Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar,
benim bir yemek sitem var.bugünden itibaren dukan tarifleri de yayınlamaya başladım.yapıp lezzetli bulduğum dukan tariflerini tüm dukancılarla paylaşmak istiyorum.yalnız henüz 1 haftadır yapıyorum bu diyeti..umarım dukan dışı malzeme kullanmam tariflerde:) olursa,uyarırsanız sevinirim.. bu arada site adı vermek yasak,profilimden siteme girebilirsiniz..

tamam arkadaşım
ilerleyen günlerde bilgi veririm

canım benimm evet az kaldı ama keşke eşim askerden gelmeden bu iş bitseydi iyi olurdu ama napalım artık , eşimle birlikte devam ederim , şafak : 20

neyse bu kadar olduktan sonra geriside gelir inşAllah ,sende çok güzel gidiyosun canım , tütütütü maşAllahh

dert etme sen delycim. listeden çıkanlar da olacak yakında nasıl olsa ellerine sağlık

sanki aliye abla gelmiş, hoşgelmiş, hoş da bulmuştur umarım

ayyy ne güzel çok az kalmıııış sağlıklı sıhatli tez zamanda kavuşun inşallah birlikte güzel günlere

Kızlar ben hafta sonu şehir dışına gidiyorum kayınvalidemlere
dukan ekmeğimi yaptım, dukan browni yaptım, pancarımı haşladım azıcık, yarın da marketten etimi sütümü yoğurdumu alıp öyle giderim
umarım bol proteinli ve giden kiloların olduğu bir hafta sonu olur.
beni 1 aydan fazladır görmüyorlar
en son 23 kasımda görüştüğümüzde 84,70 idim ki epey zayıflamışsın demişlerdi
şu an o zamandan 6 kilo 100 gram daha zayıfım 78,600 üm :) bakalım ne yorumlar gelecek
kendinize dikkat edin
giden kiloların bol olduğu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle :)

çay keyfi uyku lazım ama bizim köye uğramadı daha zorlayacagım (( yarın herkese tartıda eksili günler olur inşallah iyi gecelerr

canım dukan guclendirmeden başlaman gerektiğini söylüyorsa vardır bi bildiği bence bir doktora danis benimde kızım var 6 aylık ama emziremiyorum ben maalesef

Canım tarifi verdinmi benmi kaçırdım bende istiyorum tarifi

valla ben dıyet yapmadan uc kılo vermısım:)sadece ekmegı kestım ama...

GÜNAYDIIIIIINNNNNNN kızlar sabah sabah bu konuyla başlamak istemezdim ama sizinle paylaşayım dedim biliyorsunuzdur benim atak bitti bugün sp ye başlıcam ama atakta 4 gün tuvalete çıkamadım en sonunda dün aktara gittim bana anında çözüm olabilecek birşey istedim bir çay verdi poşet çay tarzında ( marka 5 lira ) iç 5 dk içinde etki eder dedi gerçekten etki etti ama özellikle sabaha karşı çok etkili oldu şu an çok iyiyim çünkü dünden bugüne sayesinde 1.100 gr gitti varya her şeyin bir çözümü var Alllah a şükür NOT : atakta giden 4.400 oldu

Günaydın güzel dukaniçeler!!

Yaaa bak gördün mü şimdi... Yoksa ne o böle doğum gününü köfteyle falan kutlamak?..

Son düzenleme:

Günaydın,

Çözüm olmuş ya ne güzel. Bende de aynı dert var sinir oluyorum. Zaten kilo vermeyi yavaşlatıyor kabızlık. Neymiş ki o çay bende alsam ondan.

Bu arada çok güzel kilo vermişsin tatlım. Hadi hayırlısı aynen devam bakalım..

eeee

ohhh hadi gözün aydın canım! muhteşem de vermişsin, tebrikler!

günaydın güzel bayanlar...

