[sıze=3]bahardmrl[/sıze] kabızlık noktasında çok sıkıntınız varsa magnesie calsiee adında bir ilaç var.eczaneden temin ediliyor ve emın olun 20 dakıkada lavaboya taşıyor sizi ..fıyatıda uygun..kronık kabızlıgı olan bırısı olarak söyluyorum içecegınız her turlu çaydan etkılı..ama nacızane tavsıyem kabız olmamayı öncesınde engellemenız..özellıkle düzenli yeşil çay içmek çook etkılı..kepek alımını unutmayın ..ama öncesınde şu ilacı alın ve hemen kullanın yoksa benım ilk yaptıgım gıbı kabızlıktan dolayı dıyetı bırakmak zorunda kalabılırsınız..sevgiler..
Bu ilacı bende kullanıyorum hanfendi.Akşam yatarken yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı atıp karıştırıyorum.Sabah uyandığınızda kesin çözüm.Sonucu tartıdada görüyorsunuz.Ben sürekli kullanmıyorum;ne zamanki kabızlığım 3 günü geçerse o zaman kullanıyorum .Tavsiye ederim.Kesinlikle işe yarıyor.yaa cok teşekkür ederim hemen alıcam ilacı ilk eczaneye gittiğimde (ki bu en geç yarın olacak) inşallah işe yarar kabızlık sorunundan dolayı kiloda veremiyorum öyle kabız olacak yiyeceklerde yemiyorum ama kurtulamıyorum bundan(( dediğiniz ilacı alıcam cok sağolun peki ilacı aç karnımamı içmeliyim..?
Evde misafirim (annem) var. Mecburen 3 gündür SP yapiyorum. Sadece P yemem annem tarfafindan sorun haline geliyor. Beni çok yordu. Sanirim 3 gün sonra gidecek. Böylece 6 gün SP yapmış olacağım. Sonra 6 gun P yapsam ve sonrasında 1+1 e dönsem bu diyet kurtulu mu? kendimi kötü hissediyorum.
Bu ilacı bende kullanıyorum hanfendi.Akşam yatarken yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı atıp karıştırıyorum.Sabah uyandığınızda kesin çözüm.Sonucu tartıdada görüyorsunuz.Ben sürekli kullanmıyorum;ne zamanki kabızlığım 3 günü geçerse o zaman kullanıyorum .Tavsiye ederim.Kesinlikle işe yarıyor.
bahar hanım ilacı nesca hanımın söylediği gibi de kullanabılırsınız..benım gıbı bır su bardagına kendı ölçeği ile ıkı tam ölçek atıp karıştırarakta sanırım nesca hanım gece lavabo sorunu olmasın dıye az ve yatarken alıyor yanlıyor muyum ?..nasıl kullanırsanız kullanın her halukarda işe yarar..arkadaşlar tilaks çayınıda önerıyorlar ama ben denemedım..ilacı kendım kullanıyorum ve çok memnunum..yinelemek istıyorum lütfen düzenli yeşil çay kullanın kabız olmadan önce ki ilaca gerek kalmasın :)) sevgiler..
tesekkürler hiç içmediğim kadar yeşil çay içmeye karar verdim
Kızlar bugün splenda ile kurabiye yaptım nişastalı ama acayip acı oldu burda herkes memnundu splendadan acaba ben fazlamı koydumda acı oldu(
ahh kizlar benim derdim bitmeyecek galiba ishal olmusum..
bugün doktora gidecektim zaten kan tahlileri icin ve düsündügüm gibi, gercektende trioit hastaligi cikmis yani kilo vermemi engelliyor
sonra doktorum bana hap verdi buna karsi 3 a almaliyim, ve kilo vermem bunla kolaylasirmi diye sordum evet dedi.
dukan yaptigimi demedim tabi cünki genelde doktorlar bu diyete karsi oluyorlar.
simdide eve geldim ve kafam cok karisik...
bu arada atagin 3.günündeyim ve 2 gündür böbreklerim agiriyor..
