yoksun gozlerimiz seni ariyor kac zamandirdemekkki kiyafet aramakla mesgulmussun,neyse hayirli bir is olmasina sevindim
kesinlikle ne guzel seydir zayif olmak oyle iyi bilirimki ve nasil bir zevktirde kiyafet denemekte..ben kilo aldiktan sonra hep soyle dusundum ;bu ben degilim,bu giydiklerim de benim zevkim olan kiyafetler degil sadece daha zayif gostersin yada defolarimi kapatsin diye aldigim ve giydigim seyler.hepimiz zayiflamak istiyoruz ve bu amacimiz icin burdayizki ne mutlu bizeve birdaha kilo almayacagiz,dikkat edecegiz ve bundan sonraki hayatlarimizi zayif,saglikli,guzel kadinlar olarak gecirecegiz bilmiyorum sizde ben gibimisiniz ama ben adeta aldigim kilolarla depresyona girecek gibi oldum,cok uzuldum
Canıııım!Ayy sorma tam bir alışveriş manyağı olmuştum Bir de kendime yeni bir puzzle aldım onunla uğraşıp duruyorum. İvvet! Doğru diyon..resmen depresyon.. aynadaki görüntüsünü beğenmeyip kendinden nefret etmek, oofff offff Neyse ki dukan var. Gördüğüm kadarıyla iyi gidiyorsun. Tebrik ederim tatlım!!! Umarım herşey yolundadır! Bol bol incelmeler bebeem!!!
Dadlum ben kaçayım artık. Yarın sabah 8.30 da kalkacam nasıl kalkacaksam..:)) Görüşmek üzere!!
yoksun gozlerimiz seni ariyor kac zamandirdemekkki kiyafet aramakla mesgulmussun,neyse hayirli bir is olmasina sevindim
kesinlikle ne guzel seydir zayif olmak oyle iyi bilirimki ve nasil bir zevktirde kiyafet denemekte..ben kilo aldiktan sonra hep soyle dusundum ;bu ben degilim,bu giydiklerim de benim zevkim olan kiyafetler degil sadece daha zayif gostersin yada defolarimi kapatsin diye aldigim ve giydigim seyler.hepimiz zayiflamak istiyoruz ve bu amacimiz icin burdayizki ne mutlu bizeve birdaha kilo almayacagiz,dikkat edecegiz ve bundan sonraki hayatlarimizi zayif,saglikli,guzel kadinlar olarak gecirecegiz bilmiyorum sizde ben gibimisiniz ama ben adeta aldigim kilolarla depresyona girecek gibi oldum,cok uzuldum
Diyetimi bozmadım,suyumu içtim,sporumu yaptım..sonuç=+300
Sanırım ben başaramıcam.Çok üzgünüm..
hayıır öyle söyleme:2::2::2:
ben dün gece çok üzüldüm, buradan ağlayarak ayrıldım; yok olmayacak diye ama göz ardı ettiğimiz bir şey var. o da bedenimizin hafızası: bir kiloda ne kadar uzun süre kaldınsa o bedeninin hafızaına o kadar işliyor ve onu kırmak biraz zorluyor seni. sakın pes etme.
bak ben kendime yeni bir çizelge hazırladım. böyle bir çizelge:
Eki Görüntüle 591631
bir ay daha deneyeceğim, olmazsa soluğu doktorda alacağım. :2::18:
ben dün gece çok üzüldüm, buradan ağlayarak ayrıldım; yok olmayacak diye ama göz ardı ettiğimiz bir şey var. o da bedenimizin hafızası: bir kiloda ne kadar uzun süre kaldınsa o bedeninin hafızaına o kadar işliyor ve onu kırmak biraz zorluyor seni. sakın pes etme.