öncelikle ellerin dert görmesin dely'cim...

arkadaşlar dünde paylaşmıştım, dünden bu yana güçlendirmeye geçtim... seyir evresi boyunca son üç hafta hariç sıfır kaçamakla geçirdim ama şu son haftada bayağı günlük kaçamaklarım oldu ama bu süre zarfında kilo vermem hiç durmadı geçen hafta 2 gün kaçamak yapmama rağmen 1.100 gr. kilom gitmiş yanlış anlamayın kötü örnek olmak değil niyetim :26::26: ama ben kilo vermemi bol yeşil çay içmeme(7-8 fincan), günde en az 2 litre su tüketmeme, ve yürüyüşümü yapmama, 14. katta olan evime sürekli merdiven kullanmama bağlıyorum.. bünyenin mutlaka etkisi olduğuna inanıyorum... arada kepeklerimi tüketmediğim oldu, üşenip yemek yapmadığım ve yoğurt yumurtayla geçiştirdiğim oldu... yani demek istediğim hareket, su, yeşil çay ve yulaf kepeği bunları ihmal etmemek lazım... ve de en önemlisi kesinlikle buradan kopmamak lazım... y. kepeğini yemediğimde ciddi kabızlık yaşadım... ama boğazımı tutsaydım kesin daha erken geçerdim güçlendirmeye... bir de arkadaşlar bu evre bana daha zormuş gibi geliyor çünkü çok dikkatli olmak gerek... umarım bu evre de hakkıyla tamamlarım...

buranın desteği çok büyük... iyi ki varsınız dukancanlar

Günaydın canlarım,hayırlı Cumalar

Hastalıktan kırılıyorum :2:
Şiddetli başağrısı çekmekteyim, yine demledim çeşitli otlar falan yıkılmayacağım ayakta kalacağım

Dün hiç birşekilde kaçamak yapılmadı bol boool balık tüketildi, sağolsun kayınvalidem herkese kızartmış banada tavada sakin sakin pişmeye bırakmış kendi halinde yağsız balıklar yidim

Bide ben geçen akşam labne denemesi yaptım, 1lt süte 1 yk aktivya yoğurtla süt tozunu karıştırıp, başarılı oldum süzdüm güzelce sabah kahvaltıda yidim biraz bayık bi tadı olduğu için lor desteği yaptım...

İştee böyleee kuzular güzel bir gün olsun hepimiz için

Eline sağlık delycannnnn

GÜNAYDIIINNN!!

Ellerin dert görmesin, ekrana bakan gözlerin ferlensin, ruhun verdiğin kilolarla beslensin, seni görenler ooyyyy hatunun hası desin inşallaaaahhhhh.

.........

Anaaamm!! O nasıl dua öyleee Ah keşke ah keşkeee... Amiinn!! :)) Saol canıımm...

Biz o kısımları geçtik
Ben zaten uzun zamandır ekmeği sadece haftasonları kahvaltılarında falan yiyordum. Kesecek bişey kalmayınca Dukan'a başladım :)

Canım çok güzel verdin. Maşallah Dediğin gibi merdiven olayı çok etkili.. su ve yeşil çay da öyle.. ama uzun bir süre de kaçamaksız geçirmişsin.. bu da çok etkiliii son zamanlarda da sıkıntıdan olmuştur artık kaçamaklar, ki yine de diğer şeylerle dengelediğin için verebilmişsin. Sonuç önemli Bravooo
Güçlendirme evresi daha zor evet.. 56,5 kiloyu görmüştüm tartıda ben en son.. Hedefim 56'ydı. Tam o arada tatile çıktık biz... Her şey dahil Kilolar da Bi de bayram geçti sanırım arada... derken yine geldim 59 lara.. Sonra artık seyir falan yapmiyim bari sıkıntıdan kaçamak yapıyorum, güçlendirmeye geçiyim dedim.. Ne yazık ki güçlendirmenin genişliğinden ve yine benim aç gözlülüğümden daha da aldım.. He böyle olacağı belliydi de Çok sıkılmıştım artık diyet yapmaktan biraz rahat bıraktım kendimi.. Yine giydiklerim yakışmamaya başladı tabi :S Neyse ki tüm verdiklerimi geri almadan dizginleri ele aldım.. (10 kilo vermiştim bu arada) Veriyorum şimdi yine yavaş yavaş.. He ben zaten yavaş yavaş veriyorum hep, o ayrı :) Bi daha da almamak üzere bu sefer inşallah..
Hani yani böyle kötü bi örnek de duyun da aman haa dikkat edin.. Kolay gelsin herkese...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canıımm... Dikkat eettt

kızlar çayın adı tilaks
Ben bunu bulamamıştım yaa.. Love'ın dediği çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…