Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Offf off .reglimin 3.gunu.ilk iki gun dayandim da bu gun fena yedim yaaaa. Sabah 2 dilim dukan borek peynir ,ogle 3 kase tavuklu ve yulafli corba, kacamak yapip 1 tane kurabiye , ustune 2 su bardagi kakaolu sut, 2 yaprak sarma ,2 kasik pilav, koca bir tabak ton balikli salata...yine doymayip1 dilim daha dukan boregi...hala aciiiiiiiiiim. Gun icinde 1.2 kilo almayi da basarmisim. Yaww 1 ileri 2 geri.... Sizin pazariniz nasil gecti dukaniceler?

ee super yemissin valla arkadasim
yarinda yilbasi aksami yine boyle yersen off cok kotu olabilir sonuclar dikkatli ol lutfen en azindan yarin biraz spor ile telafi etmeye calis.regl olayi bendede var aksama yulaf hakkimla helva yapacagim tatlilar bana yaramiyor gerci duraklatiyor ama iste elden ne gelir ben bugun gec uyaninca kahvalti yapmadim bir sutlu kahve ile gecistirdim sonra saat 4 gibi patlican musakka yedim(dukan amcam hazirlamis fena degildi) aksamada tavuk ve salata var.buralar pek bir sakin herkes yilbasi telasina dustu sanirsam

Aşkitoooom teşekkür ederim!Kolay olmadı aslında. Şu son 15 senedir defalarca çeşit çeşit diyet yaptım ben, az buçuk zayıflıyınca ooohhh deyip sonrasında yine ve yine pis boğazımı tutamadım.. Ama dukanda artık yeter dedim kendime.. nedir bu bitmek bilmeyen diyet çilesi yahuu kadın.. kendini bu kadar paralayıp te niçin kendi uğraşına değer vermiyorsun ki.. diye bir güzel fırçaladım kendimi.. Karar meselesi yanii.. Sen de koyduğun hedefine mutlaka ulaşırsın gülüm! Hiç şüphem yok!Ha 70 ha 71.. 1 kilo ne ki?! Tardıdan başka bunu kimsecik farketmez bile Hem zaten etrafındakiler giden 10 kilonu bir güzel farketmişler! Bak kocan da şimdiki halini bile beğeniyor, fransız olsa da.. Az bir beklesin daha neler neler görücek o!..Tam bir fransız anne olacan canım benim!! Hani şu hamile mi dğil mi..olanlardan yani! Bebek meselesini hiç kafana takma şimdilik tatlım. En zor kısmı budur aslında, ama yine de bunu düşünmemeyi çalış sadece. Kaç tane arkadaş-akrabam var, yıllardır tüp bebek yapmakla uğraşıp durdu sonrasında olmuyor deyip olayı akışına bıraktılar.. ve...hepsinin de oldu!!!! Bir de değil haaa.. Mucize mi?.. Sanmıyorum.. Sadece kafa rahat olmalı bence. Eee sende de zaten hamile kalma problemin yok, vücudun reddiyordu yalnız.. Belki de kendi cüsse fazla geldiği için.. Belki de kafanolarak hazır değildin.. Bilmediğin psikolojik durumlar da varmış belki.. Ama artık hafifleyen cüssenle psikolojin yerine gelir diye düşünüyorum ve yeni bedenin içindeki yeni hayata Evet daha rahat diyebileciğinden eminim hayatım!

arkadaşlar ben yeni üyeyim :)
tabiki dukan diyeti yapıyorum diyete 75,1 kg ile 12 aralıkta başladım şu anda 70,6 kg geliyorum :) siteyi inceledim sonuçlar hep iyi :) ama ben bişeyi merak ediyorum diyet bitince yani korunma evresinde gerçekten kilo korunuyormu??
bu arada nickimdende anlaşılacağı gibi suffleyi çok özledim :)

Selam Kızlar,
Ben geldim nihayet evime
cuma ve cumartesi dukan amca açısından gıcık bir durumdu.
cuma yemeğe davetliymişiz ve benim haberim yoktu. kayınvalidemlerle gittik ve sadece hamur işi yapmışlar yemeğe azıcık ucundan yemek zorunda kaldım.çok üzüldüm.
dün de tavuklu çerkes çorbası yapalım o benim diyetime uygun dedim ki ben evde yulafla yaptığım için gayet uygun oluyordu ama annem ben ev işlerini yaparken kendi bildiği gibi bol yağlı ve mısır unlu haliyle yapmış, ucundan azıcık yemek zorunda kaldım. iyiki dukan ekmeğim ve light sütüm yoğurdum yanımdaydı. bakalım yarın kaç kilo çıkacağım.
umarım çok bir artış görmem.

bunun dışında işin iyi yanı beni en son 1 ay önce gören herkes, hatta yolda gören arkadaşlar bile çok zayıflamışsın dediler :)
bu çok sevindirici tabi.

yarın için ne pişirsem derdim mevcut.
fikriniz varsa paylaşır mısınız?

