Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Biraz önce bir günden geldim.Ohh herkes pideleri pastaları götürdü;ben sadece bir bardak ayran içtim.Bu kadar dikkat ediyorum kilo 100 gr gidiyor anca:)

benim ögle yemekleri de bu hafta hep arada kaynadi gec kalkinca direk kahvaltiya geciyorum ikisi bir oluyor.bugün acayip bir bas agrisi ve halsizlik mevcut bende umarim hasta olmam(

Gecmis olsun ,hastalik mevsimi tabi.normal cayin icine karabiber atip sicak sicak icerseniz bayagi ter attiriyor:)tabi corbaya da

Biraz önce bir günden geldim.Ohh herkes pideleri pastaları götürdü;ben sadece bir bardak ayran içtim.Bu kadar dikkat ediyorum kilo 100 gr gidiyor anca:)

Dun annemler pizza gunu yapti, herkes tika basa pizza yedi, yerleri kalmadi artik:) ben oturdum uslu uslu tatli eksi soslu tavugumu yedim.

Damat ne dese begenirsiniz, valla ilk defa diyet yaptigin icin acidim sana dedi baska zamanlar hep iyi yiyorum diye dusunuyomus, diyet yapan biri icin.

Bu arada tatli eksi soslu tavugu yapin gercekten o olmasaydi menum dayanamazdim:)

dukandiyetitariflerim: TATLI-EKŞİ-ACI SOSLU TAVUK

teşekkür ederim... meyve şekeri ihtiva etmeyecek kadar az olmalıymış meyve..bunu anlamak da zor

meyve cayi candir. biri meyve cayini cok az suda demleyip, yogurduna tatlandirici ile katip yiyodu. meyveli yogurttan daha uygun bir alternatif. Sonucta meyveli yogurda bile iznimiz var.

benim ögle yemekleri de bu hafta hep arada kaynadi gec kalkinca direk kahvaltiya geciyorum ikisi bir oluyor.bugün acayip bir bas agrisi ve halsizlik mevcut bende umarim hasta olmam(

yemekleri atladigimda bana da oyle oluyor, daha hizli kilo veriliyor oyle dogrudur, ama vucudun bir dayanma noktasi var, bir kac gun oyle gecirince hasta gibi olmalar, gozun donmesi dogaldir. O yuzden yemeginize sadik kalarak ogunlerinizi gecirmeniz daha iyi. yavas ama muntazam kilo verirsiniz.

bende başlaömak istiyorum kitabıda var ama uymuyorum :S 5 kilo versem yetiek boyum 1.73 kilom 63

Bu arada bugün arkadaşın oğlunun doğum gününe gittim.Ahhh neler vardı sofrada..poğaçalar,keteler,sarmalar,kısırlar..doğum günü pastasını da ben yapmıştım..ama yemedim!!! yanımda yulaf kepekli ıslak kekimi,sarımsaklı yoğurtlu tavuğumu ve domates biberimi falan götürmüştüm..onları yedim...ilk ciddi dukan sınavımı verdim diye düşünüyorum

Merhaba günden güne incelen kuzucuklar! Umarım bütün dukaniçelerimiz bir an önce hedeflerine ulaşır!! Kızlar boş verin şu kaçamakları, onları sonra zaten yersiniz ama ince olmak gerçekten muhteşem birşey!!
Birkaç gün yılbaşı gecesi için kıyafet seçmekle meşguldum. Yıllar sonra nihayet doya doya tadını çıkardım. Tam bir şımarık oldum valla! Ayy bunun rengi farklı olsa.. bunun de boyu kısa-uzun olsa.. bunun da yakasını sevmedim v.s. v.s. Eeee beden 38-40 olunca seçenekler ne kadar bolmuşş meğer unuttum bile bunu. Eskiden 44 beden giyerken ne seçenek ayol zar zor bişey bulunca deliler gibi seviniyordum. Alışverişten nefret ediyordum çünkü beğendiğim hiç birşey üstüme olmuyordu ve hep aynı 'malesef bu modelin büyük beden çalışılmamaktadır' cevabını duymaktan da nefret ediyordum. Yaşasın Dukan artık standart beden oldum ve çoook mutluyum! Evet diyetim aylar sürdü ama canım yasaklı birşey çektiği zaman hep derdim ki kendime 'az kaldı.. bunu 1-2 ay sonra nasıl olsa yicem güçlendirmede', neticesinde de öyle oldu. Ayrıca kaçamaklar aklımı iyice karıştırmayı başlıyınca kendimi alışveriş merkezine atıyordum, tonlarca kıyafetleri deneyip 'yok yok daha var.. diyete devam' diyordum kendime. Sizi bilmem ama bana bu kıyafet denemeler baya yardımcı oluyordu. Şimdi de diyorum ki bu sıkmalar sıkıntılar gerçekten değerdir!Siz siz olun yolunuzdan hiç şaşmayın derim!

