4 gundur ayni kilodayimtuvalete gidemedim pffff
Baslngc 03.12.2012 75 kilo ile
Gecen hafta 71.1
Guncel 70.2
Fark - 900
Toplam fark -4.8
Umarim herkes bol eksili bir hafta gecirmistir.simdiden tesekkurler dely :)
Neyse yesil cayimi alip derse giriyorum optum sizi kizlaaar
günaydın canlarım çok mutluyum,89 ları gördümmmmm allahım sana şükürler olsun.ve bildirimim.
başlangıç :26 kasım 97.8
geçen hafta :92.00
BU HAFTA :89.50
giden :2.50 gr
toplam giden :8.300 gr
bugün 1 ayımı tamamladım.
benim metopolizma tavan yapmış bu hafta canım benim..
Herkese hayirli Persembeler!:)
Supradyn B vitamin degil. Bu bir multivitamin ve mineral destegidir.12 vitamin, 5 temel mineral v.s. İceriyor. Elbette icinde B grubu vitamin da var ki onlar cok cok onemli ve mesela B6 vucudumuzda depolanmiyor, sadece yemeklerden aliniyor. Dukanda yemek cesidi kisitli, ee nerden gelsin vitaminler ve daha da onemli olan mineraller? Bazilar adet duzensizligi, sac dokulmesi ve halsizlikten sikayetci, iste bunlar vitamin ve mineral eskiklikten kaynaklaniyor.
Supradyn icin yillardir bu kilo aldirma soylentisi var ama ben sahsen icenlerden hic bunu duymadim kaldi ki kendim de 4-5 senedir kur olarak aliyorum.Tabii ki bunyeler farkli v.s. diyebiliriz suparadyni de ovmuyorum ama bi ornek vermeden de duramiyorum. Son 3 senedir kis baslangicinda onu ailemce 3 aylik kur olarak aldik ve hic grip falan olmadik. Hatta kizima da supradyn junior aliyordum. Malum her sene donem donem salgin var. Bu sene daha genis kapsamli bir multivitamin aliim dedim ve 3 kat daha pahali centrum aldim. 1 ay ictik, evimize grip girdi, sira ile hemde agir bi sekilde gecirdik. Simdi yine supradyne donduk.
Haa bu arada belki bu kilo aldirma B vitaminlerden degil de seker ve laktoz icerdiginden oluyor. Ama her vitamini gibi bunu da sabahlari tok karnina alirsak, gun icinde yakilir gider bence
cok tebrik ediyorum canim bak oldu iste.bu sana iyi bir moral olmustur eminim bu sekilde devam et ...cok mutluyum senin adina..
evet lisebella çok mutluyum 8 leri görmek beni çok mutlu etti,teşekkür ederim.
herkese günaydın
başlangıç tarihi 18/ 12/2012
başlangıç kilo 79
bu hafta 74,5
giden - 4500gr
hedef 60
Hashishim canım :) Zaten 60 kilo olsan da normal kilolu sayılıyorsun ki. O da sağlıklı oluyor yani.herkese günaydınlaar, bol eksiler diliyorum hepinize :)
Dely için
Başlangıç Tarihi: 01.10.2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Geçen Haftaki (20.12.2012) Kilo: 69.2
Güncel Kilo: 69 (aslında bu biraz karışık, 68.6 gördüm önce sonra 69 gördüm sonra bi daha 68.6 gördüm. ama 69 olmasam o 69u hiç görmezdim eminim. buna dayanarak güncelime 69 diyorum, haftaya 68li bişiler görürüz artık inş
Hedef Kilo: 55 (aslında bu da biraz karışık :) hedefim 60tı ama 55e çekerim belki diyodum ya hani, çektim işte. 55te de BKI sağlıklı oluyo çünkü, belki 57de falan bırakırım ama 55 olsun kesin olsun dedim :) zahmet olcak ama hedefimi de değiştirebilirsen pekçok sevinirim delycim)
Haftalık Fark: 200 gr
Toplam Fark: 14.50 kg
Boy: 1.68
Merhaba. Emzirenler direk güçlendirmeden başlıyorlar diyete biliyorsun di mi? Kitapta öyle tavsiye ediliyor.bu arada acaba diyete başlamak sütümü etkiler mi diye düşünmüyor değildim,
gerçekten de etkiledi ve ilginçtir ki arttı
günaydın canlarım çok mutluyum,89 ları gördümmmmm allahım sana şükürler olsun.ve bildirimim.
başlangıç :26 kasım 97.8
geçen hafta :92.00
BU HAFTA :89.50
giden :2.50 gr
toplam giden :8.300 gr
bugün 1 ayımı tamamladım.
benim metopolizma tavan yapmış bu hafta canım benim..
Merhaba. Emzirenler direk güçlendirmeden başlıyorlar diyete biliyorsun di mi? Kitapta öyle tavsiye ediliyor.
Herkese hayirli Persembeler!:)
Supradyn B vitamin degil. Bu bir multivitamin ve mineral destegidir.12 vitamin, 5 temel mineral v.s. İceriyor. Elbette icinde B grubu vitamin da var ki onlar cok cok onemli ve mesela B6 vucudumuzda depolanmiyor, sadece yemeklerden aliniyor. Dukanda yemek cesidi kisitli, ee nerden gelsin vitaminler ve daha da onemli olan mineraller? Bazilar adet duzensizligi, sac dokulmesi ve halsizlikten sikayetci, iste bunlar vitamin ve mineral eskiklikten kaynaklaniyor.
Supradyn icin yillardir bu kilo aldirma soylentisi var ama ben sahsen icenlerden hic bunu duymadim kaldi ki kendim de 4-5 senedir kur olarak aliyorum.Tabii ki bunyeler farkli v.s. diyebiliriz suparadyni de ovmuyorum ama bi ornek vermeden de duramiyorum. Son 3 senedir kis baslangicinda onu ailemce 3 aylik kur olarak aldik ve hic grip falan olmadik. Hatta kizima da supradyn junior aliyordum. Malum her sene donem donem salgin var. Bu sene daha genis kapsamli bir multivitamin aliim dedim ve 3 kat daha pahali centrum aldim. 1 ay ictik, evimize grip girdi, sira ile hemde agir bi sekilde gecirdik. Simdi yine supradyne donduk.
Haa bu arada belki bu kilo aldirma B vitaminlerden degil de seker ve laktoz icerdiginden oluyor. Ama her vitamini gibi bunu da sabahlari tok karnina alirsak, gun icinde yakilir gider bence
baslangic tarihi:30 Temmuz 2012
baslangic kilo:112.8 kg
hedef kilo:80 kg
gecen haftaki kilo:90.2 kg
guncel kilo:89.1 kg
bu arada acaba diyete başlamak sütümü etkiler mi diye düşünmüyor değildim,
gerçekten de etkiledi ve ilginçtir ki arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?