Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ipeeeek nirdesin???bak giderek unutulmaya yuz tuttun. :) medesa,rachel,aliye merve....eskiler neredeki...

kiloyu veren gidiyor sanirsam ayyy herkes gitmesin bizide beklesinler bazilari daha onlardan ogreneceklerimiz,soracaklarimiz var :26:

Merhaba kızlar iyi hafta sonlarııı..

Gelemedim pek haftasonu ama okumaya çalışıyorum neler konuşulmuş diye.. Özledim valla hepinizi.. Burası gerçekten bağımlılık yapıyor insana..

Ben cumartesi akşamı dayanamayıp yine 1 kadeh şarap içtim.. Gerçi bu seferki 1 kadehti ve sabah telafi için 45 dk yürüyüş yaptım.. Tartıda 68.8 de gördüm ama bakalım ilerleyen günlerde ne olacak?
Aslında çok alkole düşkün değilimdir ama ne oldu bilmiyorum, birde daha önümde yılbaşı gecesi var.. Ah ahh..

Bu arada iyi haber çevremde benden görüp dukan yapmaya başlayan çekirgelerimin sayısı 3 oldu.. Hehe
Beni gören gaza geliyor diyeyim..

Umarım hepiniz çook çok iyisinizdir.. Biraz daha geçmişi okuyayım yine gelirim canlar..

Öptüm çoook..

Ah sekerim nolcak halimiz bilmem...dedigin gibi yarin telafi etmeye calisacagim. Yoksa seyir uzadikca uzauyacak gibi...

arkadaşlar merhaba bende yenı başladım bugun 3 gun atak evremın dukan bana 2 gun vermıstı ama ben uc gun yaptım yarın seyır evreme baslıycam benım sormak ıstedıgım bısıler var yardımcı olursanız cok cok sevınırım kıtabı aldım tumunu okuyamadım henuz ama kahvaltıda hep bı dılım jamboon dıyor mesela yasak olmayan yıyeceklerde doyana kadar yemıyomuyduk neden arkadakı örnek menulerde bır dılım jambon yazıyo birde cok fazla kılom olmadığı için haftada iki gün saf protein diyetı yapıp gerı kalan gunlerde kendıme özgu dıyetımı yapsam daha sonra guclendırme evresı ne olucak onu atlayıp koruma evresımı yapıcam lutfen yardımcı olun bu arada lıght tum urunler kullanılıyor mu mesela lıght kaşar dil demiş sakatat dili füme dil olarak tuketebılıyomuyuz yada activia yogurt tuketılıyor mu hepinize şimdiden teşekkur edıyorum görusmek uzere ıyı dukanlar

Niye yedin içtin kıss?! Pişmanlıktan öldün ise umutsuz vaka değilsin demek.. Yaa ben de ne severdim şu mochayı ama gerçekten çok tatlı geliyor artık..

Ipeeeek nirdesin???bak giderek unutulmaya yuz tuttun. :) medesa,rachel,aliye merve....eskiler neredeki...

hepsini buradaki cadoloslar yemişlersaydıklarından bir tek aliyeyi biliyorum ama bizimkiler onu mandalina ile bunaltmışlardır

Aaa bak bu iyi oldu tatlım! Daha da artış yapınca kilo azalış gösterir!Bence normalden çok yemiyorsundun. Eski abur cubur yerine artık adam gibi yemek geldi. Doğru söylüyorsun, eskiye göre kalori alışın azaldı.. o yuzden şu et-tavuk-balık olayı abart ki bünyen yokluk hisetmesin. Ne kadar çok protein (et grubundan) o kadar hızlı kilo kaybı canım!

merhaba hayırlu olsun bence bay dukan bir fransız olduğu için menüyü kendi yemek kültürüne ve malzemelerine göre yazmıştır yine de bize et ürünlerin jambon sakatat füme dil v.s. dahil en fazla %10 yağlı ve süt ürünlerin en fazla %2 yağlı gerektiğini diyor biz de piyasamızdaki malzemelerin etiketleri okyup ona göre seçmeliyz jambonunuz bu kriterlere uygunsa doyana kadar tüketebilirsiniz light kaşarı bu oranda bulabildiniz ise hay hay malesef kendine özgün bir diyet dukan diyet olmuyor adam bir formul çıkartmış size de bir hesap ve süre tahmini sunmuş bu diyette kilolar ancak atak ve seyir dönemlerde gidiyor kendinize özgün takılarsanız ne kilo hedefinizi ne de sürenizi tutturmanız mümkün olmayacaktır sonra da üzülüp dukanın bi işe yaramadığını dersiniz

valla canım anneme 41 yasin vardı kek poğaça börek vardı biz yaptık gözümğn önünde olunca çoooooook sabrettim ama artık dedim bi yerim şişecek ye bir lokma ama bi daha daha da dikkatli olcam

