Ipeeeek nirdesin???bak giderek unutulmaya yuz tuttun. :) medesa,rachel,aliye merve....eskiler neredeki...
Ah sekerim nolcak halimiz bilmem...dedigin gibi yarin telafi etmeye calisacagim. Yoksa seyir uzadikca uzauyacak gibi...ilk defa hem 2 litre suyumu hem de 3 kupa yeşilçayımı aynı günde içtim, inanamyorum kendime
çok fena boşluğa düşmüş hissediyorum, ne içicem ben şimdi
kahve içebiliriiiiiiiimburaya yazana kadar bu aklıma gelmemişti hiç, bu kk ne uğurlu şey yahu
herkese yarın sendromsuz pazartesiler diliyorum
hoşgeldiniz
çizelgenizi buraya değil de profilinizdeki çizelge kısmına yapıştırırsanız her msjınızda görünr kendiliğinden :)
aynı linki sonunda imgler ya da urller olmadan yapıştırın ama, png ile bitsin yani
kendimi hatırladım bi andün ben de böyleydim, kurabiye yedim birazcık:26: yeşilçayımı da içmemiştim
ama bugün hiçbişi olmamş gibi 3 fincan yeşilçayımı içtiiim sporumu yaptııım, sanki dünü hiç yaşamamışım
kaçamakları çok takmayın o yüzden, sıkı sıkıya devam edin
Kızlar ben de dün annemdeydim küçük bi parça kek yedim pismanliktan öldüm resmen. Şimdi Starbucks ta küçük Boy yağsız kremasiz white mocha içtim şekerli geldi fazla kaçtı galiba bu hafta sonu inşallah artı olmaz o tarti
Ipeeeek nirdesin???bak giderek unutulmaya yuz tuttun. :) medesa,rachel,aliye merve....eskiler neredeki...
Menülere iki gün gündür biraz da artış koydum en azından kilo almadım
etoş ben sanırım olayın anafikrini anlayamamışım. normalden çok yiyorum nasılsa diyordum. ama normalde aldığım kaloriyi almıyorum ki... sanırım o yüzden yakacak pek bir şey bulamıyor bünye. :26:
arkadaşlar merhaba bende yenı başladım bugun 3 gun atak evremın dukan bana 2 gun vermıstı ama ben uc gun yaptım yarın seyır evreme baslıycam benım sormak ıstedıgım bısıler var yardımcı olursanız cok cok sevınırım kıtabı aldım tumunu okuyamadım henuz ama kahvaltıda hep bı dılım jamboon dıyor mesela yasak olmayan yıyeceklerde doyana kadar yemıyomuyduk neden arkadakı örnek menulerde bır dılım jambon yazıyo birde cok fazla kılom olmadığı için haftada iki gün saf protein diyetı yapıp gerı kalan gunlerde kendıme özgu dıyetımı yapsam daha sonra guclendırme evresı ne olucak onu atlayıp koruma evresımı yapıcam lutfen yardımcı olun bu arada lıght tum urunler kullanılıyor mu mesela lıght kaşar dil demiş sakatat dili füme dil olarak tuketebılıyomuyuz yada activia yogurt tuketılıyor mu hepinize şimdiden teşekkur edıyorum görusmek uzere ıyı dukanlar
valla canım anneme 41 yasin vardı kek poğaça börek vardı biz yaptık gözümğn önünde olunca çoooooook sabrettim ama artık dedim bi yerim şişecekNiye yedin içtin kıss?!Pişmanlıktan öldün ise umutsuz vaka değilsin demek.. Yaa ben de ne severdim şu mochayı ama gerçekten çok tatlı geliyor artık..
hepsini buradaki cadoloslar yemişlersaydıklarından bir tek aliyeyi biliyorum ama bizimkiler onu mandalina ile bunaltmışlardır
Aaa bak bu iyi oldu tatlım! Daha da artış yapınca kilo azalış gösterir!Bence normalden çok yemiyorsundun. Eski abur cubur yerine artık adam gibi yemek geldi. Doğru söylüyorsun, eskiye göre kalori alışın azaldı.. o yuzden şu et-tavuk-balık olayı abart ki bünyen yokluk hisetmesin. Ne kadar çok protein (et grubundan) o kadar hızlı kilo kaybı canım!
Dukana hoş geldin canım!Korunur tabii ki! Yeterki istekli ve dikkatli olalım. Ben güçlendirmenin 2.yarısındayım ama nerdeyse koruma gibi bişey yapıyorum. Canımın istediği her şeyi yiyorum ama porsyon miktarına dikkat ediyorum ve akşam öğünü hafif bıkarıyorum.. o kadar!
teşekkür ederim canım :) ayy süper moral oldu vallahi :)
ben aslinda dukan in suflesi oldugunu bilmiyordum sadece yaptigimiz klasik sufle tarifini dukan a uygun hale getirebiliriz diye dusunmustum.ama simdi baktim yapmislar bile ..suffle tarifi bu linkte bunu yapabilirsin.
dukandiyetitariflerim: DUKAN SUFLE
cizelgeni bulmussun iste altta gorulen trenli cizelge ama yanlis yapmissin.simdi sana soyleyeceklerimi uygula:
tickerfactory sitesine gidiyorsun.uygun sekilleri sectikten sonra pin kismina bir sifre uyduruyorsun,weight i seciyorsun,
target:hedef kilon
starting:baslangic kilon
current :simdiki kilon
bunlari doldurup alttaki height ten cm seciyor vealtinada boyunu yaziyorsun
sonra ki sayfada http ile baslayip png ile biten linki kopyalayip
burdaki profilini duzenledeki cizelgeye yapistiriyorsun.
yapmissin ama dogru yapmamissin.bu sekilde yap.
bir diger konu mesajlara cevap yazmak istediginde sadece bir mesaja cevap yazacaksan 'alinti ile cevapla yi tikliyorsun acilan sayfada QUOTE
ile baslayip QUOTE Ile biten mesajin biten QUOTE sinden sonra cevabini yaziyorsun.birden fazla mesaja cevap yazmak istersen alinti ile cevaplanin yanindaki "+ isaretine tikliyor cevap verecegin mesajlari sectikten sonra en son konuya cevap ver dediginde cevaplamak istedigin mesajlar hepsi birlikte aciliyor.her mesaj QUOTE baslayip biter sende her mesajin altina bu kurala uyacak sekilde cevabini yazip kaydet diyorsun.mesajin yayinlandiktan sonra eklemek istedigin bir sey olursa mesaj duzenleme panelinden ek yapabilirsin.
Sevgili DUKANCANLARIM,
Hepinize herseyden once saglikli,mutlu,huzurlu veeeeee bol kilo kayipli yeni bir yil dilerim.2013 te hayallerinize kavusmaniz dilegi ile hepinize kocamaan
Eki Görüntüle 592351
[/QUOTE
Yeni yıl hepinize beraberinde gönlünüzden geçen herşeyide getirsin inşallah.Evimiz huzurla sevgiyle dolsun ve çok mutlu olalım inş.Sağlıkla istediğimiz bedene kavuşalım kısa zamanda 2013 bereket getirsin tüm yurda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?