Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Şimdiiiiii banada yazık değil mi canlarım bacılarım :2:

Bu hafta gayet güzel kaçamak yapmıyorum sapıtmıyorum geçen haftaki manyaklığıma rağmen - gördüm...
Ve randevu alıp gelen sayın x... firmasından satış müdürü fırından taze çıkmış kçeşit çeşit kuru pastaları tatlı tuzlu tarçınlı bilmem neli, kocaman bir meyveli yaşpasta almış gelmiş neymiş bana ürünlerini tanıtacak mışşşş, bende dayanamayıp dedimki ahhhh ... bey keşke dün görüştüğümüzde deseydiniz diyette olduğumu söylerdim hiç zahmet etmezdiniz.... Oda kurnaz bu tatlar için bi kerelik bozun dedi

bendeeee çaycıdan tabak istedim güzzelce paylaştırdım dağıttım... yaşpastayı akşam kayınvalidemlere balık ziyafetine giderken götürücem
1 tanecik bilem ağzıma atmadım
hayır kanmam ben bu tatlara hep onlar yüzünden oldum böyleeee

helal olsun valla

Ben bu hafta baya dikkat ettim Çünkü kilo vermem ağırlaşmıştı.Ama 2 kilo vererek belkide bu haftanın en fazla verenlerinden biri oldum.Şimdi gelecek haftaya bakalım.Ama gelecek hafta bu kadar hızlı olmaz.Ya yerimde sayar yada gram gram veririm gibime geliyor

Selam Dukan fıstıklarıı

nasılsınız ? eve ancak gelebildim , umarım liste için geç kalmamışımdır

bildirimimi yapayım hemen ;

BAŞLANGIÇ TARİHİ : 10.10.2012

BAŞLANGIÇ KİLO : 86.8

HEDEF KİLO : 68.5

BOY : 166

GEÇEN HAFTA : 76.8

BU HAFTA : 76.2

GİDEN : 600 gram

off ya yazdığını okuyunca gerçekten rahatsız oldum,
yanlış anlama benimki vicdani bir rahatsızlık, 200 kg da olsam yavruma böyle bişey yapmaya hakkım yok..

belki çok daha yavaş kilo vericem ama dediğin gibi güçlendirmeyle devam edicem...

hanımlar merhaba

geçen sene dukan diyeti yapmıştım yaklaşık 3 ay sürmüştü. çok yorulduğum için bırakmıştım.dikkatli bir şekilde yeme serüvenime devam etmiştim. kasım ayında yıllık izin aldım ve evdeydim 1 hafta. o ara acccaaaip cozuttum. e geriside geldi.
16 aralıkda tekrar başladım.1 ay yapıcam dukanı. şimdiden 2buçuk gitti. seviyorum dukan seni

Başlangıç tarihi : 15.11.2012
başlangıç kilo : 94
hedef kilo : 60
boy : 156
geçen hafta : 88,5
bu hafta : 86,5

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Neler yapıyorsunuz, ben bayadır giremedim işlerimin yoğunluğundan. Wc olayı sinir ediyor insanı. Birde üzerine malum döneme girdim. Bu diyetim geçen senekine göre yavaş gidiyor sanırım vücut alıştı bu diyete

Ve bisonraki ziyaretçim bi kutu çikolatayla gelmiş

Bugünde canım bi kırtık bişi istemiyor Allah'ım bana acıyorrrr

Azim kraliçesisin gözümde bundan sonra :)))) Nefsine sağlık hayatım. Kısmet nimetten yana açılmış ama keşke böyle ızgara türüne açıl olsaymış :)

Kekimi yedim bir bardak nescafeylen offff offfff yarabbiiiiimmm, mest oldum yine... Yalnız hiç beceremediğim hoşlanmadığım bir olayı hayatıma uygulamak zorundayım KEMER ben farkında değilim ama sabah beridir belki yirmi defa pantalonumu çekmişim, arkadaşlar söyledi
Bugün hocam scholar sen baya bir eridin süzüldün dedi, bu kadarını tahmin edemiyordum ama bugün farklı göründün dedi ehu ehu ehu. Arkadaşım da koridorda yürürken ya kimki bu afet diye içimden geçirdim senmişsin dedi ehu ehi ehi. Saçlarımı salmıştım üzerime de eskiden kilolarımı saklamak için aldığım uzun yeşil triko tuniğimi giymiştim, altınada kot giyince çok yakışmış belimde incecik görünüyormuş gözlerine heheheheheh kim tutar beniiiii.......