Son düzenleme:
hoşgeldiniz

çizelgenizi buraya değil de profilinizdeki çizelge kısmına yapıştırırsanız her msjınızda görünr kendiliğinden :)
aynı linki sonunda imgler ya da urller olmadan yapıştırın ama, png ile bitsin yani

teşekkür ederimde ben bulamadım çizelge bölümünü :/

dukanın suflesi olduğunu bilmiyodum en kısa zamanda yapıcam:) teşekkür ederim

ben aslinda dukan in suflesi oldugunu bilmiyordum sadece yaptigimiz klasik sufle tarifini dukan a uygun hale getirebiliriz diye dusunmustum.ama simdi baktim yapmislar bile ..suffle tarifi bu linkte bunu yapabilirsin.

dukandiyetitariflerim: DUKAN SUFLE

cizelgeni bulmussun iste altta gorulen trenli cizelge ama yanlis yapmissin.simdi sana soyleyeceklerimi uygula:

tickerfactory sitesine gidiyorsun.uygun sekilleri sectikten sonra pin kismina bir sifre uyduruyorsun,weight i seciyorsun,
target:hedef kilon
starting:baslangic kilon
current :simdiki kilon

bunlari doldurup alttaki height ten cm seciyor vealtinada boyunu yaziyorsun
sonra ki sayfada http ile baslayip png ile biten linki kopyalayip
burdaki profilini duzenledeki cizelgeye yapistiriyorsun.

yapmissin ama dogru yapmamissin.bu sekilde yap.

bir diger konu mesajlara cevap yazmak istediginde sadece bir mesaja cevap yazacaksan 'alinti ile cevapla yi tikliyorsun acilan sayfada QUOTE
ile baslayip QUOTE Ile biten mesajin biten QUOTE sinden sonra cevabini yaziyorsun.birden fazla mesaja cevap yazmak istersen alinti ile cevaplanin yanindaki "+ isaretine tikliyor cevap verecegin mesajlari sectikten sonra en son konuya cevap ver dediginde cevaplamak istedigin mesajlar hepsi birlikte aciliyor.her mesaj QUOTE baslayip biter sende her mesajin altina bu kurala uyacak sekilde cevabini yazip kaydet diyorsun.mesajin yayinlandiktan sonra eklemek istedigin bir sey olursa mesaj duzenleme panelinden ek yapabilirsin.

çok teşekkür ederim beni aydınlattığın için :) bakalım olmuşmu:)

Günaydın Kızlarr

İyi Yıllaarrrr.. 2013 hepimize sağlık, mutluluk ve bol bol para getirsin..
Sağlık ve mutluluk dukan sayesinde zaten bizim oluyor bile.. Ohh ohh..
Bol bol para da da lazım ki hem rahat rahat dukan diyetimizi yapalım, hem de zayıfladıkça keyfimize göre gardorbumuzu yenileyelimm diye

Öptüm Hepiniziiii

Herkesin yeni yılı mutlu, sağlıklı olsun. Her gününüz bir öncekinden daha güzel geçsin.

Sağlıklı, çıtır yeni bir yıl diliyorum herkese.

Herkese selam hanımlar giremedim ne zamandır... herkeslere sağlıklı huzurlu mutlu incecik sağlıklı dişlerle nice nice yeni yıllar diliyorum..

Bu arada resmi olarak 2. ayımı tamamlamış bulunuyorum dukan amcada...Dün sabah itibarı ile toplamda 6 kg vermiş bulunuyorum..

Selam kizlarrrrr:)
2013 bize cok guzel seyler getirecek insallah.saglikli ve fistik gibi hatunlar olacagiz hepimiz.zaten saglik olduktan sonra mutluluk da pesinden gelir.eee saglik ve mutluluk olunca da calisma azmi ve bol kazanclar da bizim olur.dukan kadinlarindan hicbir sey kurtulamaz kolay kolay

hepimiz icin tek dilegim Allah basa cikayacagimiz dert vermesin.gerisini el birligiyle hallederiz

Bu arada diyetten once aldigim bir elbiseyi dun aksam denedigimde kemer kisminin en bastaki delige rahatlikla oldugunu gordum.aldigimda 4. delige zorla tutturuyordum.sadece 5 kilo ama farki daha fazla bence.okulda da ogretmen arkadaslardan iltifatlar gelmeye basladi.bu mutluluk tarif edilemezzzzz

Hepinizi cok seviyorummmm ve super bir yil bizi bekliyor biliyorummmm

Selam dukan kardeşlerim, kocaman 1 yılı daha yidik bitti tükendi
Yeni yılda herşey gönlümüzce olsun,
2013 yılının size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler getirmesini dilerim.
Ve hepimizin hedeflediğimiz kiolara sağlıkla bir an önce varmamız en büyük dileğim

Merhaba fistiklar! Mutlu ve neseli yeni bir yil dilerim! İnce guzel bedeninzde daima saglikli bir ruh olsun! Giden kilolar bizi sonsuza dek terk etsin ve asla geri donmemek uzere hayatimizdan cikip gitsinler!!

Sevgili DUKANCANLARIM,

Hepinize herseyden once saglikli,mutlu,huzurlu veeeeee bol kilo kayipli yeni bir yil dilerim.2013 te hayallerinize kavusmaniz dilegi ile hepinize kocamaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…