Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tebrikler kızlaaaarr Bu hafta çok iyisiniiizzzz :128::128:

Liste gittikçe uzadığı için yakında yazıları okumak için mercek kullanmanız gerekecek

Gözden kaçırdıklarım olduysa kusura bakmasınlar. Yanlışlık da yaptıysam onda da kusura bakmayın :)

Son düzenleme:

Ama çok hızlı vermişsin maşallah maşalaaahhh!! Ben çatlasam böyle veremem :)) Çatlasam da kurtulsam Böyle dikkatli devam edersen almazsın bir daha merak etme İlerisi için şimdiden üzülme dur :) Verdiklerinin tadını çıkar. Süpersinn

bende emziriyorum ayni zamanda dukan diyeti yapiyorum ama cok kati degil tabiiki meyve sebze yiyorum ufak tefek kacamaklarimda oluyor bu kacamaklarimada cok uzulmuyoyrum acikcasi oglusuma yarasin diyerek yiyorum :)) buna ragmen 5 haftada 5 kilom gitti. atak hic yapmadim. seyir gibi ama kacamakli oldu. :)) bebislerimize zarari olmasinda yavas verelim onemli degil.

Eline Sağlık Canım benimmmm

Ve de kilo veren, vermeye çalışan.. En önemlisi sağlığı için çaba harcayan herkese tebriklerrr

Son düzenleme:

Aslında bende bir kaç hafta duraklama az kilo verme yaşadım.Bu son hafta iyi verdim.Bilemiyom yeşil çaytdan mı bu sudan mı.Veya belli bir duraklamadan sonra hızlı kilo vermeye mi geçtim onu bilemiyom .Ama durumdan memnunum.Haftaya bu kadar fazla gitmez diye düşünüyorum.Keşke gitse ama sanmıyorum.Yarım kilo 1 kiloya yakında versem yeter.Yeterki memlekete gidesiye hedef kiloma ulaşayım.Memleketim olan Eskişehire gidince kardeşler akrabalarım olacak onedenle biraz zorlanabilirim.

Sevgili DELY,ellerine saglik ....

Ne güzel de vermişsin :) Olsun olsun.. Yeter bence de böyle yavaş yavaş gitsin.. dicem ama Yavaş da değil zaten Ben de mi senin gibi yapsam hiihih :))
Tebrikleer

Hepinizin bebişlerinizi de Allah bağışlasın sizlere inşallah!!

Herkese iyi akşamlaaarrr.... :80:

ellerine sağlık
çoooooooook teşekkür ederim
Allah hepimize bol bol giden kilolar nasip etsin ilerleyen günlerde

ellerine emeğine sağlık Dely fıstığımm , öperiiimm

oleyyy teşekkür ederimm canımsın

spor önemli ama yeşilçay içiyo musunuz o da olumlu etkiler :)
bence lorla bi sıkıntınız yoksa beyaz peynir yerie lor peyniri tüketin, daha kesin olur sonuçlar :)
yoğurdu tam yağlı sütten mayalıyosanız o da yağ içeriği açısından fena olur, en azından yağsız ya da yarım yağlıyla mayalasanız :)
kilo verişinizi düşüren sebepleri biliyosunuz madem, hemen çözüm bulmalı bence :) bile bile lades demenin üzülmenin ne anlamı var :13:

Başlama Tarihi.13/12/2012
Başlangıç Kilom:74.400
Bu hafta:71.200
Toplam giden 3.300
Boyum.163cm
Hedef Kilom.62
2 HAFTADA AZ VERMİŞİM DEMİ ARKADAŞLAR

2 haftada 3 kilo iyi bence :)
bu giden kilolar, haftalar sonra gideceklerin habercisidir deyip üzülmeyin hiç

kusura bakar mıyız hiiiiiç ellerin dert görmesin

kilo veren veremeyen ama bu yolda bulunan herkese tebrikleer

Ellerine sağlık canımmm emeğin için teşekkürler. Hadi bol bol eksiler görürüz inşallah

kızlar bir şey danışmak istiyorum benim verecek kilom çok fazla sizce seyiri 5+5 mi yapmalıyım 1+1 mi, yarın ilk seyir günüm olcak sebzeden mi bşlıcam yoksa proteinden mi

tühh listeye girmek için geç kaldım( sağlık olsun. ben de bu sabah günlerden sonra -500 gördüm mutlu oldum:) toplamda 9günde 2.5 kilo verdim mutluyum:)

çook teşekkürler dely,ellerine sağlık.

selam kizlar tüm sayfalari okuyamasamda kac saattir cogu sayfalari okudumm bu topigin
cok güzel kilo veriyorsunuz hepinizz.. bende yilbasindan sonra düsünüyorum bu diyete baslamaya
ama acikcasi bir yandan korkum varr kilo veremem diye

peki aranizda hepiniz spor olarak yürüyormusunuz yoksa baska spor yapandami var??

Ben 1 ay hergün spor yaptım 1.5 saat kadar ayda 3kilo veriririm diye hevesliydim yememe de dikkat ettim ama sadece 1.5kilo verdim ve sonunda hasta oldum 3gün yattım bu arada 1 kiloyu geri aldım.
Bu diyette 9. günüm ve toplamda 2.5kilo verdim bile....
Kilo veremem diye düşünmeyin gecikmeden başlayın bu diyete bence, spor yerine bu diyete başlasaydım hedefime çok az kalmıştı şimdi

Arkadaşlar herkesin nikinin altında başlangıç hedef ve verdiği kiloyu gösteren o grefik bizim nikimizdede nasıl çıkar.Bende de olmasını istiyorum

Ellerine sağlık.Çok tşk ederiz

Ellerin dert görmesin, ekrana bakan gözlerin ferlensin, ruhun verdiğin kilolarla beslensin, seni görenler ooyyyy hatunun hası desin inşallaaaahhhhh.

kızlar bir şey danışmak istiyorum benim verecek kilom çok fazla sizce seyiri 5+5 mi yapmalıyım 1+1 mi, yarın ilk seyir günüm olcak sebzeden mi bşlıcam yoksa proteinden mi

Kuzu ben 98le başladım yani senden kalır yanım yoktu ben 1+1 yapıyorum ve çok memnunum, zaten kitapta da aynı şeyi söylüyor ikisinin arasında pek fark yok birinde daha hızlı gittiğini sanıyorsun ama ötekininde sonradan ona ulaştığını ama 5 gün üstüste protein yemenin canını sıkabileceğinden bahsediyor... Keyfin bilir hayatım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…