Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben açıkçası atak evresinde sadece su kaybettiğimize inanmıyorum. hatta şunu söylemem gerekir ki benim tartım su- yağ- kas-kemik ve BMI ölçenlerden. atak evresinden sonra yağ oranım bariz düşerken su oranım da bir o kadar arttı birazcık önemsiz bir miktarda da kas kaybettim. Yanlız kas kaybını diyetten önceki yoğun fitness programımı bırakmama bağlıyorum. 1ayda oluşturduğum "yağlı kas"larım eksildi sanırım spora başlamadan önceki kas oranımla aynıyım şuan. Biliyorum bu yazdıklarım kitaptakilere ters ama durum bu:)

herkese güzel günler, yarın bol eksiler diliyorum

arkadaşlar,bir sorum olacak..tickerdaki bilgileri nasıl değiştiriyoruz? hani ticker oluştururken pin kodu istenmişti,değişimler için..onu nereye yazmalıyız?

tickerınızı yaptıktan sonra sayfayı kaydettiyseniz yapabilirsiniz ancak. kaydetmediyseniz de yeni bi ticker yaptığınızda kaydederseniz olur
kaydettiğiniz o sayfaya pininizi girdikten sonra Edit/Update Weight Dataya basın. Ordaki seçeneklerden sadece Your Current Weight seçeneğine güncel kilonuzu yazın. Nexte basın. sonu png ile biten
linkini imgler olmadan profilinizde çizelge yerine yapıştırın. güncel tickerınız hazır :)

hoşgeldiniz :) kitabı da okudunuz diii mi

Arkadaş sizi seçiptemi getiriyorlar buraya sigarayı bu kadar kibar anlatan kimse tanımıyorum.bu kadar naif,tatlı ve çıtır nasıl bir araya gelmiş ben size ve üslubunuza bayılıyorum.bende istiyorum böyle olmak kadın kadın.:):):)

evet önce kitabı okudum.Sonra 2 hafta boyunca kitap okur gibi geçmişi okudum.Sizlerle başarmamak mümkün değil.

Ben bu hafta eksi Meksi göremem yulaflı bisküvi yedim gece şurumu kaybetmişim bileydim gider künefe yerdim.yedikten sonra vicdan azabı duymadım yulaf var diye içinde belki diye bilemiyorum:2:

kızlar haftasonu kaçamağım çok pahalıya patladı.halbuki öyle çok buyuk bı kaçamak da yapmadım ama. alkol aldım sadece

şimdi de takıldım 67.5 da .. protein yapıcam 2 gun bakalım nolacak

:) seçmeceyiz biz hayatım forumda olan herkes seçmece, bana bakma sen uzunca bir süredir ismiyle hitap etmiyorum o zehire, dünde çok uğraştım ismiyle hitap etmeyim diye ama biara kaçmış. Kendi kendime flulaştırıyorum olayı canım benim, devlet yasakladı, rtük yasakladı baktım azalma var içişte bende böyle bir yol çizdim kendime içerken elime bile bakmıyorum o derece takıntılı biriyim bak :)))))

burdan bir kopabilirsem bugün bir ara sınav olucam ben ehu ehu ehu

Son düzenleme:
evey dely çok haklısın,ben dün -700 görüp havalara uçmuştum.bu sabah hoop 300 ü geri almışım.:18: napim ben de -400 iki günün karı diye bakıyorum olaya
.........
Evet evet.. Kara bakmak lazım

Ben üzülmemek için her gün tartılmıyorum. Biliyorum çünkü kendimi. Artıları görünce çok takıyorum.. O yüzden istiyorum ki haftada 1 tartıliyim ama dayanamıyorum genelde :)) Haftada 2 oluyor. Her gün tartılsam kafayı yerim ben aldım verdim diye

Sen böyle yazdıkça benim canım istiyor amaaa normalde bu saatte içmem şimdi gidip içeceğimmmm

zeynom bide ben komikmiyim diyosun evet bana gore komiksin,keyiflisin,aciksozlusun,sekersin .....bak guldurdun beni yine..

Ben bu hafta eksi Meksi göremem yulaflı bisküvi yedim gece şurumu kaybetmişim bileydim gider künefe yerdim.yedikten sonra vicdan azabı duymadım yulaf var diye içinde belki diye bilemiyorum:2:

korkma biseycik olmaz yulaf o yulaf bu benim sutlu tatliyi yiyip ama icinde sut vardi bisey olmaza benzedi..

GUUUUNAAAAYDIIIIN DUKANCANLARIM,

tam hazirlaniyordumki iyi pazarlar demeye birden dank etti biz tatildeyiz koca evde ya bana pazar gibi geldi neyse iyi carsambalar herkese..
duraklayan,+ goren,yavas ilerleyen arkadaslara kendimi ornek vermek istiyorumtamda gecen hafta agliyordum bendekilom 73 e takilip kalmisti uzun suredir .tamda olmuyor yapamiyorum diye sizlanirken bir iki ufak degisiklikle bir sabah uyandim 72 ertesi sabah uyandim 71.5 yani uzun zaman gitmeyen kilolar 2 gunde 1.5 kilo olarak gitti.yarin ne cikacagim bilmiyorum (reglim gecikti 2-3 gun )
yani uzulmeyin gitmiyor gitmiyor birden gidip gecmisteki takilmalari telafi ediyor.sizde goreceksiniz bunlari.sabirli olunu duymak hosunuza gitmesede ben yasadim gordum sabirli olun vermemek gibi bir sey olmuyor bu diyette.hepinize kolay gelsin.opuyorum

