kızlar çayın adı tilaks
İnşallah iyi haberler alacaksın canım.. İlaca da gerek kalmıcak inşallah.. geçmiş olsun..Günaydın kızlar..
Sabah hastaneye gittim ultrason, simir testi ve kan testi yaptırdım..
Ultrasonda ters bişey yokmuş..
Ama diğerlerine bakacaklarmış..
Biraz hırpalandım sanki.. Biraz da gerginim.. :18:
Bu arada doktora kilo verdiğimi ve protein ağırlıklı beslendiğimi de söyledim.
Bunların da (pkos) durumunu düzeltebileceğini belki ilaca hiç gerek kalmayacağını söyledi..
Ay inşallah iyi haberler alırımm..
Tebrikler kızlaaaarrBu hafta çok iyisiniiizzzz :128::128:
Liste gittikçe uzadığı için yakında yazıları okumak için mercek kullanmanız gerekecek
Gözden kaçırdıklarım olduysa kusura bakmasınlar. Yanlışlık da yaptıysam onda da kusura bakmayın :)
Eki Görüntüle 589831
dert etme sen delycim. listeden çıkanlar da olacak yakında nasıl olsaellerine sağlık [/QUO
elinize sağlık.Listeyi inceleyince müthiş etkilendim 30'lu verilen kilolar var.Azmedince oluyor demekki.
kızlar çayın adı tilaks
kızlar,bir sorum var yine..
hani dukan diyor ya,yumurta sarısında kolestrol var,kolestrol sorununuz yoksa günde 2 tane yemekte sorun yok diye.. ben,yemeğim olmadığında 5-6 tüketiyorum zaman zaman...ve Karatay'ın yumurtayı aklaması buna sebep biraz da..yalnız kilo verimini etkileyebilir mi?
kızlar,bir sorum var yine..
hani dukan diyor ya,yumurta sarısında kolestrol var,kolestrol sorununuz yoksa günde 2 tane yemekte sorun yok diye.. ben,yemeğim olmadığında 5-6 tüketiyorum zaman zaman...ve Karatay'ın yumurtayı aklaması buna sebep biraz da..yalnız kilo verimini etkileyebilir mi?
Bana kalırsa etkilemiyor. Ben de her zaman olmasa da haftasonu sabahları yumurta kırıp yiyorum bi güzel.. 3 olur 5 olur... Sabah yemişim mesela 1 tane, spordan geliyorum akşam, yiyecek bişey bulamayınca 2 yumurta haşlayıp yediğim oluyo. Burda bu konuyu konuşmuştuk ve sayısını dikkate almayan çok kişi var. Kilo vermeyi de etkilemediğini söylemişlerdi. He herkesin bünyesi bir olmaz. Kendinizi denersiniz. Bunun dışında, kolesterol gibi bir rahatsızlığınız yoksa, her gün olmamak kaydıyla 2'den fazla yiyebilirsiniz diye düşünüyorum ben de. Yapması en kolay şey.. Benim de kurtarıcım oluyor kimi zaman. Sadece haftasonu evde yemek yapıyorum ben de.kızlar,bir sorum var yine..
Günaydın kızlar..
Bunların da (pkos) durumunu düzeltebileceğini belki ilaca hiç gerek kalmayacağını söyledi..
Canım tarifi verdinmi benmi kaçırdım bende istiyorum tarifi
Günaydın kızlar..
Bana kalırsa etkilemiyor. Ben de her zaman olmasa da haftasonu sabahları yumurta kırıp yiyorum bi güzel.. 3 olur 5 olur... Sabah yemişim mesela 1 tane, spordan geliyorum akşam, yiyecek bişey bulamayınca 2 yumurta haşlayıp yediğim oluyo. Burda bu konuyu konuşmuştuk ve sayısını dikkate almayan çok kişi var. Kilo vermeyi de etkilemediğini söylemişlerdi. He herkesin bünyesi bir olmaz. Kendinizi denersiniz. Bunun dışında, kolesterol gibi bir rahatsızlığınız yoksa, her gün olmamak kaydıyla 2'den fazla yiyebilirsiniz diye düşünüyorum ben de. Yapması en kolay şey.. Benim de kurtarıcım oluyor kimi zaman. Sadece haftasonu evde yemek yapıyorum ben de.
Destekleriniz için teşekkürler kızlarr
Ultrasondan sonra kan hormon testim de temiz çıktı.. Ollley
10 gün kadar sonra da simir çıkacakmış.. Ondan da birşey çıkacağını sanmıyorum..
