Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Grafikler açıkmış zaten ama yine de smiley göremiyorum. sizin yazdıklarınızı görüyorum ama kendime ekleyemiyorum
diyorum ya kendi kendime buldugum icin onu degistirmis oldugumdan benimkide degisti sandim peki grafikler acik isretli ise birde mesaj editorunu gelismis duzenleyici sec ..meraaak etme sanada halay cektirecegiz halay cekmeden zayiflanmiyor

Kızlar çok heyecanlıyımmm.. Akşam tartıda gördüğüm rakam sabaha da devam eder ise süper süper olacakkk..

Yoruldum bu hafta biraz hastamız vardı şimdi iyii çok şükür.. Koşturmalarla geçti hep birde soğuktan üşüyorum, hatta bu ara hiç yürüyüşte yapamadım.. ama ama BALIK! Balığı arttırdım bu hafta

Ay neyse uykum var.. Bir duş sonra hop yatak.. Umarım yarına hepimiz bol bol eksiler görürüzz...

Biraz saçma bir mesaj oldu ama anladınız siz onuuu

Öptüm komacan

tebrik ederim arkadasim sonucunu yarin heyecan ile bekliyoruz..baliktan degildir o usumussun ondandir dukanda heryerde soyluyor soguk su icin,soguk yiyin diyor...soguk su icmekten benimde bademciklerim sisti boyle sevince sacmalaman normal anladik biz seni.ben bir 65 olayim nasil sacmalayacagim bak gor sen

Merhaba dukankuşlar! Yeni gelen hoşgelmişler! Eskiler affiyettelerdir inşallah Herkese sağlıklı kilo vermelerini dilerim.

Cankuşum, Eda teyzen çok sevdiğin biri ise sorun yok benim açımdan Ne ihmali..aşk olsun..neredeyse bütün gün o 100 küsür sayfayı okuyup durdum..gözlerim çıktı valla Hem unuttun galiba..ben zaten kilolarımı verdikten sonra katıldım buraya
Son zamanlar spor salona yazlıdım ve puzzle ile uğraşıyorum.. anlacağın online değil de offline hayatım priority oldu Ama tabii ki kopamıyorum buradanBen de seni çok çok öpüyrum tatlım!! 60 lı rakamları görmüşsün artıkKutlarım!!

Bildirimimi yapıyorum

boy:160
başlangıç kilo:75
geçen haftaki kilo:62
bu haftaki kilo:61
hedef:57
haftalık kilo farkı:-1000gr
haftalık 1000gr veriyom genelde 500gr verdiğimde oluyor.Bir hafta 2000gr vermiştim.Neyse yavaş yavaş verelim sorun değil.Görümcem beni gördükten sonra oda dukkan diyetine başladı.Dedim kadınlar kulübüne katıl mıtivasyonun artar.Baya kararlı inşallah verir.En azından sağlık açısından

günaydınlar:))

dukan diyetine başlangıç tarihi:10.12.2012
dukan başlangıç kilo:70
hedef kilo:55
boy:1.57
geçen perşembe kilo:66.5
güncel kilo:65.5
fark:-1 kg

Gunaydin canlarim.kilo bildirimim
Baslama 10/09/2012
baslama kilo 91
Boy 168
Gecen hafta 78,6
Bu hafta 78.7
Gelen +100 gr
Toplam giden 12.3

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 76.8

Güncel Kilo: 75.9

Hedef Kilo: 65.3

Diyete Başlama Tarihi:13.12.2012

Başlangıç kilom:74.400

Geçen Hafta :71.500

Bu Hafta : 70.400

1haftada verilen kg:-1.100 kg

kilo bildirimim
Baslama 09/07/2012
baslama kilo 84
Boy 162
Gecen hafta 69.6
Bu hafta 68.9
Gelen -700 gr
Toplam giden 15.1

bu hafta sadece artılar gitti. bakalım, kilo vermem yavaşladı. iple reglimi çekiyorum.

Selam Kızlar,
Çok şükür regl de bitti, kabızlık da ve bu hafta bol eksili bir hafta oldu benim için
inşallah devamı da gelir

Bildirimim
Başlangıç tarihi : 04/11/2012
Başlangıç kilo : 89,600
Geçen hafta kilo :78,300
Güncel kilo :76,800
Hedef kilo :75
Haftalık giden kilo :-1,500
Toplam giden kilo :12,800
Boy :1,75
Toplam geçen gün: 67

slm aldım ilacı gece yatmadan bir buçuk cay kaşğı soğuk suya koydum ve içtim fakat hala bşy yok:)) korkuyorum cok fazla içmekten yani korkulacak kadar ishal olma durumundan :)) malum iş yerindeyim ne olur ne olmazz ama şimdi tekrar içicem yine 1,5 ölcek atıyım bakalım ne olcak :S resmen yediklerim içimde saklanyo tartıda oynama yok yaa ;'(

Başlangıç Tarihi: 14.11.2012
Başlangıç Kilo: 75
Geçen Haftaki Kilo : 68.4
Güncel Kilo: 67.5
Bu Haftaki Fark: -900
Toplam Fark: -7500
Hedef Kilo: 60
Boy: 1.65

Dün akşamdan fazla çıktım diye biraz moralim bozuldu gerçi..

Neyse o kilo benim olacak nasıl olsa.. Bugün olmazsa yarın

başlangıç tarihi:05.12.2012
başlangıç kg: 69.2 kg
geçen hafta :65.4 kg
bu hafta 65.00 kg

kıramadım şu 65i bi türlü halbuki dün sabah 64.7ydi. (

kilo bildirimim
Baslama 29/12/2012
baslama kilo 80,3
Boy 171
Gecen hafta 77,7
Bu hafta 76,5
Toplam giden :3,8
hedef kilo:65

kızlar yardım edin seyir evremin ikinci haftasındayım ama düşüş çok az geliyor gözüme,size ataktan seyire geçtiğinizde hiç klio vermiyormuşsunuz hissine kapıldınız mı???moralim bozukkilom bir çıkıyor bir iniyor düşüşü ne zaman hissedeceğim ben,belimdeki deniz simidi ne zaman çıkacak yerinden...:18:

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaar

Ben burdayyııımm

Herkese bol eksileeerr :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…