Şimdiiiiii banada yazık değil mi canlarım bacılarım :2:
Bu hafta gayet güzel kaçamak yapmıyorum sapıtmıyorum geçen haftaki manyaklığıma rağmen - gördüm...
Ve randevu alıp gelen sayın x... firmasından satış müdürü fırından taze çıkmış kçeşit çeşit kuru pastaları tatlı tuzlu tarçınlı bilmem neli, kocaman bir meyveli yaşpasta almış gelmişneymiş bana ürünlerini tanıtacak mışşşş, bende dayanamayıp dedimki ahhhh ... bey keşke dün görüştüğümüzde deseydiniz diyette olduğumu söylerdim hiç zahmet etmezdiniz.... Oda kurnaz bu tatlar için bi kerelik bozun dedi
bendeeee çaycıdan tabak istedim güzzelce paylaştırdım dağıttım... yaşpastayı akşam kayınvalidemlere balık ziyafetine giderken götürücem
1 tanecik bilem ağzıma atmadım
hayır kanmam ben bu tatlara hep onlar yüzünden oldum böyleeee
Bu hafta gayet güzel kaçamak yapmıyorum sapıtmıyorum geçen haftaki manyaklığıma rağmen - gördüm...
Ve randevu alıp gelen sayın x... firmasından satış müdürü fırından taze çıkmış kçeşit çeşit kuru pastaları tatlı tuzlu tarçınlı bilmem neli, kocaman bir meyveli yaşpasta almış gelmişneymiş bana ürünlerini tanıtacak mışşşş, bende dayanamayıp dedimki ahhhh ... bey keşke dün görüştüğümüzde deseydiniz diyette olduğumu söylerdim hiç zahmet etmezdiniz.... Oda kurnaz bu tatlar için bi kerelik bozun dedi
bendeeee çaycıdan tabak istedim güzzelce paylaştırdım dağıttım... yaşpastayı akşam kayınvalidemlere balık ziyafetine giderken götürücem
helal olsun valla
Emziren ve seyir uygulayan arkadaşlar, protein agirlikli beslenmek vucutta bir takim toksik maddelerin ortaya cikmasina sebep oluyor (proteinin sindirimi/yikimi aşamasinda) ve bu toksik maddeler sutunuze gecebileceginden guclendirmeden başlamaniz gerekiyor. Dogrudur sutunuz artabilir ama icerigi bebeginiz icin zararli bir hal alabilir. Tekrar bir araştirin mutlaka. Ben şahsen sutumun tamamen bitmesini bekledim. Secim sizin ama adam boşuna atatk ve seyir yapmayin demiyor.
Ve bisonraki ziyaretçim bi kutu çikolatayla gelmiş
Bugünde canım bi kırtık bişi istemiyor Allah'ım bana acıyorrrr
hanımlar merhaba
geçen sene dukan diyeti yapmıştım yaklaşık 3 ay sürmüştü. çok yorulduğum için bırakmıştım.dikkatli bir şekilde yeme serüvenime devam etmiştim. kasım ayında yıllık izin aldım ve evdeydim 1 hafta. o ara acccaaaip cozuttum. e geriside geldi.
16 aralıkda tekrar başladım.1 ay yapıcam dukanı. şimdiden 2buçuk gitti. seviyorum dukan seni
uzun zamandır görmediğim patavatsız arkadaşım çok kilo verdiğini söylüyorlar ama aynısın dedi.bende sağol 44bedenken bile beni böyle görmene çok sevindim dedim saçma insan bi popumuz kalmıştı yarıştırmadığımız oda tamam oldu ayıptır be az destek olun başkaları içinde sevinin ne olur:)
Azim kraliçesisin gözümde bundan sonra :)))) Nefsine sağlık hayatım. Kısmet nimetten yana açılmış ama keşke böyle ızgara türüne açıl olsaymış :)
Kekimi yedim bir bardak nescafeylen offff offfff yarabbiiiiimmm, mest oldum yine... Yalnız hiç beceremediğim hoşlanmadığım bir olayı hayatıma uygulamak zorundayım KEMER ben farkında değilim ama sabah beridir belki yirmi defa pantalonumu çekmişim, arkadaşlar söyledi
Bugün hocam scholar sen baya bir eridin süzüldün dedi, bu kadarını tahmin edemiyordum ama bugün farklı göründün dedi ehu ehu ehu. Arkadaşım da koridorda yürürken ya kimki bu afet diye içimden geçirdim senmişsin dedi ehu ehi ehi. Saçlarımı salmıştım üzerime de eskiden kilolarımı saklamak için aldığım uzun yeşil triko tuniğimi giymiştim, altınada kot giyince çok yakışmış belimde incecik görünüyormuş gözlerine heheheheheh kim tutar beniiiii.......
