Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yaklaşık iki hafta aynı sorun bende de vardı. her gün yeşil çay içiyorum bi de maden suyu ve sıcak suyu karıştırıp sabah ve gece yatmadan önce içince işe yarıyor. 1 haftadır şükür bunlar sayesinde düzene girdim. dene istersen

Başlangıç tarihi : 26/11/2012
Başlangıç kilo : 98
Hedef kilo : 75 (o kabana girmek için kesin bu rakam olmalı)
Geçen haftaki kilo : 89,7
Bu haftaki kilo : 88,3 (sabah 88,1 gördüm ama sabitlenmesi lazım onun için birkaç günlük kilomu yazıyorum)
Haftalık +/- : 1,400 gr
Toplam +/- : 9,700 gr
Geçen Süre : 1 ay bir gün
Boy : 1,79

Herkese bol eksili günleeeerrrrr

herkese günaydınlaar, bol eksiler diliyorum hepinize :)

Dely için

Başlangıç Tarihi: 01.10.2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Geçen Haftaki (20.12.2012) Kilo: 69.2
Güncel Kilo: 69 (aslında bu biraz karışık, 68.6 gördüm önce sonra 69 gördüm sonra bi daha 68.6 gördüm. ama 69 olmasam o 69u hiç görmezdim eminim. buna dayanarak güncelime 69 diyorum, haftaya 68li bişiler görürüz artık inş

Hedef Kilo: 55 (aslında bu da biraz karışık :) hedefim 60tı ama 55e çekerim belki diyodum ya hani, çektim işte. 55te de BKI sağlıklı oluyo çünkü, belki 57de falan bırakırım ama 55 olsun kesin olsun dedim :) zahmet olcak ama hedefimi de değiştirebilirsen pekçok sevinirim delycim )
Haftalık Fark: 200 gr
Toplam Fark: 14.50 kg
Boy: 1.68

günaydın arkadaşlar...

çok şükür 5 günlük atağımız bitti, bugün seyirin ilk günü, kahvaltıda güzel bir merasimle domates ,salatalığımızı yedik

atağı 2.8 kg ile bitirdim

şimdi sp günleri yavaşlatacak ama olsun, yavaş olsun sağlam olsun

kilo bildirimi

Başlangıç Tarihi: 07.09.2012
Başlangıç Kilo: 84
Geçen Haftaki Kilo : 69.3
Güncel Kilo: 69.1
Fark: -200
Toplam Fark: -14.900
Hedef Kilo: 60
Boy :1.62

Ne diyelim buna da sukur. Cunku hafta icin bir salatanin uzerindeki misirlari yedigim icin +1.5 kg gordum, vucut anca kendine geldi. ya tamam yapilmaz biliyorum ama, yemek azdi doymicam gibi geldi/ bi de disarda yiyorum ben izgara kofteler falan, yagli yagli, bir sey olmuyor. Ama karbonhidrat kacamagi kesinlikle oyle degilmis. Galiba vucutta su tutulmasini da sagliyor, yoksa +1,5 ne ki.

Yilbasina kadar 68 i gormek istiyordum, galiba yalan oldu

Başlangıç tarihi : 22/12/2012
Başlangıç kilo : 82.6
Hedef kilo : 60
Geçen haftaki kilo :----
Bu haftaki kilo : 79.8
Haftalık fark : ----
Toplam toplam fark :2.8
Boy : 1,67

Son düzenleme:

cok tebrik ediyorum canim bak oldu iste.bu sana iyi bir moral olmustur eminimbu sekilde devam et ...cok mutluyum senin adina..

yine engin bilgilerinle ve tecrubelerinle bizleri aydinlatiyorsun sevgili hocamya ozaman benim 4 gundur geciken reglimin sebebide bu vitaminsizlikmi oluyor acaba.multivitamine baslayalida 1 hafta kadar oluyor.:26puyyorum seni coooook.

