Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yaa cok teşekkür ederim hemen alıcam ilacı ilk eczaneye gittiğimde (ki bu en geç yarın olacak) inşallah işe yarar kabızlık sorunundan dolayı kiloda veremiyorum öyle kabız olacak yiyeceklerde yemiyorum ama kurtulamıyorum bundan (( dediğiniz ilacı alıcam cok sağolun peki ilacı aç karnımamı içmeliyim..?

Bu ilacı bende kullanıyorum hanfendi.Akşam yatarken yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı atıp karıştırıyorum.Sabah uyandığınızda kesin çözüm.Sonucu tartıdada görüyorsunuz.Ben sürekli kullanmıyorum;ne zamanki kabızlığım 3 günü geçerse o zaman kullanıyorum .Tavsiye ederim.Kesinlikle işe yarıyor.

Yok canım ya nolcak yap tabiki belki 6gün biraz sıkıcı olur ama dayanırsın artık nolcak

Kızlar bugün splenda ile kurabiye yaptım nişastalı ama acayip acı oldu burda herkes memnundu splendadan acaba ben fazlamı koydumda acı oldu(

bahar hanım ilacı nesca hanımın söylediği gibi de kullanabılırsınız..benım gıbı bır su bardagına kendı ölçeği ile ıkı tam ölçek atıp karıştırarakta sanırım nesca hanım gece lavabo sorunu olmasın dıye az ve yatarken alıyor yanlıyor muyum ?..nasıl kullanırsanız kullanın her halukarda işe yarar..arkadaşlar tilaks çayınıda önerıyorlar ama ben denemedım..ilacı kendım kullanıyorum ve çok memnunum..yinelemek istıyorum lütfen düzenli yeşil çay kullanın kabız olmadan önce ki ilaca gerek kalmasın :)) sevgiler..

ahh kizlar benim derdim bitmeyecek galiba ishal olmusum..
bugün doktora gidecektim zaten kan tahlileri icin ve düsündügüm gibi, gercektende trioit hastaligi cikmis yani kilo vermemi engelliyor
sonra doktorum bana hap verdi buna karsi 3 a almaliyim, ve kilo vermem bunla kolaylasirmi diye sordum evet dedi.
dukan yaptigimi demedim tabi cünki genelde doktorlar bu diyete karsi oluyorlar.
simdide eve geldim ve kafam cok karisik...

bu arada atagin 3.günündeyim ve 2 gündür böbreklerim agiriyor..

Cok tesekkür ederim verdiğiniz bilgiler için coook sağolun :)))

tesekkürler hiç içmediğim kadar yeşil çay içmeye karar verdim

Birde spor salonuna gidemeyen arkadaşlara Hulahop çevirmelerini önermek istiyOrum.Hem çok zevkli,hemde göbek eritmekte çok işe yarıyor.İlk başlarda çevirmesi biraz zor gibi.Ben 3 haftadır çeviriyorum ve sanki yandaki fazlalıklar çekildi gibi.Bugün arkadaşlar fark etti senin simitler gitmiş dedi.

simlanın karnabahar pilavını yaptım az önce. ben ekstra baharat eklediğim için biraz çok baharatlı oldu ama karnabahar tadı hiç gelmiyor. pek pilav tadı yok açıkçası ama köftenin yanına sebzepro günleri için güzel alternatif olabilir diye düşünüyorum. ilgilenenlere duyrulur

Kızlar bugün splenda ile kurabiye yaptım nişastalı ama acayip acı oldu burda herkes memnundu splendadan acaba ben fazlamı koydumda acı oldu(

ben diyete başladığımdan beri hep splenda kullandım, fazla koyduğum zamanlarda bile acı bi tat aldığımı hatırlamıyorum ama pişirilebilenlerden kullandınız di mi? içindeki diğer malzemelerden dolayı acı olmuş olabilir. mesela fazla kabartma tozu koyduysanız ya da mahlep vb bişi acılaştırmış olabilir belki:44:

tiroite rağmen dukanla çok güzel kilo veren bi arkadaşımız vardı burda, ekim34 korumaya geçti hatta, korumadaydı en son. uzun zamandır uğramadığı için şimdi dukanla ne yapıyor bilemiyorum ama sağlığınızı olumsuz etkilemeyecekse siz de devam edip güzel güzel kilo verebilirsiniz, imkansız değil yani. yeterki sağlığınız yerinde olsun geçmiş olsun bu arada

kızlar civil peynirinin yağ oranı düşük olduğu için öneriliyordu. Dukan chatte light peynirin katkı maddelerinden dolayı yenmemesi gerektiğini yazmışlar. O halde şöyle bişi sorsam yörsanın civil peyniri var bizim burda sizce yenilebilirmi üzerinde tablo olmadığı için bir kıyaslama yapamıyorum.

canım light peynirdeki katkı maddesinden kasıt nedir ki?
normal şartlarda sütün yağ orenı düşük olarak peynir yapılıyor!!!
yörsan civil peyniri üzerindede tam yağlı olduğu yazar zaten yağ oranı önerilenden yüksek bence, yörsan yarımyağlı b.peynir kullanabilir

[TABLE="width: 226"]
[TR]
[TD="class: xl71, width: 302, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Enerji ve Besin Öğeleri Tablosu (100 g için)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]Enerji (kcal)[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]211 kcal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"](kj)[/TD]
[TD="class: xl70, bgcolor: transparent"]878[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]Protein[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]18.5 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]Yağ[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]15 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]Karbonhidrat[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]0.5 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent"]Kalsiyum[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]647 mg (%81 RDA)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent"]Fosfor[/TD]
[TD="class: xl69, bgcolor: transparent"]542 mg (%68 RDA)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

valla benim yaptıımdalabne ve yort yoktu. kakao,süt,süt tzu ve tatlandırıcı vardı labne ve tatlandırıcı olayını da çözeyim ondan sonra bunu da deneyim teşekkür ettim

Kızlarr elma sirkesi hakkında ne düşünüyorsunuz??

