Günaydın herkese..
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Üzülmeyin diyorum. Çünkü zaten normalden hızlı veriyorsunuz ve bunun farkına varıp sevinin diyorum. Yeni başladığınız için heyecanlısınız, hemen hepsi gidecek sanıyorsunuz. Kitabı okuduysanız bilirsiniz ki en çok atakta kilo verilir, çünkü o evrede verilen kilo vücudunuzdaki ödemdir, sudur yani. Yağ bile değildir. O aşamada diyeti bıraksanız 1 günde gelir o kilo. Yağlar seyir evresinde gitmeye başlıyor ve kitapta en ideal kilo vermenin haftada 1 kilo olduğu da, sebze gününden sonra artı görmenin muhtemel olduğu da, kadınların adet dönemlerinde vs. artı görmelerinin normal olduğu da ve daha bir sürü şey.. İnsanın bir günü bir günün tutmaz ki. Tuvalete daha az gitmişsindir, gitmemişsindir, hastasındır, su tutmuşsundur vs. Ayrıca biliyoruz ki "kilo veremiyorum" dedikçe de vücut bunu benimsiyor ve gerçekten kilo verilmiyor. Siz üzüldükçe, strese girdikçe vücut kilo vermeye karşı savunmaya geçiyor. bu +400'de bunun da etkisi vardır. Oluruna bırakmak gerekiyor. Bir günde -1 kilo da görüldüğü oluyor +2 kilo da.. Ama sonuçta gidiyor ve sağlıkla gidiyor kilolar. Ben sizin için söyledim. Sevineceğinize boş yere üzülmeyin diye. "Bırak da üzüleyim demişsiniz" ama neden bırakiyim ki üzülün diye. Kimseyi "aman üzülsün bana ne" diye bırakmak istemem yani.. Burda olmamızın sebebi bu zaten. Birbirimize destek olmak, kilo veremedikçe üzüntüleri, verdikçe mutlulukları paylaşmak.. Ben de boşuna üzülmeyin istedim, ama siz beni tersliyorsunuz. Tamam napalım.. Kolay gelsin.
arkadaşlar,bir sorum olacak..tickerdaki bilgileri nasıl değiştiriyoruz? hani ticker oluştururken pin kodu istenmişti,değişimler için..onu nereye yazmalıyız?
Arkadaşlar 2 haftadır geçmişi okuyorum ve bugün yazmaya karar verdim.Hala diyet yapanlar var mı?2 hafta buradaki arkadaşları okuyarak kaçamak yapmadım.74.400 ile başladım 71.400üm şimdi.Aranızda olmak bana daha çok güç ve kararlılık vericek.
oyyy ne zamandır demek istiyyordum da çekirgeler kızar diye diyemiyordum. Aslında durum etateta gibi kırmayı zorlamadım ama öncesinde 1 pkt olan sayıyı 1 ay öncesine kadar haftada 1 pkt e düşürmüştüm hatta 9 güne. Ama yine arttı, bebek meselesi inşallah kilolar gitsin hormonlar dengeye girsin istenilen zaman planlansın (eşim ve paşam planladı bile) bu alışkanlıkta yeni yeme alışkanlığı gibi değişir muhakkak. Ama ben biraz fitliğin tadını çıkarmak istiyorum hamilelikten zkorkmuyorum kilo almıyorum ama sonrası baya bir muamma oluyor benim için. Oyyy ders, tatlı, diyet derken zehire bağladım konuyu birden. Kızlar yalnız olmamak (sigara konusu değil her açıdan) çok güzel destekleriniz ve tebrikleriniz :)))) çok önemli benim için. Çizelgemi de yeniledim hayırlısı bakalım perşembeye inşallah bir tık alta. Temkinli düşürüyorum sayıları :)))))))
Arkadaşlar 2 haftadır geçmişi okuyorum ve bugün yazmaya karar verdim.Hala diyet yapanlar var mı?2 hafta buradaki arkad
aşları okuyarak kaçamak yapmadım.74.400 ile başladım 71.400üm şimdi.Aranızda olmak bana daha çok güç ve kararlılık vericek.
