Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hahhahaaa:))) hoşuma giden bir kilo çıkmışsa bazen defalarca tartılırım:))) demek sadece ben değilmişim:))

Kızlar 110 kilo olan bi arkadaşım sen benim kadar su içsen iğne ipliğe dönersin dedi kırıldım gülmekten sen niye dönmedin diyemedim demedim..

kızlar,günde 30 dk. yürüyüş var ya..bunun 30u da bir anda mı olmalı..okula yürüyerek gidip geliyorum..yaklaşık 10 dakika sürüyor..ve öğlede git gel derken zaten dakika doluyor...

kesinlikle katiliyorum bende günde on defa tartilan biri olarak..:)))

Ooohhh rahatladım ben de tartı delisim.. Çünkü kocamın gözüne sokasım var o tartıyı..

Ki kilolarımın büyük sorumlusu da kendisidir..
Hamilelik, çocuk sonrası eve kapanmak ve mecburi eşimin ailesi sisteminde yemek düzeni..
Hem illa her şeyden yiyeceksin hemde tığ gibi zayıf olacaksın.. Normalde yemediğim kadar yağlı ve ağırdır yemekleri..
Tabi hepsinin içine de ya pirinç ya bulgur yada şişiercek ne halt varsa basarlar.. İlla yedirirler zorla..

Hehe dukandan sonra pek gitmiyorum kayınvalidemlere.. Kötü gelin oldum
Arada bir gittiğimde de birşey yemiyorum valla deli oluyorlar..

Kilo aldıktan sonra alyansım parmağıma olmamaya başladığında kuyumcuya götürüp değiştirmesini istemiştim eşimden..
O zamanki ölçüm ile eski yüzüğümün ölçüsünü karşılaştırıp kuyumcu ile dalga geçmiş benim odun.
Geldi bir güzel nasıl güldüklerini anlattı sonra bana. İçim acımıştı resmen..

Dukanla zayıflamaya başlayıp alyansım yüzük parmağımda bolluktan düşmeye başlayınca bende gözüne soktum onun

İNTİKAM!!

Oh anlattım rahatladım

Son düzenleme:

ayy ne güldüm Allah da seni güldürsün :))) ee tabi konu bir yerden tanidik gelince bana da üc hamilelik, cocuklar, eve kapanmak ve o yemekler ...yoksa senin esinde mi arap :))cünkü yemekleri cok agir ve yagli genelde.isin kötü yani benim esim benim yanimda cocuk gibi kaliyor,nefret ediyorum bu görüntüden!!:)dünyayi yese yine ayni ondan da nefret ediyorum!!

kızlar,günde 30 dk. yürüyüş var ya..bunun 30u da bir anda mı olmalı..okula yürüyerek gidip geliyorum..yaklaşık 10 dakika sürüyor..ve öğlede git gel derken zaten dakika doluyor...

Ben hic yürüyüs yapamiyorum maleseef(ama evde 45 dk kadar lensie ve birazda yarim yamalak plates yapiyorum.ama imkani olan icin 30 dk tempolu yürüyüs heralde daha iyi gibi:))

Benim kaZma kocam arabanın altını sürüp,Zeynep senin yüzünden oldu demişti kaynananın yanında ağlamıştım çokbi kerede sana olan olmuş yemeye devam et ne diyeti demişti.şimdi ben ona neler neler diyorum tahmin edemezsin?

Üstüne bastın ayağını kaldır Arap asıllılar valla.. Ama kocamda başladı kilo almaya oh canıma değsin

9 kardeşler(2 anneden) ve sülalede hep bir bol bol çocuk yapın baskısı var..
Ben başka çocuk istemiyorum çünkü yine onların eline kalacağım.
Çocuğa bakıyorlar diye tepeme çıkıyorlar resmen.. İşe git para kazan, dön önce kayınvalidenin evinde yap hizmetçilik, sonra dön 9 larda eve kendi evinde koştur.. Valla sinirimden aldım bu kiloları baba evinde görmemişim ben baskı nerden bileydim evliliğin böyle olduğunu..

Afedersiniz de hepsi bir çeşit bu kocaların. Normali yok mu hiç?
Valla çevremdeki arkadaşlara evlenmeyin diyorum. Ki aşk evliliği yapmıştım ben

------------------Çok dukan dışı yazdım özür dilerimmmm-------------

:))aslinda tahmin edebiliyorum ve üzülerek hak ettiklerini söylemek istiyorum.gectigimiz yaz tatilinde halamlar ilk defa esimi gördüler ve bana dedigi aaaa bu daha cocuk ayol 20 yasinda ancak vardir ki ben 27 o ise 32 yasinda((az daha kücülse cebime girecek! ah bu kilolar yokmu beni deli ediyo ne hallere koydu beni

yok normali canımcım.en ufak şeyde açık arar benimkide.fi tarihindeki bir olayı pişirip pişirip önüme koyar.halbuki kendisinde ne şeylervar taze taze!!!!!!!!!! bir de son zamanlarda birşey öğrendi.hep diyor ki --hep senin dediğ,n mi olacak-- ama şunu farkettim böyle diye diye hep kendi dediği oluyor!! of ne dolmuşum

iste maalesef oluyor böyle tatsiz seylerde üzülme bak ne güzel o kilolardan kurtuluyorsun,insan evlenince bütün aile ilede evleniyor.biz yanliziz cok sükür hepsi uzak bize.cocuklarima benden baska bakan yok ama en azindan kafam rahat o yönden.

