dadlum eyi hoş ta.. 3-4 hafta sonra bildir bana..böyle okuldan gelince uymadım de, ekmek browni yapıp işler güçler de yaptım, akşam yemeğimi hazırlayıp yiyip ve hala zımba olduğunu de bana.. onu bekliyorum ben ama..
ben de alışkanlığımı bozmiym duraklarsa falan diye korkumdan 5-5e devam ediyorum valla, aynen :)
7 kilon kalmış verilmesi gereken onun için iyice yavaşlamıştır canımıniçiama sabır, sonu selamet olcak inşallah
Tebrikler kızlaaaarrBu hafta çok iyisiniiizzzz :128::128:
Liste gittikçe uzadığı için yakında yazıları okumak için mercek kullanmanız gerekecek
Gözden kaçırdıklarım olduysa kusura bakmasınlar. Yanlışlık da yaptıysam onda da kusura bakmayın :)
Eki Görüntüle 589831
canım benimm evet az kaldı ama keşke eşim askerden gelmeden bu iş bitseydi iyi olurdu ama napalım artık , eşimle birlikte devam ederim , şafak : 20
neyse bu kadar olduktan sonra geriside gelir inşAllah ,sende çok güzel gidiyosun canım , tütütütü maşAllahh
2 gün sonra 6. aya giriyor, ben de emziriyorum ama normalde yediklerime bakınca aslında bu şekilde beslenerek hem kendime hem oğluma iyilik yaptığımı düşünüyorum..
günlerce yumurta, peynir, et, balık yemeden makarna, pilav ya da sadece meyveyle ne kadar iyi besleniyordum ki?
şimdi etimi, balığımı, tavuğumu bol bol yiyorum, peynir, yumurta vs. de öyle.. ee şimdi sebzelere de başladım.. günde 4 lt yakın su içiyorum daha ne olsun
ama benim ufacık bir ekstram var günde 1 çorba kaşığı kadar saf zeytinyağ
Kızlar valla bu son, artıkın keklerimi övmeyeceğim ama dukan öncesi ve sonrası yaptığım en başarılı ıslak kek bu, şöyleki ben bunları dün gece sütlen ıslattım kapağı kapattım dolaba kaldırdım (dün ve okula götürmek üzere ikisini yemiştim geri kaldı 10). Neyse yemekten sonra eşim hapur hupur tatlısını yerken, gittim baktım son 2 eşim kakao yememesine rağmen yemiş birde kazmam, o kekler hazır karışım mı çok iyi olmuş, hiçte ekşitmedi midemi dedi. Son ikiye sulanırken önümde duran koca gözleri gözlerimde başı sola hafif eğik minik paşam anneeee bende dedi kıyamadım birini verdim orayı burayı topluyorum bu arada anahhh benim tatlı pasta, kurabiye vs. yeme özürlüsü paşam ötekini yiyor... Az sonra bir posta daha yapıp afiyetlen yiyeceğim
Diyetim tam yoluna girdi benim, önceden baya baya zorlayarak yiyordum, canım bişi çekmiyordu, şimdi pasta börek derken, biraz öncede canım deli gibi nescafe çekti, yaptım içtim ooooh dukan diyet değil ya yaşam tarzı mutluyum ben ya istediğim sevdiğim şeyleri yiyorum bir yandan da güzelleşiyorum
GÜNAYDIIIIIINNNNNNNkızlar sabah sabah bu konuyla başlamak istemezdim ama sizinle paylaşayım dedim biliyorsunuzdur benim atak bitti bugün sp ye başlıcam ama atakta 4 gün tuvalete çıkamadım en sonunda dün aktara gittim bana anında çözüm olabilecek birşey istedim bir çay verdi poşet çay tarzında ( marka 5 lira ) iç 5 dk içinde etki eder dedi gerçekten etki etti ama özellikle sabaha karşı çok etkili oldu şu an çok iyiyim çünkü dünden bugüne sayesinde 1.100 gr gitti varya her şeyin bir çözümü var Alllah a şükür NOT : atakta giden 4.400 oldu
valla ben dıyet yapmadan uc kılo vermısım:)sadece ekmegı kestım ama...
