Yarın sınav günüm, tezimi sorgulayacaklar dualarınızı bekliyorum. Uyku haram gibi birşey, birazdan kendi kendime ninni söylerim heralde. Stres kaynaklı tatlı krizimi de tatlandırıcılı çay ve baharatlı peynir kombinasyonumla aşmış bulunmaktayım. Tartıda güzel rakamlar görmeye devam inşallah...
selam gunaydın dukanıceler:))))
nasılsınız nasıl gidiyor dukanlar? umarım hersey yolunda gayet saglıklı,azımlı ,sabırlı ilerliyorsrunuzdur.
ben siz yine ve YİNEEE:))) soru sormaya geldim:)))
guclendimem bittikten sonra arada bir yuruyuse cıkabıldım.suan aslında bikac gune klmaz adet olucam bilmem ondan mı guclendrmem 54.20 ile bitmişti sora 55 idim. yakın zamanda dun 56,20 cıktım.umarım sudur:)) kesın sudur bu su demı:)))
ama bu benım bırazcık edepsiziligim oldu yuruyuse cıkmadım ve tatlılara saldırdım pekde dıkkat etmedım acıkcası öle aldım yoksa aklınıza bişi gelmesin:))) sonraki adımlarınız için kuskulanmayın dıye dıyorum.
kıtapta dukan amcam kısa surelıgıne 1/1 yapin istedıgnız kıloya dusene kadar burda kalın guclendırmeye gecın yıne aynıkoruma yapin diyor. bende bölemi yapsam . ne dersiniz?
bırde sımdı koruma evresi hyatımız boyunca yapacagımız bır evremı oluyor. yanı yulafımız kardes:) merdivenler dostumuz sırtımızda 40 gr peynıırmız:)) olucak. kitapta yazıo zaten.bu evrenın suresı yok yanı. guclendrme gibi.
önerilerinizi bekliyorum. bol eksili gunler diliyorum.
bu arada ben gecen yazdan buzdolabına koydugun cileklerden meyveli yogurt yapiorum kendime.
2 adet çlek yada istegine göre
yogurt
1 yk süt tozu
tatlandırıcı atip içine blendirdan geciriyorum. meyveli yogurdumu da organık yiyiorum:))
ve bu sabah + 400de çıktım! dün -200 gr.üzerken beni, sebze günümün ertesi bunu görmek _kimse kusura bakmasın_ çok üzdü beni... dely,sen çok ağır kilo veriyor ve bunun için küçücük gramlar bile eksildiğinde vücudundan,seviniyor olabilirsin.. ama ben oldukça hızlı kilo veririm..ki aklımdaki,dukanda bu hızın artacağıydı..en azından ilk hafta için...hani 3 günlük atak dönemimde 2 kg. vermeseydim belki de bu umuda kapılmayacaktım..kimse sana 200 gr. verdiğinde çığlık atma demiyor,o halde bırak ben de üzüleyim..ve hatta bu sabahki + 400e karalar bağlayayım(kaçamak da yoktu çünkü).. yarın diyete başlayalı 1 hafta olacak..ve bugün protein günüm..merakla yarınki sonucu bekliyorum!
........
darısı başımademek ki,hiç ummadığımız zamanlarda birden de verebiliriz kiloları..çok sevindim buna:)
Günaydın canlarım
Herkeslere kaçamaksız güzel bir gün diliyorummmm
selam gunaydın dukanıceler:))))
nasılsınız nasıl gidiyor dukanlar? umarım hersey yolunda gayet saglıklı,azımlı ,sabırlı ilerliyorsrunuzdur.
ben siz yine ve YİNEEE:))) soru sormaya geldim:)))
guclendimem bittikten sonra arada bir yuruyuse cıkabıldım.suan aslında bikac gune klmaz adet olucam bilmem ondan mı guclendrmem 54.20 ile bitmişti sora 55 idim. yakın zamanda dun 56,20 cıktım.umarım sudur:)) kesın sudur bu su demı:)))
ama bu benım bırazcık edepsiziligim oldu yuruyuse cıkmadım ve tatlılara saldırdım pekde dıkkat etmedım acıkcası öle aldım yoksa aklınıza bişi gelmesin:))) sonraki adımlarınız için kuskulanmayın dıye dıyorum.
kıtapta dukan amcam kısa surelıgıne 1/1 yapin istedıgnız kıloya dusene kadar burda kalın guclendırmeye gecın yıne aynıkoruma yapin diyor. bende bölemi yapsam . ne dersiniz?
bırde sımdı koruma evresi hyatımız boyunca yapacagımız bır evremı oluyor. yanı yulafımız kardes:) merdivenler dostumuz sırtımızda 40 gr peynıırmız:)) olucak. kitapta yazıo zaten.bu evrenın suresı yok yanı. guclendrme gibi.
