malesef diyet yaparken o kotu aliskanlik hep bir adim daha one cikar cunku bazi eksiklikler o kotu aliskanligi olan bizleri ona biraz daha yaklastirir. ve o eksik olan seyler onunla kapatilmaya calisilir.ben diyet ile onu birakmayi ayni anda kesinlikle yapamam ama diyet bitince sirada ondanda kurtulmak var malum hamilelikte yasak...sende boyle bir diyet yapabilen ve kilolarindan kurtulma iradesine sahip olan biri olarak diyetten sonraki hedefinde ondan kurtulmak olsun.cunku biz herseyi yapabiliriz ,gucluyuz .nasil kilolarimizdan kurtuluyorsak ondanda kurtuluruz...
birde sununda etkisi var bilgisayar basinda iciliyorsa burda gecirilen sure boyuncada artis olabiliyor.tecrube ile sabitttir :)))
Kız lisa napıyosun?kocanın Bayramı'nı kutlarım enişte fransızca:)seninde kutlu olsun gelinsinya:)seni öpüyorum bide çoook seviyorum tatlım.
benim derdim sigara değil de başka bişey ...
ben doğum kontrol hapı yasmin kullanıyorum. eşim gemiye gidince bırakıyorum 3 ay 4. ay başlıyorum. 2,5 yıldır böyle.
şimdi ne yazpsam yasmin e mi başlasam yazz diye bir tane daha varmış ona mı başlasam, hiç başlamasam mı(ki çocuk düşünmüyoruz henüz) bilemiyorum
tek korkum kilo almak hap yüzünden
oyyy ne zamandır demek istiyyordum da çekirgeler kızar diye diyemiyordum. Aslında durum etateta gibi kırmayı zorlamadım ama öncesinde 1 pkt olan sayıyı 1 ay öncesine kadar haftada 1 pkt e düşürmüştüm hatta 9 güne. Ama yine arttı, bebek meselesi inşallah kilolar gitsin hormonlar dengeye girsin istenilen zaman planlansın (eşim ve paşam planladı bile) bu alışkanlıkta yeni yeme alışkanlığı gibi değişir muhakkak. Ama ben biraz fitliğin tadını çıkarmak istiyorum hamilelikten korkmuyorum kilo almıyorum ama sonrası baya bir muamma oluyor benim için. Oyyy ders, tatlı, diyet derken zehire bağladım konuyu birden. Kızlar yalnız olmamak (sigara konusu değil her açıdan) çok güzel destekleriniz ve tebrikleriniz :)))) çok önemli benim için. Çizelgemi de yeniledim hayırlısı bakalım perşembeye inşallah bir tık alta. Temkinli düşürüyorum sayıları :)))))))
benim derdim sigara değil de başka bişey ...
ben doğum kontrol hapı yasmin kullanıyorum. eşim gemiye gidince bırakıyorum 3 ay 4. ay başlıyorum. 2,5 yıldır böyle.
şimdi ne yazpsam yasmin e mi başlasam yazz diye bir tane daha varmış ona mı başlasam, hiç başlamasam mı(ki çocuk düşünmüyoruz henüz) bilemiyorum
tek korkum kilo almak hap yüzünden
canım son dakika yazmadan edemedim. Yasminin koruyuculuğu fazla yazzın hormon dengeleyiciliği fazla yani adet düzenleyici olması bakımından yazzın daha zararsız olduğunu söylüyorlar birde 30 günlük tam bir kullanım var son 4 hap vitamin ve gerekli takviyeyi sağlıyor, daha kolay geliyor. İkisi arasında bir tık fark var birinin koruması daha fazla sen kendin karar ver, yada sen verme bir hekime başvur.
Aslında bu olay çok basit bence canım. Bu sadece bir karadır. Ama kesin ve kari olmalı. Nerden biliyorum?.. Ben hamile olduğuma öğrendiğm gün bıraktım. Bir büçük sene boyunca da emzirme bitene kadar 1 tane ble ağızıma sürmedim. Bu kadar basit bence. Hedefin varsa neticesi gelir.. Ama yok sadece bıraksam da iyi olur diyorsan.. işe yaramz. Aynı diyet kararı gibidir yani.:) Kararını ver, alnına yaz ve yürü...:)))
canim esin ne kadar kalacak o sure onemli tabiki.gelip bir ay kalip gidecekse baslama ama daha uzun kalacaksa o zaman basla yada daha farkli yontemler bul.gerci uzun zamandir gorusemediginiz goz onunde tutulursa ilk ay oldukca riskli gecebilirsonra bu tarz ilaclarin koruyuculugunun tam anlamda baslamasi icin 1-2 ay onceden baslayip duzene oturtmak gerekiyor.cocuk dusunuluncede bir ikiay oncesinden birakmak.
doktoruna ne oldu hayatım?.. en sağlıklı ona gitmek olmaz mı?..