Neyse rahatladım diyelimm.. Adet düzensizliğimi de kilo alıp vermeme bağladı..
Son iki senenin ilkinde 8 kilo aldım sonrada bu yıl içinde 10-11 kilo verdim..
Bu durumda düzensizlik normaldir dedi..
Şimdiki beslenme düzenimi vs. anlattım, ilaca da gerek duymadı.. Oh çok şükür..
Diyet bittikten sonra sıkıntı hala var ise tekrar test yaparız dedi...
Ay hafifledim
Geçmiş olsun canıımm... Dikkat eettt
Geçmiş olsuunnn.. İlaç da kullanmıcaksın, ne güzel Kilo alıp vermek adet düzensizliği yapıyor. Sanırım protein ağırlıklı beslenmek de öyle.. Bende de diyetin ilk aylarında olmuştu, hatta sonra da ara ara gecikmeler oldu ama şimdi yine düzene girdi. 1 hafta 10 gün kadar gecikiyordu bazen. Sorun yaratmadı ama, ben biliyordum ki diyetten.. Aynen senin gibi ben de son 1,5 sene içinde, evlendikten sonra olmak üzere :) 10 ayda 10 kilo alıp büyük bir başarıya imza attıktan sonra aklım başıma gelerekten, sonraki 7-8 ayda 12 kilo verdim He şimdi de evlendiğim kilo civarındayım, yine 2-3 kilo geri aldım yani.. ama daha da almıcam kararlıyım :128:
Günaydın kızlar..
10 gün kadar sonra da simir çıkacakmış.. Ondan da birşey çıkacağını sanmıyorum..
Ay hafifledim
Geçmiş olsuunnn.. İlaç da kullanmıcaksın, ne güzel Kilo alıp vermek adet düzensizliği yapıyor. Sanırım protein ağırlıklı beslenmek de öyle.. Bende de diyetin ilk aylarında olmuştu, hatta sonra da ara ara gecikmeler oldu ama şimdi yine düzene girdi. 1 hafta 10 gün kadar gecikiyordu bazen. Sorun yaratmadı ama, ben biliyordum ki diyetten.. Aynen senin gibi ben de son 1,5 sene içinde, evlendikten sonra olmak üzere :) 10 ayda 10 kilo alıp büyük bir başarıya imza attıktan sonra aklım başıma gelerekten, sonraki 7-8 ayda 12 kilo verdim He şimdi de evlendiğim kilo civarındayım, yine 2-3 kilo geri aldım yani.. ama daha da almıcam kararlıyım :128:
Ay hafifledim
Benim düsüncem şu seklide, 2 adetten fazlasının sarılarını yemeyin hep beyazını yiyin.
Dukana göre yumurtanın sarısını 2 den fazla yememek lazım..
Ayrıca yemek neden yok canım benim?
Yani sorun maddi değil ise et-tavuk-balık yemeniz daha uygun olacaktır.
Dukanın Sınırsız protein diye bahsettiği şey bu et gurubu oluyor.. Ve özellikle her öğün yemelisiniz diye üstüne basa basa söylüyor. Diğerler proteinler yani yumurta, yoğurt, süt, peynir ancak öğünümüze takviye olabiliyor; ana besinimiz değil.
Biliyorum maddi olarak biraz külfetli oluyor..
Yani yaptığımız diyet dukan ise kurallar böyle, ama siz başka bir diyet yada başka bir yöntem ile yapıyorsanız birşey diyemem
Bana kalırsa etkilemiyor. Ben de her zaman olmasa da haftasonu sabahları yumurta kırıp yiyorum bi güzel.. 3 olur 5 olur... Sabah yemişim mesela 1 tane, spordan geliyorum akşam, yiyecek bişey bulamayınca 2 yumurta haşlayıp yediğim oluyo. Burda bu konuyu konuşmuştuk ve sayısını dikkate almayan çok kişi var. Kilo vermeyi de etkilemediğini söylemişlerdi. He herkesin bünyesi bir olmaz. Kendinizi denersiniz. Bunun dışında, kolesterol gibi bir rahatsızlığınız yoksa, her gün olmamak kaydıyla 2'den fazla yiyebilirsiniz diye düşünüyorum ben de. Yapması en kolay şey.. Benim de kurtarıcım oluyor kimi zaman. Sadece haftasonu evde yemek yapıyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?