Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canıııım! Ayy sorma tam bir alışveriş manyağı olmuştum Bir de kendime yeni bir puzzle aldım onunla uğraşıp duruyorum. İvvet! Doğru diyon..resmen depresyon.. aynadaki görüntüsünü beğenmeyip kendinden nefret etmek, oofff offff Neyse ki dukan var. Gördüğüm kadarıyla iyi gidiyorsun. Tebrik ederim tatlım!!!Umarım herşey yolundadır! Bol bol incelmeler bebeem!!!

Dadlum ben kaçayım artık. Yarın sabah 8.30 da kalkacam nasıl kalkacaksam..:)) Görüşmek üzere!!

Son düzenleme:

ohhh ne guzel keyifli seyler yapiyorsun arkadasimalisveris,puzzle ..kafa dagitmak icin iyi secimler canim sen ne guzel ulastin hedefine darisi bize artikin bende iyi gidiyorum simdilik sadece 1 haftadir sporu aksattimondan biraz mutsuzum ama yarindan itibaren yeniden basliyorum.beklenen reglim 6 gunluk gecikmeden sonra bugun olay mahaline ulasti ondan dolayi mutluyum.2013 u 70 ile karsilamayi umit ettim ama sanirim 71 ile girecegim ama olsun bunada sukur.artik herkesten zayifladigimi duymak mutlu ediyor beni.esim bile bu halimden oldukca memnun ki fransiz olmasina ragmen sanada iyi alisverisler ve puzzler canimcim.optum seni

Aynen katılıyorum.Kilolar almama rağmen kendimi 38 bedeni az geçip 40 bedene yaklaştığıma inandırmıştım.Kıyafet almaya gittiğimde 44 bedene giremeyince şok oldum uzunca bir süre kendime kıyafet almamıştım.Üst bedeni belli olmayan kazaklar almış alt etek pantolon ise yok denecek kadar azdı.Neyse bir gün cesaretimi toplayıp tartıldım.75 evde kimseye çaktırmadan tartıdan indim.Dukana başladım şu an 40 bedene yakınım.Ama bu sefer gerçekten)))).Ama 2 kilo daha versem 40 bedeb tam olacak.Neyse kışta bitiyor.İndirimlerde kendime güzel güzel kıyafetler alacağımın keyfini yaşayacam.Birde bu diyetler yüzümde hiç çökme olmadı.Genelde diğer diyetlerde olurdu.Buda diğer güzel tarafı
Herkese iyi pazarlar

Diyetimi bozmadım,suyumu içtim,sporumu yaptım..sonuç=+300
Sanırım ben başaramıcam.Çok üzgünüm..

hayıır öyle söyleme:2::2::2:

ben dün gece çok üzüldüm, buradan ağlayarak ayrıldım; yok olmayacak diye ama göz ardı ettiğimiz bir şey var. o da bedenimizin hafızası: bir kiloda ne kadar uzun süre kaldınsa o bedeninin hafızaına o kadar işliyor ve onu kırmak biraz zorluyor seni. sakın pes etme.

bak ben kendime yeni bir çizelge hazırladım. böyle bir çizelge:

bir ay daha deneyeceğim, olmazsa soluğu doktorda alacağım. :2::18:

Romantigim, cizelgen harika olmus.sana cok faydasi olacagina inaniyorum. Ben de diyete basladigimsan beri sporda dikis tutturamadim. Kitapta egzersiz bolumunu yeniden okuyacagim. Cok guzel anlatiyortdu dukan amcam.
Ben de senin gibi yavas veriyorum. Sincerelyesra ile ayni gun basladik. O 15 kilo verdi. Ben 12 kilo verdim. 3 ay 20 gun oldu. Vazgectigim zamanlar da oldu. Ama dukan yapmasam ne yapacagim ki. Zaten dukan son carem. Diyetisyenlere asla guvenme...hiz

