Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canim elma sirkesinin evet metebolizmayi hizlandirdigi soyleniyor.ben sabahlari uyanir uyanmaz bir bardak ilik suya bir kasik koyup iciyorum.normalde mideye zarar verecegi dusunuldugu icin bir kasikta bal ile oneriliyor ama iste bizde bal yasak oldugundan ben balsiz iciyorum canim.yada dukan in dedigi gibi salatana dokebilirsin oda olur.

74 kiloyum 6 aylık bebeğim var yarın dukana baslıcam 1 hafta atak yapmayı düşünüyorum yaa bu kilo cetvellerini nasıl yapıyorsunuzz(((
bebegini emziriyormusun ?testini yaptinmi,kitabini aldinmi ? sorularinin cevabi oncelikli olmali...birde kilo cetveli derken hangi cetvelden sozettigin...

cok tesekkür ederim bilgin icin..bugün cok düsündüm ve yarindan itibaren birakiyorum dukani..
ama sporumu daha fazla yapmaya calisacam ve yiyeceklerime dikkat edecem
bundan sonra artik sessiz izleyeceginizim
Hepinize basarilar arkadaslarr

canım benim yaptığım yerde Türkçe de anlatıyordu keşke yardımcı olabilsem ingilzcem yok malesef

Valla ben okuduğumu yazdım dukan diyet tariflerinde resimlerde yan tarafta dukan chatte konuşulanlarda yazıyor orda beyaz light peynirin katkısından dolayı tasvip edilmediği yazıyordu. Ama ben devamlı light peynir yiyorum ve forumdaki bayanlar okuyorlarsa yazdıklarımı bilirler peynire düşkünlüğüm öyle böyle değil herşeyi geçerim peynirden geçmem az tatsız gelse de baharatlandırıp öyle yiyorum, gece kalkıp kalkıp yediğim bile oluyor ki çay demleyip sadece peynirle öğün atlattığım zamanları bilirim ben dukandan önce :)))
Civil peynirinin de orada yağsız olduğundan bahsediyordu yerel bir peynirdi yörsanın paketinde tablo olmadığı için tereddüt ettim ben ama sen yağı fazla diyorsan bişi diyemem bu konuda araştırmalarım devam edecek :))))))) saol ilgin için

74 kiloyum 6 aylık bebeğim var yarın dukana baslıcam 1 hafta atak yapmayı düşünüyorum yaa bu kilo cetvellerini nasıl yapıyorsunuzz(((

Bebişi emzirmeyi bıraktıysan başlayabilirsin ancak canım, dukan emziren annelerin diyet yapmasına fazla sıcak bakmıyor yada 5+2 yaptırıyordu sanırım o 2 de meyveli sebzeli hatırladığım kadarıyla bir ara ablam için baya bir dalmıştım o konuya :)

saclarim inanilmaz dokulmeye basladi. diyetin yan etkilerinden biri.

Kizlar ace selenyumu onermislerdi. bakalim ben de deniyeyim ise yaricak mi.

benimde kimseyle bi problemim yok preblemim fazla olan kilolarım kimsede beni bu konuyla cezalandırmamalı öyle değilmi :)

Bizde çok şeye üzülüyoruz artı bi arkadaştan kastın bensem ben senini arkadaşın değilim yazdıklarna okuyup beğendiklerine dikkat et sen bana destek olmadın olamazsın

burası dukan diyeti sayfası değilmi sizin özel siteniz değil sanırım bu şekilde karşılıkmı veriyorsunuz yardım etmek isteyen birine alttan almanız gerekirken? çünkü bu gerginliğin sebebi sizsiniz...

ne kadar sert ve gereksiz bir tepki.....

buğday tanesi sana katılıyorum :)

bi çelişki var zeynep hanım yazdıklarınızda

kimse gitmesin zaten ama gerginlikte olmasın lütfen

ben de bir ara sabahlari ac karna iciyodum ama midemi agritmisti sonra denemedim. ama yazdiklarin guzel, bari daha dusuk cozeltide, tok karna iceyim.

gerci sindirimi bozuyomus tok karna da ama, midenin delinmesinden iyidir. bi de allkali diyetciler vardi illa elma sirkesi diyen, eski izleyicileri kaybetti forum.

simlanın blogunda bununla ilgili bişi vardı sizle de paylaşiym, bakınız diyor ki:

'çivil peynirini Erzurumlu takipçilerimiz sayesinde keşfettik:) Bu peyniri sürekli yiyip 2 senedir bize haber vermeyenlere de teessüflerimi sunarım
Tamamen yağı alınmış inek sütünden üretilen bu peyniri daha çok yöresel ürünler satan marketlerde bulabilirsiniz.Salamura olanları oldukça tuzlu olduğu için kullanmadan önce suda bekletip fazla tuzunu almak gerekiyor.Tamamen tuzsuz olanına yörede imansız peynir deniyormuş.Kargoya dayanıklı olmadığından genelde üretim yapılan bölgelerde bulunabilir. Her civil peynirinin yağsız olması garantisi olmadığı için paketli ürünleri tercih etmek gerekiyor.Erime özelliği olduğu için birçok tarife lezzet katacak harika bir peynir.'

tüketilebilir görünüyo sanki, benim favorim lor gerçi :) besin değerlerinin yazılı olmaması kötü olmuş ama.