evet önce kitabı okudum.Sonra 2 hafta boyunca kitap okur gibi geçmişi okudum.Sizlerle başarmamak mümkün değil.herkese güzel günler, yarın bol eksiler diliyorum
tickerınızı yaptıktan sonra sayfayı kaydettiyseniz yapabilirsiniz ancak. kaydetmediyseniz de yeni bi ticker yaptığınızda kaydederseniz olur
kaydettiğiniz o sayfaya pininizi girdikten sonra Edit/Update Weight Dataya basın. Ordaki seçeneklerden sadece Your Current Weight seçeneğine güncel kilonuzu yazın. Nexte basın. sonu png ile bitenlinkini imgler olmadan profilinizde çizelge yerine yapıştırın. güncel tickerınız hazır :)
hoşgeldiniz :) kitabı da okudunuz diii mi
Ben bu hafta eksi Meksi göremem yulaflı bisküvi yedim gece şurumu kaybetmişim bileydim gider künefe yerdim.yedikten sonra vicdan azabı duymadım yulaf var diye içinde belki diye bilemiyorum:2:Ben açıkçası atak evresinde sadece su kaybettiğimize inanmıyorum. hatta şunu söylemem gerekir ki benim tartım su- yağ- kas-kemik ve BMI ölçenlerden. atak evresinden sonra yağ oranım bariz düşerken su oranım da bir o kadar arttı birazcık önemsiz bir miktarda da kas kaybettim. Yanlız kas kaybını diyetten önceki yoğun fitness programımı bırakmama bağlıyorum. 1ayda oluşturduğum "yağlı kas"larım eksildi sanırım spora başlamadan önceki kas oranımla aynıyım şuan. Biliyorum bu yazdıklarım kitaptakilere ters ama durum bu:)
Arkadaş sizi seçiptemi getiriyorlar buraya sigarayı bu kadar kibar anlatan kimse tanımıyorum.bu kadar naif,tatlı ve çıtır nasıl bir araya gelmiş ben size ve üslubunuza bayılıyorum.bende istiyorum böyle olmak kadın kadın.:):):)
Evet evet.. Kara bakmak lazımevey dely çok haklısın,ben dün -700 görüp havalara uçmuştum.bu sabah hoop 300 ü geri almışım.:18: napim ben de -400 iki günün karı diye bakıyorum olaya
.........
:) seçmeceyiz biz hayatım forumda olan herkes seçmece, bana bakma sen uzunca bir süredir ismiyle hitap etmiyorum o zehire, dünde çok uğraştım ismiyle hitap etmeyim diye ama biara kaçmış. Kendi kendime flulaştırıyorum olayı canım benim, devlet yasakladı, rtük yasakladı baktım azalma var içişte bende böyle bir yol çizdim kendime içerken elime bile bakmıyorum o derece takıntılı biriyim bak :)))))
burdan bir kopabilirsem bugün bir ara sınav olucam ben ehu ehu ehu
Arkadaş sizi seçiptemi getiriyorlar buraya sigarayı bu kadar kibar anlatan kimse tanımıyorum.bu kadar naif,tatlı ve çıtır nasıl bir araya gelmiş ben size ve üslubunuza bayılıyorum.bende istiyorum böyle olmak kadın kadın.:):):)
Ben bu hafta eksi Meksi göremem yulaflı bisküvi yedim gece şurumu kaybetmişim bileydim gider künefe yerdim.yedikten sonra vicdan azabı duymadım yulaf var diye içinde belki diye bilemiyorum:2:
Sen böyle yazdıkça benim canım istiyor amaaa normalde bu saatte içmem şimdi gidip içeceğimmmm
Hahaha sormayin valla esim aldi basini gidiyor kilo acisindan:) intikamm soguk yenen bir yumurtada sakli:)
Sen böyle yazdıkça benim canım istiyor amaaa normalde bu saatte içmem şimdi gidip içeceğimmmm
Bende içiyim bari dukan bu konuyada çare bulsa ben bırakamıyorum yani hiç denemedim bırakmayı elime bile yakışmıyor meret:)
kızlaaar yapmayın ya kötü oldum şimdi aklınıza soktum resmen. Şişşşt bulanıklaştırın o duyguları siz ben bir beş dakikaya kadar geliyorum((((
Pfff ayni dertten ben de muzdaribim
DUKANCANLARIM,
malumunuz dun burada noel di ve sizin hafif kacamaklarla yada kacamaksiz atlatmayi planladiginiz yilbasi yemegi sinavini ben dun aksam basariyla vermis bulunmaktayimkacamak yapmadimmi yaptim (herseyi goze alarak) ama oyle cok buyuk etkiler yaratacak sekilde olmayacagini umit ediyorum:26:baslangic sorunsuz bize uygun sekilde somon fume ile ve karides ile basladi benim icin ,arasicaklardan yemedim hic anayemekte hindi yedim buda bize uyar (bu bolumdeki kacamak bir kasik pirinc pilavi ve 3 kestane :18:) sira tatliya gecildiginde sutlu tatlidan kucuk bir parca(her ne kadar sut olsada tam bizlik degildi o yuzden buda kucuk bir kacamak sayilir :18:) bu sekilde geceyi tamamladim ama yediklerimi cok dert etmedim cunku insan her ne kadar uyabilirim desede boyle kucuk kacamaklar yapmak kacinilmaz oluyor boyle ozel gecelerde.ama suda var aksam yemegine kadar kosusturmaktan gun boyu sadece bir sutlu nescafe icmistim.bu biraz hafifletti ,rahatlatti vicdanimi ve bugun hic bir sey olmamis gibi saf proteinle yola devam ediyorum..
