Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşalar
Herkese bol - li perşembe diliyorum ...
Daha geçmişi okuyamadığım için ne durumdasınız bilmiyorum :26: ama herkesin iyi kilolar verdiğini düşünüyorum...
Geç olmadan ben de bildirimimi yapayım dedim ...Daha sonra görüşürüz...Öpüyorum hepinizi ...

Başlangıç tarihi : 08.11.2012

Boy : 1.61
Hedef Kilo : 55
Başlangıç kilosu : 76
Geçen haftaki kilo : 71.8
Güncel kilo : 71.6

Fark : -200 gr
Toplam kilo farkı : 4.4 kg

2.doğumumdan sonra tam hastaneden çıkarken doktorum,süt için protein ağırlıklı beslenmelisin,demişti..
yıl:2010...
o zaman dukandan haberim olsaydı şimdi bu halde mi olurdum

geç kalmadığım için sevindim
zaten günde 3-4 lt su ile bol süt oluyor, bir de protein...iyi gidiyoruz şimdilik

canım senin bebek kaç aylık benimki 7 bucuk aylık emdiği için bir türlü güvenip diyete başlayamıyorum

2 gün sonra 6. aya giriyor, ben de emziriyorum ama normalde yediklerime bakınca aslında bu şekilde beslenerek hem kendime hem oğluma iyilik yaptığımı düşünüyorum..

günlerce yumurta, peynir, et, balık yemeden makarna, pilav ya da sadece meyveyle ne kadar iyi besleniyordum ki?

şimdi etimi, balığımı, tavuğumu bol bol yiyorum, peynir, yumurta vs. de öyle.. ee şimdi sebzelere de başladım.. günde 4 lt yakın su içiyorum daha ne olsun

ama benim ufacık bir ekstram var günde 1 çorba kaşığı kadar saf zeytinyağ

Son düzenleme:
baslangic tarihi:4 aralik 2012
baslangis kilo:91.5
gecen hafta:86.500
bu hafta:86
fark:-500gr
toplam giden:5.500
boy:1.71 cm
hedef:70kg

merhaba arkadaşlar,benim bildirimim:)

dukan diyetine başlangıç tarihi:10.12.2012
dukan başlangıç kilo:70
hedef kilo:55
boy:1.57
geçen perşembe kilo:68.5
güncel kilo:67.4
fark:-1.1 kg

ah birde hergün yürüyüş ve spor yapabilsem

Başlama Tarihi.13/12/2012
Başlangıç Kilom:74.400
Bu hafta:71.200
Toplam giden 3.300
Boyum.163cm
Hedef Kilom.62
2 HAFTADA AZ VERMİŞİM DEMİ ARKADAŞLAR

uzun zamandır görmediğim patavatsız arkadaşım çok kilo verdiğini söylüyorlar ama aynısın dedi.bende sağol 44bedenken bile beni böyle görmene çok sevindim dedim saçma insan bi popumuz kalmıştı yarıştırmadığımız oda tamam oldu ayıptır be az destek olun başkaları içinde sevinin ne olur:)

Başlangic tarihi:11.11.2012
Başlangic kilo:81.3
Boy:164
Hedef:63
Gecen hafta:73.7
Bu hafta:73.8
Fark:+100

Kendim ettim kendim buldum. Gecen hafta diyeti birakma karari alip 3 gun sapittim. Yediklerimle cok mutlu olurum sandim ama cok mutsuz oldum. Hemen tekrar durumu kontrol altina aldim. Uzun bir duraklama yaşarsam hiiic şaşirmam...

delyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

okuldan gelince saat 1 gibi tartıldım,(sabahtan beri sadece 1 bardak süt ve 1 fincan yeşil çay içmiştim ama kabızlık sorunumu da çözdüm bu arada) ve 78,600 geldim.

bildirimimi güncellemek istiyorum.

Başlangıç tarihi : 04/11/2012
Başlangıç kilo : 89,600
Geçen hafta kilo :79,900
Güncel kilo :78,600
Hedef kilo :75
Haftalık giden kilo :-1,300
Toplam giden kilo :11
Boy :1,75
Toplam geçen gün: 53

mutluyum, mutlusun, mutlu

teşekkür ederim

hedefe birsey kalmamis tebrik ederim:))

:)))kiskananlar catlasin:)))

başlangıç tarihi:02/11/2012
başlangıç kilo:75
geçen hafta kilo:65
bu haftaki kilo:63
hedef kilo:57
haftalık giden kilo:-2.00
toplam giden kilo:12kg
boy:160
toplam geçen gün:57 gün
Bu hafta iyi verdim arkadaşlar)) mutluyum
Listeye eklenmek istiyorum)

Selam Kızlar,

Dün akşamki vitamin desteği ile ilgili araştırmamı tamamlayıp uzman eczacımla yaptığım görüşmeyi anlatıyorum:

Eczaneye dersime çalışıp gittiğimi belli ettim, pharmaton, one a day women, solgar female ve supradyn ile ilgili bildiklerimi anlatıp dukan yaptığımı ve kilo almak istemeyip sadece halsizliğimi alacak bir vitamin istediğimi hangisini seçmem gerektiğini sordum.

söylediğim 4 vitamini de önüme koydu ve HİÇBİRİ dedi :)

şaşırdım tabi.

diyet yapmıyor olsan kesinlikle pharmaton derdim ama onun içinde ginseng var ve ginseng iştah açar, sık acıkmanı sağlar dedi.
diğerleri ise ihtiyacını karşılamaz dedi.

sağlık bakanlığı onaylı CENTRUM adlı vitaminin hem kilo aldırmayacağını hem de beni kendime getireceğini söyledi. hatta nasılsa dukanın 3. evresinde meyve yemeye başlayacaksın. o zamana kadar 30 gün kullanıp bıraksan yeterli dedi. (dukan ı da biliyormuş abi:))

sonuçta centrum aldım ve şimdi kahvaltımı yaptıktan sonra içtim bir tane.
bakalım, faydasını görürüm inşallah.
neticelerini yazarım size.

Emziren ve seyir uygulayan arkadaşlar, protein agirlikli beslenmek vucutta bir takim toksik maddelerin ortaya cikmasina sebep oluyor (proteinin sindirimi/yikimi aşamasinda) ve bu toksik maddeler sutunuze gecebileceginden guclendirmeden başlamaniz gerekiyor. Dogrudur sutunuz artabilir ama icerigi bebeginiz icin zararli bir hal alabilir. Tekrar bir araştirin mutlaka. Ben şahsen sutumun tamamen bitmesini bekledim. Secim sizin ama adam boşuna atatk ve seyir yapmayin demiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…