Selam,
Dukanda, 36 günüm, aranızda adet düzensizlikleri yaşayan varmı? Erken adet görme durumu. Dukan bunun olabileceğini söylüyor. Ama huzursuz oldum. Ben 40 yaşındayım koştura koştura doktara gideyim mi? Ailemde menenoza giriş 50-55 cıvarı...
Şimdi yeniden gün saydım... dukan'a başladigimin, 8. günü, olması gerekenden 2 gün önce hasta oldum. Bugünda tam 28 günmüs asılnda erken olmuyormus. Ne panik birisiyim ya... 2 seferdir başağrısı yapıyor...
Tabii ki paniğe gerek yok. Her sorunun çözümü var
Şu anda bir sorunun olmasa da yukarda yazdıklarımı dikkate al lütfen. İlerde düzensizliklerin olursa aklında bulunsun.
kızlar bugün ne oldu inanamazsınız ya okulda öğretmenler kurulu oldu kuruldan sonra müdür bey demez mi buyrun yemeğe öğretmenler odasına bi gittim her tarafta lahmacun ve o kokusugözlerim ne olcanı şaşırdı ben de hemen kaçtım ordan sonra tekrar gittimn daha yiyiyorlar ben de dayanamadım çıkardım çantamdan piliç jambon ve lor peyniri karışımı yemeğimi kenarda yemeğe başladım nasıl içim gitti ilk an anlatamam o yemeği yemeseydim ne olur bilmiyorum ben diyette değilken yapmadılar şimdi ooo vallah lahmacunlar yerli malı kutlamaları
Aramızda yılbaşı yemeği sınavını verenler var ama ben kara kara yılbaşını düşünüyorum, ne yaparım hiç bilmiyorum. Biz her yılbaşında kayınvalidemler görümcemler ve aile dostlarıyla otele gider kalırız, eğlence falan işte.. bu sene 2 gecelik oda ayırtmışlar, eziyetim 2 ye katlanacak. malum açık büfe bol soslu yemekler, tatlılar oracıkta seni bekliyor, gelde yeme!! benimle birlikte kocam da başlamıştı Dukan'a ama O oteldeyken bırakıırım diyor( kendimi avutmaya çalışıyorum işte, evdeyken pişiremediğin et yemeklerini yersin Ebru fena mı diyorum yok tatlılar gözümün önünde raks ediyor
Bir de dün bilmediğim bir şeyi öğrendim maden suyu yasakmış( ben bazı yemeklerin hemen üstüne içiyordum asitli içecek niyetine çok üzüldüm.
Selam,
Dukanda, 36 günüm, aranızda adet düzensizlikleri yaşayan varmı? Erken adet görme durumu. Dukan bunun olabileceğini söylüyor. Ama huzursuz oldum. Ben 40 yaşındayım koştura koştura doktara gideyim mi? Ailemde menenoza giriş 50-55 cıvarı...
İçindeki sodyum oranından dolayı yasakmış gerçekten Dukan'ın kitabına baktım serbest içeceklerin içinde soda yada maden suyu yok.maden suyu mineralli su degilmi neden yasak olsunki ,bende bazen iki bardak iciyorum.
kızlar bugün ne oldu inanamazsınız ya okulda öğretmenler kurulu oldu kuruldan sonra müdür bey demez mi buyrun yemeğe öğretmenler odasına bi gittim her tarafta lahmacun ve o kokusugözlerim ne olcanı şaşırdı ben de hemen kaçtım ordan sonra tekrar gittimn daha yiyiyorlar ben de dayanamadım çıkardım çantamdan piliç jambon ve lor peyniri karışımı yemeğimi kenarda yemeğe başladım nasıl içim gitti ilk an anlatamam o yemeği yemeseydim ne olur bilmiyorum ben diyette değilken yapmadılar şimdi ooo vallah lahmacunlar yerli malı kutlamaları
aynen ya ne de güzel kokuyo insana ama diyetteyiz diye öyle diyette olmasak öyle olmaz herhalde varya iyiki burayı bulmuşum şu an çok mutluyum bu sefer dukan amcayla kesinlikle inanıyorum başaracağıma artık bunu da yapamazsam psikolojim alt üst olcak biliyorum burda yeni insanlarla tanışmanın da bana bu kadar yarar sağlayacağına inanamazdımen güzelini yapmışsın arkadaşımben de kahvaltımı okulda yapıyorum.götürüyorum yumurtamı peynirimi takılıyorum diğer öğretmen arkadaşlar da karşımda gevreklerini yiyorlar bir güzel.gevrek der geçersin ama mis gibi kokuyor valla. olsun yılmak yok aynen devammm
Kızlarrr imdattttt;
4 günlük yumruk hareketinden sonra kabız oldum
5.günüm hala tık yok ayy ölecem sancıdann
Yürüyüs,plates, koşu yapmadığım kalmadı ama tık yok
Dün 5 tane kuru kayısı yedimama yine tık yokk bi çareee
aynen ya ne de güzel kokuyo insana ama diyetteyiz diye öyle diyette olmasak öyle olmaz herhalde varya iyiki burayı bulmuşum şu an çok mutluyum bu sefer dukan amcayla kesinlikle inanıyorum başaracağıma artık bunu da yapamazsam psikolojim alt üst olcak biliyorum burda yeni insanlarla tanışmanın da bana bu kadar yarar sağlayacağına inanamazdım
Kızlaaar
o bir şahane
o bir dayanılmaz
o bir güzellik
o bir lezzet
o bir felsefe
veee dukanla hiiiiç bozulmadan yapılabilen bir şeymiş az önce keşfettimmmmmmmm dolaptalar soğuyorlar merak ettiniz dimi küçük brownilerden bahsediyorumm... Oyyyyy şu ana kadar başardığım en şahane dukan şeysi bu olsa gerek sıcak sıcak hüplettim bir tane ama varya resmen o reklamlardaki kız gibiydimmmm. Hımmmm diye ağzıma yüzüme bulaştırarak yedimmmm. Aşk bu aşk çok güzelllll herkeste olan malzemeler ama sonuç süperrrr. Tek eksik tarafı görünüşünü ayarlayamadım, ama olsun haticeye değil neticeye bakmak lazım değilmi. Resmen zevk dalgalarında sörf yapıyorummmmm.....
Kızlaaar
o bir şahane
o bir dayanılmaz
o bir güzellik
o bir lezzet
o bir felsefe
veee dukanla hiiiiç bozulmadan yapılabilen bir şeymiş az önce keşfettimmmmmmmm dolaptalar soğuyorlar merak ettiniz dimi küçük brownilerden bahsediyorumm... Oyyyyy şu ana kadar başardığım en şahane dukan şeysi bu olsa gerek sıcak sıcak hüplettim bir tane ama varya resmen o reklamlardaki kız gibiydimmmm. Hımmmm diye ağzıma yüzüme bulaştırarak yedimmmm. Aşk bu aşk çok güzelllll herkeste olan malzemeler ama sonuç süperrrr. Tek eksik tarafı görünüşünü ayarlayamadım, ama olsun haticeye değil neticeye bakmak lazım değilmi. Resmen zevk dalgalarında sörf yapıyorummmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?