Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Allah yardimcin olsun canım

Ayy ne güzel meyveli yoğurt yiyebilmek

Günaydın herkese..

darısı başıma demek ki,hiç ummadığımız zamanlarda birden de verebiliriz kiloları..çok sevindim buna:)

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Üzülmeyin diyorum. Çünkü zaten normalden hızlı veriyorsunuz ve bunun farkına varıp sevinin diyorum. Yeni başladığınız için heyecanlısınız, hemen hepsi gidecek sanıyorsunuz. Kitabı okuduysanız bilirsiniz ki en çok atakta kilo verilir, çünkü o evrede verilen kilo vücudunuzdaki ödemdir, sudur yani. Yağ bile değildir. O aşamada diyeti bıraksanız 1 günde gelir o kilo. Yağlar seyir evresinde gitmeye başlıyor ve kitapta en ideal kilo vermenin haftada 1 kilo olduğu da, sebze gününden sonra artı görmenin muhtemel olduğu da, kadınların adet dönemlerinde vs. artı görmelerinin normal olduğu da ve daha bir sürü şey.. İnsanın bir günü bir günün tutmaz ki. Tuvalete daha az gitmişsindir, gitmemişsindir, hastasındır, su tutmuşsundur vs. Ayrıca biliyoruz ki "kilo veremiyorum" dedikçe de vücut bunu benimsiyor ve gerçekten kilo verilmiyor. Siz üzüldükçe, strese girdikçe vücut kilo vermeye karşı savunmaya geçiyor. bu +400'de bunun da etkisi vardır. Oluruna bırakmak gerekiyor. Bir günde -1 kilo da görüldüğü oluyor +2 kilo da.. Ama sonuçta gidiyor ve sağlıkla gidiyor kilolar. Ben sizin için söyledim. Sevineceğinize boş yere üzülmeyin diye. "Bırak da üzüleyim demişsiniz" ama neden bırakiyim ki üzülün diye. Kimseyi "aman üzülsün bana ne" diye bırakmak istemem yani.. Burda olmamızın sebebi bu zaten. Birbirimize destek olmak, kilo veremedikçe üzüntüleri, verdikçe mutlulukları paylaşmak.. Ben de boşuna üzülmeyin istedim, ama siz beni tersliyorsunuz. Tamam napalım.. Kolay gelsin.

Son düzenleme:

Meraba canım :) Oh ohh afiyet olsuunn Adet öncesi olduğun için 2 kilo kadar şişlik yapmış olabilir ama yine de bence de dikkat etmelisin. Bir süre dediğin gibi 1/1 yap o zaman. Zaten ödemse onlar çabucak gider. Sonra dönersin yine güçlendirmeyeee Koruma evresinin de dediğin gibi süresi yok. Sonsuz koruma =)) Gerçekten kitaptaki gibi yapmazsan da kiloları geri almak muhtemel. Güçlendirme çok tehlikeli bir evre yemek yerken durmak bilmeyenler için, mesela ben Koruma ondan da tehlikeli.. Çünkü uçları çok açık. Sınırsız kelimesini duyunca cozutmak var işin içinde Aman dikaaattt Maşallah ama sanaa Şimdi bi kaç günde eski kilona dönersin merak etme Kolay gelsin canım :13:

Son düzenleme:
Sınavım aşamalı olacak ((( hocaları aynı yerde toplama bir dert. Neyseki ilk hoca silkelemeden naif bir şekilde güzeeeel dedi. Gece kopamamıştım buradan hemen odaya gitmeliyim neler yazılmış okumalıyım diye kendi kendimi yedim bağımlılık yarattı resmen. Sabah sabah bir bardak süt az biraz yoğurt yedim üzerine iki bardak şekersiz çay içtim şimdi midem yanıyor. Öğlene kendime söğüş peynir ve krep üçlemesini seçtim biraz tavuk veya köfte olur yanında muhtemelen. Akşama da Allah ne verdiyse. Tartım beni güldürdü sabah yarın kuzu kuzu yazarım artık sonuçları :)

niyetim terslemek değil,belki daha motive edici bir yanıt almaktı.. ama "mucize bekleme,gr. da versen sevin" tarzı söylemler doğrusu cesaretimi kırıyor.. ki beklediğim mucize değil..sadece ilk hafta için daha farklı bir sonuç umud ediyordum,hepsi bu!
neyse,barış ilan edelim yazmışsın ya,stres de kilo alımına etken

arkadaşlar,bir sorum olacak..tickerdaki bilgileri nasıl değiştiriyoruz? hani ticker oluştururken pin kodu istenmişti,değişimler için..onu nereye yazmalıyız?

günaydın herkese
dün internetten trençkot siparişi verdim 40 beden inşallah olur.normalde 42 beden giyiyorum şuan 42 bol geliyo o ümitle 40 beden aldım.
bi 50 lili sayıları göremedim yaaaaaaaaaaa.inşallah perşembeye görürüm.

arkadaşlar,bir sorum olacak..tickerdaki bilgileri nasıl değiştiriyoruz? hani ticker oluştururken pin kodu istenmişti,değişimler için..onu nereye yazmalıyız?

canım siteye gidip her seferinde tekrar yapıyorum ben sonra urlsini kopyalayıp yapıştırıyorum

Ben kotamı şubata koydum şubata kadar bişi almayacağım kendime. Çok oldu eski kazaklarımı atarım 60 dereceye çektiririm öyle giyerim :)))) ama o KABAN'a gireceğim arkadaşlar girdiğim zamanda poz poz foto çekip koyacağım hatta bir ara şuanki durumunu koymayı bile düşünüyorum. Fark ortada derim sonunda :))))))))))))

Selam Kızlar,

Bugün 78,800 ü gördüm şükürler olsun,
akşamki mekikler işe yaradı
inşallahhhhhhhhhhhh yarın da 78,500 ü görürüm
hatta hepimiz bol bol eksilen rakamlar görürüz
AMİN.