Dukan amcamız öneriyordu ama ben mideme güvenemediğim için uzak duruyordum...
Sonra şunu gördüm;

Elma sirkesinin faydaları:

* İçinde pektin var. Bu bir liftir ve bağırsak hareketlerini kolaylaştırır.
* Pektin, hayvansal gıdalardan gelen kolesterolün emilimini azaltır.
* Elma sirkesi sebzelerdeki kalsiyumun serbestleşmesini kolaylaştırır,
* Potasyum içerir.
* Bakteriler ve mantarlar için öldürücüdür.
* Ürik asidi düşürür.
* Malik aside magnezyum eklenerek oluşturulan magnezyum malat tabletleri fibromiyaljide tedavi amacıyla kullanılır.
* Malik asit, enerji üretimini hızlandırdığı için spor performansını arttır.
* Antreman sonrası kas ağrıları ve kraplarını azaltır.
* Genel olarak kronik yorgunluk sendromunu azaltır.
* Malik asit vücuttaki ağır toksik metallerin atılımını sağlar (alüminyum, civa gibi).
* Cilt için iyi bir kozmetiktir.

***Alıntıdır.

Deneyip sonuçlarını yazacağım sizede canlarr

diyete başladığımdan bu yana ilk defa bu kadar az kilo verdim yarından korkuyoruuuuummmm :18::18::18:

selam dukan testimde bunlar çıktı anlıyamadım
You are 36 years old.
You are a young woman and are already dealing with weight issues. When calculating your True Weight, we add 2 pounds for every decade after the age of 18.
If we only refer to the traditional BMI, your BMI should be 40 . However, although the BMI is a good tool, it takes only your weight and size into account. It doesn't look at your age, your gender, how easily you put on weight, how many diets you have tried, how heavy your bone structure is or your family history! So according to this broader index, your BMI should be between 22 and 24. It is precisely because most of my patients cannot relate to the BMI that I created the True Weight.
Do you know what your weight range is?
It is the difference between the most you have ever weighed and the least you have ever weighed throughout your life.
Yours is 8. This is low and certainly wouldn't have affected how your ponderostat works or caused any resistance to dieting but try not to let the range get any wider.
You are lucky that no one in your family has a tendency to put on weight easily. People who are genetically predisposed to put on weight, generally have a harder time losing weight. This won't be a problem for you, so use this to your advantage. This piece of good news allows me to deduct a couple of pounds as I work out your True Weight.
You have a heavy bone structure. You may have exactly the same figure as another person, but you will weigh more. A heavy bone structure with 700 bones, that's a heavy load! I have to bear this in mind and add on a couple of pounds when calculating your True Weight.
Even though you may not be a "big dieter", you have already tried a few too many diets. You must stop. If you are to follow one more diet then let it be the last one you follow.
You need to avoid bad diets like the plague, especially diets which do not offer weight loss maintenance as part of the program. At the risk of sounding immodest, I can honestly tell you that the method that I am offering you is currently the only method in the world with a genuine, concrete and structured program for consolidation and then weight stabilization.
Finally, as far as pregnancies are concerned, you have been pregnant three times.
Because you have given birth to three children, your True Weight has been adjusted accordingly, adding around 6 lbs., i.e 2 lbs per pregnancy.

74 kiloyum 6 aylık bebeğim var yarın dukana baslıcam 1 hafta atak yapmayı düşünüyorum yaa bu kilo cetvellerini nasıl yapıyorsunuzz(((

Bende haftada 1kez bazende 2 kez tatlı birşeyler yapıyorum. Hiç acı olamadı. son kullanma tarihe baktın mı?

Troid problemini ciddiye almasın. İlacını mutlaka düzenli sabahları aç karnına yemekten yarim saat önce kullanmalısın. ve ilaç ne zaman tam etkisni gösterip, T4 ve TSH kan degerlerin normala gelirse ozaman dukana başlamalısın. Dukanda kitabinda tiroid hastaları için sorunlar olabileceğini yaziyor. Örneğin bu hormon hastaği oldugu için, regli düzensizligi bizde daha çok olası gibi.
Bende T4 ve TSH değerelrinin oturması tam 4 yıl aldı. ve 4 yıl boyunca gram veremedim. Şimdi değerlerim düzeldi ve verebiliyorum. Yanlız normal insanlardan daha zor oluyor. Sende daha ilacın etkisi kısa sürebilir. 3ay da bir kan tahlili yaptırt.

Ben annemin yaptigi elma sirkesini kullanıyorum. Çok memnunum sizlerede ev yapimi elma sirkesi tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…