önerilerinizi bekliyorum. bol eksili gunler diliyorum.
bu arada ben gecen yazdan buzdolabına koydugun cileklerden meyveli yogurt yapiorum kendime.
2 adet çlek yada istegine göre
yogurt
1 yk süt tozu
tatlandırıcı atip içine blendirdan geciriyorum. meyveli yogurdumu da organık yiyiorum:))
Günaydın herkese..
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Üzülmeyin diyorum. Çünkü zaten normalden hızlı veriyorsunuz ve bunun farkına varıp sevinin diyorum. Yeni başladığınız için heyecanlısınız, hemen hepsi gidecek sanıyorsunuz. Kitabı okuduysanız bilirsiniz ki en çok atakta kilo verilir, çünkü o evrede verilen kilo vücudunuzdaki ödemdir, sudur yani. Yağ bile değildir. O aşamada diyeti bıraksanız 1 günde gelir o kilo. Yağlar seyir evresinde gitmeye başlıyor ve kitapta en ideal kilo vermenin haftada 1 kilo olduğu da, sebze gününden sonra artı görmenin muhtemel olduğu da, kadınların adet dönemlerinde vs. artı görmelerinin normal olduğu da ve daha bir sürü şey.. İnsanın bir günü bir günün tutmaz ki. Tuvalete daha az gitmişsindir, gitmemişsindir, hastasındır, su tutmuşsundur vs. Ayrıca biliyoruz ki "kilo veremiyorum" dedikçe de vücut bunu benimsiyor ve gerçekten kilo verilmiyor. Siz üzüldükçe, strese girdikçe vücut kilo vermeye karşı savunmaya geçiyor. bu +400'de bunun da etkisi vardır. Oluruna bırakmak gerekiyor. Bir günde -1 kilo da görüldüğü oluyor +2 kilo da.. Ama sonuçta gidiyor ve sağlıkla gidiyor kilolar. Ben sizin için söyledim. Sevineceğinize boş yere üzülmeyin diye. "Bırak da üzüleyim demişsiniz" ama neden bırakiyim ki üzülün diye. Kimseyi "aman üzülsün bana ne" diye bırakmak istemem yani.. Burda olmamızın sebebi bu zaten. Birbirimize destek olmak, kilo veremedikçe üzüntüleri, verdikçe mutlulukları paylaşmak.. Ben de boşuna üzülmeyin istedim, ama siz beni tersliyorsunuz. Tamam napalım.. Kolay gelsin.
arkadaşlar,bir sorum olacak..tickerdaki bilgileri nasıl değiştiriyoruz? hani ticker oluştururken pin kodu istenmişti,değişimler için..onu nereye yazmalıyız?
günaydın herkese
dün internetten trençkot siparişi verdim 40 beden inşallah olur.normalde 42 beden giyiyorum şuan 42 bol geliyo o ümitle 40 beden aldım.
bi 50 lili sayıları göremedim yaaaaaaaaaaa.inşallah perşembeye görürüm.
canım siteye gidip her seferinde tekrar yapıyorum ben sonra urlsini kopyalayıp yapıştırıyorum
bişi sanmadım.. kızma hemen..bence de doktorunu değiştir o zaman. envai çeşit hap var sonuçta. bilen biri çıksın karşına inşllah!
arkadaşlar,bir sorum olacak..tickerdaki bilgileri nasıl değiştiriyoruz? hani ticker oluştururken pin kodu istenmişti,değişimler için..onu nereye yazmalıyız?
ve bu sabah + 400de çıktım! dün -200 gr.üzerken beni, sebze günümün ertesi bunu görmek _kimse kusura bakmasın_ çok üzdü beni... dely,sen çok ağır kilo veriyor ve bunun için küçücük gramlar bile eksildiğinde vücudundan,seviniyor olabilirsin.. ama ben oldukça hızlı kilo veririm..ki aklımdaki,dukanda bu hızın artacağıydı..en azından ilk hafta için...hani 3 günlük atak dönemimde 2 kg. vermeseydim belki de bu umuda kapılmayacaktım..kimse sana 200 gr. verdiğinde çığlık atma demiyor,o halde bırak ben de üzüleyim..ve hatta bu sabahki + 400e karalar bağlayayım(kaçamak da yoktu çünkü).. yarın diyete başlayalı 1 hafta olacak..ve bugün protein günüm..merakla yarınki sonucu bekliyorum!
bana da dün bir arkadaş,yüzün küçülmüş ve sararmış senin dedi:) ama bunlara aldırmıyorum..bir yola çıktım,devam...
Yupiiii. Bu sabah tartıda 97,8 gördüm. Gözlerime inanamadım. Tartıya 3 defa çıktım kendimi ikna etmek için... Motivasyonum tavan yaptı...
Bu arada yukarda bir arkadaş bu diyete yüz çöküyor demiş ama ben aynaya her sabah bakıyorum herhangi bir değişiklik görmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?