Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kesinlikle protein tüketimini artırmalısınız, hiçbişey yememişsiniz ki kilo verebilesiniz. vücuda bişiler girmeli ki kalori harcayabilesiniz.
süt yağsız da değilmiş üstelik.
kilo verememenizin kepekten olduğunu düşünürsek eğer ki muhtemelen o sandvici de kepekle yaptınız. yediğiniz bişey kalmıyor geriye. kepek (zaten değerleri yüksek)-süt-yoğurt-çay-yeşilçay. böyle veremezsiniz kilo. kepeği artırıp proteini mümkün olduğunca her öğün tüketip suyunuzu ve yürüyüşünüzü ihmal etmeyerek bi ay tanıyın kendinize bence. mutlaka olumlu değişim olacaktır. olmazsa ihtimali yok ama yine de olmazsa onu da o zaman düşünürüz :)

Malesef kaçamak, çok canınız istediyse gurmentten saf salep getirtin bizim için izinli, sütle yapabilirsiniz kendinize sahlep....

alırken canım istemişti ama içmesem de ölmem yani nolcak :) kendime yeşilçay yaparken aldıklarımı da evdekilere yaparım, onların kısmetiymiş demekki napalım :)
teşekkür ederim :)

arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce form çayla kiraz sapı çayı içmiştim.şimdi uyusam ne olur?mutlaka 2 saat mi geçmesi gerek?

Öperim ben sizi fıstıklar:)bazısı çok kilo verdin diyor,bazısı daha vermen gereken diyor,bazısı daha. Verme diyor dukan 2kilo daha ver otur diyor .çok gıcık bu insanlar:)

Öperim ben sizi fıstıklar:)bazısı çok kilo verdin diyor,bazısı daha vermen gereken diyor,bazısı daha. Verme diyor dukan 2kilo daha ver otur diyor .çok gıcık bu insanlar:)

bizde seni operiz fistiiik onemli olan senin ne hissettigin canim..sen kendine hangi kiloyu yakistiriyor,iyi hissediyorsan o ideal kilondur.bosver insanlari kendine bak

83 kilo ile başlayıp süper kilo vermişsiniz.Bu kiloyu ne kadar zamanda vermek.Ben kilo vermekten ziyade bu kiloları tekrar almaktan korkuyorum.Çünkü bu durumları çok yaşadım.Belli dukan diyetine harfiyen uyarsak almayız.Forumda dukan diyeti ile verip bütün evreleri geçirip bir daha lamayan arkadaşımız var mı acaba?

Günaydın
perşembe günü 65.2 olan kilom,bu sabah itibariyle 64.5
10 günde 2.5 kg!
Bir de dün akşam birşey sormuştum ama sanırım soru gerilerde kalınca farkedilmemiş..
meyve çayları yasak mı? doğadan form'un elma kromlu çayını almıştım,içinde bazı otlarla birlikte elma da var.

10 günde 2.5 kilo süper tebrikler.Bu arada ben meyve çaylarını serbest biliyorum.Şekersiz olmak kaydı ile

Günaydın kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.

Dün tartım bana 69.8 i göstermişti.bugün ise tekrar 70 e çıktım.nasıl sevinmiştim 6 lı bir rakam görünce
Neyse inşallah bir kaç güne kadar düşer yine ve sabitlenir.aslında nedenini anlıyorum.uzun zamandır 70-72 arasında geziniyordum sonra kilo almıştım.o yüzden vücudum bu rakamları terketmek istemiyor.var gücüyle direniyor.onu bir şaşırtmam lazım.bugün biraz ev temizliği ardından 1 saat kadar spor yapmayı düşünüyorum.
ama önce kahvaltıııııı
(kahvaltı öncesi bir bardak sirkeli ılık su içtim)
1 haşlanmış yumurta, biraz aknaz peynir ve 1 bardak süt, 2 dilim de hindi füme.yeter de artar bilee

bu arada grip beni fena yakaladı :2: akşamdan beri ağzım burnum akıyor. vitamin aldım, bitki çayları içtim.hemen de ilaca başlamak istemiyorum.tavuk suyu çorba da yapiim bugün. başka bir öneriniz var mı kızlar ?

