Biraz önce bir günden geldim.Ohh herkes pideleri pastaları götürdü;ben sadece bir bardak ayran içtim.Bu kadar dikkat ediyorum kilo 100 gr gidiyor anca:)
merhaba arkadaşlar,bugünkü menümü yazayım.
sabah 10.30 gibi:1 lorlu yumurta,lor,1 dilim peynir,1 dilim ekmek,çay
ara:1 çaybardağı tarçınlı süt,yeşil çay,kiraz sapı çayı
2.ara:) 14.50:bir kase tavuk göğsü ile yoğurt salatası
akşamada domatesli et sote yapacağım... yoğurtla yerim.
maalesef kahvaltı geç olunca öğle yemeği arada kaynıyor..
Biraz önce bir günden geldim.Ohh herkes pideleri pastaları götürdü;ben sadece bir bardak ayran içtim.Bu kadar dikkat ediyorum kilo 100 gr gidiyor anca:)
Günaydın kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.
Dün tartım bana 69.8 i göstermişti.bugün ise tekrar 70 e çıktım.nasıl sevinmiştim 6 lı bir rakam görünce
Neyse inşallah bir kaç güne kadar düşer yine ve sabitlenir.aslında nedenini anlıyorum.uzun zamandır 70-72 arasında geziniyordum sonra kilo almıştım.o yüzden vücudum bu rakamları terketmek istemiyor.var gücüyle direniyor.onu bir şaşırtmam lazım.bugün biraz ev temizliği ardından 1 saat kadar spor yapmayı düşünüyorum.
ama önce kahvaltıııııı
(kahvaltı öncesi bir bardak sirkeli ılık su içtim)
1 haşlanmış yumurta, biraz aknaz peynir ve 1 bardak süt, 2 dilim de hindi füme.yeter de artar bilee
bu arada grip beni fena yakaladı :2: akşamdan beri ağzım burnum akıyor. vitamin aldım, bitki çayları içtim.hemen de ilaca başlamak istemiyorum.tavuk suyu çorba da yapiim bugün. başka bir öneriniz var mı kızlar ?
10 günde 2.5 kilo süper tebrikler.Bu arada ben meyve çaylarını serbest biliyorum.Şekersiz olmak kaydı ile
teşekkür ederim... meyve şekeri ihtiva etmeyecek kadar az olmalıymış meyve..bunu anlamak da zor
benim ögle yemekleri de bu hafta hep arada kaynadi gec kalkinca direk kahvaltiya geciyorum ikisi bir oluyor.bugün acayip bir bas agrisi ve halsizlik mevcut bende umarim hasta olmam(
meyve cayi candir. biri meyve cayini cok az suda demleyip, yogurduna tatlandirici ile katip yiyodu. meyveli yogurttan daha uygun bir alternatif. Sonucta meyveli yogurda bile iznimiz var.
Merhaba günden güne incelen kuzucuklar!Umarım bütün dukaniçelerimiz bir an önce hedeflerine ulaşır!! Kızlar boş verin şu kaçamakları, onları sonra zaten yersiniz ama ince olmak gerçekten muhteşem birşey!!
Birkaç gün yılbaşı gecesi için kıyafet seçmekle meşguldum. Yıllar sonra nihayet doya doya tadını çıkardım.Tam bir şımarık oldum valla! Ayy bunun rengi farklı olsa.. bunun de boyu kısa-uzun olsa.. bunun da yakasını sevmedim v.s. v.s. Eeee beden 38-40 olunca seçenekler ne kadar bolmuşş meğer unuttum bile bunu. Eskiden 44 beden giyerken ne seçenek ayol zar zor bişey bulunca deliler gibi seviniyordum. Alışverişten nefret ediyordum çünkü beğendiğim hiç birşey üstüme olmuyordu ve hep aynı 'malesef bu modelin büyük beden çalışılmamaktadır' cevabını duymaktan da nefret ediyordum. Yaşasın Dukan artık standart beden oldum ve çoook mutluyum! Evet diyetim aylar sürdü ama canım yasaklı birşey çektiği zaman hep derdim ki kendime 'az kaldı.. bunu 1-2 ay sonra nasıl olsa yicem güçlendirmede', neticesinde de öyle oldu. Ayrıca kaçamaklar aklımı iyice karıştırmayı başlıyınca kendimi alışveriş merkezine atıyordum, tonlarca kıyafetleri deneyip 'yok yok daha var.. diyete devam' diyordum kendime. Sizi bilmem ama bana bu kıyafet denemeler baya yardımcı oluyordu. Şimdi de diyorum ki bu sıkmalar sıkıntılar gerçekten değerdir! Siz siz olun yolunuzdan hiç şaşmayın derim!
