kaçamaksız bir gece olmadı
ama pişman değilim walla
bir avuç kadar fıstık fındık ve küçücük bir dilim pasta yedim
2 bardak da zero içtim.
yemekte kaçamağım olmadı çok şükür.
pek bişey olacağını da sanmıyorum umarım yanılmam.
güzel bir yıl olsun 2013 inşallah...
Merhaba ya da günaydın mı desem acaba?
Gece uzun olacak, uyku bastırmasın diye içtiğim kahveden sonra gecenin bitesi, misafirlerin gidesi geldi...
Eeee herkes evine gitti, evdekiler de yattı...Ama ben böyle dolanıyorum, bu saat oldu...
Umarım herkes için hoş bir akşam olmuştur...Benim için yorucuydu ama keyifliydi de...
Eş, dost, akraba derken 10-11 kişiydik...
Çok değil aslında ama hazırlık yap, servis yap, sonra tekrar toparlan derken yoruldum tabi ki...
Yılbaşı fındık, fıstık tırtıklamak dışında normal bir ps günü gibi geçti, artık ne kadar normalse...
Ne yapalım buna da şükür:18:...Perşembe günü ne kadar etkilendiğimiz ortaya çıkacak nasılsa...
Herkes önce ve sonra iyi dileklerde bulunmuş...Hepinize çok teşekkürler...
Ben de 2013 yılının herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum...
Nedense bu yılbaşı çok buruk hissettim kendimi (diyette olduğumdan)...
Kiloları o kadar çok takıyorum ki yeni bir yıla daha kilolu girmek içimi acıttı...
Ve Allah biliyor ya, bu yıldan istediğim en önemli isteklerden biri; kilolu olduğum ve kiloları vererek bir daha da almadığım son yıl olmasaydı...
Umarım hepimiz bu isteğe tez zamanda ulaşırız...
Hepinizi bol bol öpüyorum...
Yarın görüşmek dileğiyle
Biraz daha Simla'nın sayfasındaki önce-sonralara bakayım damotivasyonum tavan yapsın
cooooook sevindim.basaracaksin biliyorum.zaten senin kilonun yerinde saymasi anormaldi.ve goreceksinki gitmeye basladimi corap sokugu gibi gelecek arkasi.bu sana iyi bir 2013 hediyesi olmustur.proteine yuklenerek devam et canim...Merhabalar kızlar; hepinize iyi seneler. Haftasonu ve dün kahvaltıma yumurta eklemesi yapmıştım. Öğünlerimi biraz artırıp akşamları 3 tür etten birini yemiştim. tartı 97den 98 98a çıkmışken bugün ilk defa 96.7yi gördüm :)
dün birazcık kuru üzümle bir dilim mandalin gümletmeme rağmen bu sonuç beni çok mutlu etti. çok teşekkür ederim yardım meleklerime. :)
cooooook sevindim.basaracaksin biliyorum.zaten senin kilonun yerinde saymasi anormaldi.ve goreceksinki gitmeye basladimi corap sokugu gibi gelecek arkasi.bu sana iyi bir 2013 hediyesi olmustur.proteine yuklenerek devam et canim...
Konumuz kacamak olduguna gore bunu paylasmak uygun duser
dukandiyetitariflerim: KAÇAMAK NEDİR?
Burada yaptiginiz kacamagin boyutunu belirledikten sonra
Gelelim kaçamak yaptığınızda duraklama yaşamamak için alınabilecek önlemlere.
-Kaçamağın ciddiyetine gore 2-5 gün arası SINIRLI İZİNLİLERİ tamamen kesmelisiniz.
-Yürüyüşü ve egzersizi artırmalısınız .
ben bugun bir saatlik yuruyusumu yaptim, bir iki haftadir, hic evden cikmadan bilgisayar basinda oturup rapor yazmaya calistigim icin benim icin degisiklik oldu. insan sarktigini hisseder mi ya. ya bana oyle geldi:)
Insanlarin ilk tepkisi kacamaktan sonra 2-3 gun protein diyeti yaparim gecer oluyor. Ama protein gunlerini cok duraklama yasayacaginiz yumruk harekati yapmak zorunda kalacaginiz zamanlara saklayin derim. cunku bedeni alistirirsaniz, artik protein gunleri islevlerini yapmaz, normal besin duzeniniz oldugu icin kilo verdirmemeye baslar.
Sebze gunlerinde cok az sebze tuketmeninde ayni soruna yol actigini dusunuyorum. boyle yapanlar, bir sure sonra diyetten verim alamamaya basliyor. Diyette kilo vermeniz cok azalmissa sebze miktarini arttirmanizi ya da azaltmanizi oneriyorlar, artik diyetiniz hangi uca kayiyorsa.
ben de son 1 hafta hiç spor yapmadım, önceki hafta da sadece 2 gün yapmıştım.. bugün 1 saat yürüyüş yaptım ve bu hafta bu şekilde devam edebilmeyi umuyorum.. diğer dediklerinizde haklısınız vücudu proteine çok alıştırmamak lazım.. ama burada da yazan "Tabi bu önlemler sadece bu listedekilerden bir kez yediğiniz varsayılarak öneriliyor.Çok sayıda kaçamak yaptığınızda o gün için diyet tamamen bozulmuş sayılıyor.
Seyirde ertesi gün ekstra bir SP günü yapmanız,güçlendirmede ise 1 gün daha eklemeniz gerekiyor." yazısı dolayısı ile sanırım çok kaçırdığımız düşüncesi ile proteine yöneliyoruz.. ama 1 gün kısmını görmezden gelmemek lazım tabi..
kaçamaksız bir gece olmadı
ama pişman değilim walla
bir avuç kadar fıstık fındık ve küçücük bir dilim pasta yedim
2 bardak da zero içtim.
yemekte kaçamağım olmadı çok şükür.
pek bişey olacağını da sanmıyorum umarım yanılmam.
güzel bir yıl olsun 2013 inşallah...
GUNAAAAAYDIN,MUTLU SABAHLAR HERKESE....
2013 UN ilk gunundeyiz onumuzde 365 gun tertemiz bembeyaz bir sayfa gibi duruyor.iyi seyler yazalim bu temiz sayfalara :126:.ben hep yenilikleri severim ,yeni seyler heyecan verir bana.yepyenidir cunku onu ozenle kullanirsan ozenle saklanir ..bazen senin disindada yazilar yazilir bu sayfalara ama sen yinede sana dusen kismina iyi seyler yazmaya calisabilirsin..
dun yilbasi bir sinavdi hepimiz icin kacamakli yada kacamaksiz oldu bitti.simdi yeni bir gune uyandik ve daha azimle,dunu unutarak hedefimize odaklanarak Dukan imiza devam etmeliyiz.yilmadan,usanmadan taki hedefe ulasana kadar.
veeeee 2013 bana ilk hediyesini verdi ve uzun zamandir gormeyi hayalledigim 70 kilodayim.(her ne kadar 500 gram fazla olsada)
hepinize bol bol eksili ,musmutlu gunler canlarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?