var
sizce 4 kilo verebilir miyim bu sürede?
Kızlar itiraf ediyorum, dukanla birlikte bırakılmaya yüz tutmuş eski bir alışkanlığımı dirilttim, bitki çaylarıylan bir nevi detoks yapıyorum ama bu dayanılmaz dumanla bir yandan kendimi zehirliyorum, varmı benim gibi aranızda arttıran yani bu acaip birşey oldu ilk günden itibaren felaket canım istedi herşeyi yaptımda bir bunu kıramadım yaaaa
Kızlar itiraf ediyorum, dukanla birlikte bırakılmaya yüz tutmuş eski bir alışkanlığımı dirilttim, bitki çaylarıylan bir nevi detoks yapıyorum ama bu dayanılmaz dumanla bir yandan kendimi zehirliyorum, varmı benim gibi aranızda arttıran yani bu acaip birşey oldu ilk günden itibaren felaket canım istedi herşeyi yaptımda bir bunu kıramadım yaaaa
54 günde 10 kilo 500 gram verdim
tatile 28 gün var
sizce 4 kilo verebilir miyim bu sürede?
malesef diyet yaparken o kotu aliskanlik hep bir adim daha one cikar cunku bazi eksiklikler o kotu aliskanligi olan bizleri ona biraz daha yaklastirir. ve o eksik olan seyler onunla kapatilmaya calisilir.ben diyet ile onu birakmayi ayni anda kesinlikle yapamam ama diyet bitince sirada ondanda kurtulmak var malum hamilelikte yasak...sende boyle bir diyet yapabilen ve kilolarindan kurtulma iradesine sahip olan biri olarak diyetten sonraki hedefinde ondan kurtulmak olsun.cunku biz herseyi yapabiliriz ,gucluyuz .nasil kilolarimizdan kurtuluyorsak ondanda kurtuluruz...
Buyrun benimHiç te kırmayı düşünmedim bile
malesef diyet yaparken o kotu aliskanlik hep bir adim daha one cikar cunku bazi eksiklikler o kotu aliskanligi olan bizleri ona biraz daha yaklastirir. ve o eksik olan seyler onunla kapatilmaya calisilir.ben diyet ile onu birakmayi ayni anda kesinlikle yapamam ama diyet bitince sirada ondanda kurtulmak var malum hamilelikte yasak...sende boyle bir diyet yapabilen ve kilolarindan kurtulma iradesine sahip olan biri olarak diyetten sonraki hedefinde ondan kurtulmak olsun.cunku biz herseyi yapabiliriz ,gucluyuz .nasil kilolarimizdan kurtuluyorsak ondanda kurtuluruz...
birde sununda etkisi var bilgisayar basinda iciliyorsa burda gecirilen sure boyuncada artis olabiliyor.tecrube ile sabitttir :)))
eeee kimin ogrencisiyimProfesörüm benim..Yerim seni ben..
Buyrun benimHiç te kırmayı düşünmedim bile
eeee kimin ogrencisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?