Hahaha sormayin valla esim aldi basini gidiyor kilo acisindan:) intikamm soguk yenen bir yumurtada sakli:)
patavatsizlikta o da yarisir hep tombikim diye sever beni baktim bi haftadir soylemez oldu:) hatta gecen gun cooook guzel bi iltifat aldim bakti bakti "gobek gitmis"dedi gayet odunumsu bir tavirla sonra da magazada bi elbiseye bakarken "ah biraz incelsem" dedim "sen zaten incesin" demez mi sanirim zayiflamam onu biraz korkutuyor

Bu arada kizlar hepinize kucak kucak merhaba.dun tartida 70.2 ciktim.toplam 4.8 kilo uctu gitti fakat daha fazla vermis gibi hissediyorum pantolonlar bollasti yuppi yuppi hedefime ceyrek mesafe yaklastim cok mutluyum.dukan amcayi ve dukancanlari cooook seviyorum:)

Sen böyle yazdıkça benim canım istiyor amaaa normalde bu saatte içmem şimdi gidip içeceğimmmm

Bende içiyim bari dukan bu konuyada çare bulsa ben bırakamıyorum yani hiç denemedim bırakmayı elime bile yakışmıyor meret:)

kızlaaar yapmayın ya kötü oldum şimdi aklınıza soktum resmen. Şişşşt bulanıklaştırın o duyguları siz ben bir beş dakikaya kadar geliyorum ((((

Ay geçmişi okuyayım dedim yetiştiremedim
Ne çok çene çalmış benim şekerlerimm..

Neyse Bol bol eksiler olsun kıslarr.. yarın bildirim var valla

Ben haftasonu şarabının etkisini aştım gibi gibi..
Geçen haftaya göre eksideyim ama tickerdan yine yukarıyım..
Neyse alıştım bu oynak kilolara.. Gidiyor ya mehter marşı ile gidiyorda olsalar buna da şükür...

Bakalım pkos isem neler olacak merakla cumayı bekliyorumm.. Doktor randevum var daa :18:

Pkoslu olup kilo veren var ama ben pkos bilmeden başladım dukana bakalım hayırlısı..
Bu arada pkos konusunda içimi rahatlattığın ve yardımların için teşekkürler scholarppty..

Öptüm hepicinizii

iltifatları duyunca insan dahada motive oluyor dimi lisebella,bende dün arkadaşlardan duydum dahada gaza geldim,sıkı sıkı sarıldım diyete,arkadaş o kadar güzel yemekler hazırlamıştıki hiç birine dokunmadım kendimi tebrik ettim.

GUUUUNAAAAYDIIIIN DUKANCANLARIM,

tam hazirlaniyordumki iyi pazarlar demeye birden dank etti biz tatildeyiz koca evde ya bana pazar gibi geldi neyse iyi carsambalar herkese..
duraklayan,+ goren,yavas ilerleyen arkadaslara kendimi ornek vermek istiyorumtamda gecen hafta agliyordum bendekilom 73 e takilip kalmisti uzun suredir .tamda olmuyor yapamiyorum diye sizlanirken bir iki ufak degisiklikle bir sabah uyandim 72 ertesi sabah uyandim 71.5 yani uzun zaman gitmeyen kilolar 2 gunde 1.5 kilo olarak gitti.yarin ne cikacagim bilmiyorum (reglim gecikti 2-3 gun )
yani uzulmeyin gitmiyor gitmiyor birden gidip gecmisteki takilmalari telafi ediyor.sizde goreceksiniz bunlari.sabirli olunu duymak hosunuza gitmesede ben yasadim gordum sabirli olun vermemek gibi bir sey olmuyor bu diyette.hepinize kolay gelsin.opuyorum[/QUOTE]

yarın bende bir süpriz bekliyorum kilolarımda bakalım ..:18::18::18:

ben de her akşam yarın tartılmayayım perşembe sabahı tartılırım diyorum ama her sabah kendimi tartının önünde buluyorum
birde büyük bir ciddiyet ve resmiyetle tartılma merasime geçişim wc ye gidilir,üstümdekiler çıkar tartılınır sonra tekrar tartılınır-hani belki yanlış görmüşümdür vs..-sonra giyinilir...

Ah ben sabah akşam tartılıyorum deli gibi evde olsam kesin gün içinde de tartılırdım ama allahtan işteyim..

Bu 5 dakikaya 1 sigara sığar...

Ah bir bıraksanız şu mereti nasıl rahatlayacaksınız aslında bir bilseniz..
Ki dukan yaparken istediğin kadar yeme özgürlüğüde var elimizde..
Bu da pek bahane bırakmıyor aslında ama ne diyeyim..

Bırakırken 8 kilo almış biri olarak bence sağlığım buna değerdi.. Şimdi 1 senede o kiloları verdim bile

Ki daha önce hamileyim diye mecburen bırakıp emzirirken dayanamayı tekrar başlamıştım..
Reklam meklam ama söylicem gerçekten bırakmak isteyenler şu sağlık bakanlığının numarasını arasınlar.
20 yıllık tiryaki eşim bile bıraktı benden aldığı cesaretle..

aksine atak evresinde az yedim canım..kızım hastaydı ve benim yemeğe vaktim yoktu..şimdi bolca yiyorum izinli gıdalardan(iştahım dukan öncesi kadar çok olmasa da)..yalnız sebze günlerinde sebzeyi abartmamaya çalışıyorum..ödem olduğunu umuyorum,istiyorum,düşünüyorum
ayrıca teşekkürler

çok teşekkürler,detaylı anlatım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…