Helal olsun sana arkadaşım. Aynen devam bu iradeye kilo mu dayanır. Hep o bir kerecikler engelliyo insanı zaten..
bildirim
başlangınç: 01.11.2012
Başlangıç kilo: 69.1
geçen hafta ki kilo: 61.4
şuanki kilo: 60.3
fark: 900 gr
hedef kilo: 60
boy: 169
toplam fark 8.8
bugun itibariyle guclendirmeye gecmits bulunuyorum darisi sizlere arkadaslar opuyorun hepinizi
bildirim
toplam fark 8.8
bugun itibariyle guclendirmeye gecmits bulunuyorum darisi sizlere arkadaslar opuyorun hepinizi
uzun zamandır görmediğim patavatsız arkadaşım çok kilo verdiğini söylüyorlar ama aynısın dedi.bende sağol 44bedenken bile beni böyle görmene çok sevindim dedim saçma insan bi popumuz kalmıştı yarıştırmadığımız oda tamam oldu ayıptır be az destek olun başkaları içinde sevinin ne olur:)
2 ayda 12 kilo vermissiniz vaaaaay supermis bu ya.ayda 6 kilo haftada 1.5 kilo.valla cok iyi masallahbaşlangıç tarihi:02/11/2012
başlangıç kilo:75
geçen hafta kilo:65
bu haftaki kilo:63
hedef kilo:57
haftalık giden kilo:-2.00
toplam giden kilo:12kg
boy:160
toplam geçen gün:57 gün
Bu hafta iyi verdim arkadaşlar)) mutluyum
Listeye eklenmek istiyorum)
Maşallahhhhh devamıda daha güzel gelirrrr inşallahhhhh
ayyy kuzum bende 1 senedir elime alamadığım kemerleri takıyorum şimdi :)
hele pantolonlarım çok komik duruyor üzerimde bende sen gibi çekiştirip duruyorum ama bu gerçekten mutluluk verici o sımsıkı sarıp nefes aldırmayan şeylerin böyle bollaştığını görmekte varmış :13:
İnşallah artık saçma şeyler yapmadan yola devam ederimmmm[/QUO
Fazla bir spor yaptığımı söyleyemem.Ancak dukan diyetine harfiyen uyuyorum.Son zamanlarda yeşil çay ve bol su içmeye daha bir önem verdim.Ayrıyetten birşey yapmıyorum.Arekadaşlar listeye dahil olmak istiyorum .Nasıl dahil oluyoruz biliyormusunuz
Maşallaaahhhh canıımmmmŞimdiiiiii banada yazık değil mi canlarım bacılarım :2:
Azim kraliçesisin gözümde bundan sonra :)))) Nefsine sağlık hayatım. Kısmet nimetten yana açılmış ama keşke böyle ızgara türüne açıl olsaymış :)
Kekimi yedim bir bardak nescafeylen offff offfff yarabbiiiiimmm, mest oldum yine... Yalnız hiç beceremediğim hoşlanmadığım bir olayı hayatıma uygulamak zorundayım KEMER ben farkında değilim ama sabah beridir belki yirmi defa pantalonumu çekmişim, arkadaşlar söyledi
Bugün hocam scholar sen baya bir eridin süzüldün dedi, bu kadarını tahmin edemiyordum ama bugün farklı göründün dedi ehu ehu ehu. Arkadaşım da koridorda yürürken ya kimki bu afet diye içimden geçirdim senmişsin dedi ehu ehi ehi. Saçlarımı salmıştım üzerime de eskiden kilolarımı saklamak için aldığım uzun yeşil triko tuniğimi giymiştim, altınada kot giyince çok yakışmış belimde incecik görünüyormuş gözlerine heheheheheh kim tutar beniiiii.......
bildirim
toplam fark 8.8
Fazla bir spor yaptığımı söyleyemem.Ancak dukan diyetine harfiyen uyuyorum.Son zamanlarda yeşil çay ve bol su içmeye daha bir önem verdim.Ayrıyetten birşey yapmıyorum.Arekadaşlar listeye dahil olmak istiyorum .Nasıl dahil oluyoruz biliyormusunuz
E sen zaten listedesiinnn :)) birazdan paylaşıyorum :) Bu arada başlangıç kilona daha önce 74 demişsin. Öyle yazıyor listede, değiştirmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?