Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam Lisabella! Noel yemeğin nasıl geçmiş? Umarım kazasız belasız atlatmışsındır.

tam ben sorarken yazmışın meğer.. Afferin sana!! Tebrikler!!!!:))

Son düzenleme:
benim de kaçgündür kilom aynıydı.en fazla 100 gr yada hiç veremiyordum.sabah kalkınca -700 gördüm umarım sen de yarın sabah bir çığlık atarsın

bu diyette artik sunu coook iyi hemen hepimiz anladik bir sure kilolar iniyor cikiyor,sabit kaliyor sonra bir sabah uyaniyoruzki o gunlerdir bekledigimiz 100 er gramlik eksilmeler 1-1.5 kilo seklinde gidivermis (sanki gece biri gelip icimizdeki yaglari sokup almis)

Son düzenleme:

bunu öğrendik de zaman hemen geçsin de seyir bitsin istiyorum
zira şubat tatili benim için zor geçecek yoksa

Selam Lisabella! Noel yemeğin nasıl geçmiş? Umarım kazasız belasız atlatmışsındır.

tam ben sorarken yazmışın meğer.. Afferin sana!! Tebrikler!!!!:))

tamda ikinci cumle bekledigim cumleydi baaaak artik seni birazcik daha taniyorum

54 günde 10 kilo 500 gram verdim

tatile 28 gün var

sizce 4 kilo verebilir miyim bu sürede?

yaklasik 1 ay falan ediyor ki bence sen verebilirsin.birincisi rejimi bilincli,dikkatli yapiyorsun,ikincisi kilo vermekte cok zorlanmadin gecen 54 gunde.ucuncusude bir hedefin var kesinlikle inaiyorum verirsin.birazcik spor daha ekle o zaman kacinilmaz olur

Kızlar itiraf ediyorum, dukanla birlikte bırakılmaya yüz tutmuş eski bir alışkanlığımı dirilttim, bitki çaylarıylan bir nevi detoks yapıyorum ama bu dayanılmaz dumanla bir yandan kendimi zehirliyorum, varmı benim gibi aranızda arttıran yani bu acaip birşey oldu ilk günden itibaren felaket canım istedi herşeyi yaptımda bir bunu kıramadım yaaaa

Buyrun benim Hiç te kırmayı düşünmedim bile

malesef diyet yaparken o kotu aliskanlik hep bir adim daha one cikar cunku bazi eksiklikler o kotu aliskanligi olan bizleri ona biraz daha yaklastirir. ve o eksik olan seyler onunla kapatilmaya calisilir.ben diyet ile onu birakmayi ayni anda kesinlikle yapamam ama diyet bitince sirada ondanda kurtulmak var malum hamilelikte yasak...sende boyle bir diyet yapabilen ve kilolarindan kurtulma iradesine sahip olan biri olarak diyetten sonraki hedefinde ondan kurtulmak olsun.cunku biz herseyi yapabiliriz ,gucluyuz .nasil kilolarimizdan kurtuluyorsak ondanda kurtuluruz...

birde sununda etkisi var bilgisayar basinda iciliyorsa burda gecirilen sure boyuncada artis olabiliyor.tecrube ile sabitttir :)))

Son düzenleme:
54 günde 10 kilo 500 gram verdim

tatile 28 gün var

sizce 4 kilo verebilir miyim bu sürede?

kilo verme hızın güzel,yeşil çayı ihmal etmezsen daha hızlı gider bence.hatta ben adaçayı da içiyorum bugünlerde güzel ödem söktürüyor.kiraz sapı da alacağım.ve yürüyüş.en az 30 dk.28 günde 4 kilodan daha fazla bile verirsin:)))

Profesörüm benim..Yerim seni ben..

Kız lisa napıyosun?kocanın Bayramı'nı kutlarım enişte fransızca:)seninde kutlu olsun gelinsinya:)seni öpüyorum bide çoook seviyorum tatlım.

ben günde en fazla 3-4 tane içiyorum
benimkisi diyetle değil kafamla ilgili
kafam bozuksa artıyor, yok kafam rahatsa günde 1 hatta bazen 0 bile oluyor
ama niyetim bırakmak
azalta azalta içmemeye alışacağım

oyyy ne zamandır demek istiyyordum da çekirgeler kızar diye diyemiyordum. Aslında durum etateta gibi kırmayı zorlamadım ama öncesinde 1 pkt olan sayıyı 1 ay öncesine kadar haftada 1 pkt e düşürmüştüm hatta 9 güne. Ama yine arttı, bebek meselesi inşallah kilolar gitsin hormonlar dengeye girsin istenilen zaman planlansın (eşim ve paşam planladı bile) bu alışkanlıkta yeni yeme alışkanlığı gibi değişir muhakkak. Ama ben biraz fitliğin tadını çıkarmak istiyorum hamilelikten korkmuyorum kilo almıyorum ama sonrası baya bir muamma oluyor benim için. Oyyy ders, tatlı, diyet derken zehire bağladım konuyu birden. Kızlar yalnız olmamak (sigara konusu değil her açıdan) çok güzel destekleriniz ve tebrikleriniz :)))) çok önemli benim için. Çizelgemi de yeniledim hayırlısı bakalım perşembeye inşallah bir tık alta. Temkinli düşürüyorum sayıları :)))))))

benim derdim sigara değil de başka bişey ...

ben doğum kontrol hapı yasmin kullanıyorum. eşim gemiye gidince bırakıyorum 3 ay 4. ay başlıyorum. 2,5 yıldır böyle.
şimdi ne yazpsam yasmin e mi başlasam yazz diye bir tane daha varmış ona mı başlasam, hiç başlamasam mı(ki çocuk düşünmüyoruz henüz) bilemiyorum
tek korkum kilo almak hap yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…