Sevgili lisa ilgin için çok teşekkür ederim.
daha önce düzensiz adet problemim vardı ve o yüzden doktora gitmiştim (1-2 ay önce) herhangi bir sorun çıkmamıştı.
olmadı tekrar gideyim.
dün saf protein günümdü, dünü yazayım o halde.
Minik ekmekler yaptım ve günde 3 tane yiyebiliyorum ondan.
Dün sabah:
bir minik sandviç yaptım sabah.
Öğle:
2 minik sandviç
yoğurt 1 kase
200 ml süt (Yağsız değil)
akşam:
bir balık
bir kaşık kadar gojiberry
1 fincan yeşil çay
1 tane şekersiz şeker
yalnız yürüyüş ya da sporum iki güne bir oluyor.
sağol kuzucuk, ben de sanırım bahane arıyorum.
Malesef kaçamak, çok canınız istediyse gurmentten saf salep getirtin bizim için izinli, sütle yapabilirsiniz kendinize sahlep....
arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce form çayla kiraz sapı çayı içmiştim.şimdi uyusam ne olur?mutlaka 2 saat mi geçmesi gerek?
Öperim ben sizi fıstıklar:)bazısı çok kilo verdin diyor,bazısı daha vermen gereken diyor,bazısı daha. Verme diyor dukan 2kilo daha ver otur diyor .çok gıcık bu insanlar:)
83 kilo ile başlayıp süper kilo vermişsiniz.Bu kiloyu ne kadar zamanda vermek.Ben kilo vermekten ziyade bu kiloları tekrar almaktan korkuyorum.Çünkü bu durumları çok yaşadım.Belli dukan diyetine harfiyen uyarsak almayız.Forumda dukan diyeti ile verip bütün evreleri geçirip bir daha lamayan arkadaşımız var mı acaba?Öperim ben sizi fıstıklar:)bazısı çok kilo verdin diyor,bazısı daha vermen gereken diyor,bazısı daha. Verme diyor dukan 2kilo daha ver otur diyor .çok gıcık bu insanlar:)
Günaydın
perşembe günü 65.2 olan kilom,bu sabah itibariyle 64.5
10 günde 2.5 kg!
Bir de dün akşam birşey sormuştum ama sanırım soru gerilerde kalınca farkedilmemiş..
meyve çayları yasak mı? doğadan form'un elma kromlu çayını almıştım,içinde bazı otlarla birlikte elma da var.
Öperim ben sizi fıstıklar:)bazısı çok kilo verdin diyor,bazısı daha vermen gereken diyor,bazısı daha. Verme diyor dukan 2kilo daha ver otur diyor .çok gıcık bu insanlar:)
günaydın güzel bayanlar...
öncelikle ellerin dert görmesin dely'cim...
arkadaşlar dünde paylaşmıştım, dünden bu yana güçlendirmeye geçtim... seyir evresi boyunca son üç hafta hariç sıfır kaçamakla geçirdim ama şu son haftada bayağı günlük kaçamaklarım oldu ama bu süre zarfında kilo vermem hiç durmadı geçen hafta 2 gün kaçamak yapmama rağmen 1.100 gr. kilom gitmiş yanlış anlamayın kötü örnek olmak değil niyetim :26::26: ama ben kilo vermemi bol yeşil çay içmeme(7-8 fincan), günde en az 2 litre su tüketmeme, ve yürüyüşümü yapmama, 14. katta olan evime sürekli merdiven kullanmama bağlıyorum.. bünyenin mutlaka etkisi olduğuna inanıyorum... arada kepeklerimi tüketmediğim oldu, üşenip yemek yapmadığım ve yoğurt yumurtayla geçiştirdiğim oldu... yani demek istediğim hareket, su, yeşil çay ve yulaf kepeği bunları ihmal etmemek lazım... ve de en önemlisi kesinlikle buradan kopmamak lazım... y. kepeğini yemediğimde ciddi kabızlık yaşadım... ama boğazımı tutsaydım kesin daha erken geçerdim güçlendirmeye... bir de arkadaşlar bu evre bana daha zormuş gibi geliyor çünkü çok dikkatli olmak gerek... umarım bu evre de hakkıyla tamamlarım...
buranın desteği çok büyük... iyi ki varsınız dukancanlar
günaydınlarr Dukan fıstıklarrııı
herkes için bol eksili , az kalorili bir haftasonu olsuunn
öpüyorumm
Sana da gunaydin dukancan. Umarim yeni yila birkac kilo daha vermis olarak gireriz
aslına bakarsan ekmeğinin içindekilere bağlı.yumurta varsa içinde o gün yumurta da tüketmiş oluyorsun.akşam 18.00 e kadar ye bence.18den sonra sadece sıvı al.birde öyle dene bakalım.ben en geç 18.30 da kapatıyorum yemek olayını.bir de ekmeğime peynirde koyuyorum.tuzlu kek gibi oluyor
kesinlikle protein tüketimini artırmalısınız, hiçbişey yememişsiniz ki kilo verebilesiniz. vücuda bişiler girmeli ki kalori harcayabilesiniz.
süt yağsız da değilmiş üstelik.
kilo verememenizin kepekten olduğunu düşünürsek eğer ki muhtemelen o sandvici de kepekle yaptınız. yediğiniz bişey kalmıyor geriye. kepek (zaten değerleri yüksek)-süt-yoğurt-çay-yeşilçay. böyle veremezsiniz kilo. kepeği artırıp proteini mümkün olduğunca her öğün tüketip suyunuzu ve yürüyüşünüzü ihmal etmeyerek bi ay tanıyın kendinize bence. mutlaka olumlu değişim olacaktır. olmazsa ihtimali yok ama yine de olmazsa onu da o zaman düşünürüz :)
alırken canım istemişti ama içmesem de ölmem yani nolcak :) kendime yeşilçay yaparken aldıklarımı da evdekilere yaparım, onların kısmetiymiş demekki napalım :)
teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?