Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Öncelikle tüm insanlık için barış ve huzur dolu, biz dukancılar için de sağlıklı, bol eksili, fit bir yeni yıl diliyorum.

yeni yılda hepimizin dileği aynı,bende sizlere öncelikle sağlık,huzur,mutluluk,vede çıpçıtır olacağımız güzel mutluluklarla dolu bir koca yıl diliyorum,hepinizi seviyorum vede öpüyorum mutlu yıllar,iğrenç espiriyide yapayım (seneye görüşürüz) yaşasın dukanla yenibir yıl.

Son düzenleme:
Sevgili dukan arkadaşlarım hepinize dilediğinizden daha güzel sağlıklı mutlu şanslı başarılı güzel bir yıl dilerim
tartıda eksileri çok görelim 2013 te hepimiz istediğimiz kiloda olalım
2013 ü şimdiden çok seviyorum , sizde sevin
SEVGİLER HERKESE

tüm dünyaya barışın hakim olduğu, sevdiklerinizle sağlıklı mutlu bir yıl olması dileğiyle......

yeni yılınız kulu olsunnnnn.

2013 te sağlıklı , mutlu , huzurlu , aşklı ve gayet fit bir yıl bizimle olsun Dukan kardeşlerimm

herkesi öpüyorumm , MUTLU YILLAARR

aman efendim, herkesler iyi dileklerini bildirmiş. ben de hepinizin yeni yılını kutluyorum. herkesin olmak istediği yerde olmasını diliyorum

Herkesin yeniyılını kutlar; yeni yılda tüm dileklerimizin gerçek olmasını temenni ederim. :)​

Son düzenleme:
Selam Kızlar,

Herkesler yeni yıl kutlamasında galiba, bende evde bir başıma :)

Sağlık olsun.

Yeni yılın hepimize tüm sevdiklerimizle öncelikle huzur, sonra mutluluk, sağlık, bolluk ve bereket ile başarılar getirmesini veeeeeeeeeeeeee hayal ettiğimiz kilolara en yakın zamanda ulaşmamızı diliyorum.

Sonra en son nerede kaldığımı bulmak zor oluyor çıkmadan iki satır yazıım bari :)
Bu gece umarım hiç birimiz kaçamak yapmadan atlatırız
herkese iyi akşamlar iyi eğlenceler kızlar...

bu arada ilgi alanına giren varsa, Mekke'nin fetih yıl dönönümü de hayırlı olsun..

yeni yiliniz kutlu olsun.

galiba yemek fasli benim icin sorunsuz atlatildi. tabi aksam uzunda yemek te pizza vardi. ben balik yedim. pizzanin ustundeki peynirlerden, sucuklardan didikledim, ama heralde yilbasi icin kacamak sayilmaz o kadarcik.izin verilen kola miktarini da asicam buyuk ihtimalle. ama napalim. kacamaksiz, yilbasi dilegiyle

2013 gelmişş neyimeee anammm anammmm garıbemmmm
off kızlarr yenı bır yıl gırıyor ve ben bır yas daha yaslanıyorum ve hala zayıf degılımm ömrüm hep şişman gecıyo ve artık yas 28 oluyo gıymek ıstedıgım seylerın cogu artık yasımdan dolayı yakısmayacak belkıde
dukan dıyetı yapan bır arkadasın resımlerınde bel bölgesınden cok güzel ınceldıgını gördum bende merak sardım ama kıtabını almadım ınterneetten kısa bır bılgısının cıktıısını aldım az bucuk anlamıs bulunmaktayım ama yardım ıhtıyacım var Allah aşkına bırınız yönlendırın beni
bende cocuk 3 tane ( allah can larını sag etsın ) o yüzden sureklı burayı okuyamam ama gunluk okurum özel msj yoluyla yardımlarınızı beklıyorum özelllıkle bu dukan dıyetını oturtturmus olanlardan lütfen

YENİ YILDA HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ARKADAŞLARR

kaçamaksız bir gece olmadı
ama pişman değilim walla
bir avuç kadar fıstık fındık ve küçücük bir dilim pasta yedim
2 bardak da zero içtim.

yemekte kaçamağım olmadı çok şükür.
pek bişey olacağını da sanmıyorum umarım yanılmam.
güzel bir yıl olsun 2013 inşallah...

Yeni yılın ilk mesajini ben yaziyim bari!mutlu ve neşeli seneler hepinize:)/):)

hoşgeldin 2013. Sağlığın, mutluluğun, huzurun, başarıların, kazancın arttığı, kiloların ve dertlerin azaldığı bir yıl olsun. hayallerimiz gerçek olsun, mucizeler yaşansın. Barış ve huzur olsun, mutluluk olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…