Zeynepçim başkalarına göre yaşarsak işimiz zor zaten.. Boşver sen onları.. Benim kayın validem de hep ye illa yemek yememek ne ayıp der, sonra da kilolara laf eder..
Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan bence ideal kilon odur..

Bu arada Günaydıın

Sabah erken kalkıp mutfak işini hallettim, Krepler yemekler falan filan derken bu saati buldum..
Bakalım eşim uyanmadan diğer işleri de kolaylasam iyi olur.. Ufaklıkta çok özlemiş dibimden ayrılmıyor..

İy haftasonları herkeseee

oncelikle tebrikler arkadasim.insallah sen gibi bizde hedeflerimize ulasiriz .yanliz yanlis anlamazsan birseey soylemek isterim ictigin yesil cay miktari coook fazla gunde 3 en fazlada 5 fincana kadar izin var yesil cayda.allah korusun ideal kilona inerken baska saglik sorunlari cikmasin.bobreklerini fazlasiyla yorarsin.internetten yesil cayin fazlasinin zararlarini bir arastir derim.herseyin fazlasi zarar oldugu gibi bununda fazlasinin yan etkileri var.ben sadece uyarmak istedim uyup uymamak sana kalmis..

günaydınlarr Dukan fıstıklarrııı

herkes için bol eksili , az kalorili bir haftasonu olsuunn

öpüyorumm

Gunaydin canlar. Ben de winny gibi mutfaktayim sabahtir. Kendime ispanakli borek, tavuk haslama ve arabasi corbasi yaptim. Ayrica kermesimiz var bugun. Ona da kurabiye yaptim. Bacaklarim koptu. Daha evin temizligi var bir de regl olmusum. Ohhhh nasil rahatladim var ya. Bazilarinin aksine ben regl gunumde kilo kaybi goruyorum. Ama regl bitince geri alioyoruim ( bugun de -500 gr olmusum . Birkac gundur yagli peyniri biraktim. Beklki de onun faydasi oldu.

İyi haftasonları canlarım...
Ben çok mutluyum...Annem, ablam, abim herkescikler ben de bu yılbaşı...
Çok uzun zaman oldu aile üyelerimle bir yılbaşı geçirmediğim ...

Bu hafta sonu çok yoğunum anlayacağınız ...
Ama böyle yoğunluğa can kurban ...
Öpüyorum hepinizi

işin kötüsü ben 17 gibi kapanışı yapıyorum. peşinden en fazla bitki çayı içiyorum. :2:

ben normalde bundan daha az yerdim. öğleyi akşamı çikalota cips ile geçirirdim. :$ diyet deneyimim akşam yemek yerine kuruyemiş yemek gibi saçma sapan bişeydi. o yüzden bu yediklerim bile çok geliyor ama dediğinizi tutacağım, protein ekleyeceğim.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,bugünkü menümü yazayım.

sabah 10.30 gibi:1 lorlu yumurta,lor,1 dilim peynir,1 dilim ekmek,çay
ara:1 çaybardağı tarçınlı süt,yeşil çay,kiraz sapı çayı
2.ara:) 14.50:bir kase tavuk göğsü ile yoğurt salatası

akşamada domatesli et sote yapacağım... yoğurtla yerim.

maalesef kahvaltı geç olunca öğle yemeği arada kaynıyor..

Son düzenleme:
bu arada dün bayağı konuşuldu.her öğün de mutlaka et olmalı mı diye..kitabı biraz karıştırdım bu konuyla ilgili.izin verilen gıdaları birbiriyle karıştırabilir,diğerlerine hiç dokunmadan yalnızca istediklerinizi seçebilir,hatta bir öğün veya gün boyunca bunlardan yalnızca birini tüketebilirsiniz yazıyor.--sayfa 66--. günde 2 yumurta sarısını dikkat etmek gerek ama.yani mesela ogün için yemek hazırlayamadıysanız kendinize o günü zorunlu kepek miktarınız,2 lt su ve de mesela sadece yoğurt ve yumurta beyazı yada peynirle de geçirebilirsiniz çıkıyor bundan..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…