Kızlar iki gün nete giremeyeceğim kayınvalidemlere gidiyorum. Unutmayın beni sakın tamammı... Çarşambaya olaylar, yemekler, yılbaşı hikayeleriylen geri döneceğim... Yılbaşına bugün itibari ile 88,00 ile gireceğim dün 87,5 dü ama arkadaşım vardı dün bende bol bol yedik içtik protein yedim ama biraz fazla fazla kaçtı heralde birde spor istiyor vücudum birkaç gündür ihmal etmiştim devamlı ayaktayım diye... Kayınvalidemlerde bol bol yaparık artık :)))))) Yanıma birsürü şey aldım, 10 kilo vermenin heyecanıyla bugün giderken bende bir tunik alacağım kendime ki şu an işteyim, 1 saate çıkarım.
Ayyyy dün de bakamamıştım birsürü şey yazılmış okumam lazım. Antalya'da bol bol gelin süzülüşü yapayım bari de eksili eksili döneyim... Herkesi özleyeceğim kendinize iyi bakın. Hiç kullanılmamış 365 günümüz olacak, dukanımızlan bol bol kilo vereceğiz (bu temenni değil burada bulunan herkes bunu başarabilir) sonra bir gala gecesi düzenleyeceğiz hatta Lisabella Fransadan gelecek :))))) mini mini hatunlar halinde görüşeceğiz (bunlar temenniydi) MUTLU YILLAR HERKESE, HUZURUNUZ BOL OLSUN....

merhaba fıstıklar yakında geri dönüyorum çünkü verdiğim kilocuklar yavaş yavaş geri dönüyor durmak nedir bilmeden yiyorum hepinizi sevgiyle kucaklıyorum yakında sizin leyim:) :) sevgiler...

Son düzenleme:
herkese güzel pazarlar

harika fikir ama bence o listeye bi de -yeşilçay-, -su- ve -kaçamak- başlığı ekleyin :)

arkadaşlar ben de dukan diyeti kitabı sipariş verdim bugün internetten. kendimden çok annem için spariş verdim ama kilo vermem durdu gibi. böyle giderse ben de başlayabilirim. burdan sizinle paylaşırım gelişmeleri.

ah inşaallah canım

bir de şu yumurta meselesine gelince..tavuğu haşlamaya koymak kolay,evet.. ama haşlanması en az 20 dk. sürüyor;oysa yumurta kırmak 1-2 dk... süre benim için önemli;çünkü öğle arası eve yemeğe geliyorum.akşamdan birşeyler kalmamışsa, 1.5 saatlik öğle aramda yemek yiyip kızlarımı yedirip küçük kızımı uyutarak tekrar okul yoluna koyulmam gerek... planlama ve organizasyon güzeldir ama küçük çocuğunuz varsa sürekli aksar..mesela tam evden çıkacakken sen,üstüne kusar..ya da diğerini okula bırakacaksın ki kendi okuluna yetişesin;tuvaletim geldi,önce tuvalete gidecem,der..sırf bu yüzden evden erken çıkarım...vs.vs..liste uzar gider.. tavuğu haşlamaya bırak,çocuklarını yedir o sırada dersen... o esnada o kadar çok işle de meşgulsündür ki (ben bunu yemem çığlıkları,çorbanın dökülmesi,ufaklığın altına yapması vs.,bir de ev dubleks,aşağı yukarı defalarca iner çıkarsın,yukarda işin uzarsa aşağıdan yanık kokusu geldiğinde hiç üstüne alınmayabilirsin bile:) sadece 11 günlük dukan maceramda bile 1 kez tavuk yakma,bir kez de yakmaya ramak kalma poizsyonlarını yaşadım

bazen kendimi umutsuz ev kadınları'ndaki elif'e ne çok benzetiyorum

Diyetimi bozmadım,suyumu içtim,sporumu yaptım..sonuç=+300
Sanırım ben başaramıcam.Çok üzgünüm..

ilk haftansa gayet doğal canım.. ben de geçen bir ara + 400de gördüm ki hiç kaçamağım yok şu ana dek..ama son 2 gündür gidiyor hızla

Son düzenleme:
ne kadar süredir dukan yapıyorsun ve ne kadar süredir durdu kilo vermen? kitapta kilo vermesi durunca yapılacaklar da var..