genel olarak özetlersek senin genç bir bayan olduğunu beden-kitle endeksinin 40 olması gerektiğini ama geleneksel kurallara göre 22-24 arası olması gerektiğini bunun da zor olduğunu Dukan için önemli olanın Beden-kitle endeksi değil de kendisinin oluşturduğu "Doğru kilo" hesaplaması olduğunu söylemiş. en yüksek ve en düşük kilon arasında 8 kilo olduğunu, bunun az ve senin kilo vermende engel yaratmayacağını zaten ailende de kolay kilo alma eğilimi olmadığı için şanslı olduğunu söylemiş.Başka bir çok diyet deneyiminin olduğunu ve bunu durdurman gerektiğinden bahsetmiş. Özellikle de koruma evresi olmayan diyetlerden kaçınmanı istemiş.
son olarak da 3 doğum yaptığını her doğum için 2ibs(kaç kilo olduğunu bilmiyorum bu birimin) toplamda 6ibs eklemen gerektiğini söylemiş. Ama burada doğru kilonun kaç olduğunu yazmamış sanırım sayfanın en altında bir cetvel çıkmış olmalı evre evre tarih ve olman gereken kiloyu yazan. sen hedef kilonu oradan görmüşsündür.

Kızlar dün önerdiğiniz Simla'nın tatlı ekşi acı soslu tavuk tarifini yaptım acıssom yoktu yerine karabiber ekledim. acısı az ama lezzeti bol bir yemek oldu bayıldım. bir de dün spor yapamadığım için üzülüyordum acısını çıkardım bugün 45dk yürüyüş+koşu 15dk'da kondisyon bisikletinde çalıştım acayip ter attım çok mutlu oldum. sanırım yarın 1kilo eksilmiş çıkıcam, bu da 3 haftalık seyir geçmişimdeki en büyük kilo eksilmesi demek:)) umarım yarın hayal kırıklığı yaşamam.

bu civilin besin değerleri mi ay ne kadar yüksekmiş yağı

lbs librenin kisaltmasi, ingiliz olcu birimi. arkadas yanlislikla metrik sistem yerine diger olcu birimini secmis olmali. 2 lb yaklasik 1 kilo yapiyo.

fadime02 sanırım testi eksik yapmışsınız arkadaşım çunku çeviride bazı konuların eksık oldugu söylenıyor..sonunda da diyet cetvelın çıkmalıydı kı o zaten herşeyı açıklardı..Şimdi 18 yaşından sonra her on yılda 2 kılo artırmakn gerektıgı , aılenızde kılo eğilimi olmamasının sızın için avantaj oldugu , kemık yapınızın agır oldugu ve sızınle aynı kıloda kı bırınden daha agır duracagınızı ,3 gebelık yaşadıgınızı ve her gebelık başına ingiliz agırlık bırımınden sanırım 2 kılo muydu 1 kılomuydu öyle bırşey aldıgınızı maksımum vermenız gerekn kılonun 8 kılo oldugu için zorlanmayacagınızı ve dogru kılo endeksı kullanmanızı yanı 22-24 arası olanın yerine doğru kılo indeksını kullanmanız gerektıgı yazmış..kusura bakmayın hızlı oldu çevırı ama anladıgım bu kadar..
CAANIM CİVİL peynırıne gelınce..o benım favorım..yörsanın civil peynır oranı dogru değil arkadaşlar çunku CİVİL PEYNIRINI YAĞSIZ SÜTTEN YAPARLAR..ONU TEL TEL AYIRAN ŞEY ÜRETIM ESNASINDA SÜREKLI KARIŞTIRILMASIDIR..KiPANIN CİVİL PEYNIRINI KULLANIN YAG ORANI %5 YANI SINIRLAR DAHILINDE..
ELMA SİRKESI KONUSUNA GELINCE DE MİDESI AĞRIMAYAN ARKADAŞLAR KESINLIKLE KULLANMALI..toksık atımı ve bagırsak çalıştırılması için birebir..evde elma sırkesı yapılırsa daha sağlıklı olur..isteyen arkadaşlarıma ev yapımı elma sırkesı yapımını verebılırım..sevgiyle..

Hoşgeldin
Ya arkadaşlal ben bu mesajlara smiley ekleme işini bulamadım ben de teyy teyy, demek halay çektirmek arada sırada alkışlamak falan istiyorum
seni cook iyi anliyorum zamaninda bende bulana kadar cok sormustum sonra kendi kendime buldum profili duzenlenin altinda hesabim var ordan secenekleri duzenleyi tikla acilan sayfada grafikleri gosteri isaretle ve degisiklikleri kaydet

konu civil peynirinden açılmışken
bende yiyorum walla
scholarppty arkadaşıma katılıyorum
benim için peynir çok önemli
sütü, yoğurdu light alıyorum ama peyniri light yiyemiyorum, yağı az olan peynirlerden tüketiyorum
zaten kahvaltı yapmadığım için 100 gram peyniri 3 günde ancak yiyorum. bazen haftada 2-3 kez yiyorum peynir
şimdiye kadar bir zararını görmedim az yağlı peynir yemenin

Grafikler açıkmış zaten ama yine de smiley göremiyorum. sizin yazdıklarınızı görüyorum ama kendime ekleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…