Son düzenleme:
Gün itibarı ile 58. günün sabahındayım..
bildirim :
başlangıç tarihi : 31 ekim '12
başlangıç kilo: 63,3 kg
boy: 159 cm
hedef: 50 kg
geçen hafta: 58,8 kg
bu hafta:58,3 kg
haftalık fark: -500g
toplam fark: -5 kg

haftayı baz alırsak evet eksideyim.. ama ben pazar günü 57,8 i gördüm.. salı 58 gördüm..bu ne şimdi 4 günlük kabızlık ve reglin ilk günü bu kadar artı (+500) yapar mı üstelik pazar sebze günümdü pazartesi de sebze yedim diye salı çarşamba protein yapmıştım ona rağmen
pööfff... neyse .. geçen hafta artıda olduğumu düşünürsek önceki haftaya göre -300le eksiye geçmişim aslında.. ama ben tartıda 57.8 gördüm ya bi kere.. yok.. yetinemiyorum şu anda haftalık eksi ile

GUNAAAAYDIIIN

baslangic tarihi:26 kasim

baslangic kilo:76 kg

hedef kilo:60 kg

gecen haftaki kilo:73 kg

guncel kilo:71.3 kg

1 haftalik fark:1.7 kg

kalan kilo:11.3 kg

giden toplam:4.7 kg

boy:1.70 cm

bu arada acaba diyete başlamak sütümü etkiler mi diye düşünmüyor değildim,

gerçekten de etkiledi ve ilginçtir ki arttı

Günaydın herkeseee...

herkese günaydın
başlangıç tarihi 18/ 12/2012
başlangıç kilo 79
bu hafta 74,5
giden - 4500gr
hedef 60

Merhaba. Boyunu ve geçen hafta Perşembe günkü kilonu da eklersen listeye ekleyebilirim seni de.

Hashishim canım :) Zaten 60 kilo olsan da normal kilolu sayılıyorsun ki. O da sağlıklı oluyor yani.
<18,5 Zayıf (Düşük Ağırlıklı)
18,5-24,9 Normal
25-29,9 Hafif şişman
30-34,9 Şişman (Obez)
35-44,9 Sağlık açısından önemli
45-49,9 Aşırı şişman
50+ Süper şişman

Ama madem istiyorsun, 55 yaptım gittiii Hadi hayırlı olsun Zaten 55 yapsam da yolun yarısını geçmiş oldun hee

Merhaba. Emzirenler direk güçlendirmeden başlıyorlar diyete biliyorsun di mi? Kitapta öyle tavsiye ediliyor.

Hem de ne tavan Hay maşallaahhhhh!! :))

Merhaba. Emzirenler direk güçlendirmeden başlıyorlar diyete biliyorsun di mi? Kitapta öyle tavsiye ediliyor.

evet biliyorum ama ben zaten oldukça sağlıksız beslenen biri olduğum için şuan çok daha sağlıklı ve düzenli beslenmeye başladım, o yüzden şimdilik sorun yok çok şükür

Başlangıç tarihi : 04/11/2012
Başlangıç kilo : 89,600
Geçen hafta kilo :79,900
Güncel kilo :78,700
Hedef kilo :75
Haftalık giden kilo :-1,200
Toplam giden kilo :10,900
Boy :1,75
Toplam geçen gün: 53

ben internetten okuduklarımı paylaştım.
birazdan eczaneye gidip bilgi alacağım.
bizi bilgilendirdiğin ve anlattıkların için teşekkürler.
bende öğrendiklerimi sizinle paylaşırım.

Ama herkes harikka kilo vermis.canlarim benim.herkese masallah. Malesef bende sıkıntı var. 106 gunde 11 kilo verdim. Zaten cogunu ilk ay vermistim. Galiba beslenmemi yeniden gozden gecirmeliyim. Mutlaka bir yerde hata yapiyorumdur. Ama nerde
1.kendi mayaladigim yogurdu yiyorum. Yani yagi hakkinda fikrim yok.
2.peynir olarak bim aknaz beyaz yiyorum yagli lanindan.
3.sporuma dikkat etmiyorum

Offfff offff cok zaman kaybettim cok....

2.doğumumdan sonra tam hastaneden çıkarken doktorum,süt için protein ağırlıklı beslenmelisin,demişti..
yıl:2010...
o zaman dukandan haberim olsaydı şimdi bu halde mi olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…