unuturmuyuz seni hic ayip ediyosuntatilinin keyfini cikar ama coook dikkat et cunku bu gibi durumlar kacamak icin uyun oluyor :18:ama sen zaten isin bilincindesin o yuzden soyleyecek cok bisey yok.gelirim valla hepinizi tanimak canli canli gormek isterim.sonra ben ara ara geliyorum istanbul a.SANADA MUSMUTLU ,SAGLIKLI VE BOL KILO VERMELI BIR YIL DILIYORUM ARKADASIM.2013 bizim yeniden kendimizi buldugumuz yil olacak.2013 icinde 13 u barindirarak ehafif bir endise yaratsada :18: bende umutluyum bu 2013 ten.

merhaba fıstıklar yakında geri dönüyorum çünkü verdiğim kilocuklar yavaş yavaş geri dönüyor durmak nedir bilmeden yiyorum hepinizi sevgiyle kucaklıyorum yakında sizin leyim:) :) sevgiler...

ya anlamadim neden kilolarin geri donuyor?Neden durmak nedir bilmeden yeme ihtiyaci duyuyorsunki?bu diyetten sonra kendini kitliktan cikmis gibimi hissettin ?cunku eger oyleyse bizdemi yasayacagiz bu durumu?ama cok kati bir diyet degil bu bir cok alternatif var tatlidan tuzluya anayemege ...falan.ki seyirden sonraki asamalar daha esnek hemde.lutfen yapmayin etmeyin arkadaslar hayatimiz boyunca hep diyet yapamayiz o yuzden dikkat edelim sonrasinada.hep diyorum ya bu diyetle cok sey giriyor hayatimiza (su icmeyi ogrenmek,sporu hayatimiza sokmak,tuzu,sekeri azaltmak vs..) ve bunlar artik bizim yeni beslenme seklimiz olmali sadece diyetle giren diyetten sonra biten seyler olmamali.ben sahsen bu kez bitince birde insallah hamile kalip cocuk sahibi olduktan sonra ikinci kez uygulamak ondan sonraki hayatimda diyet yapmak istemiyorum ..

Çok teşekkür ederim yirmi. Bu kadar yavaş vereceğimi bilememiştim ben. Şimdi bir de troidde acaba bir şey mi var diye kuşku düştü içime. Oysa eylül gibi tahlil yaptırmıştım; normaldi. Ama dediğin gibi dukan yapmasam ne yapacağım. Hiç değilse 7 kiloya yakın verdim. Bunda teselli buluyorum. :)

herkese güzel pazarlar

harika fikir ama bence o listeye bi de -yeşilçay-, -su- ve -kaçamak- başlığı ekleyin :)

Aslında aklıma kaçamak başlığı geldi de amaaaan kaçamak yapmam nasıl olsa demiştim ama haklısın onu da eklersem daha bir güzel olacak. Su ve yeşil çay kesinlikle harika fikir oldu; benim aklıma gelmemişti. teşekkürler

Herkese iyi akşamlar

Sevgili Romantik desteğin için teşekkür ederim.Diyetimi bozmaya kıyamadım;ama ,çok üzgünüm.Bir hafta daha denicem.Neyi yanlış yapıyorum bir bilsem.Bugün gene hiç kaçamak yapmadım.3 lt su içtim.50 dk yürüdüm.Bakalım bu hafta ne olucak.Ağlamana da çok üzüldüm.Arkandan bende gelebilirim .Anlıyorum seni:)

arkadaşlar ben yeni üyeyim :)
tabiki dukan diyeti yapıyorum diyete 75,1 kg ile 12 aralıkta başladım şu anda 70,6 kg geliyorum :) siteyi inceledim sonuçlar hep iyi :) ama ben bişeyi merak ediyorum diyet bitince yani korunma evresinde gerçekten kilo korunuyormu??
bu arada nickimdende anlaşılacağı gibi suffleyi çok özledim :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w44QNrG/weight.png[/img]
[/url]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…