kızlar bu sindirim tuvalet konusu açılmışken ben de yazayım dedim bu sorunu keten tohumuyla mı çözüyorsunuz ben de böyle birşey çoook hasta olursam o da binde bir olurdu ama diyete başladığımdan bu yana bu sorun çıktı başıma kendimi kötü hissettiriyor bu durum
Ben bugün keten tohumuyla çözdüm atak döneminde hiç sıkıntım olmamıştı ama seyirde yaşadım. bazı sitelerde keten tohumuna 1çay kaşığını geçmemek kaydıyla izin verildiğini söylemişler. Zararı olur mu diyete bilmiyorum.
Merhaba kızlar, korkumdan bugün tartılamadım. daha doğrusu sabah 97 idim ve bugün protein günümdü bu yüzden tartılsam da nahoş sonuçlar alacağımı düşünüp tartılmadım.
ve ne yazık ki ağır bir gribe yakalandım. :2::2:
bu arada simlanın ıspanaklı kekini mutlaka deneyin ben bayıldım resmen.
son olarak da16. gündeyim. vitamin takviyesine başlayım diyorum. neleri kullanayım?
multivitamin, omega 3 ve 6 hepsini birden kullanayım mı?
arkadaşım geçmiş olsun,
ben grip olduğum 3 günde yüksek ateşten dolayı 2 kilo vermiştim.
ben daha hiç vitamin takviyesi almadım ama dünden beri omuzlardan başlayan titreme ve halsizlikten şikayetçiyim. okuldan gelip yemeğimi zor yiyorum. sonra hemen uyuyup kalıyorum.
bende yarın gidip vitamin almayı düşünüyorum.
geçen eczacım onaday woman ı çok önermişti ama netten araştırmadan almak istemedim.
şimdi bi araştırayım bakalım.
çok teşekkür ederim kuzu. bende de bir uyku hali var. iki gündür spor yapamadım. zaten genel bir cüsse yorgunluğu vardı bir de bu eklendi.
omegalar da önemliymiş. iyicene araştırıp almak gerek kuzucum vitaminleri.
bulgularını paylaşırsan sevinirim.
örtmenimm ben ilk günden bu yana supradyn kullanıyorum , çok şükür öyle hasta falan olmadım
kuzum peki omega desteği felan kullanmadın mı? çok teşekkürler yabu tavsiyeye de ihtiyacım vardı
örtmenimm ben ilk günden bu yana supradyn kullanıyorum , çok şükür öyle hasta falan olmadım
supradyn kilo aldırıyor diye biliyorum ben
ev arkadaşım çok zayıftı kilo almak istiyordu, doktor ona balık hapı ile supradyn vermişti
çok iyi hatırlıyorum
valla ben 2.5 aydır kullanıyom canım , 11 kilo verdim
supradyn B vitaminidir bildiğin gibi..B vitamininin genelde kullanılmasının sebebi,(genelde) zayıf ve kilo almak isteyen insanlar içindir..bu hapta tam bit B vitamin kopmleksidir..nasıl kilo aldırdığına gelince,bu hapı içince az yakıyorsun..dizel gibi düşün..bi nevi LPG etkisi yaratıyo..yediğin yiyerceklerinin vücutta yakışını yavaşlatıp,depolama işine yarıyor.
netten alıntı
supradyn B vitaminidir bildiğin gibi..B vitamininin genelde kullanılmasının sebebi,(genelde) zayıf ve kilo almak isteyen insanlar içindir..bu hapta tam bit B vitamin kopmleksidir..nasıl kilo aldırdığına gelince,bu hapı içince az yakıyorsun..dizel gibi düşün..bi nevi LPG etkisi yaratıyo..yediğin yiyerceklerinin vücutta yakışını yavaşlatıp,depolama işine yarıyor.
netten alıntı
tatlım ben okuduğmu paylaştım, bence riske atma bu güzel kilo verişi, en azından 2-3 güne 1 iç
tabi bence
yine de sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?