Beni de en çok motive eden şeylerden biri indirime giren markaların küçük bedenlerini almak..nasıl olsa bir gün giyeceğim diye ve bunları hep giydim,kilo verdikçe..sorun şu ki...o verdiğim kiloların çoğunu sonra geri aldım..ki zaten bunun için artık dukan

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba. 2 aydır bu diyeti yapıyorum ama bu yumurta konusunda emin olamadığım birşey var size danışmak istedim.bazen hatta sık sık kendime yemek yapacak vaktim olmuyor. 8 aylık yaramaz bi kızım var ve kpss ye çalışmaya çalışıyorum yoğun bir şekilde ev işleri vs derken bazen kendime yemek yapacak vakit kalmıyor hemen kendime çabucak bi omlet yapıyorum ve öyle bi öğün yapıyorum. ya da arada çok acıkmışsam bastırmak için yumurta haşlıyorum. günde 2 yumurta sarısı sınırlaması var gibi bişey duydum.acaba benim bu kadar yumurta yemem bir duraklamaya sebep olur mu?:44:

Ben de aynı soruyı sordum dün ve gelen cevapları özetlersem:
Duraklamaya sebep olmuyor,sadece sağlık açısından zararlı olabilir...
Ben de vakit darlığından çokça yumurta kullananlardanım...Sabah 2 ile başlıyorum..Sonra 4-5 olabiliyor günün sonunda...

Ayy evet kıyafetler, tartıdan daha canlı bir göstergesi bence Bence de, dukanla sabit kalabilmek daha kolaydır. Umarım dukanla en kısa zamanda kendi yolununu bulursun canım

Bu çok konuşuldu.. Dukan kitabı günde 2 yumurta sarısı derken, canlı sohbet ise haftada 5 sarısı der artık. Buradakiler de farklı farklı yiyor, günde 5-6 tam yumurta yiyen de var. Ben şahsen sabah 1 tam yumurta ve ekmek-tatlı ile beraber ne gelirse yiyorum. Kişisel tercihimdir tabii ama her şeyin fazlası zararlıdır diye düşünüyorum. Yalnız merak ettim...nasıl olur da kendinize yemek yapmak için vakit olmadığını anlamadım.. Bir tavuğu haşlamayı koymak veya poşette fırına atmak ne kadar vaktını alabilir ki?.. Biraz planlama ve organizasyon yeterdir bence. Kendini de düşün ve ihmal etme hayatım.

yoksun gozlerimiz seni ariyor kac zamandir demekkki kiyafet aramakla mesgulmussun,neyse hayirli bir is olmasina sevindim
kesinlikle ne guzel seydir zayif olmak oyle iyi bilirimki ve nasil bir zevktirde kiyafet denemekte..ben kilo aldiktan sonra hep soyle dusundum ;bu ben degilim,bu giydiklerim de benim zevkim olan kiyafetler degil sadece daha zayif gostersin yada defolarimi kapatsin diye aldigim ve giydigim seyler.hepimiz zayiflamak istiyoruz ve bu amacimiz icin burdayizki ne mutlu bize ve birdaha kilo almayacagiz,dikkat edecegiz ve bundan sonraki hayatlarimizi zayif,saglikli,guzel kadinlar olarak gecirecegiz bilmiyorum sizde ben gibimisiniz ama ben adeta aldigim kilolarla depresyona girecek gibi oldum,cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…