Grafikler açıkmış zaten ama yine de smiley göremiyorum. sizin yazdıklarınızı görüyorum ama kendime ekleyemiyorum
diyorum ya kendi kendime buldugum icin onu degistirmis oldugumdan benimkide degisti sandimGrafikler açıkmış zaten ama yine de smiley göremiyorum. sizin yazdıklarınızı görüyorum ama kendime ekleyemiyorum
Kızlar çok heyecanlıyımmm..Akşam tartıda gördüğüm rakam sabaha da devam eder ise süper süper olacakkk..
Yoruldum bu hafta biraz hastamız vardı şimdi iyii çok şükür.. Koşturmalarla geçti hep birde soğuktan üşüyorum, hatta bu ara hiç yürüyüşte yapamadım.. ama ama BALIK!Balığı arttırdım bu hafta
Ay neyse uykum var.. Bir duş sonra hop yatak.. Umarım yarına hepimiz bol bol eksiler görürüzz...
Biraz saçma bir mesaj oldu ama anladınız siz onuuu
Öptüm komacan
canim arkadasim(nickin bana eda teyzeyi cagristiriyor )bende seni coook ozledim ama sen ihmal ediyorsun artik bizi eee kilolar gidince artik ugramalarinda azaldi ama gozlerim seni ariyor..icimden gelenleri,yasadiklarimi anlattim iste sagolsunlar birzamanlar bilgili,tecrubeli sevgili arkadaslarimizin yazdiklariyla bilgilenirdik artik selam vermeye gelir oldular
neyse canim bakma sen bana keyfini cikar sehir disinin ...seniii cooooook
ben de bir ara sabahlari ac karna iciyodum ama midemi agritmisti sonra denemedim. ama yazdiklarin guzel, bari daha dusuk cozeltide, tok karna iceyim.
gerci sindirimi bozuyomus tok karna da ama, midenin delinmesinden iyidir. bi de allkali diyetciler vardi illa elma sirkesi diyen, eski izleyicileri kaybetti forum.
bahar hanım ilacı nesca hanımın söylediği gibi de kullanabılırsınız..benım gıbı bır su bardagına kendı ölçeği ile ıkı tam ölçek atıp karıştırarakta sanırım nesca hanım gece lavabo sorunu olmasın dıye az ve yatarken alıyor yanlıyor muyum ?..nasıl kullanırsanız kullanın her halukarda işe yarar..arkadaşlar tilaks çayınıda önerıyorlar ama ben denemedım..ilacı kendım kullanıyorum ve çok memnunum..yinelemek istıyorum lütfen düzenli yeşil çay kullanın kabız olmadan önce ki ilaca gerek kalmasın :)) sevgiler..
başlangıç tarihi:05.12.2012
başlangıç kg: 69.2 kg
geçen hafta :65.4 kg
bu hafta 65.00 kg
kıramadım şu 65i bi türlü halbuki dün sabah 64.7ydi.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?