Helal olsun sana arkadaşım. Aynen devam bu iradeye kilo mu dayanır. Hep o bir kerecikler engelliyo insanı zaten.

Canım dukanı insan ömründe 2 kez yapabilir diyorlar. Hem hangi diyet olursa olsun yap boz yap boz yaparsan vücut direncin güçleniyor ve diyet yapamaz hale geliyor insan. Sen ideal kilona ulaşıncaya kadar yap ve sonra güçlendirmeni bitir.

O seni baya kıskanmış anlaşılan. Bence hiç umursama gül geç onlara.

bildirim
başlangınç: 01.11.2012
Başlangıç kilo: 69.1
geçen hafta ki kilo: 61.4
şuanki kilo: 60.3
fark: 900 gr
hedef kilo: 60
boy: 169
toplam fark 8.8

bugun itibariyle guclendirmeye gecmits bulunuyorum darisi sizlere arkadaslar opuyorun hepinizi

Maşallahhhhh devamıda daha güzel gelirrrr inşallahhhhh
ayyy kuzum bende 1 senedir elime alamadığım kemerleri takıyorum şimdi :)
hele pantolonlarım çok komik duruyor üzerimde bende sen gibi çekiştirip duruyorum ama bu gerçekten mutluluk verici o sımsıkı sarıp nefes aldırmayan şeylerin böyle bollaştığını görmekte varmış :13:

Helal olsun sana arkadaşım. Aynen devam bu iradeye kilo mu dayanır. Hep o bir kerecikler engelliyo insanı zaten..

İnşallah artık saçma şeyler yapmadan yola devam ederimmmm

Tebrikler canımmm

tebrik ederim... darısı başımıza

o kesin seni kiskanmistir.20 kilo farkedilmezmi ya ayip valla.hani 3-5 kilodan bahsediyor olsak neysede 20 kilo oyle boyle degil.sen kafana takma boylelerini canim

2 ayda 12 kilo vermissiniz vaaaaay supermis bu ya.ayda 6 kilo haftada 1.5 kilo.valla cok iyi masallahtebrik ediyorum neler yaptiginizi birazda bize anlatirmisiniz.ne yiyorsunuz ,spor yapiyormusunuz......

Maşallaaahhhh canıımmmm

Tatlı kız.. Tutmaz kimse seniii =] Ay hiç hoşlanmazmış da kemer takmışş :)) yesinleeeerr.. :)))

Tebrikleeeerrr :13:

E sen zaten listedesiinnn :)) birazdan paylaşıyorum :) Bu arada başlangıç kilona daha önce 74 demişsin. Öyle yazıyor listede, değiştirmedim.

E sen zaten listedesiinnn :)) birazdan paylaşıyorum :) Bu arada başlangıç kilona daha önce 74 demişsin. Öyle yazıyor listede, değiştirmedim.

Fark etmez 74 75 arası idi .Nasıl isterseniz.Tşk ederim eklediğiniz için.Şubatın 25 ine kadar 57 58 e inmeyi düşünüyorum.Bu kiloya inince güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum.Üstelikte memlekete gidiyorum orada bu kadar sıkı yapamam.Sadece kilomu korumaya çalışacam.İnşallah böyle giderim.İnanın belli yaştan sonra kilo vermesi zorlanıyor.Dukanla verebildim vicuduma yerleşmiş kilolarımı.Umarım güçlendirme ile sabitler bir dahada almam.Çünkü alması kolayda vermesi zor(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…