2 gün önce kaynanamdaydık,helva yaptılar.ay mis gibide koktu.ama yemedim.bir baskı baskı ye ye diye.sonunda dayanamadım diyet yapıyorum ben yemeyeceğim dedim.sonra gülümseyerek "vermiş miyim anne belli mi?" dedim.ki bu kadın her gördüğünde ne çok kilo aldın der durur.gözünün ucuyla baktı birazcık göbeğin inmiş gibi demez mi? yuh yani.6-6.5 kilo vermişim her gören ne güzel zayıflıyorsun diyor bu ise birazcık sonra yesene işte birşey olmaz vs baskıya devam.ben de "mutfakta yedim biraz elinize sağlık çok güzel olmuş" dedim halbuki ne yiyeceğim yulaf kepeğinden helva yaptım gelince

İyiyim şimdi bakma böyle dediklerime, neler yaptılar diye hatırladıkça sinirleniyorum sadece.
Ama bilmem inanırmısın, aldıkları ahların hepsi bir bir çıktı kendilerinden. Ne diyeyim ilahi adalet..
Ben mi ben ise dukan ile mükemmel hissediyorum ve tabi ki buradaki tüümmm arkadaşların desteği ile...

Kadın dayanışması diye birşey var evet! Ve tıkır tıkır işliyor..:13:

Sizi çok seviyorum kızlarr

Valla kızlar bu toplu alıntı olayının suyunu çıkardım gibi ama bende anlatmalıyım... Benim kazmam da üç aile olarak çıktığımız bir yaz tatilinde yaptı yapacağını ayyy nasıl üzülmüştüm ama ((( Havuzdayız herkes girdi hatunların da benden kalır yanları yok ama biraz boydan ufaklar daha tıfıl duruyorlar ben kazulet gibi duruyorum farkındayımm, bir ara birşey oldu asla yapmam normalde çırpınmaya başladım derken iyice panik oldum o ara kazmaa diye bağırdım. Kazmacığım bi elimden tuttu sağlama aldı sarılırken "Valla hafif kurtuldun mazallah boğulmaya falan kalksan ben kaldıramam seni, feriştahı gelse kaldıramazdı" dedi mi dedi... Duyan arkadaşlar güldü mü güldü eeee ben o tatili zehir ettim mi ettim: Ama olan bana olmuştu yani nasıl kızmıştım birde havuzdayım ya zaten ince bir ipliğin üzerindeyim oram buram açılıyormu şöylemi böylemi derken bunu yaptı yaaa...
Annem bir numaralı düşmanım bu konuda "aman kızım yeter, yavru gibi kalacak damat yanında, oğlunmu diyecekler, hayır ben seni düşünüyorum adam devamlı yurtdışında, ufacık kaldı yanında" gibi ifadeler kullanmaktan asla kaçınmaz zira kendisi babamın yanında ve bizim aile boy standartlarının çoook çooook altındadır, bir nevi cücee (kızdığım için böyle dedim yoksa canımmmm benim o)
Kayınvalidem kiloma bişi demez saolsun, biliyo çünkü hazır cevaplığımı hiç esirgemem lafımı, nasıl başlarsa böyle gider hesabı, ama diyet konusunda her zaman destekler, hatta eşim demiş sanırım kilo verdiğimi aradı sordu bile. Tek sorun onlar etçil bir aile idi ben yemek yemez sadece ekmek yerdim, şimdi yılbaşını iple çekiyorum, bende bol bol et yiyeceğim...

Selam,
Dukanda, 36 günüm, aranızda adet düzensizlikleri yaşayan varmı? Erken adet görme durumu. Dukan bunun olabileceğini söylüyor. Ama huzursuz oldum. Ben 40 yaşındayım koştura koştura doktara gideyim mi? Ailemde menenoza giriş 50-55 cıvarı...

kızlar bugün ne oldu inanamazsınız ya okulda öğretmenler kurulu oldu kuruldan sonra müdür bey demez mi buyrun yemeğe öğretmenler odasına bi gittim her tarafta lahmacun ve o kokusu gözlerim ne olcanı şaşırdı ben de hemen kaçtım ordan sonra tekrar gittimn daha yiyiyorlar ben de dayanamadım çıkardım çantamdan piliç jambon ve lor peyniri karışımı yemeğimi kenarda yemeğe başladım nasıl içim gitti ilk an anlatamam o yemeği yemeseydim ne olur bilmiyorum ben diyette değilken yapmadılar şimdi ooo vallah lahmacunlar yerli malı kutlamaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…