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Üzülmeyin diyorum. Çünkü zaten normalden hızlı veriyorsunuz ve bunun farkına varıp sevinin diyorum. Yeni başladığınız için heyecanlısınız, hemen hepsi gidecek sanıyorsunuz. Kitabı okuduysanız bilirsiniz ki en çok atakta kilo verilir, çünkü o evrede verilen kilo vücudunuzdaki ödemdir, sudur yani. Yağ bile değildir. O aşamada diyeti bıraksanız 1 günde gelir o kilo. Yağlar seyir evresinde gitmeye başlıyor ve kitapta en ideal kilo vermenin haftada 1 kilo olduğu da, sebze gününden sonra artı görmenin muhtemel olduğu da, kadınların adet dönemlerinde vs. artı görmelerinin normal olduğu da ve daha bir sürü şey.. İnsanın bir günü bir günün tutmaz ki. Tuvalete daha az gitmişsindir, gitmemişsindir, hastasındır, su tutmuşsundur vs. Ayrıca biliyoruz ki "kilo veremiyorum" dedikçe de vücut bunu benimsiyor ve gerçekten kilo verilmiyor. Siz üzüldükçe, strese girdikçe vücut kilo vermeye karşı savunmaya geçiyor. bu +400'de bunun da etkisi vardır. Oluruna bırakmak gerekiyor. Bir günde -1 kilo da görüldüğü oluyor +2 kilo da.. Ama sonuçta gidiyor ve sağlıkla gidiyor kilolar. Ben sizin için söyledim. Sevineceğinize boş yere üzülmeyin diye. "Bırak da üzüleyim demişsiniz" ama neden bırakiyim ki üzülün diye. Kimseyi "aman üzülsün bana ne" diye bırakmak istemem yani.. Burda olmamızın sebebi bu zaten. Birbirimize destek olmak, kilo veremedikçe üzüntüleri, verdikçe mutlulukları paylaşmak.. Ben de boşuna üzülmeyin istedim, ama siz beni tersliyorsunuz. Tamam napalım.. Kolay gelsin.
[/QUOTE]

evey dely çok haklısın,ben dün -700 görüp havalara uçmuştum.bu sabah hoop 300 ü geri almışım.:18: napim ben de -400 iki günün karı diye bakıyorum olaya

ben de bulamadım onu.ben de hep tekrar yapıyorum.bulursak paylaşalım:13:

Günaydın bayanlar
Dün akşam internette sorun çıktı..Kopuverdim muhabbetten:26:...
Gece sohbet baya ilerlemiş...Her zaman bu ortam yakalanmıyor, üzüldüm şimdi...
Darısı başka zamanlara...

Umarım perşembe öncesi olan bugünümüzde sorunsuz, kaçamaksız geçer de, yarın dely'ye güzel güzel bildirimler yaparız ...

Bunlar bana tanidik geldi..:)) Ben de hizli kilo veririm, ve aynen senin gibi hizimi arttiracagimi dusundum. Gerci bu, dukan onceden baska bir diyetteydi. Orada ben buyuk bir hata yaptim, az yedim. Ve hizlancagima mutis yavasladim. Sonra 1 ay boyunca metabolizmami duzeltmek icin ugrastim. Acaba sen de az yiyor olabilirmisin? Yani durumumuz biraz benziyor, benim de atak 3 gunumdu ve 1,8 kg verdim. Gerci bu kilo tamem su ama olsun bu, vucudun rahatlikla gerekmeyenlerin atabilimesinin bir
gostergesidir bence. Ayrica haftada sadece 1 kg vermeyi calis. Gerekiyorsa frenlemek adina herseyi yap. 1 kg den fazla sana
ilerde zarali cikacak. Kmse duyumasin ama ben hizimi yavaslatmak icin hic hakiki dukan yapmadim, ve en fazla yedigim gunler en
fazla kilo verdigim gunlerdi.:)) Eger sen de boyleysen, menunu gozden bir gecir derim. Cevap mutlaka oradadir.

Bu arada avatarina ve motto na bayildiiim!!:)

Son düzenleme:
Yupiiii. Bu sabah tartıda 97,8 gördüm. Gözlerime inanamadım. Tartıya 3 defa çıktım kendimi ikna etmek için... Motivasyonum tavan yaptı...

Bu arada yukarda bir arkadaş bu diyete yüz çöküyor demiş ama ben aynaya her sabah bakıyorum herhangi bir değişiklik görmüyorum...

Arkadaşlar 2 haftadır geçmişi okuyorum ve bugün yazmaya karar verdim.Hala diyet yapanlar var mı?2 hafta buradaki arkad
aşları okuyarak kaçamak yapmadım.74.400 ile başladım 71.400üm şimdi.Aranızda olmak bana daha çok güç ve kararlılık vericek.

Tebrik ederim canım ne güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…