Tebrik ederim!!44'ten 40'a inmek ne kadar da güzel bir duygu değil mi..

Diyetimi bozmadım,suyumu içtim,sporumu yaptım..sonuç=+300
Sanırım ben başaramıcam.Çok üzgünüm..

Tatlım hele bi dur biraz. Bırakmak ta ne demek? Sabır şarttır. Bünye meselesi olabilir. Benim 16 yaşındaki kızım da baştan artış görüyordu ama sonra olay rayına oturdu..

Romuşum ne oldu da ağladın? Ayy kıyamaam.. Çizelgen iyi bir fikirdi! Böylece kendini tanıcaksın! Canım bence senin menüler biraz zayıf olduğu için kilo verme yavaştır. Arkadaşlar da söyledi..:18: Üzülmene hiç gerek yok birkaç illaveler durumunu mutlaka halleder kuzum!

canikom,ne guzel seyler yazmissin,ne guzel moral verdin bana evet dedigin o karar ani gercekten cok onemli.ama oyle boyle degil ciddi anlamda karar vermek gerekiyor.yediklerime dikkat edeyim dediginde yapamiyor bir yerde acik veriyorsun. diyete baslama ve bitirme iside diger bircok sey gibi beyinde bitiyor.bebek isini dedigin gibi biraz zamana biraktim.su an kilo vermekle mesgulum ve dikkat ettim diyete baslayali buraya takilali cok fazla dusunmuyorum,uzulmuyorum.herseyin hayirlisi ve bazen bazi seyleri zamana birakmak en dogrusu.fransiz kadinlar gibi olamayizda (cunku genetigimiz cook farkli)ama daha dikkatli olarak az kilo ile gebelik bitirilebilinir.psikolojim simdi bile cok daha iyi.gercekten ilk gebeligimde 20 kilo kadar alinca artik 9. ayda fil gibi olmustum ve cokta uzuluyordum en azindan simdi zayif,saglikli bir hamile olacagim insallah.
senin adinada cook mutluyum kendin ile ilgili zayiflama kararini verip uygulayip hedefine ulastigin icin.hepimiz icin bol eksili bir yil olacak (kilo anlaminda)ama herseyden onemlisi saglikli olmak.tekrar tesekkurler canim destegin icin seni cook

Hayatım hedefin 47 kg mış. Dukan testi de o kadar mı söylüyor acaba?

Ahh canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Çalışan annenin hayatı gerçekten zor.Hem de senin 2 tane var. Ben ilk diyetimi kızım 10 aylıkken yaptım. Çalışıyordum o zaman, öğlen eve gelme durumum da yoktu. Bakıcısı vardı ama kadın akşam yemek olayına rest çekmiş ben de bişey diyemedim o zaman. Eşim de geç geliyordu o ara. Akşam işten gelince bakıcısını gönderip kızımı pusetine koyup mutfağa getiriyordum. Ayağmla sürekli ağlıyan kızımı sallarken ona sebze çorbasını, eşime de pilav yemek, kendime salata ve tavuk göğüsünü yaptığımı hala dün gibi hatılıyordum. Bu kadar uğraşımdan sonra kızımın mamayı yememe ısrarına da sinirden ağladığımı da bilerim..Valla 3 hafta dayanabildim ancak. 8 kilo gitti ama giden sinirlerin sayısı yoktu.. Fakat dukan diyeti herşeyden daha da zahmetli bir iştir. Malesef akşamları feda edip hep etersi gün için yemeklerini hazırlamak zorundasın tatlım. Ben dukana başladığımda çalışmıyordum ama diyeti liseli kızımla birlikte yaptık ve ona ertesi gün yanında kapta götüreceği yemeği her gece hazırladım. Başka türlü olmuyor işte.:18: Planlama dediğim bu oluyor aslında; akşamdan hazırlık hatta pişirmedir gülüm.

ee yapiver bir dukan suffle canim ondan kolay ne var

neyse canim ucundan acicik yediysen cok sorun degil telafi edersin.yilbasi yemegi icin bakiniz ipegin yilbasi menusune:129:

neyse canim ucundan acicik yediysen cok sorun degil telafi edersin.yilbasi yemegi icin bakiniz ipegin yilbasi menusune:129:

acıcık macıcık, kötü oldu ya. düznim sarsıldı. neyse artık inşallah önümüzdeki günler iyi gider.
olayın en sevindirici yanı herkes tarafından kilo vermiş olduğumun anlaşılması :)

ipek kimdi anlayamadım? saflığım üzerimde bugün.