kızlar civil peynirinin yağ oranı düşük olduğu için öneriliyordu. Dukan chatte light peynirin katkı maddelerinden dolayı yenmemesi gerektiğini yazmışlar. O halde şöyle bişi sorsam yörsanın civil peyniri var bizim burda sizce yenilebilirmi üzerinde tablo olmadığı için bir kıyaslama yapamıyorum.
valla benim yaptıımdalabne ve yort yoktu. kakao,süt,süt tzu ve tatlandırıcı vardı labne ve tatlandırıcı olayını da çözeyim ondan sonra bunu da deneyim teşekkür ettimbilmiyorum hangi tarifi denediniz ama ben nutella diye kaydettigim su tarifi yaptim cok basarili oldu:
NUTELLA
1 kaşık light yoğurt,1 kaşık kakao,yarım paket lightlabne,tatlandırıcı,fındık aromasıı,işte hepsi buuu*
Dondurunca harika sonuclar veriyor. light labnebulamazsan, light sutu activiayla mayalayip, yogurt yaptiktan sonra suzersin.Suzme yogurdu, light labne yerine kullanabilirsin.
cogu arkadasin dedigi gibi bazi tatlandiricilarin tadi cok hos degilmis ondan dolayi sizinkinin tadi kotu olmus olabilir.birde tatlandiricinizi degistirip deneyin.hem zaten tatlilardan uzaklasmaniz hayrinizada olabilirzira bende duraklama yapiyor .yaklasik 3-4 haftadir ben tatli falan yapmiyorum..
diyete başladığımdan bu yana ilk defa bu kadar az kilo verdim yarından korkuyoruuuuummmm :18::18::18:
74 kiloyum 6 aylık bebeğim var yarın dukana baslıcam 1 hafta atak yapmayı düşünüyorum yaa bu kilo cetvellerini nasıl yapıyorsunuzz(((
Bende haftada 1kez bazende 2 kez tatlı birşeyler yapıyorum. Hiç acı olamadı. son kullanma tarihe baktın mı?Kızlar bugün splenda ile kurabiye yaptım nişastalı ama acayip acı oldu burda herkes memnundu splendadan acaba ben fazlamı koydumda acı oldu(
ahh kizlar benim derdim bitmeyecek galiba ishal olmusum..
bugün doktora gidecektim zaten kan tahlileri icin ve düsündügüm gibi, gercektende trioit hastaligi cikmis yani kilo vermemi engelliyor
sonra doktorum bana hap verdi buna karsi 3 a almaliyim, ve kilo vermem bunla kolaylasirmi diye sordum evet dedi.
dukan yaptigimi demedim tabi cünki genelde doktorlar bu diyete karsi oluyorlar.
simdide eve geldim ve kafam cok karisik...
bu arada atagin 3.günündeyim ve 2 gündür böbreklerim agiriyor..
Kızlarr elma sirkesi hakkında ne düşünüyorsunuz??
Dukan amcamız öneriyordu ama ben mideme güvenemediğim için uzak duruyordum...
Sonra şunu gördüm;
Elma sirkesinin faydaları:
* İçinde pektin var. Bu bir liftir ve bağırsak hareketlerini kolaylaştırır.
* Pektin, hayvansal gıdalardan gelen kolesterolün emilimini azaltır.
* Elma sirkesi sebzelerdeki kalsiyumun serbestleşmesini kolaylaştırır,
* Potasyum içerir.
* Bakteriler ve mantarlar için öldürücüdür.
* Ürik asidi düşürür.
* Malik aside magnezyum eklenerek oluşturulan magnezyum malat tabletleri fibromiyaljide tedavi amacıyla kullanılır.
* Malik asit, enerji üretimini hızlandırdığı için spor performansını arttır.
* Antreman sonrası kas ağrıları ve kraplarını azaltır.
* Genel olarak kronik yorgunluk sendromunu azaltır.
* Malik asit vücuttaki ağır toksik metallerin atılımını sağlar (alüminyum, civa gibi).
* Cilt için iyi bir kozmetiktir.
***Alıntıdır.
Deneyip sonuçlarını yazacağım sizede canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?