arkadaşlar merhaba. 2 aydır bu diyeti yapıyorum ama bu yumurta konusunda emin olamadığım birşey var size danışmak istedim.bazen hatta sık sık kendime yemek yapacak vaktim olmuyor. 8 aylık yaramaz bi kızım var ve kpss ye çalışmaya çalışıyorum yoğun bir şekilde ev işleri vs derken bazen kendime yemek yapacak vakit kalmıyor hemen kendime çabucak bi omlet yapıyorum ve öyle bi öğün yapıyorum. ya da arada çok acıkmışsam bastırmak için yumurta haşlıyorum. günde 2 yumurta sarısı sınırlaması var gibi bişey duydum.acaba benim bu kadar yumurta yemem bir duraklamaya sebep olur mu?:44:
Beni de en çok motive eden şeylerden biri indirime giren markaların küçük bedenlerini almak..nasıl olsa bir gün giyeceğim diyeve bunları hep giydim,kilo verdikçe..sorun şu ki...o verdiğim kiloların çoğunu sonra geri aldım..ki zaten bunun için artık dukan
arkadaşlar merhaba. 2 aydır bu diyeti yapıyorum ama bu yumurta konusunda emin olamadığım birşey var size danışmak istedim.bazen hatta sık sık kendime yemek yapacak vaktim olmuyor. 8 aylık yaramaz bi kızım var ve kpss ye çalışmaya çalışıyorum yoğun bir şekilde ev işleri vs derken bazen kendime yemek yapacak vakit kalmıyor hemen kendime çabucak bi omlet yapıyorum ve öyle bi öğün yapıyorum. ya da arada çok acıkmışsam bastırmak için yumurta haşlıyorum. günde 2 yumurta sarısı sınırlaması var gibi bişey duydum.acaba benim bu kadar yumurta yemem bir duraklamaya sebep olur mu?:44:
yoksun gozlerimiz seni ariyor kac zamandirMerhaba günden güne incelen kuzucuklar!Umarım bütün dukaniçelerimiz bir an önce hedeflerine ulaşır!! Kızlar boş verin şu kaçamakları, onları sonra zaten yersiniz ama ince olmak gerçekten muhteşem birşey!!
Birkaç gün yılbaşı gecesi için kıyafet seçmekle meşguldum. Yıllar sonra nihayet doya doya tadını çıkardım.Tam bir şımarık oldum valla! Ayy bunun rengi farklı olsa.. bunun de boyu kısa-uzun olsa.. bunun da yakasını sevmedim v.s. v.s. Eeee beden 38-40 olunca seçenekler ne kadar bolmuşş meğer unuttum bile bunu. Eskiden 44 beden giyerken ne seçenek ayol zar zor bişey bulunca deliler gibi seviniyordum. Alışverişten nefret ediyordum çünkü beğendiğim hiç birşey üstüme olmuyordu ve hep aynı 'malesef bu modelin büyük beden çalışılmamaktadır' cevabını duymaktan da nefret ediyordum. Yaşasın Dukan artık standart beden oldum ve çoook mutluyum! Evet diyetim aylar sürdü ama canım yasaklı birşey çektiği zaman hep derdim ki kendime 'az kaldı.. bunu 1-2 ay sonra nasıl olsa yicem güçlendirmede', neticesinde de öyle oldu. Ayrıca kaçamaklar aklımı iyice karıştırmayı başlıyınca kendimi alışveriş merkezine atıyordum, tonlarca kıyafetleri deneyip 'yok yok daha var.. diyete devam' diyordum kendime. Sizi bilmem ama bana bu kıyafet denemeler baya yardımcı oluyordu. Şimdi de diyorum ki bu sıkmalar sıkıntılar gerçekten değerdir! Siz siz olun yolunuzdan hiç şaşmayın derim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?