ama gecenin en guzel bolumu(yemekler disinda) yaklasik 1-2 aydir beni gormeyen aile uyelerinden aldigim iltifatlar oldu.herkes cok zayiflamissin,cok yakismis,devam et seklinde bir suru yorumlar aldim.guzel seyler duymak insani inanilmaz motive ediyor.
yilbasi gecesini sizlerinde kacamaksiz yada hafif kacamaklarla kazasiz belasiz atlatmanizi cani gonulden diliyorum canlarim..
Evet evet.. Kara bakmak lazım
Ben üzülmemek için her gün tartılmıyorum. Biliyorum çünkü kendimi. Artıları görünce çok takıyorum.. O yüzden istiyorum ki haftada 1 tartıliyim ama dayanamıyorum genelde :)) Haftada 2 oluyor. Her gün tartılsam kafayı yerim ben aldım verdim diye
Evet evet.. Kara bakmak lazım
Ben üzülmemek için her gün tartılmıyorum. Biliyorum çünkü kendimi. Artıları görünce çok takıyorum.. O yüzden istiyorum ki haftada 1 tartıliyim ama dayanamıyorum genelde :)) Haftada 2 oluyor. Her gün tartılsam kafayı yerim ben aldım verdim diye
Bu 5 dakikaya 1 sigara sığar...
Bunlar bana tanidik geldi..:)) Ben de hizli kilo veririm, ve aynen senin gibi hizimi arttiracagimi dusundum. Gerci bu, dukan onceden baska bir diyetteydi. Orada ben buyuk bir hata yaptim, az yedim. Ve hizlancagima mutis yavasladim. Sonra 1 ay boyunca metabolizmami duzeltmek icin ugrastim. Acaba sen de az yiyor olabilirmisin? Yani durumumuz biraz benziyor, benim de atak 3 gunumdu ve 1,8 kg verdim. Gerci bu kilo tamem su ama olsun bu, vucudun rahatlikla gerekmeyenlerin atabilimesinin bir
gostergesidir bence. Ayrica haftada sadece 1 kg vermeyi calis. Gerekiyorsa frenlemek adina herseyi yap. 1 kg den fazla sana
ilerde zarali cikacak. Kmse duyumasin ama ben hizimi yavaslatmak icin hic hakiki dukan yapmadim, ve en fazla yedigim gunler en
fazla kilo verdigim gunlerdi.:)) Eger sen de boyleysen, menunu gozden bir gecir derim. Cevap mutlaka oradadir.
Bu arada avatarina ve motto na bayildiiim!!:)
herkese güzel günler, yarın bol eksiler diliyorum
tickerınızı yaptıktan sonra sayfayı kaydettiyseniz yapabilirsiniz ancak. kaydetmediyseniz de yeni bi ticker yaptığınızda kaydederseniz olur
kaydettiğiniz o sayfaya pininizi girdikten sonra Edit/Update Weight Dataya basın. Ordaki seçeneklerden sadece Your Current Weight seçeneğine güncel kilonuzu yazın. Nexte basın. sonu png ile bitenlinkini imgler olmadan profilinizde çizelge yerine yapıştırın. güncel tickerınız hazır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?