Fark etmez 74 75 arası idi .Nasıl isterseniz.Tşk ederim eklediğiniz için.Şubatın 25 ine kadar 57 58 e inmeyi düşünüyorum.Bu kiloya inince güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum.Üstelikte memlekete gidiyorum orada bu kadar sıkı yapamam.Sadece kilomu korumaya çalışacam.İnşallah böyle giderim.İnanın belli yaştan sonra kilo vermesi zorlanıyor.Dukanla verebildim vicuduma yerleşmiş kilolarımı.Umarım güçlendirme ile sabitler bir dahada almam.Çünkü alması kolayda vermesi zor(((
Emziren ve seyir uygulayan arkadaşlar, protein agirlikli beslenmek vucutta bir takim toksik maddelerin ortaya cikmasina sebep oluyor (proteinin sindirimi/yikimi aşamasinda) ve bu toksik maddeler sutunuze gecebileceginden guclendirmeden başlamaniz gerekiyor. Dogrudur sutunuz artabilir ama icerigi bebeginiz icin zararli bir hal alabilir. Tekrar bir araştirin mutlaka. Ben şahsen sutumun tamamen bitmesini bekledim. Secim sizin ama adam boşuna atatk ve seyir yapmayin demiyor.
Tebrikler kızlaaaarrBu hafta çok iyisiniiizzzz :128::128:
Liste gittikçe uzadığı için yakında yazıları okumak için mercek kullanmanız gerekecek
Gözden kaçırdıklarım olduysa kusura bakmasınlar. Yanlışlık da yaptıysam onda da kusura bakmayın :)
Eki Görüntüle 589831
Ama çok hızlı vermişsin maşallah maşalaaahhh!!Ben çatlasam böyle veremem :)) Çatlasam da kurtulsam Böyle dikkatli devam edersen almazsın bir daha merak etme İlerisi için şimdiden üzülme dur :) Verdiklerinin tadını çıkar. Süpersinn
Liste gittikçe uzadığı için yakında yazıları okumak için mercek kullanmanız gerekecek
Gözden kaçırdıklarım olduysa kusura bakmasınlar. Yanlışlık da yaptıysam onda da kusura bakmayın :)
Eki Görüntüle 589831
Ne güzel de vermişsin :) Olsun olsun.. Yeter bence de böyle yavaş yavaş gitsin.. dicem amabende emziriyorum ayni zamanda dukan diyeti yapiyorum ama cok kati degil tabiiki meyve sebze yiyorum ufak tefek kacamaklarimda oluyor bu kacamaklarimada cok uzulmuyoyrum acikcasi oglusuma yarasin diyerek yiyorum :)) buna ragmen 5 haftada 5 kilom gitti. atak hic yapmadim. seyir gibi ama kacamakli oldu. :)) bebislerimize zarari olmasinda yavas verelim onemli degil.
Eki Görüntüle 589831
Eki Görüntüle 589831
Günaydın herkeseee...
Hashishim canım :) Zaten 60 kilo olsan da normal kilolu sayılıyorsun ki. O da sağlıklı oluyor yani.
<18,5 Zayıf (Düşük Ağırlıklı)
18,5-24,9 Normal
25-29,9 Hafif şişman
30-34,9 Şişman (Obez)
35-44,9 Sağlık açısından önemli
45-49,9 Aşırı şişman
50+ Süper şişman
Ama madem istiyorsun, 55 yaptım gittiiiHadi hayırlı olsun Zaten 55 yapsam da yolun yarısını geçmiş oldun hee
Ama herkes harikka kilo vermis.canlarim benim.herkese masallah. Malesef bende sıkıntı var. 106 gunde 11 kilo verdim. Zaten cogunu ilk ay vermistim. Galiba beslenmemi yeniden gozden gecirmeliyim. Mutlaka bir yerde hata yapiyorumdur. Ama nerde
1.kendi mayaladigim yogurdu yiyorum. Yani yagi hakkinda fikrim yok.
2.peynir olarak bim aknaz beyaz yiyorum yagli lanindan.
3.sporuma dikkat etmiyorum
Offfff offff cok zaman kaybettim cok....
Başlama Tarihi.13/12/2012
Başlangıç Kilom:74.400
Bu hafta:71.200
Toplam giden 3.300
Boyum.163cm
Hedef Kilom.62
2 HAFTADA AZ VERMİŞİM DEMİ ARKADAŞLAR
Eki Görüntüle 589831
Eki Görüntüle 589831
Eki Görüntüle 589831
selam kizlar tüm sayfalari okuyamasamda kac saattir cogu sayfalari okudumm bu topigin
cok güzel kilo veriyorsunuz hepinizz.. bende yilbasindan sonra düsünüyorum bu diyete baslamaya
ama acikcasi bir yandan korkum varr kilo veremem diye
peki aranizda hepiniz spor olarak yürüyormusunuz yoksa baska spor yapandami var??
Ben 1 ay hergün spor yaptım 1.5 saat kadar ayda 3kilo veriririm diye hevesliydim yememe de dikkat ettim ama sadece 1.5kilo verdim ve sonunda hasta oldum 3gün yattım bu arada 1 kiloyu geri aldım.
Bu diyette 9. günüm ve toplamda 2.5kilo verdim bile....
Kilo veremem diye düşünmeyin gecikmeden başlayın bu diyete bence, spor yerine bu diyete başlasaydım hedefime çok az kalmıştı şimdi
Eki Görüntüle 589831
Eki Görüntüle 589831
kızlar bir şey danışmak istiyorum benim verecek kilom çok fazla sizce seyiri 5+5 mi yapmalıyım 1+1 mi, yarın ilk seyir günüm olcak sebzeden mi bşlıcam yoksa proteinden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?