GÜNAYDIIIIIINNNNNNNkızlar sabah sabah bu konuyla başlamak istemezdim ama sizinle paylaşayım dedim biliyorsunuzdur benim atak bitti bugün sp ye başlıcam ama atakta 4 gün tuvalete çıkamadım en sonunda dün aktara gittim bana anında çözüm olabilecek birşey istedim bir çay verdi poşet çay tarzında ( marka 5 lira ) iç 5 dk içinde etki eder dedi gerçekten etki etti ama özellikle sabaha karşı çok etkili oldu şu an çok iyiyim çünkü dünden bugüne sayesinde 1.100 gr gitti varya her şeyin bir çözümü var Alllah a şükür NOT : atakta giden 4.400 oldu
Tebrikler kızlaaaarrBu hafta çok iyisiniiizzzz :128::128:
Liste gittikçe uzadığı için yakında yazıları okumak için mercek kullanmanız gerekecek
Gözden kaçırdıklarım olduysa kusura bakmasınlar. Yanlışlık da yaptıysam onda da kusura bakmayın :)
Ellerin dert görmesin, ekrana bakan gözlerin ferlensin, ruhun verdiğin kilolarla beslensin, seni görenler ooyyyy hatunun hası desin inşallaaaahhhhh.
.........
Biz o kısımları geçtikvalla ben dıyet yapmadan uc kılo vermısım:)sadece ekmegı kestım ama...
günaydın güzel bayanlar...
öncelikle ellerin dert görmesin dely'cim...
arkadaşlar dünde paylaşmıştım, dünden bu yana güçlendirmeye geçtim... seyir evresi boyunca son üç hafta hariç sıfır kaçamakla geçirdim ama şu son haftada bayağı günlük kaçamaklarım oldu ama bu süre zarfında kilo vermem hiç durmadı geçen hafta 2 gün kaçamak yapmama rağmen 1.100 gr. kilom gitmiş yanlış anlamayın kötü örnek olmak değil niyetim :26::26: ama ben kilo vermemi bol yeşil çay içmeme(7-8 fincan), günde en az 2 litre su tüketmeme, ve yürüyüşümü yapmama, 14. katta olan evime sürekli merdiven kullanmama bağlıyorum.. bünyenin mutlaka etkisi olduğuna inanıyorum... arada kepeklerimi tüketmediğim oldu, üşenip yemek yapmadığım ve yoğurt yumurtayla geçiştirdiğim oldu... yani demek istediğim hareket, su, yeşil çay ve yulaf kepeği bunları ihmal etmemek lazım... ve de en önemlisi kesinlikle buradan kopmamak lazım... y. kepeğini yemediğimde ciddi kabızlık yaşadım... ama boğazımı tutsaydım kesin daha erken geçerdim güçlendirmeye... bir de arkadaşlar bu evre bana daha zormuş gibi geliyor çünkü çok dikkatli olmak gerek... umarım bu evre de hakkıyla tamamlarım...
buranın desteği çok büyük... iyi ki varsınız dukancanlar
Günaydın canlarım,hayırlı Cumalar
Hastalıktan kırılıyorum :2:
Şiddetli başağrısı çekmekteyim, yine demledim çeşitli otlar falan yıkılmayacağım ayakta kalacağım
Dün hiç birşekilde kaçamak yapılmadı bol boool balık tüketildi, sağolsun kayınvalidem herkese kızartmış banada tavada sakin sakin pişmeye bırakmış kendi halinde yağsız balıklar yidim
Bide ben geçen akşam labne denemesi yaptım, 1lt süte 1 yk aktivya yoğurtla süt tozunu karıştırıp, başarılı oldum süzdüm güzelce sabah kahvaltıda yidim biraz bayık bi tadı olduğu için lor desteği yaptım...
İştee böyleee kuzular güzel bir gün olsun hepimiz için
Eline sağlık delycannnnn
Ben bunu bulamamıştım yaa.. Love'ın dediği çaykızlar çayın adı tilaks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?