Kızlar ben de dün annemdeydim küçük bi parça kek yedim pismanliktan öldüm resmen. Şimdi Starbucks ta küçük Boy yağsız kremasiz white mocha içtim şekerli geldi fazla kaçtı galiba bu hafta sonu inşallah artı olmaz o tarti

Dukana hoş geldin canım! Korunur tabii ki! Yeterki istekli ve dikkatli olalım. Ben güçlendirmenin 2.yarısındayım ama nerdeyse koruma gibi bişey yapıyorum. Canımın istediği her şeyi yiyorum ama porsyon miktarına dikkat ediyorum ve akşam öğünü hafif bıkarıyorum.. o kadar!

Olan oldu hayatım. Üzme kendini şimdi. Pişmansan bundan sonra yapmazsın olur biter. Belki yavaşlama yaşarsın, belki de tam tersi daha da hızlanırsın.. kim bilir..Mesela bana böyle yüklemeler aksine daha da çok yarıyordu.. İnşallah sende da böyle olur.

Evine hoş geldin kuzum! Takma kafana bence. Yarın bir abartı olsa da bir şekilde olayı az zararla kapatmışsın sonuçta, kendinden gurur duymalısın bence.
Yılbaşı için İpek o kadar fikir vermiştir..unuttun mu yoksa?..

kafamıza tek takılanlar dukan olsa keşke dimi ama

ipek dediğiniz balböcüüü müydü ?

kafamıza tek takılanlar dukan olsa keşke dimi ama

ipek dediğiniz balböcüüü müydü ?

bugün servis dışıyım kusura bakmayın pksnmz arkadaşımın tariflerini diyorsun sen.
ok anladım
kafam çok dağınık. toparlanmalıyım.
kusuruma bakmayın :)

ilk defa hem 2 litre suyumu hem de 3 kupa yeşilçayımı aynı günde içtim, inanamyorum kendime
çok fena boşluğa düşmüş hissediyorum, ne içicem ben şimdi
kahve içebiliriiiiiiiimburaya yazana kadar bu aklıma gelmemişti hiç, bu kk ne uğurlu şey yahu

herkese yarın sendromsuz pazartesiler diliyorum

hoşgeldiniz

çizelgenizi buraya değil de profilinizdeki çizelge kısmına yapıştırırsanız her msjınızda görünr kendiliğinden :)
aynı linki sonunda imgler ya da urller olmadan yapıştırın ama, png ile bitsin yani

kendimi hatırladım bi an dün ben de böyleydim, kurabiye yedim birazcık:26: yeşilçayımı da içmemiştim
ama bugün hiçbişi olmamş gibi 3 fincan yeşilçayımı içtiiim sporumu yaptııım, sanki dünü hiç yaşamamışım
kaçamakları çok takmayın o yüzden, sıkı sıkıya devam edin

Kuzucuğum ucundan azıcık seni rahatlattıysam ne mutlu bana!Rahmetli dedem hep bütün hastalıkların sebebi stres sinir derdi..eskiden buna gülen ben artık katılıyorum ona Gerçi kafa rahatlığın çok önemli olduğunu zamani tıp doktoların bile artık kabul ettikleri birşeydir. Olayı zamana bırakmakla en doğrusunu yapıyorsun bence bebeşim! Biraz sabırla illa geliryor..hem de ne istersek! Hem de mucize gözüyle baktığımız her hangi bişey aslında..

Canım benim yanaklarından öperim!! Dediğim gibi bunu anlamam için uzun bir yol gerekti ama gerçekten istiyence oluyor işte. Sana karalı, azimli, istikrarlı ve sağlıklı kilo vermeleri dilerim gülüm!

Ipeeeek nirdesin???bak giderek unutulmaya yuz tuttun. :) medesa,rachel,aliye merve....eskiler neredeki...

bak buldum sana yardimci olur umarim.valla bazen etateta ninda dedigi gibi aksine hizlandirmada yapabilir.takma kafana ve bundan sonrasina bak..dedigin gibi o anlasilmalar ne guzel moral veriyor.bide pantolonlarimiz,eski kiyafetlerimiz anliyor ya bunu oda ayri bir keyif ohhhhh zayifliyoruuuuuuz

canım nesca; belki de vereceğin kilo azdır. o aralık azsa kilo veriş yine yavaş oluyor. başlayalı ne kadar oldu ki? bir de ne kadar kilo vermek istiyorsun?

bütün pazarlar zor geçiyor... :2: çünkü ben genelde gün boyu evde ve eliboş oluyorum ya da komşuculuk olayları oluyor. böylece o gırtlaktan aşağı istenmeyen 3-5 şey mutlaka tıkılıyor :2:

Menülere iki gün gündür biraz da artış koydum en azından kilo almadım

etoş ben sanırım olayın anafikrini anlayamamışım. normalden çok yiyorum nasılsa diyordum. ama normalde aldığım kaloriyi almıyorum ki... sanırım o yüzden yakacak pek bir şey bulamıyor bünye. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…