Ay kopamıyorum sayfadan ama bu son, hamilelikte bende bırakmıştım sonra doktoraya başlayınca tek tük derken yine arttırmıştım, bir aydır yine arttı şimdilik bir problemimiz yok şükür ilerde bitti diyeceğim inşallah. Kararımı verecem, alnıma yazacam, yürümeyecem vitesi takacam gaza basacam :))))))))
doktora danışmadım mı sanıyorsunuz
yasmin bana kilo, baş ağrısı ve gerginlik yapıyor değiştirsem mi dedim
bu etkilerin en az olduğu hap yasmin, bence devam edin dedi
en iyisa başka bir doktorla görüşmek sanırım
neyse kızlar ben kaçar
sabah okul var ve ben hala uyumadım
sizinle konuşmak güzel walla
evde tek başına sıkılmıyorum
sağolun arkadaşlar,
:)
kilolarımızın bol bol eksildiği, onlar eksildikçe bizim bin kat mutlu olduğumuz, yüzün çöktü diyenlerin çatırrr çatır çatladığı nice güzel günlere :) AMİN
Merhaba.
Tekrar aynı şeyi söylücem ama; diyetten mucize bekliyorsunuz.. hatta o size mucize gerçekleştiriyor, siz daha fazlasını bekliyorsunuz.. Sadece sizin için söylemiyorum genel söylüyorum. Her protein gününden sonra -400 olsanız haftada en az 1,5 kilo verirsiniz. Böyle bir şey olamaz yani.. İlk haftalarda belki, aralarda belki.. ama her zaman olamaz!! Olmamalı da zaten. Şok diyet yapmıyoruz ki burda.. 200 gr vermişsiniz 1 günde ve beğenmiyorsunuz. Gün gelecek alacaksınız, gün gelecek duracaksınız.. Bir sürü şey var.. 200 gr için şimdi üzülüyorsanız, sonrasında karalar bağlarsınız.. Lütfen oluruna bırakın ve haftada 1 kilo verince sevinçten çığlık atıp, 600 gr verince koskocaman gülümseyip, 200 gr veince de sevinin..Dikkat ederseniz "haftada" diyorum ki ben 600 gr için çığlık atıp 200 gr için de çook mutlu olanlardanım..
İyi akşamlar herkeseee...
Bugün Dukanla 7 kilo veren sonrasında bırakan birine neden bıraktın diye sordum göz altlarım çökmüştü korktum bak senin de çökmeye başlamış dedi ama ben de her sabah kendimi daha sağlıklı görüyorum:)) bence dayanamadı çamur atıyor
Dukan gerçekten doğal beslenmeye yönlendiriyor sanırım, az miktarda hayvansal yağ alıyoruz o da yeterli oluyor. ben kendimi hiç olmadığım kadar enerjik ve mutlu hissediyorum bu dönem.
ve bu sabah + 400de çıktım! dün -200 gr.üzerken beni, sebze günümün ertesi bunu görmek _kimse kusura bakmasın_ çok üzdü beni... dely,sen çok ağır kilo veriyor ve bunun için küçücük gramlar bile eksildiğinde vücudundan,seviniyor olabilirsin.. ama ben oldukça hızlı kilo veririm..ki aklımdaki,dukanda bu hızın artacağıydı..en azından ilk hafta için...hani 3 günlük atak dönemimde 2 kg. vermeseydim belki de bu umuda kapılmayacaktım..kimse sana 200 gr. verdiğinde çığlık atma demiyor,o halde bırak ben de üzüleyim..ve hatta bu sabahki + 400e karalar bağlayayım(kaçamak da yoktu çünkü).. yarın diyete başlayalı 1 hafta olacak..ve bugün protein günüm..merakla yarınki sonucu bekliyorum!
bana da dün bir arkadaş,yüzün küçülmüş ve sararmış senin dedi:) ama bunlara aldırmıyorum..bir yola çıktım,devam...
Size katılıyorum.Geçen hafta 500 gr verdim diye çok üzülmüştüm.Ama insanlar zaman zaman duraklamalar yaşayabiliyor..Sanırım streste etkili.Neyse bana olması gerektiğinin böyle olduğu hakkında telkinler verince bende kendimi kasmadım.Kızlar inanırmısınız bugün tartıldım 63 çıktım.Hiç beklemiyordum.Ya 64.5 yada tekrar 65 imdir diyordum.Tam 5 defa tartıldım yanlış görmemiştim 63 inanın çok sevindim.Sanırım hedefim olan 58 e ulaşacam.Çok mutluyum.Herkese eksili günler.
darısı başımademek ki,hiç ummadığımız zamanlarda birden de verebiliriz kiloları..çok sevindim buna:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?