Eki Görüntüle 591631
Ayy evet kıyafetler, tartıdan daha canlı bir göstergesi benceBence de, dukanla sabit kalabilmek daha kolaydır. Umarım dukanla en kısa zamanda kendi yolununu bulursun canım
Bu çok konuşuldu.. Dukan kitabı günde 2 yumurta sarısı derken, canlı sohbet ise haftada 5 sarısı der artık.Buradakiler de farklı farklı yiyor, günde 5-6 tam yumurta yiyen de var. Ben şahsen sabah 1 tam yumurta ve ekmek-tatlı ile beraber ne gelirse yiyorum. Kişisel tercihimdir tabii ama her şeyin fazlası zararlıdır diye düşünüyorum. Yalnız merak ettim...nasıl olur da kendinize yemek yapmak için vakit olmadığını anlamadım.. Bir tavuğu haşlamayı koymak veya poşette fırına atmak ne kadar vaktını alabilir ki?.. Biraz planlama ve organizasyon yeterdir bence. Kendini de düşün ve ihmal etme hayatım.
Diyetimi bozmadım,suyumu içtim,sporumu yaptım..sonuç=+300
Sanırım ben başaramıcam.Çok üzgünüm..
ne kadar süredir dukan yapıyorsun ve ne kadar süredir durdu kilo vermen? kitapta kilo vermesi durunca yapılacaklar da var..arkadaşlar ben de dukan diyeti kitabı sipariş verdim bugün internetten. kendimden çok annem için spariş verdim ama kilo vermem durdu gibi. böyle giderse ben de başlayabilirim. burdan sizinle paylaşırım gelişmeleri.
Kızlar iki gün nete giremeyeceğim kayınvalidemlere gidiyorum. Unutmayın beni sakın tamammı... Çarşambaya olaylar, yemekler, yılbaşı hikayeleriylen geri döneceğim... Yılbaşına bugün itibari ile 88,00 ile gireceğim dün 87,5 dü ama arkadaşım vardı dün bende bol bol yedik içtik protein yedim ama biraz fazla fazla kaçtı heralde birde spor istiyor vücudum birkaç gündür ihmal etmiştim devamlı ayaktayım diye... Kayınvalidemlerde bol bol yaparık artık :)))))) Yanıma birsürü şey aldım, 10 kilo vermenin heyecanıyla bugün giderken bende bir tunik alacağım kendime ki şu an işteyim, 1 saate çıkarım.
Ayyyy dün de bakamamıştım birsürü şey yazılmış okumam lazım. Antalya'da bol bol gelin süzülüşü yapayım bari de eksili eksili döneyim... Herkesi özleyeceğim kendinize iyi bakın. Hiç kullanılmamış 365 günümüz olacak, dukanımızlan bol bol kilo vereceğiz (bu temenni değil burada bulunan herkes bunu başarabilir) sonra bir gala gecesi düzenleyeceğiz hatta Lisabella Fransadan gelecek :))))) mini mini hatunlar halinde görüşeceğiz (bunlar temenniydi) MUTLU YILLAR HERKESE, HUZURUNUZ BOL OLSUN....
merhaba fıstıklar yakında geri dönüyorum çünkü verdiğim kilocuklar yavaş yavaş geri dönüyor durmak nedir bilmeden yiyorum hepinizi sevgiyle kucaklıyorum yakında sizin leyim:) :) sevgiler...
ne kadar süredir dukan yapıyorsun ve ne kadar süredir durdu kilo vermen? kitapta kilo vermesi durunca yapılacaklar da var..
Romantigim, cizelgen harika olmus.sana cok faydasi olacagina inaniyorum. Ben de diyete basladigimsan beri sporda dikis tutturamadim. Kitapta egzersiz bolumunu yeniden okuyacagim. Cok guzel anlatiyortdu dukan amcam.
Ben de senin gibi yavas veriyorum. Sincerelyesra ile ayni gun basladik. O 15 kilo verdi. Ben 12 kilo verdim. 3 ay 20 gun oldu. Vazgectigim zamanlar da oldu. Ama dukan yapmasam ne yapacagim ki. Zaten dukan son carem. Diyetisyenlere asla guvenme...hiz
herkese güzel pazarlar
harika fikirama bence o listeye bi de -yeşilçay-, -su- ve -kaçamak- başlığı ekleyin :)
merhaba fıstıklar yakında geri dönüyorum çünkü verdiğim kilocuklar yavaş yavaş geri dönüyor durmak nedir bilmeden yiyorum hepinizi sevgiyle kucaklıyorum yakında sizin leyim:) :) sevgiler...
Eki Görüntüle 591631
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?