Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar valla bu son, artıkın keklerimi övmeyeceğim ama dukan öncesi ve sonrası yaptığım en başarılı ıslak kek bu, şöyleki ben bunları dün gece sütlen ıslattım kapağı kapattım dolaba kaldırdım (dün ve okula götürmek üzere ikisini yemiştim geri kaldı 10). Neyse yemekten sonra eşim hapur hupur tatlısını yerken, gittim baktım son 2 eşim kakao yememesine rağmen yemiş birde kazmam, o kekler hazır karışım mı çok iyi olmuş, hiçte ekşitmedi midemi dedi. Son ikiye sulanırken önümde duran koca gözleri gözlerimde başı sola hafif eğik minik paşam anneeee bende dedi kıyamadım birini verdim orayı burayı topluyorum bu arada anahhh benim tatlı pasta, kurabiye vs. yeme özürlüsü paşam ötekini yiyor... Az sonra bir posta daha yapıp afiyetlen yiyeceğim

sağol canım öyle deneyiim o zman

ellerine sağlık dely... çok teşekkür

yine engin bilgilerinle ve tecrubelerinle bizleri aydinlatiyorsun sevgili hocamya ozaman benim 4 gundur geciken reglimin sebebide bu vitaminsizlikmi oluyor acaba.multivitamine baslayalida 1 hafta kadar oluyor.:26puyyorum seni coooook.

Canım benim şımartma beni ama.. Dün akşam senin noel yemeğini okudum ama sonra foruma bir şey olmuş 1 saattır giremedim. Sinir oldum. Valla çok azimli ve iradelisin arkadaşım! Neler de yapmişsin!! Yüreğimden tebrik ederim!! Süpersin!! Mutlu noeller bu arada! Darısı bizim başımıza

Ya ben en ufak aksiliklere kötü gözle bakıyorum aslında. 4 gün.. nolacak, düzelir, hormonlar falan diyemiyorum işte. Tıkır tıkır işleyen bişey durup dururken niye bozulsun diye düşünüyorum hep.:18: Uzman falan da değilim, sadece düz mantıkla gidiyorum. Eğer Dukan'ın verdiği tüm listesini tamamen ve düzenli tüketemiyorsak bir destek şarttır bence. Multivitamin da en iyisidir. Ne iyi ettin de başladın! 1 hafta az tabii, ama 3-4 hafta sonra mutlaka neticesini alırsın tatlım.

kızlar bir şey danışmak istiyorum benim verecek kilom çok fazla sizce seyiri 5+5 mi yapmalıyım 1+1 mi, yarın ilk seyir günüm olcak sebzeden mi bşlıcam yoksa proteinden mi

ben 112.8 ile başladım ve 1+1 yaptım. durakma dönemlerinde 2+1 yaptığım da oldu. haftasonu 3 gün sebze yediğimden bu hafta 3 gün sadece p yaptım. yani zamanla sen dengeyi kurarsın zaten.

ve sen ona hala Arkadaşım mı diyorsun?.. Patavatsız falan değil o bence..pöfff..dediğin gibi saçma insan o kadar..

Hayırlı olsun bebeem! Neticelerini mutlaka paylaş! Merakla beklerim!

Arkadaşlar herkesin nikinin altında başlangıç hedef ve verdiği kiloyu gösteren o grefik bizim nikimizdede nasıl çıkar.Bende de olmasını istiyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

bu linkten bi okuyun yapmayı deneyin, takıldığınız bi yer olursa yardım ederiz yine

kızlar bir şey danışmak istiyorum benim verecek kilom çok fazla sizce seyiri 5+5 mi yapmalıyım 1+1 mi, yarın ilk seyir günüm olcak sebzeden mi bşlıcam yoksa proteinden mi

ben 5-5 yapıyorum. ilk başlarda 5-5in 1-1den daha hızlı kilo vereceğini ama iki üç haftada hızlarının eşitleneceğiniz yazmıştı dukan kitabında. aynen öyle oluyo :) 5-5 sıkılma açısından zor olabilir, ben de her seferinde 1-1e geçsem mi diye düşünüp böyle alıştım geçmiym diyorum ama 1-1 daha kolay gibi :)
ataktan seyire geçişe sebzeyi ekleyerek yapıcaksınız yani ilk seyir gününüz pro ve sebze olucak

selamlar hoşgeldiniz..
ben sadece yürüyüş yapıyorum vallahi :)
kesin karar verirseniz yılbaşına kadar tüm hazırlıkları yapın ki ertesinde başlayabilesiniz :)
ilk hazırlık adımını kitabı alıp okumaya başlamakla atabilirsiniz mesela :) kolaylıklar dilerim

çok teşekkürler dely emeğine sağlık ne güzel işte dukan ailemiz büyüyor di mi ama

arkadaşım tarifini aynen yaptım, benimkiler 16 tane oldu. azıcık tadı eksik geldi, çünkü ben tepeleme 3 kaşık atmadım tatlandırıcıyı, biraz daha az attım ama çaresini şöyle buldum üzerine süt dökerken sütün içinde 1 tatlı kaşığı tatlandırıcıyı erittim oldu da bitti.
çooooooooooooook teşekkür ederim.
ellerine sağlık.

Hayırlı olsun bebeem! Neticelerini mutlaka paylaş! Merakla beklerim!

neticelerini aynen paylaşıyorum :)
okuldan geldim yemeğimi yedim (omlet,süt, peynir) 1 saat 45 dakika uyudum.
sonra bi kalktım tüm evi süpürdüm,
dukan ekmeği yaptım
dukan browni yaptım
bulaşık makinesini boşalttım,
balıklarımın akvaryumunu boşalttım,
yarın şehir dışına gideceğim eşyalarımı hazırladım ve şu saat oldu full enerjiyim ve hiççççççççççç acıkmadım
şidmi zorla 1 tabak tavuklu yoğurt çorbası içtim, sırf protein almış olmak için
plasebo etkisi değilse vitamin beni biraz direltti sanki
İnşallah hep işe yarar

Nerde okumuştum..hatırlıyamıyorum şimdi..belki de canlı sonbet kayıtlarında.. İster 5+5 yap, ister 1+1 v.s. ama ay sonunda sonuç aynı olacaktır. Bu seçeneker tamamen kişisel tercihine dayanarak verilmiş..

Ahh canım.. İşte Dukan tatlılar böyleymiş..herkes dalıp götürüyordur.. Ben bu yaz yazlık komşularım bu kadar neymiş bu Dukan tatlıların durmadan merak etmelerin üzerinde bir kek yapıp yedirdim onlara. Nasıl olsa yemezler, bana kalır dedim..nerdeeee.. Kadın erkek hepsi silip süpürdüüü. Dukan keki olduğununu bilmeyenler de çeşit çeşit yorumlar da yaptı.. yok tahıllı unmuş, yok tam buğdaylı unmuş, yok kuru kayısılıymiş.. Halbuki yulaf kepeğiğinden ve ekstra olarak süt tozu ve sütaş kayısılı yoğurttan oluşan bişeydi sadece..

5+5 de ilk etapta hızlı kilo verilirmiş fakat bir süre sonra 1+1 le eşitlenirmiş diye biliyorum ben. ikisi de olur aslında ama 5+5 sıkıcı olur gibi geliyor bana.yani ben dayanamazdım heralde.gayet otçul bir insandım çünkü . 1+1 iyidir ağır temkinli ve emin bir şekilde devam edersin yoluna.yine de karar senin
ben direk sebze+proteinle başlamıştım seyire. o kadar ayrılık canıma tak etmişti

canım çok sağolun yardımınız için bende öyle yapayım o zman arkadaşımızın dediği gibi de zamanla oturur herhalde :)

dadlum eyi hoş ta.. 3-4 hafta sonra bildir bana.. böyle okuldan gelince uymadım de, ekmek browni yapıp işler güçler de yaptım, akşam yemeğimi hazırlayıp yiyip ve hala zımba olduğunu de bana.. onu bekliyorum ben ama..

Dün zaten tarifini aldım şimdi yapmaya gidiyorum hemen. Yarın kocacığım geliyor o da cumartesi atak evresini tamamlayacak ikimiz için güzel bir tatlı olur:) Toz tatlandırıcılardan hangisi daha iyi acaba? bende tablet tatlandırıcılardan var onları ezip yapmayı düşünüyordum 3 kaşık toz için herhalde bir 20tablet ezmem gerek

hashishimm sen çok güzel sonuçlar alıyorsun kuzumm

hep 5+5 mi yaptın ? bak şimdi aklıma akıl karıştı , sence 5+5 ile 1+1 in kilo verme açısından farkı olduğunu düşünüyormusun ?

hashishimm sen çok güzel sonuçlar alıyorsun kuzumm

hep 5+5 mi yaptın ? bak şimdi aklıma akıl karıştı , sence 5+5 ile 1+1 in kilo verme açısından farkı olduğunu düşünüyormusun ?

ah canım ya seyire ilk başladığımda daha hızlı veriyodum ama şimdi yavaşladı haftada 200gr 400gr falan veriyorum artık hep
sanırım gerçekten dukanın dediği gibi 5-5te hızlı başlayıp 1-1le eşitleniyo zamanla :)
farkı yok bence dicem ama 1-1i yapmadığım için kıyaslayamıyodum da ama öyle süper bi kilo verdirdiğini düşünmüyorum yani, istikrarlı verdiriyo sanırım ama o durum 1-1de de var olsa gerek, ay bilemedim şimdi kafam karıştı :44:

ne bileyim kuzum yaa , bende çok ağır ilerliyorum , keşke ilk başta 5-5 yapsaydım , neyse sağlık ola diyeyim o halde , sen bi farkı yok diyosan 1-1 e devam edeyim canım

Afiyet olsun hayatım, ben bunu başardım ya daha çoook atmasyon tariflerim olur artık. Artık nasıl bir gaz taktıysam :))))

Canım ben takita kullanıyorum üzerinde pasta resmi olandan, gaz yapıyor ama iyi oluyor yoksa tabakların dibini görücem sırf o gaz caydırıcı oluyor.
Diyetim tam yoluna girdi benim, önceden baya baya zorlayarak yiyordum, canım bişi çekmiyordu, şimdi pasta börek derken, biraz öncede canım deli gibi nescafe çekti, yaptım içtim ooooh dukan diyet değil ya yaşam tarzı mutluyum ben ya istediğim sevdiğim şeyleri yiyorum bir yandan da güzelleşiyorum

ne bileyim kuzum yaa , bende çok ağır ilerliyorum , keşke ilk başta 5-5 yapsaydım , neyse sağlık ola diyeyim o halde , sen bi farkı yok diyosan 1-1 e devam edeyim canım

ben de alışkanlığımı bozmiym duraklarsa falan diye korkumdan 5-5e devam ediyorum valla, aynen :)
7 kilon kalmış verilmesi gereken onun için iyice yavaşlamıştır canımıniçi ama sabır, sonu selamet olcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…